@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Προσπερνάω τον αγαπητό φίλο μας που θέλει να ειρωνευτεί , δεν θα μου χαλάσει την χαρά της αναμονής του αυτοκινήτου. Θεωρώ ότι τα ΦΟΡΟΥΜ είναι για εξυπηρέτηση αποριών και προβλημάτων όσο απλών και να φαίνεται στον αναγνώστη και όχι για διαδικτυακό bulling. Σαν Μηχανικος, έχω απαντήσει,πάντα καλοπροαίρετα, σε αρκετες απορίες νεοεισερχομένων μηχανικών στο δικό μας αντίστοιχο forum. Τέλος πάντων
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω , αν υπάρχουν , premium καλύμματα καθισμάτων (δερμάτινη;) για το cx30;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Μιχάλη μου, δεν κάνω bullying και ούτε ήμουν ειρωνικός ( το bullying το πολεμάω, δεν το εφαρμόζω). Αν είσαι μηχανικός και ρωτάς πράγματα τα οποία τα γνωρίζει όποιος έχει πιάσει τιμόνι για πάνω από ένα χρόνο, μου έκανε εντύπωση, απλώς. Το μπαγάσας (που ανέφερες εσύ) ήταν ειρωνικό.
Αν το περιμένεις, με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς με τα παιδάκια σου. επίσης δεν χρειάζεται να τα σκάσεις (αν τα έχεις, ελεύθερα), μπορείς να πάρεις ένα ύφασμα προστασίας, που είναι αδιάβροχο, σαν αυτό που βάζουν για τα κατοικίδια στα πίσω καθίσματα, δεν φαίνεται όταν βάλεις τα καθισματακια. ότι και να πέσει πάνω, πλενεται και δεν το κλαις.