Παιδες Παρασκευή παράγγειλα έκδοση homura 186 hp 2wd χειροκίνητο σε platinum quartz.
Αναμονή 6 μήνες μου είπαν.
Πολύ ενθουσιασμένος
Παιδες Παρασκευή παράγγειλα έκδοση homura 186 hp 2wd χειροκίνητο σε platinum quartz.
Πολύ ενθουσιασμένος
Καλημερα,
Παραλαβή λοιπόν εχθές μετά από εφαρμογή κεραμικής επίστρωσης.
Τελικά η Mazda δεν μου έδωσε ρεζέρβα αλλά μου έδωσε κιτ επισκευής ελαστικού με ηλεκτρική τρόμπα από ότι είδα !!
Το αμάξι παιδιά φαίνεται και από το κλείσιμο της πόρτας. ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Με έχει εντυπωσιάσει , μετά και από βραδινή βόλτα, η αυτόματη αλλαγή σκάλας των εμπρός φωτιστικών αναλόγως αν έρχεται αυτοκίνητο από αντίθετο ρεύμα η όχι.
Ποιότητα κύλισης τρομερή.
Τιμόνι το ίδιο
Θα ήθελα περισσότερη ροπή στο ξεκίνημα αλλα ξέρω τι πήρα
Περίμενα να βρω wireless CarPlay. Δεν υπάρχει
Περίμενα επίσης στην απομακρυσμένη διαχείριση να μπορείς να το βάλεις μπροστά. Δεν υπάρχει παρά μόνο σε αυτόματο.
Περιμένουμε τώρα mini sd card από εταιρεία για πανευρωπαϊκόυς χάρτες.
Το αυτοκίνητο ήρθε χωρίς ίχνος βενζίνης.πρώτο γέμισμα μεσαία 98 οκτανίων.
Καλοτάξιδο σε όλους όσους παραλάβαμε
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Πολύ ενθουσιασμένος
Mε το καλο
Ποσο? Σου εκοψαν τιποτα?
33000 με δώρο κάτι πατάκια premium και ένα κιτ πρώτων βοηθειών
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@realzeus said in Mazda CX-30:
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω , αν υπάρχουν , premium καλύμματα καθισμάτων (δερμάτινη;) για το cx30;
Προσωπική μου άποψη είναι να μην βάλεις καλύμματα. Να χαρείς τα καθίσματα του αυτοκινήτου σου, όχι να τα κρατήσεις άψογα για τον επόμενο αγοραστή. Οι δερματίνες κλπ των καλυμμάτων είναι χάλια (γλιστράνε, καίνε το καλοκαίρι, είναι παγωμένες τον χειμώνα κλπ).
Σε ευχαριστώ
Φοβάμαι κυρίως τα πίσω καθίσματα με 2 παιδικά καθίσματα….
Αναλόγως τις ηλικίες.
Αλλά στην τελική βγάζεις καθισματακια κ καθαρίζεις.
Ο εμετός είναι το θέμα κ θέλει σχετικά γρήγορα βγάλσιμο.
Εγώ λέω να τα αφήσω όπως είναι κ βλέπουμε (6.5/3.5 ηλικίες).
Πιο πολύ μου την σπάει να πάτανε τις πλάτες...
Ίδιες ηλικίες
Καλημερα σας
Δυστυχώς απέκτησα χαρακιά από κλειδί την 5η μέρα κατοχής του αυτοκινήτου. Ευτυχώς λόγω επίστρωσης του αυτοκινήτου, η ζημιά ήταν μικρή στο χρώμα και επιδιορθώθηκε.
Έχει βάλει κάποιος η γνωρίζει για τοποθέτηση κάμερας στο αυτοκίνητο;
Καλημερα σας
Δυστυχώς απέκτησα χαρακιά από κλειδί την 5η μέρα κατοχής του αυτοκινήτου. Ευτυχώς λόγω επίστρωσης του αυτοκινήτου, η ζημιά ήταν μικρή στο χρώμα και επιδιορθώθηκε.
Έχει βάλει κάποιος η γνωρίζει για τοποθέτηση κάμερας στο αυτοκίνητο;
Καλημερα,
Παραλαβή λοιπόν εχθές μετά από εφαρμογή κεραμικής επίστρωσης.
Τελικά η Mazda δεν μου έδωσε ρεζέρβα αλλά μου έδωσε κιτ επισκευής ελαστικού με ηλεκτρική τρόμπα από ότι είδα !!
Το αμάξι παιδιά φαίνεται και από το κλείσιμο της πόρτας. ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Με έχει εντυπωσιάσει , μετά και από βραδινή βόλτα, η αυτόματη αλλαγή σκάλας των εμπρός φωτιστικών αναλόγως αν έρχεται αυτοκίνητο από αντίθετο ρεύμα η όχι.
Ποιότητα κύλισης τρομερή.
Τιμόνι το ίδιο
Θα ήθελα περισσότερη ροπή στο ξεκίνημα αλλα ξέρω τι πήρα
Περίμενα να βρω wireless CarPlay. Δεν υπάρχει
Περίμενα επίσης στην απομακρυσμένη διαχείριση να μπορείς να το βάλεις μπροστά. Δεν υπάρχει παρά μόνο σε αυτόματο.
Περιμένουμε τώρα mini sd card από εταιρεία για πανευρωπαϊκόυς χάρτες.
Το αυτοκίνητο ήρθε χωρίς ίχνος βενζίνης.πρώτο γέμισμα μεσαία 98 οκτανίων.
Καλοτάξιδο σε όλους όσους παραλάβαμε
10η μέρα το αυτοκίνητο στην Αθήνα στο τελωνείο.
Δεν υπάρχουν εισιτήρια για το καράβι.
Ισχύει ότι οι χρόνοι μειώθηκαν αρκετά.
Μίλησα πριν καμιά ώρα με την αντιπροσωπεία κ μου είπανε ότι το αμάξι είναι Ελλάδα!!
Πλάκα μου κάνεις λέω...τώρα έκλεισα 4 μήνες κ 15 μέρες από την παραγγελία (μετά από 15 μέρες είχα κάνει αναβάθμιση σε GtPlus SO ).
Τρέχουμε διαδικαστικά τώρα κ χαρτουρες για παραλαβή.
Ότι πρέπει να το στρώσω μέχρι τον Αύγουστο που θα πάμε τις διακοπές με τα μικρά.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και σε σένα
Από ότι φαίνεται έχουν μειωθεί δραστικά οι χρόνοι παράδοσης.
Σήμερα μου είπαν τιμή για ρεζέρβα από αντιπροσωπεία 900 € . Τα θεωρώ παρά πολλά. Γνωρίζει κάποιος εναλλακτική;
Επίσης μου πρότειναν βενζίνη 98 οκτανίων η 100 σαν δεύτερη επιλογή.
Κύριοι καλησπέρα
Παραγγελία 28 Φεβρουαρίου
Το αμάξι ξεφορτώθηκε χτες Αθήνα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του τοπικού αντιπροσώπου μέχρι τέλος Ιουνίου, βαριά βαριά αρχές Ιουλίου έχει εκτελωνιστεί και ταξινομηθεί στο Ηρακλειο. Ο υπεύθυνος μου είπε για παράδοση ρεκόρ δεν έχει ξανά γίνει.
Τι γνώμη έχετε για κεραμική επίστρωση , αν θα ήταν καλό να γίνει και κόστος πάνω κάτω .
Ευχαριστώ
Τελικά βρήκα καλύμματα στην mazda Αγγλίας. Τους έστειλα ένα μήνυμα μήπως μπορούν να στείλουν Ελλάδα.
Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω , αν υπάρχουν , premium καλύμματα καθισμάτων (δερμάτινη;) για το cx30;
Προσωπική μου άποψη είναι να μην βάλεις καλύμματα. Να χαρείς τα καθίσματα του αυτοκινήτου σου, όχι να τα κρατήσεις άψογα για τον επόμενο αγοραστή. Οι δερματίνες κλπ των καλυμμάτων είναι χάλια (γλιστράνε, καίνε το καλοκαίρι, είναι παγωμένες τον χειμώνα κλπ).
Σε ευχαριστώ
Αναλόγως τις ηλικίες.
Αλλά στην τελική βγάζεις καθισματακια κ καθαρίζεις.
Ο εμετός είναι το θέμα κ θέλει σχετικά γρήγορα βγάλσιμο.
Εγώ λέω να τα αφήσω όπως είναι κ βλέπουμε (6.5/3.5 ηλικίες).
Πιο πολύ μου την σπάει να πάτανε τις πλάτες...
Ίδιες ηλικίες
Σε ευχαριστώ