-
Είδες;
Κάτι ξέρει η suzuki.
Για να καταλάβετε πόσο μπροστά είναι να σκεφτείτε το εξης απλό. Στην πολλή ησυχία υπάρχει και αφορμή για πολλές συζητήσεις, ασταμάτητες συζητήσεις και ερωτήσεις και ξανά συζητήσεις. Στην φασαρία με τον white noise ήχο του δρόμου, υπάρχει ηρεμία μιας και κοιμούνται οι συνεπιβάτες.
-
Μου το έλεγε πρώην συνάδελφος με Γκόλφ του 1990 και Πασσάτ του 2005. 'Τι τα θες, με το παλιό όταν το πηλαλίσεις αρχίζουν και κουδουνίζουν όλα, σου λέει κόψε, θα φας τα μούτρα σου. Ενώ στο καινούργιο δεν ακούς τίποτα και έτσι την πατάς στο τέλος.'
-
@dstou said in Toyota Corolla 2019:
Μου το έλεγε πρώην συνάδελφος με Γκόλφ του 1990 και Πασσάτ του 2005. 'Τι τα θες, με το παλιό όταν το πηλαλίσεις αρχίζουν και κουδουνίζουν όλα, σου λέει κόψε, θα φας τα μούτρα σου. Ενώ στο καινούργιο δεν ακούς τίποτα και έτσι την πατάς στο τέλος.'
Μου θύμισες ένα καλό φίλο, μακριά πίσω, στο 1992 αν θυμάμαι καλά.
Οδηγούσε αυτός ένα σκαραβαίο του πατέρα του. Επί της Θηβών, στη διασταύρωση με Καβάλας, χοροπηδούσανε και κουδουνίζανε τα πάντα γύρω μας. "Σιγά ρε μ@λ@κ@ του λέω, θα σκοτωθούμε". Τον πιάσανε τα γέλια. "Δες το κοντέρ. Ούτε 40 δεν πάμε".
Καλή του ώρα. -
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
Τα τελευταία χρόνια εχω βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος after market σε τρία αυτοκίνητα, μέγιστη τιμή 100 € με οθόνη στο BMW Χ3 , 80€ στο YC βαμμένοι κιόλας δεν ήθελα οθόνη γιατί εχει κάμερα .
Είναι απο τα πιο φθηνά αξεσουάρ και παντα θα τους προτιμώ έτσι παρα μέρος ενός ακριβού πακέτου και ενσωματωμένους στις κεντρικές οθόνες που σε βλάβη θα είναι πανάκριβη η επισκευή.
σε ποιον; Αν δεν θες να το γραψεις δημοσια, στειλε μου παρακαλω ενα πμ.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
Τα τελευταία χρόνια εχω βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος after market σε τρία αυτοκίνητα, μέγιστη τιμή 100 € με οθόνη στο BMW Χ3 , 80€ στο YC βαμμένοι κιόλας δεν ήθελα οθόνη γιατί εχει κάμερα .
Είναι απο τα πιο φθηνά αξεσουάρ και παντα θα τους προτιμώ έτσι παρα μέρος ενός ακριβού πακέτου και ενσωματωμένους στις κεντρικές οθόνες που σε βλάβη θα είναι πανάκριβη η επισκευή.
σε ποιον; Αν δεν θες να το γραψεις δημοσια, στειλε μου παρακαλω ενα πμ.
Νομίζω ότι όλους μας ενδιαφέρει..
-
Θεσσαλονίκη πάντα
iCAN K. Καραμανλή για τους φθηνούς
Studio Auto Car στο Παπάφειο για να σου βγάλουν προφυλακτήρες να τρυπήσουν στα εργοστασιακά σημεία κλπ τους ακριβούς δηλ. -
Έχοντας συνηθίσει σε camera & αισθητήρες με δυσκολεύει αρκετά η Tonale λόγω όγκου και τυφλών σημείων που στην πρώτη έκδοση που πήρα είχε ως extra μόνο τους εργοστασιακούς αισθητήρες με ένδειξη στην οθόνη (με καλή τιμή στα 230€ αν και στην αξία του αυτοκινήτου έπρεπε να είναι αυτονόητοι και μαζί και η camera). Έχω βρει την εργοστασιακή στα 600€ αλλά είναι σε έλλειψη ο κωδικός και να δω τι θα ζητήσουν για να την περάσουν αλλά όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι το ξήλωμα σε καινούριο αυτοκίνητο και διστάζω…
-
@sgl said in Toyota Corolla 2019:
Έχοντας συνηθίσει σε camera & αισθητήρες με δυσκολεύει αρκετά η Tonale λόγω όγκου και τυφλών σημείων που στην πρώτη έκδοση που πήρα είχε ως extra μόνο τους εργοστασιακούς αισθητήρες με ένδειξη στην οθόνη (με καλή τιμή στα 230€ αν και στην αξία του αυτοκινήτου έπρεπε να είναι αυτονόητοι και μαζί και η camera). Έχω βρει την εργοστασιακή στα 600€ αλλά είναι σε έλλειψη ο κωδικός και να δω τι θα ζητήσουν για να την περάσουν αλλά όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι το ξήλωμα σε καινούριο αυτοκίνητο και διστάζω…
Το εχεις αγορασει το αμαξι? Ποσα χρονια σκεφτεσαι να το κρατησεις? 600 για καμερα πολλα ειναι αλλα δεν πρεπει να ειναι τοσο δυσκολο να την βαλουν. Δες αν υπαρχει καπου η δουλεια που πρεπει να γινει.
-
Καλησπέρα σε όλους! Έχει τοποθετήσει κάποιος καλύμματα στο σαλόνι; Για Αθήνα ενδιαφέρομαι αν υπάρχει κάποιος ας ενημερώσει. Ευχαριστώ
-
Υπαρχει καποιος λογικος ανθρωπος να μου εξηγησει πως εφτασε το Κορολλα 28 χιλ αρχικη τιμη?
Ο νεος κινητηρας δινει πολυ καλυτερες επιδοσεις;
-
@wantone said in Toyota Corolla 2019:
Υπαρχει καποιος λογικος ανθρωπος να μου εξηγησει πως εφτασε το Κορολλα 28 χιλ αρχικη τιμη?
Ο νεος κινητηρας δινει πολυ καλυτερες επειδοσεις;
καλώς ήρθες στο 2023...
-
Με τον ίδιο τρόπο που το Φόκους έφτασε 30χιλ, το 308 29χιλ χωρις ιχνος υβριδικότητας και κατανάλωση 9αρια κλπ.
-
Ο νεος κινητηρας δινει πολυ καλυτερες επιδοσεις;
Για τον συνδυασμό επιδόσεων οικονομίας εξοπλισμού φθηνό είναι ακόμα .
-
Ασε που το συνταγογραφούν και οι γιατροί για τους συνταξιούχους και έχει έκπτωση από τον ΕΦΚΑ...
-
@criuser said in Toyota Corolla 2019:
Ασε που το συνταγογραφούν και οι γιατροί για τους συνταξιούχους και έχει έκπτωση από τον ΕΦΚΑ...
Άσε να έχουμε και εμείς τα γερόντια κάτι
Οι στελεχαρες έχουν απαλλαγή από εταιρικό φόρο και οι επιχειρήσεις 150% έξοδα στα ηλεκτρικα. -
Αφήνω αυτό εδώ γιατί αλλά νήματα της Toyota είναι είτε ανενεργά είτε κατειλημμένα από ξιφομαχίες petrolheads.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Αφήνω αυτό εδώ γιατί αλλά νήματα της Toyota είναι είτε ανενεργά είτε κατειλημμένα από ξιφομαχίες petrolheads.
Ωραία τα λέει ο Toyotaίος. Δεν έχει όμως την έξωθεν καλή μαρτυρία η Toyota για να γίνει πιστευτή.
Ας έφτιαχνε κι αυτή ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Και να έλεγε μετά, μπορώ κι εγώ να τα φτιάξω και με λογικό κόστος. Αλλά ρε παιδιά δεν μας παίρνει, δεν φτάνει το λίθιο, μήπως να το ξανασκεφτούμε το θέμα?
Τώρα όλα αυτά θυμίζουν περισσότερο το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Θα δείξει βέβαια το μέλλον, αλλά ρισκάρει πολύ η Toyota. Δεν τους είχα για τόσο τζογαδόρους τους Ιάπωνες... -
@andya3 said in Toyota Corolla 2019:
Ωραία τα λέει ο Toyotaίος. Δεν έχει όμως την έξωθεν καλή μαρτυρία η Toyota για να γίνει πιστευτή.
Ας έφτιαχνε κι αυτή ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Και να έλεγε μετά, μπορώ κι εγώ να τα φτιάξω και με λογικό κόστος. Αλλά ρε παιδιά δεν μας παίρνει, δεν φτάνει το λίθιο, μήπως να το ξανασκεφτούμε το θέμα?
Τώρα όλα αυτά θυμίζουν περισσότερο το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Θα δείξει βέβαια το μέλλον, αλλά ρισκάρει πολύ η Toyota. Δεν τους είχα για τόσο τζογαδόρους τους Ιάπωνες...Μα οι μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας δεν είναι καν Ευρώπη, 4ος όμιλος είναι εδώ; Στις περισσότερες χώρες του πλανήτη δεν ασχολούνται ακόμη με τέτοια θέματα..
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
Τώρα όλα αυτά θυμίζουν περισσότερο το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Θα δείξει βέβαια το μέλλον, αλλά ρισκάρει πολύ η Toyota. Δεν τους είχα για τόσο τζογαδόρους τους Ιάπωνες...Μα οι μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας δεν είναι καν Ευρώπη, 4ος όμιλος είναι εδώ; Στις περισσότερες χώρες του πλανήτη δεν ασχολούνται ακόμη με τέτοια θέματα..
Μπορεί στην παρούσα φάση να είναι όπως τα λες, αλλά οι εταιρείες τέτοιου μεγέθους σχεδιάζουν 10 και 20 χρόνια μπροστά για να παραμείνουν στην αιχμή της τεχνολογίας και να είναι ανταγωνιστικές.
Διάβαζα σήμερα ότι ο Scholz έχει πάει βολτίτσα Λατινική Αμερική για να κλείσει συμφωνίες για λίθιο, γιατί εκεί έχουν τα μεγαλύτερα κοιτάσματα. Οι Κινέζοι έχουν αγοράσει εκεί 2 ορυχεία. Οι Αμερικάνοι επίσης έχουν κάνει το πιαχνίδι τους.
Οι Γιαπωνέζοι που ξέρουν πόσο λίθιο υπάρχει στον κόσμο? Και τι κάνουν γι' αυτό? Και ποιός αποκλείει την κατασκευή μπαταριών χωρίς λίθιο στο μέλλον? -
Τώρα όλα αυτά θυμίζουν περισσότερο το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Θα δείξει βέβαια το μέλλον, αλλά ρισκάρει πολύ η Toyota. Δεν τους είχα για τόσο τζογαδόρους τους Ιάπωνες...Γενικα εχουν δειξει πως ειναι τζογαδοροι πιστευω.Πριν μια 5 ετια 4ετια που ολοι εβγαζαν diesel μικρπυ κυβισμου ηταν η 1η που τα κατηργησε .
Toyota Corolla 2019