-
Καλό ταξίδι.Πολυ ενδιαφέρουσα επιλογή!
Έτσι να αυξάνονται οι Ιάπωνες . -
Καλοταξιδο!
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν done deal το HRV! Τελικά δεν το έχει πάρει κανένας στο φόρουμ;
Το έχει ένας γείτονας ένα κρεμ (νέο ζευγάρι χωρίς παιδιά από ότι βλέπω, δεν τους ξέρω τους ανθρώπους) και είναι πανέμορφο, αλλά μάλλον εκείνα τα 330 λίτρα αποσκευών δεν χωνεύονται εύκολα..
Και εγώ το θεωρώ το QQ καταπληκτικό αυτοκίνητο και ενάμιση επίπεδο πάνω από το προηγούμενο.
-
@dublin said in Nissan Qashqai 2021:
Καλοταξιδο!
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν done deal το HRV! Τελικά δεν το έχει πάρει κανένας στο φόρουμ;
Το έχει ένας γείτονας ένα κρεμ (νέο ζευγάρι χωρίς παιδιά από ότι βλέπω, δεν τους ξέρω τους ανθρώπους) και είναι πανέμορφο, αλλά μάλλον εκείνα τα 330 λίτρα αποσκευών δεν χωνεύονται εύκολα..
Και εγώ το θεωρώ το QQ καταπληκτικό αυτοκίνητο και ενάμιση επίπεδο πάνω από το προηγούμενο.
Έχουμε πει ότι έχει και άλλα σχεδόν 100λτ κάτω από τα πίσω καθίσματα και μην ξεχνάμε όλα αυτά σε μήκος 4.34 ούτε 4.45 ούτε 4.50μ.
-
βουργουνδί = κερασί
Υγ. Καλοπάτητο
-
Καλοτάξιδο και απο μένα γιατρέ!!!
Και τυχερός όποιος πήρε το Scross σου.
Εύχομαι να πήγε σε καλά χέρια.
-
Καλορίζικο καλοτάξιδο. Υπέροχο το Βουργουνδί στα μάτια μου αλλά δεν είμαι αντικειμενικός κριτής, έχω τρέλα με κάθε "απόχρωση" του κόκκινου!
-
Καλοτάξιδο να το χαρείτε με υγεία!!!
Και περιμένουμε...εντυπώσεις και από αυτή την υβριδική υλοποίηση.Το χρώμα είναι όντως απίθανο, και στο Qashqai και στο Juke τους πάει πάρα πολύ!
-
Καλοτάξιδο γιατρέ...
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Μόλις βρω λίγο παραπάνω χρόνο,θα γράψω και περισσότερα για το QQ.
Σε ότι αφορά το HRV -να σημειώσω εδώ την καλή συμπεριφορά του πωλητή σε κάθε στιγμή-,δεν ήταν ούτε ο χώρος αποσκευών,ούτε οι αυξήσεις που θα έπαιρνε μέχρι να έρθει (βέβαια ήδη πήρε ένα 300αρι προ εβδομάδας,αλλά δεν φαίνεται πιθανό -αν και ποτέ δεν ξέρεις- πως μέχρι Απρίλιο η μεσαία θα φτάσει την τιμή του QQ).
Οι λόγοι ήταν οι επιδόσεις (κυρίως αν χρειαστεί σε ταξίδι ή επαρχιακό δρόμο),ο θόρυβος κινητήρα-κιβωτίου κι αρκετά σχόλια στο αγγλικό forum για πρόβλημα με την μπαταρία 12v όταν μένει σε ακινησία ακόμη και για π.χ. ένα 3μερο (!) και τα παράπονα για την αντιμετώπιση της Honda UK γι αυτό το θέμα (ο συνειρμός με τη Honda Ελλάδος είναι εντελώς τυχαίος ...)
https://www.hondaforums.co.uk/viewtopic.php?f=11&t=1845&start=40 -
@panormus772 said in Nissan Qashqai 2021:
Λόγω φουλ φόρτου εργασίας μετά τις γιορτές δεν πρόλαβα να γράψω νωρίτερα.
Eδώ και σχεδόν ένα μήνα -και κάτι λιγότερο- είμαι πλέον κάτοχος ενός QQ e-power Premium,χρώματος burgundy. Υπήρχαν Δεκέμβριο ετοιμοπαράδοτα 3-4 χρώματα και τσίμπησα το προτελευταίο (στην ουσία τελευταίο,αφού το άλλο ήταν μαύρο,που προσωπικά δεν μ'αρέσει γενικώς ως χρώμα)
Aγορασμένο από την αντιπροσωπεία των Ν.Π.,αν και μακριά για μένα, μου έκανε την καλύτερη προσφορά εκεί στα μέσα Δεκέμβρη από σχεδόν όλους τους άλλους. Τιμή καταλόγου 41.690, +550 χρώμα +210 έξοδα μεταβίβασης,pdi (δεν έχει τέλη κυκλ.) = 42.450. Έκπτωση 950 ευρώ και δώρο αισθ.μπροστά (προϋπάρχουν οι υποδοχές) και φωτιζόμενα γνήσια μπροστινά μαρσπιέ.Τελική τιμή 41.500 με το κλειδί στο χέρι.Έβαλα εκ των υστέρων μεμβράνες στα πίσω τζάμια στο Γέρακα,κόστος 135ευρώ.Οι πρώτες εντυπώσεις: Το αυτοκίνητο έχει υψηλή ποιότητα κύλισης και εσωτερικού (σαφώς ανώτερη από όσα αμάξια είχα ως τώρα,τουλάχιστον 1μησι με 2 σκάλες πάνω). Για την οικονομία του,έχω λίγα χλμ. ακόμη (465) για να εκφέρω πλήρη άποψη,αλλά μου κάνει κάτι ενδιάμεσο μεταξύ υβριδικού Toyota CC και Scross που είχα.Εντυπωσιακή είναι η αίσθηση της πλήρους ηλεκτροκίνησης για τα όποια χλμ. ενεργοποιείται.
Μερικές φώτο όταν εκτελωνίστηκε κι έφτασε στην εμπορία (λίγο πριν το νέο έτος),μετά κατά την παραλαβή(παραμονή των Φώτων) και σε εκδρομική βόλτα:
Y.Γ. Περιέργως για Premium έκδοση, είχε πίσω 2 usb και αεραγωγούς.Ή στα e power πρόσθεσαν εξοπλισμό ή κάποιος Aγγλάρας νόμιζε πως έφτιαχνε καμιά παραπάνω έκδοση και τα είχε "τσούξει" την προηγ. στο Sunderland..καλοτάξιδο και με πολλά χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα
-
Τον τσακισες τον σέρβερ.....χαχα
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο @panormus772 . Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχετε!
-
Καλοτάξιδο, το βλέπω το νέο μοντέλο στο δρόμο και πραγματικά το λιγουρεύομαι!
-
Καλοτάξιδο ιατρέ μας! Το προσθιοκίνητο; Όταν μπορέσεις κάνε μας ένα review, κυρίως για τα οδηγικά χαρακτηριστικά.
-
Καλοταξιδο!!
Ενδιαφέρον δείχνει αλλά 41 για νισσαν με την εδώ υποστήριξη κιολας ;;
Με την καμία.
Αν έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι !! -
@realzeus said in Nissan Qashqai 2021:
Καλοτάξιδο ιατρέ μας! Το προσθιοκίνητο; Όταν μπορέσεις κάνε μας ένα review, κυρίως για τα οδηγικά χαρακτηριστικά.
Έχει κάνει μια πρώτη δοκιμή:
https://cartalk.gr/nissan-qasqhai-e-power/
ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη από τη Διαχείριση που αναρτώ λινκ εκτός θέματος CarTalk.gr, αλλά όντως το άρθρο είναι του γιατρού.
-
Καλοτάξιδο γιατρέ, με πολλά και καλά χιλιόμετρα.
-
@iceman7 said in Nissan Qashqai 2021:
Καλοταξιδο!!
Ενδιαφέρον δείχνει αλλά 41 για νισσαν με την εδώ υποστήριξη κιολας ;;
Με την καμία.
Αν έχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι !!Κατ'αρχάς, σ'ευχαριστώ!
Δεν έχεις άδικο για την υποστήριξη,αλλά πες μου μια μάρκα που έχει σωστή υποστήριξη από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.. (ακόμη και για τους Κορεάτες παρά τις μεγάλες εγγυήσεις,ακούω γκρίνιες..)Για να πω την αλήθεια,μόνο από Suzuki είδα την καλύτερη αντιμετώπιση σε ότι χρειάστηκε (αλλαγή ανταλλακτικού σε εγγύηση,ανάκληση).Οπότε,αν πάμε έτσι, με το Scross θα έπρεπε να τελειώσω την οδηγική μου σταδιοδρομία...
-
@realzeus said in Nissan Qashqai 2021:
Σ'ευχαριστώ!
Το e-power με τα 190hp, μόνο προσθιοκίνητο βγαίνει.
Nissan Qashqai 2021