-
@katafractos17 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Εμένα μου αρέσει πολύ.
Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Μια χαρά Alfa Romeo είναι.Συμφωνώ . Χέστηκα αν είναι αληθινή άλφα (που δεν είναι)
Είναι πάρα πολύ όμορφο γενικα. Λίγο δισταγμό έχω για την μάσκα μπροστά αλλά όλα τα άλλα τα βρίσκω πολύ όμορφα , νομίζω θα το συνιθιζα . Δεν είναι άσχημο απλά είναι λίγο κάπως παράξενο με αυτή την μάσκα μπροστά σου παίρνει λίγο να την συνιθισεις .
Τώρα από εκεί και πέρα κάτω από 160 άλογα τα θεωρώ λίγα για τέτοιο όμορφο αμάξι γιατί είμαι της άποψης ότι αν φαίνεσαι σπορ πρέπει να είσαι σπορ και 136 άλογα δεν ξέρω πόσο συνάδουν με τόσο δυναμικό σχεδιασμό . Αλλά αν δεν το οδηγησω να έχω άποψη αυτά είναι απλά σκόρπιες σκέψεις
-
Πολύ συζήτηση για το τίποτα, για ένα ακόμα γαλλόχρεπο με άλλο σήμα απλά μπας και πιάσουν κάνα κορόϊδο νοσταλγό ή κανα πιτσιρικά που νομίζει ότι πήρε σμπορ.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Πολύ συζήτηση για το τίποτα, για ένα ακόμα γαλλόχρεπο με άλλο σήμα απλά μπας και πιάσουν κάνα κορόϊδο νοσταλγό ή κανα πιτσιρικά που νομίζει ότι πήρε σμπορ.
Toν γατο τον τουμπαραν ομως (μαλλον πρεπει να αλλαξει ψευδωνυμο)
-
@wantone said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
η αληθεια ειναι πως 2η φορα εκατσα και με πηδηξανε, μετα το 508. ενα αμι, το κανονικο, που ειχα το 86 οταν μαζευα λεφτα και καρπουζια στη βαρδα δεν πιανεται, ουτε ενα 309 1100 ενα ξαμηνο το 99 μεχρι να ερθει το ματσουντα....
θα αρχισει ναμαρεσει -
@gatoz said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@wantone said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
η αληθεια ειναι πως 2η φορα εκατσα και με πηδηξανε, μετα το 508. ενα αμι, το κανονικο, που ειχα το 86 οταν μαζευα λεφτα και καρπουζια στη βαρδα δεν πιανεται, ουτε ενα 309 1100 ενα ξαμηνο το 99 μεχρι να ερθει το ματσουντα....
θα αρχισει ναμαρεσειΕγω καηκα με ενα Ρενω Κλειω το 1991 και απο τοτε ποτε ξανα. Μαυρο. Το ιδιο και στην VW.
-
Μωρέ εγώ θα το έπαιρνα άνετα.
Είναι η αδιάφορη Tonale Alfa Romeo και δεν είναι αυτό;
Δεν ξέρω με τι κριτήρια κρίνει ο καθένας αν είναι Alfa Romeo ή όχι αλλά από κάτι άλλα που έχει βγάλει κατά καιρούς στο παρελθόν, αυτό είναι περισσότερο.
Εγώ θα το έπαιρνα και άσε τους "Αλφίστι" να πάνε να πάρουν τίποτα άλλο άμα δεν τους γουστάρει. -
Πολυ ομορφο αμαξι ειδικα στη διχρωμια κοκκινο-μαυρο..Δεν θα το παιρνα ομως
-
-
-
-
-
29900 Μα ποιον Θέλει να χτυπήσει άραγε η Fiaaa... Συγνώμη η Alfa Romeo?
-
Είναι ρίσκο η τιμή της, ο Άσος της BMW παίζει πιο χαμηλά σε τιμές, χωρίς φυσικά να λέω ότι δεν τα αξίζει η αγαπητή Ιταλίδα. Είναι όμως κούκλα η άτιμη, στα βίντεο που είδα, άλλο επίπεδο, σε κάνει να χαζεύεις το ντιζάιν.
-
@tsimisde said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Είναι ρίσκο η τιμή της, ο Άσος της BMW παίζει πιο χαμηλά σε τιμές, χωρίς φυσικά να λέω ότι δεν τα αξίζει η αγαπητή Ιταλίδα. Είναι όμως κούκλα η άτιμη, στα βίντεο που είδα, άλλο επίπεδο, σε κάνει να χαζεύεις το ντιζάιν.
Ο άσσος δεν είναι στην σύγκριση, λόγω χώρων και κατηγορίας.
-
@dimmad said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Το μικρό λέξους, το αδελφό ντιεσ3, το κιού 2, ίσως και την Χ2, δεν ξέρω αν μεγάλωσε τώρα.
-
Και τα δύο άρθρα γράφουν:
Η νέα και πολυαναμενόμενη Alfa Romeo Junior είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας. Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές της.
Οι τιμές ανά έκδοση πού είναι και δεν τις βρίσκω?
Πέραν της αρχικής...
-
@dimmad said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Αρκετά χρέπια που κυκλοφορούν εκεί έξω.
-
@antoniokon said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Και τα δύο άρθρα γράφουν:
Η νέα και πολυαναμενόμενη Alfa Romeo Junior είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας. Δείτε τις εκδόσεις και τις τιμές της.
Οι τιμές ανά έκδοση πού είναι και δεν τις βρίσκω?
Πέραν της αρχικής...
ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
IBRIDA 1.2 eDCT 136 PS 29.900 € -
IBRIDA SPECIALE 1.2 eDCT 136 PS 32.500 € -
ELETTRICA 156 PS 54KW 39.900 € 30.900 €
ELETTRICA SPECIALE 156 PS 54KW 42.500 € 33.500 € -
Αυτή ποιο πλαίσιο του ομίλου χρησιμοποιεί; Σε διαστάσεις πλησιάζει το ds3.
-
@jamesd said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Αυτή ποιο πλαίσιο του ομίλου χρησιμοποιεί; Σε διαστάσεις πλησιάζει το ds3.
Το νέο πλαίσιο για τα μικρά αυτοκίνητα. Την μικρή πλατφόρμα.
Alfa Romeo Junior (B-SUV)