-
-
Π@π@ριές της Ιταλικής κυβέρνησης που έχει ανοίξει κόντρα, γιατί πιθανόν θέλει μεγαλύτερο μεζέ και η Stellantis δεν της δίνει.
-
Αλλάξτε τον τιτλο του νήματος!
Το ταμπλο θυμίζει auris!
Τα μπροστινά καθίσματα είναι τέλεια για γαργαλητό
Και οι πίσω θέσεις με την μαύρη οροφή και το φως από την κάμερα του δημοσιογράφου πραγματικά σου θυμίζουν θρίλερ
-
Βαριόμουν και δεν είχα τι να κάνω να περάσει η ώρα οπότε έκατσα και έφτιαξα ένα συγκριτικό με το 2008, μιας και μερικοί έλεγαν ότι σχεδιαστικά θα είνα μια παραλλαγή του.
Βέβαια νομίζω ότι από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης ήταν εμφανές ότι δεν ισχύει τελικά κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω φαίνεται και στη φώτο ότι ακολουθούν ξεχωριστές σχεδιαστικές γραμμές. -
Είναι και αισθητά μικρότερο το Τζούνιορ
-
Η γραμμή του παραθύρου ίδια είναι όπως και η πίσω κολώνα (απλά ειναι διαφορετικά βαμένη). Τέσπα, δεν έχει και πολύ σημασία....η μετοχή να πηγαίνει καλά έχει σημασία!
-
Όχι ρε
-
στο πλάι φαίνεται ξεκάθαρα οτι μοιαζει αρκετα (γραμμη του παραθυρου και οχι μονο)
αλλα τι σημασία έχει???? εξαλου μοιαζει με το αδερφακι του που είναι από τα πιο ομορφα BSUV
και μπρος και πίσω εχει αρκετα μεγάλη διαφοροποιηση αντιθετως με το πλάι
γενικα μια χαρά είναι σχεδιαστικά και εχει αρκετη διαφοροποιηση από τα αδερφακια του.
Τωρα στα κινητηρια συνολα παντα θα ήθελα μια αλφα να είναι διαφοροποιημένη (που εκεί δυστηχώς δεν το βλέπω να υπάρχει καμία διαφορα). Μονο σε αναρτησεις-στησιμο φαντάζομαι θα αλλάζει καθως θα επιλεγει μια σαφώς πιο σπορτιφ συμπεριφορα που είναι μεν σημαντική αλλά οχι αρκετη για μενα για να επιλέξω μια alfa που είναι αδερφή με το 2008.
Σιγουρα θα παίξει ρόλο και η τιμολόγηση (τον πιο σημαντικο μάλιστα). Αν ξεφεύγει πολύ σε τιμη και εχει ιδια κινητήρια συνολα με τα αδέρφια της θα της κούναγα το μαντήλι. Αν ειναι κοντά σε τιμη θα την σκεφτομουν αν ημουν υποψηφιος αγοραστης στην κατηγορία.
-
Μην ξεχνάτε ότι θα βγει και έκδοση με 240 άλογα που θα έχει μόνο η Άλφα και το 600 Αμπάρθ.
Επίσης τετρακίνηση θα έχει μόνο το τζούνιορ και το Αβεντζερ.
7θεσια θα είναι μόνο το 3 αιρκρος, το Φροντερα και το Μουλτιπλα.
Μικρά σουβ θα είναι μόνο το 3 και το Πάντα.
Άρα θα παίζουν διαφορές.
-
-
Το βάζω για τα πολύ κοντινά που κάνουν με την κάμερα και φαίνονται αρκετές λεπτομέριες.
-
-
Αυτό που κάθονται πάνω σε ξένα αυτοκίνητα.
Σήκω ρε μπαγλαμά
-
Ο μεγαλύτερος εξευτελισμός brand που έχει συμβεί στην αυτοκίνηση!
-
Εμένα μου αρέσει πολύ.
Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Μια χαρά Alfa Romeo είναι. -
@katafractos17 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Εμένα μου αρέσει πολύ.
Μια χαρά Alfa Romeo είναι.eγω ξενερωσα μολις ειδα τα 4 μπουλονια στις ζαντες και τα μικρα πισω φρενα. Στελλαντις ειναι Αλφα ρομεο δεν ειναι. Φυσικα αν το εβρισκα φθηνο θα το αγοραζα αλλα ουτε φθηνο ειναι.
-
@wantone said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Εμένα μου αρέσει πολύ.
Μια χαρά Alfa Romeo είναι.eγω ξενερωσα μολις ειδα τα 4 μπουλονια στις ζαντες και τα μικρα πισω φρενα. Στελλαντις ειναι Αλφα ρομεο δεν ειναι. Φυσικα αν το εβρισκα φθηνο θα το αγοραζα αλλα ουτε φθηνο ειναι.
Βάλανε 4 για γρήγορο pitstop
-
@dimmad said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Εμένα μου αρέσει πολύ.
η πλατφορμα αυτη 4 εχει σε ολα τα μοντελα.
-
@dimmad said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Εμένα μου αρέσει πολύ.
η πλατφορμα αυτη 4 εχει σε ολα τα μοντελα.
Ήταν απλά χιουμορ
-
Αρχισε η γκρίνια από τους αλλόθρησκους που δείχνει φόβο...
Alfa Romeo Junior (B-SUV)