-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Κάποια λάδια κυκλοφορούν σε μεγάλες συσκευασίες για συνεργεία. Όταν λέμε μεγάλες, εννοούμε βαρελάκια των 100 και 200 λίτρων.
Ακούγεται τεράστια ποσότητα, αλλά για ένα συνεργείο είναι πίνατς.
Δε βλέπω κάτι το επιλήψιμο, εφόσον το λάδι είναι αυτό που πρέπει.Σωστά ,αλλά όταν βάζει 4,3 να χρεώνει αντίστοιχα και όχι 5..!!
Απλά αν πάμε με τη φιλοσοφία του φίλου μας που μας έγραψε για πιθανά ημιτασιόν λάδια, όπως καταλαβαίνεις με το βαρέλι αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα. Κατά τα άλλα ,έχεις δίκαιο..!!
Πάντως έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες για αυτά τα βαρέλια παλιά, μέχρι και πως έμπαιναν μέσα τα χρησιμοποιημένα λάδια και γινόταν μίξη..!!
Ίσως ήταν και ο κύριος λόγος που κάποιοι τα σταμάτησαν..!!
Βολεύει πολύ για ένα μαγαζί που πουλάει 100 και 200 λίτρα την ημέρα, είναι και πολύ πρακτικό, αλλά ο άνθρωπος όταν ψάχνει το κέρδος με λάθος τρόπο....................αυτά γίνονται..!!! -
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Κάποια λάδια κυκλοφορούν σε μεγάλες συσκευασίες για συνεργεία. Όταν λέμε μεγάλες, εννοούμε βαρελάκια των 100 και 200 λίτρων.
Ακούγεται τεράστια ποσότητα, αλλά για ένα συνεργείο είναι πίνατς.
Δε βλέπω κάτι το επιλήψιμο, εφόσον το λάδι είναι αυτό που πρέπει.Στο προηγουμενο αυτοκινητο παντα απο βαρελι εβαζαν, δεν υπαρχει θεμα. Τωρα αν ειναι τοσο απληστοι και νοθευουν και αυτο στην Ελλαδα. Στην αλλη χωρα που ζουσα ποτε δεν θα νοθευαν ουτε λαδια ουτε βενζινες η πετρελαια. Ειναι κατι ασσυληπτο. Ουτε υπαρχει λαθρεμποριο καυσιμων.
-
Η κάθε αντιπροσωπεία έχει την πολιτική της αλλά δύσκολα θα σου αρνηθούν συγκεκριμένη επιθυμία. Πχ Καρεντα αυτά τα Kolben τα χει σε βαρέλι. Αν ζητήσεις όμως Castrol σε δοχειο μια χαρά θα βρουν και θα σου πουλήσουν.
Σε κάθε περίπτωση όσο το αμάξι φεύγει απ το σέρβις με σφραγίδα αντιπροσωπειας, η ευθύνη είναι δικιά τους και δε μπορεί να υπάρχει καμία δικαιολογία για ότι έχει σχέση με εγγύηση. Οπότε η λογική λέει ότι δε ρισκάρει κάνεις τους με αμφιβολης ποιοτητας λαδια. Στην τελική σε μοτέρ τύπου Τουοτα κλαιν. Ότι και να βάλεις θα είναι μια χαρά αρκεί να καλύπτονται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Η κάθε αντιπροσωπεία έχει την πολιτική της αλλά δύσκολα θα σου αρνηθούν συγκεκριμένη επιθυμία. Πχ Καρεντα αυτά τα Kolben τα χει σε βαρέλι. Αν ζητήσεις όμως Castrol σε δοχειο μια χαρά θα βρουν και θα σου πουλήσουν.
Σε κάθε περίπτωση όσο το αμάξι φεύγει απ το σέρβις με σφραγίδα αντιπροσωπειας, η ευθύνη είναι δικιά τους και δε μπορεί να υπάρχει καμία δικαιολογία για ότι έχει σχέση με εγγύηση. Οπότε η λογική λέει ότι δε ρισκάρει κάνεις τους με αμφιβολης ποιοτητας λαδια. Στην τελική σε μοτέρ τύπου Τουοτα κλαιν. Ότι και να βάλεις θα είναι μια χαρά αρκεί να καλύπτονται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Γιαυτό πήραμε Τογιότα, για να είμαστε κλάιν..!!
Προσωπικά πάντως ,επειδή το slk τρώει λάδια, άπειρες φορές του έχω ρίξει μέσα ότι βρίσκω σε βενζινάδικα, μόνο σπορέλαιο δεν του έβαλα..!!
Και αντέχει ακόμα.............περίπου 200000 χλμ. -
Για όποιον έχει ασχοληθεί λίγο με την παραγωγή, είναι φανερό γιατί είναι πολύ πιο συμφέρον (και πρακτικό και οικολογικό κλπ) να διακινείται το προϊόν, το λάδι, σε επαναχρησιμοποιούμενα (συνήθως μεταλλικά) βαρέλια των 200λτ, ανά 4 σε μικρη παλέτα, που αν επικρατούσε η λογική κι όχι το μάρκετινγκ, μόνο βαρέλι θα πρεπε να διατίθεται στα μεγάλα συνεργεία που περνάνε δεκάδες οχήματα τη μέρα για σέρβις. Το κόστος (χωρίς το κέρδος) μπορεί να είναι και σχεδόν το μισό, από συσκευασίες λίτρου.
Τώρα το γιατί η ΤΟΥΟΤΑ στην Ελλάδα επιλέγει να βάζει το φθηνότερο grade λαδιων που μπορεί να φορέσει ο κινητήρας, από βαρέλι, χρεώνοντας τα διπλά απ όσο πωλείται το καλύτερο διαθέσιμο grade ανά λίτρο ή πεντόλιτρο, είναι απλά ελληνική μαγκιά και παγαποντιά... -
Μια χαρα ειναι το βαρελι, εφοσον τηρουνται οι προδιαγραφες.
-
Επειδή κάποιοι εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε αυτό που εξαρχής έγραψα, το ξαναλέω.
Βάζοντας γνήσια λάδια, αγοράζοντας τα απο την αντιπροσωπεία, όπως εξάλλου και οποιοδήποτε γνήσιο ανταλλακτικό, η αντιπροσωπεία εγγυάται για τη γνησιότητα τους και διατηρείται η εγγύηση του αυτοκινήτου.
Πουθενά δεν έγραψα ότι τα λάδια του εμπορίου είναι νοθευμένα. Επανειλημμένως ανέφερα ότι δεν το γνωρίζω, ούτε με ενδιαφέρει, αφού σε όλα τα αυτοκινητά μου πάντοτε αγόραζα τα γνήσια λάδια που προτείνει ο κατασκευαστής όχι σε βαρέλι, αλλά σε μονολιτρες ή πεντάλιτρες συσκευασίες. -
Νομίζω ότι το κουράσαμε πολύ το θέμα..!!
Για να το ξεκαθαρίσουμε, όταν η Τογιότα Ελλάς προτείνει εναλλακτικά το 0-20 π.χ. για να γλυκάνει το χάπι το καταλαβαίνω, μέχρι ενός σημείου όμως, ο κατασκευαστής μας καλεί στην τάξη..!!
Τώρα η Τογιότα Ελλάς όπως έγραψα ,αν θέλει μπορεί να επικαλεσθεί τους όρους της εγγύησης και ακόμα και λάμπα στα φλας αν αλλάξουμε να μας πει ότι καταστρέψαμε τα ηλεκτρικά...!!!
Για όποιον αμφιβάλλει ,ας διαβάσει προσεκτικά τους όρους της εγγύησης..!!
Το μόνο που δεν θα μπορούσαν ίσως να ισχυριστούνε ,θα ήταν να βάλω εγώ τα δικά μου λάδια και αυτοί να πούνε ότι κατέστρεψα τις αναρτήσεις, κι αυτό με ερωτηματικό..!!!
Οπότε λογική μην ψάχνετε, είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ και φιλοσοφίας της κάθε εταιρείας...!!
Αυτοί όταν δίνουν τα 5-6-7 χρόνια εγγύηση ,το μυαλό τους είναι στο ότι τα επόμενα 5-6-7 χρόνια θα σε έχουν πελάτη και θα σου τα παίρνουν..!!
Εάν θέλετε να έχετε τα 6 χρόνια και 11 της μπαταρίας εγγύηση, χωρίς κανένα πρόβλημα, θα πρέπει και όταν πάτε τουαλέτα να είναι της Τογιότα..!!!
Πράγμα που νομίζω ότι δεν το κάνει κανένας..!!
Όλοι σε κάτι ξεφεύγουμε...!! -
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Για να το ξεκαθαρίσουμε, όταν η Τογιότα Ελλάς προτείνει εναλλακτικά το 0-20 π.χ. για να γλυκάνει το χάπι το καταλαβαίνω, μέχρι ενός σημείου όμως, ο κατασκευαστής μας καλεί στην τάξη..!!
Τώρα η Τογιότα Ελλάς όπως έγραψα ,αν θέλει μπορεί να επικαλεσθεί τους όρους της εγγύησης και ακόμα και λάμπα στα φλας αν αλλάξουμε να μας πει ότι καταστρέψαμε τα ηλεκτρικά...!!!
Το μόνο που δεν θα μπορούσαν ίσως να ισχυριστούνε ,θα ήταν να βάλω εγώ τα δικά μου λάδια και αυτοί να πούνε ότι κατέστρεψα τις αναρτήσεις, κι αυτό με ερωτηματικό..!!!
Οπότε λογική μην ψάχνετε, είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ και φιλοσοφίας της κάθε εταιρείας...!!
Αυτοί όταν δίνουν τα 5-6-7 χρόνια εγγύηση ,το μυαλό τους είναι στο ότι τα επόμενα 5-6-7 χρόνια θα σε έχουν πελάτη και θα σου τα παίρνουν..!!
Εάν θέλετε να έχετε τα 6 χρόνια και 11 της μπαταρίας εγγύηση, χωρίς κανένα πρόβλημα, θα πρέπει και όταν πάτε τουαλέτα να είναι της Τογιότα..!!!
Όλοι σε κάτι ξεφεύγουμε...!!Η Τογιοτα ηταν στις πρωτες εταιρειες, αν οχι η πρωτη, στην Ελλαδα που καλυπταν με εγγυηση διαφορες βλαβες ακομα και στα αυτοκινητα τα οποια δεν εκαναν την τακτικη τους συντηρηση στα συνεργεια του ομιλου της.
-
@ilias-a said in Toyota Corolla Cross:
Όλοι σε κάτι ξεφεύγουμε...!!Η Τογιοτα ηταν στις πρωτες εταιρειες, αν οχι η πρωτη, στην Ελλαδα που καλυπταν με εγγυηση διαφορες βλαβες ακομα και στα αυτοκινητα τα οποια δεν εκαναν την τακτικη τους συντηρηση στα συνεργεια του ομιλου της.
Ευτυχώς , χρησιμοποιείς παρελθόντα χρόνο.
Δεν ξέρω πότε και αν συνέβαινε αυτό, αν και δεν φημίζεται η Τογιότα για το φιλόπτωχο της έργο, όπως και κανείς άλλος και φυσικό είναι ,σήμερα πάντως παίζει άλλο έργο..!!
Διάβασε την εγγύηση, απλά πράγματα και έλα να μου πεις αν σε καλύπτει εφόσον δεν πας για το τακτικό σέρβις που ορίζει η Τογιότα στα τόσα χλμ., ή εναλλακτικά ανά ένα έτος το πολύ , είτε τα κάνεις τα χλμ. ,είτε όχι..!!
Πέρσι μάλιστα που καθυστέρησα μου υπενθύμισαν πως αν δεν πάω μέσα στο χρόνο που ορίζεται, κινδυνεύω να βγω εκτός εγγύησης...!!
Μέχρι που μου είπαν, πως αν βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος, μπορεί να έχω πρόβλημα με ότι αφορά τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, αν προκύψει κάποιο θέμα και χρειαστεί η εγγύηση...!!!
Εννοείται πως έβαλα μπροστά και πίσω, όπως βάζει η μισή Ελλάδα..!!
Για συναγερμό τα ίδια άκουσα...!!
Τώρα αν αναφέρεσαι σε εκείνη την ιστορία που είχε βγει πριν αρκετά χρόνια και αφορούσε την δήθεν Πανευρωπαική εγγύηση, που είδαμε πολλά ευτράπελα να συμβαίνουν, νομίζω ότι ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί, οικονόμησαν και κάποια λεφτουδάκια οι δικηγόροι, αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι επειδή η οικογένεια μου έχει δικηγορική εταιρεία, εννοείται η οποία ασχολείται με σοβαρά θέματα, αλλά τα μάθαινα, ναι είχαμε και τέτοια περιστατικά...!!!
Έπαιρνες π.χ. σε κάποια εταιρεία, τους έλεγες ότι η εγγύηση σου είναι Πανευρωπαική και ότι έβαλες τα λάδια π.χ. που προβλέπει ο κατασκευαστής απλά σε αναγνωρισμένο συνεργείο, αλλά σου χάλασε κάτι. Κι αυτοί σου απαντούσαν, ναι βέβαια θα το παραγγείλουμε στο εργοστάσιο, αλλά θα έρθει σε 6 μήνες...!!!
Αλλά αν το πληρώσεις μπορεί να έρθει αεροπορικώς σε 3 μέρες από την Ταγκανίκα...!!!
Μόδα ήταν και πέρασε κι αυτή..!!! -
Η Τογιοτα ηταν στις πρωτες εταιρειες, αν οχι η πρωτη, στην Ελλαδα που καλυπταν με εγγυηση διαφορες βλαβες ακομα και στα αυτοκινητα τα οποια δεν εκαναν την τακτικη τους συντηρηση στα συνεργεια του ομιλου της.
Ευτυχώς , χρησιμοποιείς παρελθόντα χρόνο.
Δεν ξέρω πότε και αν συνέβαινε αυτό, αν και δεν φημίζεται η Τογιότα για το φιλόπτωχο της έργο, όπως και κανείς άλλος και φυσικό είναι ,σήμερα πάντως παίζει άλλο έργο..!!
Διάβασε την εγγύηση, απλά πράγματα και έλα να μου πεις αν σε καλύπτει εφόσον δεν πας για το τακτικό σέρβις που ορίζει η Τογιότα στα τόσα χλμ., ή εναλλακτικά ανά ένα έτος το πολύ , είτε τα κάνεις τα χλμ. ,είτε όχι..!!
Πέρσι μάλιστα που καθυστέρησα μου υπενθύμισαν πως αν δεν πάω μέσα στο χρόνο που ορίζεται, κινδυνεύω να βγω εκτός εγγύησης...!!
Μέχρι που μου είπαν, πως αν βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος, μπορεί να έχω πρόβλημα με ότι αφορά τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, αν προκύψει κάποιο θέμα και χρειαστεί η εγγύηση...!!!
Εννοείται πως έβαλα μπροστά και πίσω, όπως βάζει η μισή Ελλάδα..!!
Για συναγερμό τα ίδια άκουσα...!!
Τώρα αν αναφέρεσαι σε εκείνη την ιστορία που είχε βγει πριν αρκετά χρόνια και αφορούσε την δήθεν Πανευρωπαική εγγύηση, που είδαμε πολλά ευτράπελα να συμβαίνουν, νομίζω ότι ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί, οικονόμησαν και κάποια λεφτουδάκια οι δικηγόροι, αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι επειδή η οικογένεια μου έχει δικηγορική εταιρεία, εννοείται η οποία ασχολείται με σοβαρά θέματα, αλλά τα μάθαινα, ναι είχαμε και τέτοια περιστατικά...!!!
Έπαιρνες π.χ. σε κάποια εταιρεία, τους έλεγες ότι η εγγύηση σου είναι Πανευρωπαική και ότι έβαλες τα λάδια π.χ. που προβλέπει ο κατασκευαστής απλά σε αναγνωρισμένο συνεργείο, αλλά σου χάλασε κάτι. Κι αυτοί σου απαντούσαν, ναι βέβαια θα το παραγγείλουμε στο εργοστάσιο, αλλά θα έρθει σε 6 μήνες...!!!
Αλλά αν το πληρώσεις μπορεί να έρθει αεροπορικώς σε 3 μέρες από την Ταγκανίκα...!!!
Μόδα ήταν και πέρασε κι αυτή..!!!Εχουμε διαφορετικες εμπειριες, φιλοπτωχο εργο κανεις δεν κανει τους νομους ακολουθουν.
Σε rav4 του 2016 καλυψαν κρεμαγιερα το 2019, σε fiat 500 καλυψαμε ρομποτικο selespeed το 2021 που τοποθετηθηκε σε γενικο συνεργειο με την αποδειξη αγορας του. Τη συντηρηση και βεβαια πρεπει να την κανεις στην ωρα της με τα γνησια ανταλλακτικα της καθε εταιρειας. -
Πάντως, αναλωνόμαστε εδώ και σελίδες για το αν μια τοπ (για Γκρίχελαντ) αντιπροσωπεία κάνει καλά βάζοντας λάδι 0-20w αντί για 0-16w, ή μας κοροιδεύει?
Και αν ισχύει το βου, γιατί το κάνει αυτό? Για να κερδίσει κάποια έξτρα ευρώπουλα από τη διαφορά?
Ή αν κατά την αλλαγή λαδιών όπου η ποσότητα είναι π.χ. 4,3 λίτρα, και ανοίγει 5λιτρη συσκευασία, γιατί χρεώνει 5 λίτρα και όχι 4,3, αφού της έμειναν 700ml?
Και μεμψιμοιρούμε γιατί έχει λάδι σε βαρέλι και όχι π.χ. σε μονόλιτρες συσκευασίες?
Πέρα το γεγονότος ότι μερικά από αυτά σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες πρακτικές, δε συνιστούν κανένα σοβαρό λόγο για κάποιον νουνεχή αγοραστή να μην αγοράσει ιχ της.
Οι οποίοι λόγοι για να αγοράσει κάποιος ένα (οποιοδήποτε) ιχ παραμένουν αναλλοίωτοι:
μούρη, αν του αρέσει, το οικονομικό σε όλο το φάζμα του, ευκολία μεταπώλησης, γκάζι, κοκ.
Τα περί λιπαντικών δεν υπάρχουν στη λίστα ούτε του τελευταίου λιπαντομάχου ή λιπαντολάτρη, ας σοβαρευτούμε. -
Είναι όντως τόσο τοπ;
https://cartalk.gr/giati-toyota-hellas-avee-thavetai-stis-aksiologiseis-tis-google/
-
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Στο τέλος θα πας θα τους πεις στο διάλο και εσείς και το 0w16 και θα φύγεις.
Εν τω μεταξύ, εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα λάδια που βάζουν. Το αφήνω εξουσιοδοτημένο, πληρώνω, το παίρνω και φεύγω. Ούτε ιξώδες κοιτάω ούτε μάρκα που βάζουν.
ευτυχισμένος άνθρωπος.
-
καλημερα στα παιδια. ερωτηση γιατι με πηρε η αντιπροσωπεια οτι ηρθε το αμαξι τελωνειο και μου ειπε διαδικασια.
μπορειτε να μου πειτε αν ισχυουν τα κατωθι που μου ειπε η΄ σε εσας εγινε διαφορετικα.υποψην μενω κορινθο και η αντιπροσωπεια ειναι αθηνα.
- θα μου στελει χαρτια δανειου τραπεζας να υπογραψω.
- κανω εξοφληση αυτοκινητου(χωρις να το δω)
3)οταν εκτελωνιστει θα μου στειλει εγγραφα κλπ να βγαλω αδεια πινακιδες(θελω κορινθιακες και μου ειπαν οτι αν το κανουν αυτοι θα βγουν αθηναικες πινακιδες)
και εσεις ετσι το κανανε εκτος λογικα απο το τελευταιο που με εξουσιοδοτηση το κανουν αυτοι?
-
@dimsabas said in Toyota Corolla Cross:
Είναι όντως τόσο τοπ;
https://cartalk.gr/giati-toyota-hellas-avee-thavetai-stis-aksiologiseis-tis-google/
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τους μεγάλους χρόνους παράδοσης τα τελευταία 2-3 και την αγανάκτηση των πελατών. Βέβαια εάν υπάρχουν και θέματα service δεν το αποκλείω όπως γράφουν. Τώρα το να απευθύνεσαι στην εισαγωγική για ένα θέμα service που έχεις με ένα συνεργείο μου φαίνεται παιδικό. Στα service πας ή μιλάς βλέπεις αξιολογείς και εάν δεν είσαι ευχαριστημένος πας αλλού.
-
@george-0 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι όντως τόσο τοπ;
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τους μεγάλους χρόνους παράδοσης τα τελευταία 2-3 και την αγανάκτηση των πελατών. Βέβαια εάν υπάρχουν και θέματα service δεν το αποκλείω όπως γράφουν. Τώρα το να απευθύνεσαι στην εισαγωγική για ένα θέμα service που έχεις με ένα συνεργείο μου φαίνεται παιδικό. Στα service πας ή μιλάς βλέπεις αξιολογείς και εάν δεν είσαι ευχαριστημένος πας αλλού.
Έχω πάει 5 φορές στο εξουσιοδοτημένο πληρώνοντας, παρά το εντός εγγύησης καθεστώς, για την επιδιόρθωση μηχανικού προβλήματος με μηδενικό αποτέλεσμα. Τελικά πήγα συστημένος σε συνεργείο εκτός toyota και το πρόβλημα διορθώθηκε εντός λίγων ωρών. Το επίσημο service είναι μόνο για αλλαγή λαδιών.
-
@ataim said in Toyota Corolla Cross:
Έχω πάει 5 φορές στο εξουσιοδοτημένο πληρώνοντας, παρά το εντός εγγύησης καθεστώς, για την επιδιόρθωση μηχανικού προβλήματος με μηδενικό αποτέλεσμα. Τελικά πήγα συστημένος σε συνεργείο εκτός toyota και το πρόβλημα διορθώθηκε εντός λίγων ωρών. Το επίσημο service είναι μόνο για αλλαγή λαδιών.
Καλά και εγώ δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από εξουσιοδοτημένα αλλά η Toyota πρέπει να έχει πάρα πολλά εξ. συνέργεια και σίγουρα κάποια θα είναι χειροτέρα - καλύτερα από άλλα.
-
@ataim said in Toyota Corolla Cross:
@george-0 said in Toyota Corolla Cross:
Είναι όντως τόσο τοπ;
Με ποια δικαιολογία σου είπαν να πληρώσεις εφόσον ήσουν εντός εγγύησης και τι ήταν αυτό που δεν μπόρεσαν να σου διορθώσουν,τι πρόβλημα είχες που αρνήθηκαν να το φτιάξουν **Δωρεάν..??
Το να στο φτιάξουν κάποιοι άλλοι, αυτό το καταλαβαίνω, βέβαια το 5 δεν ακούγεται πραγματικό, αλλά το να σου αρνηθούν..??!!
Δεν μας λες και ποια Τογιότα ήταν αυτή που αρνήθηκε το δωρεάν εντός εγγύησης και δεν τα κατάφερε παρά τις 5 φορές..??!! -
@gstrat said in Toyota Corolla Cross:
καλημερα στα παιδια. ερωτηση γιατι με πηρε η αντιπροσωπεια οτι ηρθε το αμαξι τελωνειο και μου ειπε διαδικασια.
μπορειτε να μου πειτε αν ισχυουν τα κατωθι που μου ειπε η΄ σε εσας εγινε διαφορετικα.υποψην μενω κορινθο και η αντιπροσωπεια ειναι αθηνα.
- θα μου στελει χαρτια δανειου τραπεζας να υπογραψω.
- κανω εξοφληση αυτοκινητου(χωρις να το δω)
3)οταν εκτελωνιστει θα μου στειλει εγγραφα κλπ να βγαλω αδεια πινακιδες(θελω κορινθιακες και μου ειπαν οτι αν το κανουν αυτοι θα βγουν αθηναικες πινακιδες)
και εσεις ετσι το κανανε εκτος λογικα απο το τελευταιο που με εξουσιοδοτηση το κανουν αυτοι?
Επειδή το αυτοκίνητο εκτελωνίζεται στο όνομα σου, θα πρέπει να το ξοφλήσεις, αλλά ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ να το δεις πριν το πληρώσεις, πράγμα που δεν σε εξασφαλίζει σε τίποτε, γιατί μπορεί την άλλη μέρα να πέσει από μία ράμπα π.χ. και να γίνει κομμάτια..!!
Το δικό μου περίμενε πάνω από 10 μέρες στον χώρο τελωνείου που χρησιμοποιούν οι αντιπροσωπείες διότι δεν υπήρχε προσωπικό να ανταποκριθεί στον όγκο της δουλειάς, απαράδεκτο αυτό,όπότε ότι και αν πάθαινε εγώ θα την έτρωγα..!!!
Μη το ψάχνεις, μονά ζυγά δικά τους...!!!
Toyota Corolla Cross