-
Το βράδυ μου φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. Μακάρι, μακάρι να έρθει και ως 1.8 hybrid 5th gen. Και γιατί όχι δηλαδή; Πόσο πιο βαρύ μπορεί να είναι από ένα Corolla touring sports;
ΥΓ: Λεπτομέρεια μεν αλλά πολύ χαίρομαι που βλέπω ledάκια στην πλαφονιέρα. Επιτέλους τέλος η κιτρινήλα. Άντε με το καλό και στα f/l Corolla.
-
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Στο περίπου ο δημοσιογράφος υπολογίζει τιμή εκκίνησης -Ιταλία- 30.000
Ανάλογα την τιμή που θα λανσαριστεί, ίσως συμφέρει να πάρεις μια κορόλλα και ενα γιαρις κροςςςς και να τα τσουγκρίσεις μεταξύ τους.
Έτσι θα έχεις ενα κορόλλα κροςς σπέσιαλ εντίσιον και να σου μείνουν και ρέστα. Γειά σου Φάνη
-
Εεε ρε ζήλια για το υπερόπλο…να σβήσει και τα τελευταία τζουτζούκια από τον χάρτη!!
-
το μπροστά καλό είναι. το πίσω οχι τόσο. Γενικά περναει στην εμφανιση
η απλή corolla είναι ομορφή. Πολύ πολύ πολύ πιο ομορφη από ότι μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν η Toyota με τις προηγούμενες είτε corolla είτε auris. εκανε αυτό που έπρεπε, σχεδίασε κάτι νέο και ωραίο αφηνωντας πίσω τα μονοτονα σχέδια.
Η cross είναι λιγότερο ρηξικέλευθη αλλά δεν ειναι και άσχημη όπως το yaris cross που είναι χαλι μαυρο σχεδιαστικά. καλή μου φαίνεται. μέσα κάποια στοιχεία μου αρέσουν κάποια όχι
μένει να δούμε βίντεο οδήγησης και τιμή και τέλος μένει να δούμε αν εδώ θα έρθει με 1,8 ή δίλιτρο
-
Εμφανισιακά ανέμπνευστο, μπανάλ ως και άσχημο, σε πλήρη αντίθεση με την Corolla που αποτελεί σχεδιαστική επιτυχία.
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla Cross:
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Στο περίπου ο δημοσιογράφος υπολογίζει τιμή εκκίνησης -Ιταλία- 30.000
Ανάλογα την τιμή που θα λανσαριστεί, ίσως συμφέρει να πάρεις μια κορόλλα και ενα γιαρις κροςςςς και να τα τσουγκρίσεις μεταξύ τους.
Έτσι θα έχεις ενα κορόλλα κροςς σπέσιαλ εντίσιον και να σου μείνουν και ρέστα. Γειά σου Φάνη
Εσύ, ή αντιγράφεις τον λαπ στα πνευματώδη ή πίνεις από τον ίδιο καφέ που επηρεάζει τον εγκέφαλο....
Από εμένα 10/10!!!
Χαχαχα -
@harisma23 said in Toyota Corolla Cross:
Εμφανισιακά ανέμπνευστο, μπανάλ ως και άσχημο, σε πλήρη αντίθεση με την Corolla που αποτελεί σχεδιαστική επιτυχία.
Αν ήταν και όμορφο, το CHR δεν θα πούλαγε τίποτα!! Ξέρουν τι κάνουν...θες ομορφιά πάρε CHR, θες πρακτικότητα και έχει οικογένεια πάρε Κορόλα (ή Γιάρις Κρος)....θες και τα 2? Πάρε Λέξους!!
-
Ωραίο είναι. Εμένα μου αρεσει αυτη η κλαψιαρα μούρη του. Θυμίζει αυτο
Εάν έρθει στα 30.000 ευρώ στην active plus, θα λιώσει την παραγωγή του εργοστάσιου. Όλοι μα όλοι όσοι ψάχνουν οικογενεικο και έχουν μια σχετική άνεση θα το αγοράσουν, ιδιαίτερα αν έχει το νέο υβριδικό σύστημα
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@harisma23 said in Toyota Corolla Cross:
Αν ήταν και όμορφο, το CHR δεν θα πούλαγε τίποτα!! Ξέρουν τι κάνουν...θες ομορφιά πάρε CHR, θες πρακτικότητα και έχει οικογένεια πάρε Κορόλα (ή Γιάρις Κρος)....θες και τα 2? Πάρε Λέξους!!
100%
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Εσύ, ή αντιγράφεις τον λαπ στα πνευματώδη ή πίνεις από τον ίδιο καφέ που επηρεάζει τον εγκέφαλο....
Από εμένα 10/10!!!
ΧαχαχαΧαχαχα θα το προσέξω! Θενξ
-
Όντως το βράδυ με τους προβολείς είναι πιο ωραίο και χάνεται η θλιμμένη μάσκα. Αν όντως έρθει η ακτιβ + στα 30000 και εδώ και ερχόταν και με τον 1.8 με τα 140 τον αναβαθμισμένο θα πήγαινε τρένο.ε τον δίλιτρο θα έχει την τύχη του ραβ
-
Έχω την εντύπωση πως θα ξεκινάει από 26 χιλ. σε active με τον 1800άρη με τα 140 αλόγατα.
28 χιλ. active plus.
θα μάθουμε σε κάνα χρόνο όταν έρθει... -
@cmax75 said in Toyota Corolla Cross:
Έχω την εντύπωση πως θα ξεκινάει από 26 χιλ. σε active με τον 1800άρη με τα 140 αλόγατα.
28 χιλ. active plus.
θα μάθουμε σε κάνα χρόνο όταν έρθει...Και σε 3 χρονια που θα παραδίδονται τα πρώτα
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@cmax75 said in Toyota Corolla Cross:
28 χιλ. active plus.
θα μάθουμε σε κάνα χρόνο όταν έρθει...Και σε 3 χρονια που θα παραδίδονται τα πρώτα
παντως για την ωρα 1800 για αυτο το μοντελο δεν γινεται αναφορα. Μιλουν για διλιτρο μονο. Τωρα ποτε θα ερθει ελλαδα αφηστε το... Βολευονται με το κορολα και τα chr & γιαρις κρος και σου λεει αφου πανε τρενο αυτα γιατι να ζοριστουμε? γιατι να δινουμε επιλογες οταν τους στριμωχνουμε στο κορολα και στο γιαρις και δεν χανουμε πωλησεις?
Αν ερχοταν το κορολα κρος με 26 με τον 1800 140 αυτοματο φουλ υβριδικο χωρις να σκυβεις με 450 λτ με ολη την ομπρελα ασφαλειας και την εγγυηση της τογιοτα θα στεινοταν κοσμος εξω απο τις αντιπροσωπειες για να βαλει παραγγελια ( και ας ερχοταν και σε δυο χρονια!) . Μαζι τους και εγω αρκει να κλείδωναν την τιμη... -
Ταϊβαν που είμαι τώρα, το Κορολα Κρος κυκλοφορεί πάρα μα πάρα πολύ και σα ιδιωτικό και κυρίως σαν ταξι και ουμπερ. Εχω μπει 2-3 φορές σε ταξί. Άνετο, σχετικά μαλακό. Πολύ ωραίο ύψος για να βαζεις/βγαζεις παιδί απο καθισματάκι (βλέπε ουμπερ για παιδιά που έχει εδω). Το μεγεθος νομίζω ιδανικό για Ελλάδα. Ουτε μικρό ούτε μεγάλο.
Νόμιζα οτι δε θα το φέρουν Ευρώπη καθόλου και μου κανει εντύπωση που το φέρνουν τωρα, στα μισά της "ζωής" του. Μπροστά με το φεϊσλιφτ ειναι πολύ συμπαθητικό. -
@alejandro said in Toyota Corolla Cross:
Νόμιζα οτι δε θα το φέρουν Ευρώπη καθόλου και μου κανει εντύπωση που το φέρνουν τωρα, στα μισά της "ζωής" του. Μπροστά με το φεϊσλιφτ ειναι πολύ συμπαθητικό.
Είχαν πει εξαρχής ότι θα έρθει και Ευρώπη.
Ίσως φοβούνται ότι θα κανιβαλίσει το Chr? Ίσως δεν έφτανε η παραγωγή? (το δίλιτρο ως πρόβλημα, μόνο στην Ελλάδα θα ήταν) -
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
Ίσως φοβούνται ότι θα κανιβαλίσει το Chr? Ίσως δεν έφτανε η παραγωγή? (το δίλιτρο ως πρόβλημα, μόνο στην Ελλάδα θα ήταν)Α, δε το είχα παρακολουθήσει. Η πλάκα ειναι οτι το Chr Ταϊβαν, δε πουλάει καθόλου (οταν 1 στα 2 οχήματα ειναι Τογιοτα, με το Ραβ και το Κροςς να ειναι παααααααντου). Περίεργο μιας και το Chr, εμφανισιακά, χωροταξιακά, δεν μοιάζει να ειναι "ανταγωνιστικό" του Κρος. Το Κρος ειναι καθαρότατα οικογενειακό αυτοκίνητο.
-
Ίσως φοβούνται ότι θα κανιβαλίσει το Chr? Ίσως δεν έφτανε η παραγωγή? (το δίλιτρο ως πρόβλημα, μόνο στην Ελλάδα θα ήταν)Α, δε το είχα παρακολουθήσει. Η πλάκα ειναι οτι το Chr Ταϊβαν, δε πουλάει καθόλου (οταν 1 στα 2 οχήματα ειναι Τογιοτα, με το Ραβ και το Κροςς να ειναι παααααααντου). Περίεργο μιας και το Chr, εμφανισιακά, χωροταξιακά, δεν μοιάζει να ειναι "ανταγωνιστικό" του Κρος. Το Κρος ειναι καθαρότατα οικογενειακό αυτοκίνητο.
Για τους περισσότερους εδω εχει να κανει με το κοστος. Αν μπορούσαν οικονομικα οι 8/10 που παιρνουν chr θα επερναν το ραβ. Στην ταιβαν που λεφτα υπαρχουν πανε φυσικα στο ραβ.
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Για τους περισσότερους εδω εχει να κανει με το κοστος. Αν μπορούσαν οικονομικα οι 8/10 που παιρνουν chr θα επερναν το ραβ. Στην ταιβαν που λεφτα υπαρχουν πανε φυσικα στο ραβ.
Κόστος κυβικά και μήκος...
-
Πόσο round clearance και συνολικό ύψος θα έχει;
Toyota Corolla Cross