-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Αν δε κάνω λάθος, με αμάξι άνω των 1.600 κυβικών σου κόβουν (ή θα σου κόβουν δεν έχω καταλάβει) και το επίδομα των παιδιων Α21. Τουλάχιστον δλδ 670 μείον τον χρόνο.
από μονο του το ανω των 1600 δεν κόβει το επιδομα. Ο υπολογισμός γίνεται με βάση τεκμήρια – δηλαδή συνδυασμό κυβικών, ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.
Μόνο όταν το τεκμήριο εξαλείψει το εισοδηματικό όριο, χάνεται το επίδομα.Νομίζω δεν έχει ψηφιστεί ακόμα το εν λόγο κομμάτι λέγανε για μέσα στο 2025. Έχει εικόνα τι γίνεται στην περίπτωση τριτεκνια τι γίνεται εκεί?
-
@ison said in Toyota Corolla Cross:
@supergeorge said in Toyota Corolla Cross:
Πάντως τα 2.5Κ διαφορά των δύο εκδόσεων είναι υπερβολικά για τα έξτρα που παίρνεις. Θα έπρεπε να ήταν το πολύ 2Κ .
Εγώ πάλι θεωρώ ότι και λίγα είναι για αυτά που έχει η style σε σχέση με την Active Plus.
- Νέα φώτα εμπρός πίσω
- Blind Spot Warning και αισθητήρες παρκαρίσματος
- Ηχομόνωση οροφής και πίσω μέρους
- Θερμαινόμενο τιμόνι
Έχει αρκετά πράγματα παραπάνω. Η Active Plus μου φαίνεται χάλια, ειδικά τα παλιά πίσω φώτα είναι προσωπικός λόγος απόρριψης.
Αυτό με την ηχομόνωση το γράφουν κάπου;
Εχει βγει σε pdf στις αντιπροσωπεις.. Διάβασε και το θέμα λίγο πιο πίσω. Έχουν γίνει προσθήκες στην ηχομόνωση από style και πάνω... Η lounge παίρνει και ηχομόνωση στο ταμπλό μεταξύ άλλων.
Πάντως κάτι για ηχομονωσεις στη κονσόλα εξαερισμού τα ακούω βερεσέ.
Βάλανε ηχομονωσεις στους θόλους και το πορτμπαγκάζ ώστε να μειωθεί η αντήχηση; -
Η μασκα μπροστά με την οριζόντια ρίγα είναι φωτιζόμενο led ημέρας;
-
Μόνο στη lounge.
-
Μόνο στη lounge.
Ευτυχώς!!
Η GR δε το έχει. -
Μόνο στη lounge.
Ευτυχώς!!
Η GR δε το έχει.H gr εκτός από το αισθητικό κομμάτι διαφέρει κάπου αλλού; Εξοπλιστικά είναι lounge ;
-
Μόνο στη lounge.
Ευτυχώς!!
Η GR δε το έχει.H gr εκτός από το αισθητικό κομμάτι διαφέρει κάπου αλλού; Εξοπλιστικά είναι lounge ;
Alcantara καθίσματα, 10mm χαμηλότερη ανάρτηση, sport πρόγραμμα οδήγησης.
Αναφέροουν και το "μοχλός αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι".
Τώρα τι ταχύτητες ακριβώς θα αλλάζεις δεν ξέρω.Βάζω και ένα βίντεο με το Massive Gray χρώμα για όσους ενδιαφέρονται να δουν πως είναι στο φως του ήλιου
-
Έχει παρακάρει κάτω από το σπίτι μου μια CC σε πράσινο χακί χρώμα (σαν αυτό που έχουν οι νέες BMW 1 και X1).
Με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό -αν υπάρχει- θα είναι πολύ ωραίο. -
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Έχει παρακάρει κάτω από το σπίτι μου μια CC σε πράσινο χακί χρώμα (σαν αυτό που έχουν οι νέες BMW 1 και X1).
Με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό -αν υπάρχει- θα είναι πολύ ωραίο. -
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
Με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό -αν υπάρχει- θα είναι πολύ ωραίο.Live είναι πιο όμορφο
-
Χάλια είναι, εν αντιθέσει με το νέο (σκουρότερο) πράσινο των Yaris/Yaris Cross (Everest green), που είναι συμπαθητικό.
Είναι σαν γμτ κέρατο μου σχεδιαστικά το Corolla Cross, μην το παίρνετε και σε χάλια χρώματα (κάτι πράσινα, κάτι μπορδωροδοκόκκινα...), μας βγάζετε τα μάτια
Το λευκό μια χαρα είναι και δεν λερώνει. -
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
Με ανοιχτόχρωμο εσωτερικό -αν υπάρχει- θα είναι πολύ ωραίο.Live είναι πιο όμορφο
μάλλον τα αγγλικα μου δεν ειναι καλά.
Live ήξερα το ζωντανό σκετο. Εσυ εννοεις μηπως οταν το βλέπεις ζωντανα μεσα στην πρέσσα??? υποθετω ομορφο θα είναι
-
Ερωτηση ασχετου :
Εαν παρω τωρα ενα πενταλιτρο 0-16 που εχει κατεβει η τιμη απο 136,93 στα 89,90 για να το χρησιμοποιησω τον Δεκεμβριο στο σερβις θα πειραξει ?
Απλα δε γνωριζω καθολου και ρωτω...
-
@samronnin said in Toyota Corolla Cross:
Εαν παρω τωρα ενα πενταλιτρο 0-16 που εχει κατεβει η τιμη απο 136,93 στα 89,90 για να το χρησιμοποιησω τον Δεκεμβριο στο σερβις θα πειραξει ?
Οχι δεν πειράζει, εφόσον δεν το ανοίξεις.
-
Ξέρουμε ποιος είναι ο κατασκευαστής; Eneos, Mobil;
-
mobil
-
Γνωρίζουμε αν ο κινητήρας με 1.8 θα βγει με τετρακίνηση;
-
@nikonino said in Toyota Corolla Cross:
συμφωνα με το site της toyota, μαλλον οχι... (αλλα ΔΕΝ ειναι ξεκαθαρο αν το AWD αναφερεται μονο στο 2.0L)
-
Δεν νομίζω. Το C-HR, που ειναι ίδιο αμάξι με το Corolla Cross, μόνο στα 2000cc εχει τετρακίνηση.
-
@george-y said in Toyota Corolla Cross:
συμφωνα με το site της toyota, μαλλον οχι... (αλλα ΔΕΝ ειναι ξεκαθαρο αν το AWD αναφερεται μονο στο 2.0L)
Επειδή και εγώ τα είδα όλα μαζί και μπερδεύτηκα... είπα να ρωτήσω
Toyota Corolla Cross