-
Εμφανίστηκε η ανανέωση του Yaris Cross: https://www.netcarshow.com/toyota/2024-yaris_cross/
-
Ναι βγήκε επίσημα στα νέα της Τογιότα (δεν είναι όμως F/L):
https://newsroom.toyota.eu/new-yaris-cross/
Μια σημαντική αναβάθμιση:
A QUIETER DRIVE WITH IMPROVED NOISE AND VIBRATION PACKAGE
The new Yaris Cross benefits from a range of additional measures to reduce noise and vibration.
Where engine noise is concerned, four key areas have been the focus for improvement: a dynamic damper has been added to the left-side engine mount; a resonator has been fitted to the intake hose; the inner dash silencer has been changed from a single layer to a three-layer construction; and an extra layer of felt has been added to the cowl top silencer.
To combat wind and road noise, thicker glass is used for the windscreen as well as front and rear side windows. -
Πρέπει να διάβασαν τον iceman!
-
Πήραν τα μισά πράγματα από το LBX και τα βάλανε στο Cross
-
Χαχα ποτε έγινε fl, εγώ ακόμα πάω το βλέπω και το σκέφτομαι στις αντιπροσωπείες για το προηγούμενο.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Χαχα ποτε έγινε fl, εγώ ακόμα πάω το βλέπω και το σκέφτομαι στις αντιπροσωπείες για το προηγούμενο.
Δεν ειναι Φ/Λ.
-
....with the 0-100 km/h time reduced by half a second to 10.7 seconds
To lbx 9,2 και το yc 10,7 μάλλον το 115;
-
Μόνο μοτερική αναβάθμιση καταλαβαίνω.
Κατά τα άλλα... -
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Μόνο μοτερική αναβάθμιση καταλαβαίνω.
Κατά τα άλλα...Ε τι να χτυπήσει LBX ?
-
This post is deleted! -
Άρα δεν μιλάμε για 130 άλογα, πιο πολύ 130 γαϊδουράκια μου κάνουν
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Άρα δεν μιλάμε για 130 άλογα, πιο πολύ 130 γαϊδουράκια μου κάνουν
και που να δεις στην ανηφορα μολις τελειωσει η βαρτα....
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Έχει κανείς κάτοχος πρόβλημα με τριγμούς στις πόρτες; Δεν μιλάω για το κλασσικό θέμα με ανοιχτό το τζάμι.
Το δικό μου κάνει ένα περίεργο απαλό τρίξιμο μέσα από την πόρτα του συνοδηγού. Γίνεται αντιληπτός μόνο σε χαμηλές ταχύτητες οταν δουλευει ο ηλεκτροκινητηρας, αλλα ειναι πολύ ενοχλητικός.
Οταν το πάω για σερβις θα τους πω να την ανοίξουν.
@City-Pop νομίζω είχες κατι παρόμοιο με την πόρτα του οδηγού. Εκανες κάτι;
Γεια σου αγαπητε @brokesmack, ΣΥΓΝΩΜΗ για τη καθυστερηση, ειχα δει το σχολιο απο το τηλεφωνο αλλα εκει μερικες φορες ενω ειμαι log-in δεν με αφηνει να κανω οτιδηποτε...
Ναι πραγματι, καλα θυμασαι... Το οποιο διορθωθηκε στη 1η συντηρηση. Μια δεσμη καλωδιων εχει φυγει η δεν ειχε μπει ποτε στη βαση της, απο την οποια και ταλανιζοταν σε δυνατα μπασα η σε δρομους που δεν ηταν σε καλη κατασταση, χτυπουσε στη πολυστερινη και ισως στο πλαισιο της πορτας εσωτερικα. Ηταν αρκετα ενοχλητικο. Δε ηταν ευδιακριτο στους τεχνικο και καναμε αρκετη ωρα βολτα για να το εντοπισει... Βαλανε μονωτικη ταινια και σφηνωσε μετα στο βασουλα του και ολα οκ. Θορυβο εντοπισα και λιγο πριν στη δεξια μερια... Κατι παρομοιο. Αλλα οταν ακουσε YC το γιατρο τρομαξε και δε το ξαναεκανε... Ισως επειδη ανοιξανε κλεισανε το πλαισιο της πορτας να ειχε αποτελεσμα. Ακουσα και πισω δεξια κατι μια μερα που βρεθηκα στη πισω πορτα με απολυτη ησυχια και με μουσικη να παιζει αλλα νομιζω οτι ηταν απο το ηχειο. Το αναφερα και μου ειπαν το ιδιο, ισως θα επρεπε να μπει ενα πιο καλο.
Τι εγινε τελικα? Το ειδανε?
-
Πριν 10-15 χρόνια οι γρήγοροι έψαχναν και χρυσοπλήρωναν πιο λεπτά τζάμια και αλάφρωναν το αμάξωμα γεμίζοντας τρύπες με το ποτηροτρύπανο προφυλακτήρες και όπου αλλού μπορούσαν ...
Τώρα στο δίνουν έτοιμο (πόλεμο) και υπάρχουν παράπονα ,σημεία των καιρών...
Χθες λοιπόν σε μια μεγάλη διαδρομή μεχρι τον Βόλο -με άπνοια - άκουγα τον αγαπημένο μου σταθμό με το volume στο 15 έχοντας ταχύτητα 115-120 , στα 130-135 αρκούσε να το παω στο 25.
Τονίζω την άπνοια και επειδή με προσεκτική μελέτη εχω καταλήξει οτι ο αεροδυναμικός θόρυβος προέρχεται απο το εμπρός παρμπρίζ η λύση είναι απλή ...περιμένεις την πέτρα που θα το σπάσει ...σε κανα εξάμηνο που θα έχουν παρακαταθήκη απο τα καινούργια -
Να 'μαι και 'γω, λοιπον. Ελπιζω ολοι καλα... Βρεχει σημερα, νομιζω ολοι εχουν στο μυαλο τους BLACK FRIDAY, η ευρυτερη αγορα ''σερνεται'', επομενως βρηκα ευκαιρια. Σας διαβαζω, μαλιστα ενα βραδυτου Οκτωβρη, ξημερωματα που ειχα αυπνια, το επιασα απο τον Αυγουστου και εφτασα μεχρι τα τελη του...
Λιγο η ωρα, λιγο τα πολλα που διαβασα καπου με περδεψατε με τις αναφορες στο ΙNVERTOR κ την αλλαγη λαδιων και με κατι αλλο που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη.
Καλο θα ηταν να καναμε μια ανακεφαλαιωση, τι και γιατι.
Οσον αφορα το fl που δεν ειναι fl αλλα μια αναβαθμιση μηχανικα και εσωτερικα το ειδα σε μια ειδηση το πρωι και μπηκα και εδω να διαβασω. Ωραιο το καντραν, αλλα δε μου αρεσε το πως ειναι απο το multimedia και κατω, πολυ ακομψο και χωρις τον πρακτικο χωρο πανω απο το κλιματισμο. Οι 2 θυρες USB καλες επισης. Αναρωτιεμαι ομως αν θα ειναι ετσι σε ολες τι εκδοσεις. @fanis75 ποια η γνωμη σου?
Επομενως αγαπητε @lap χτυπα ενα ως εχει...
Ειχα μερες να διαβασω κατι απο @iceman7, ανησυχησα θα ελεγα... Δεν ειδα ακομη καποια διαφορα, αλλα περυσι οταν χειμωνιασε η διαφορα ηταν πολυ εμφανης. Αλλα νομιζω οτι ειναι και θεμα χρησης. Φετος ολη τη χρονια εχω 3,7 λ/100, με αρκετα χιλιομετρα σε αυτοκινητοδρομους.
Τωρα, οσον αφορα τη μετρηση της καταναλωσης, επειδη κραταω ετσι απο μερακι δεν εχω καποια αποκλιση, αν υπαρχει καποια θα ειναι ισως αμελητεα, χωρις να θελω να πω οτι το fuelly δεν ειναι ακριβες, δε το γνωριζω κιολας.
@monman2 λογο flyover δε 'παταει' στο περιφεριακο? Τι ακυρο εργο, διαπλατυνση επρεπε να κανουν. Δε το θεωρω ασφαλες πολυ πιο χρονοβορο (ισως) και λογο προδιαγραφων οδικης ασφαλειας δεσμευει και μεγαλυτερο μερος του δρομο περα απο το σημειο εργασιων.
Τον Προεδρο δε 'βλεπω'... @a65 are you out there?
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Χθες λοιπόν σε μια μεγάλη διαδρομή μεχρι τον Βόλο -με άπνοια - άκουγα τον αγαπημένο μου σταθμό με το volume στο 15 έχοντας ταχύτητα 115-120 , στα 130-135 αρκούσε να το παω στο 25.
Δεν μας λες και τα ορια ομως του ηχοσυστηματος.
Αλλο να τερματιζει στο 30 και αλλο στα 60(π.χ).
Στο δικο μου π.χ στο 15 ειναι αρκετα δυνατα και στο 25 ξεκιναει το παρτυ. -
@chrisk6 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν μας λες και τα ορια ομως του ηχοσυστηματος.
Αλλο να τερματιζει στο 30 και αλλο στα 60(π.χ).
Στο δικο μου π.χ στο 15 ειναι αρκετα δυνατα και στο 25 ξεκιναει το παρτυ.Πάει 62 άρα μια χαρά
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Ωραιο το καντραν, αλλα δε μου αρεσε το πως ειναι απο το multimedia και κατω, πολυ ακομψο και χωρις τον πρακτικο χωρο πανω απο το κλιματισμο. Οι 2 θυρες USB καλες επισης. Αναρωτιεμαι ομως αν θα ειναι ετσι σε ολες τι εκδοσεις. @fanis75 ποια η γνωμη σου?
Πιστεύω ότι οι φωτογραφίες - ως συνήθως - είναι από την τοπ έκδοση (Premier) και οι υπόλοιπες θα είναι σαφώς πιο φτωχές. Επίσης, μου αρέσιε που έβγαλαν τους αεραγωγούς πιο έξω (εκεί που είναι τώρα δεν είναι καθόλου πρακτικοί), αλλά δεν μου αρέσει που για να το κάνουν αυτό κατάργησαν το "ραφάκι" εκεί που είναι πολύ πρακτικό.
-
@City-Pop . Το cross έχει μέσο στις υποψήφιες επιλογές μου.
Τρελαίνεται η λαπαινα με αυτό. Έχουμε δύο τρία στην γειτονιά μας και της αρέσει πάρα πολύ. -
vs
πολυ πιο ωραιο εσωτερικα το Yaris Cross, αξιζει μια ματια απο κοντα αρχιζω και μπαινω σε σκέψεις.. Μονο το υποβραχιονιο μου την σπαει που δεν ειναι ενιαιο με την κονσολα
Toyota Yaris Cross