Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    B
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 1
    • Topics 0
    • Posts 99
    • Best 41
    • Groups 0

brokesmack

@brokesmack

129
    Profile views
    99
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

brokesmack Unfollow Follow

Best posts made by brokesmack

• RE: Toyota Yaris Cross

@x2arv said in Toyota Yaris Cross:

Απο καθαρή περιέργεια και για στατιστικούς λόγους δεν βάζουμε τους μήνες που περιμέναμε, ώστε να δούμε τελικά μέσους όρους παράδοσης ?

Η φόρμα
      https://forms.gle/vPxxwdAid1rPsoPA9

Το αποτέλεσμα (sheet 2)
      https://docs.google.com/spreadsheets/d/10yBqwivVpTy3OcO26SnxZhinvoYOBWww9_1o_vDxzKQ/edit?usp=sharing

Ευχαριστούμε όσους έχουν δηλώσει χρόνο αναμονής, να ξέρετε για εμάς που περιμένουμε το Cross είναι σημαντικό 😊
      Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος απο αυτά που έχουμε δηλώσει είναι 7.5 μήνες
      Η δική μου παραγγελία έγινε τέλη Νοεμβρίου 2021 με προβλεπόμενο μήνα άφιξης 11/2022 (Toyota ΝΕΟΣ ΚΗΦΙΣΟΣ) Yaris Cross Hybrid Active Plus. Βλέπουμε...

Καλημέρα, έχουμε κανέναν νέο ιδιοκτήτη ???
      Βοηθάτε να μαζέψουμε Big Data... 🙂

Παρέλαβα και εγώ επιτέλους (παραγγελία Αυγουστος 21). Ικανοποιημένος πολύ, όλα όπως τα περίμενα και ακόμη καλυτερα!! .Εκδοση active hybrid. Θα το έχω εκτεθειμένο στον ήλιο οπότε αυριο πάω για μεμβράνες!!

alt text
      alt text
      alt text

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      B
      brokesmack

Το παρέλαβα σήμερα σε μαύρο. Είναι πιο ωραίο απο κοντά παιδιά 🤡 🤡

alt text

Αργεί ο Μαιος 😢

B
      brokesmack
    • RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!

@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

IMG_3906.jpeg

Ωωωωω έτοιμο για βουτιά! 😂

Πολύ δυνατό το μπλε αυτό.

Να βάλω και εγώ το δικό μου για συνδυάσουμε λιγο βουνό με θάλασσα:

85fd76a6-67f0-4287-8d42-c90c401e393d.jpg

posted in Περί αυτοκίνησης
      B
      brokesmack

Και στο χώμα τα πήγαμε καλά τελικά, αν και αρχικά το φοβόμουν

B
      brokesmack

@city-pop said in Toyota Yaris Cross:

@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:

Απο καθαρή περιέργεια και για στατιστικούς λόγους δεν βάζουμε τους μήνες που περιμέναμε, ώστε να δούμε τελικά μέσους όρους παράδοσης ?

Η φόρμα
      https://forms.gle/vPxxwdAid1rPsoPA9

Το αποτέλεσμα (sheet 2)
      https://docs.google.com/spreadsheets/d/10yBqwivVpTy3OcO26SnxZhinvoYOBWww9_1o_vDxzKQ/edit?usp=sharing

Ευχαριστούμε όσους έχουν δηλώσει χρόνο αναμονής, να ξέρετε για εμάς που περιμένουμε το Cross είναι σημαντικό 😊
      Αυτή τη στιγμή ο μέσος όρος απο αυτά που έχουμε δηλώσει είναι 7.5 μήνες
      Η δική μου παραγγελία έγινε τέλη Νοεμβρίου 2021 με προβλεπόμενο μήνα άφιξης 11/2022 (Toyota ΝΕΟΣ ΚΗΦΙΣΟΣ) Yaris Cross Hybrid Active Plus. Βλέπουμε...

Καλημέρα, έχουμε κανέναν νέο ιδιοκτήτη ???
      Βοηθάτε να μαζέψουμε Big Data... 🙂

Παρέλαβα και εγώ επιτέλους (παραγγελία Αυγουστος 21). Ικανοποιημένος πολύ, όλα όπως τα περίμενα και ακόμη καλυτερα!! .Εκδοση active hybrid. Θα το έχω εκτεθειμένο στον ήλιο οπότε αυριο πάω για μεμβράνες!!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
      ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ
      Να αυξανομαστε τα μαυρα σιγα... Σαν την μυγα μεσα στο γαλα θα ειμαστε γιατι. Εχω δει μονο ενα ακομη ζωντανα και εσας εδω!

Μεμβρανες το εβαλα και εγω αμεσως.
      Το παιδι συνηθησμενο με το αλλο δυσκολευτηκε τη πρωτη εβδομαδα...
      Τι βαλατε? Ιδιες (πιο σκουρες) μπρος πισω η το επιτρεπτο μπροστα?

Μεμβάνες έβαλα νανοκεραμικές madico, τις ειχα και σε προηγουμενο αυτοκινητο και ειχα μείνει τρελά ευχαριστημένος όσον αφορά το πως κρατάνε την ακτινοβολία. Κόστος 200 ευρώ, ήταν οι ακριβότερες αλλά μια φορά τις βάζεις. Τα πίσω παράθυρα είναι πιο σκούρα απο τα μπροστινά.

Παραθέτω και άλλες photo απο το όχημα, φορώντας λοιπον και τις ζελατίνες πλέον:

alt text
      alt text
      alt text
      alt text
      alt text

B
      brokesmack
    • RE: Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).

Προχωρησα στην αγορά της βάρκας και της ηλεκτρικής μηχανής. Για την χρήση που την θέλω ειναι κομπλέ. Με 2 ατομα παει αρκετα καλά το βαρκάκι των 3,5m. Προφανώς με καιρό δεν ανοιγεσαι ουτε για πλάκα, αλλά για ψαρεμα κοντά στην ακτή ειναι πολυ τιμια.

Εχω παραγγείλει και μια 4χρονη GM6000 KUMATSUGEN 6hp και ελπίζω να μπορώ να πάω πιο σβέλτα και με μεγαλυτερη ασφάλεια.
      3f342e6b-fd32-46a3-b2b5-820f79c36e64-image.png

posted in Αντίλογος
      B
      brokesmack

@georgemit said in Toyota Yaris Cross:

Σιγά το σουπερκαρ ρε φίλε που θέλεις και τεστ. Αντε προπαραγγειλε το κουβαδακι σου και μην απασχολείς το φόρουμ με απλα μεταφορικα μέσα.

Να το ξέρουμε άλλη φορά να σου παιρνουμε την αδεια. Η συγκεκριμένη ενώτητα λεγεται "Toyota Yaris Cross" και δεν μπαινει κανενας εξαναγκαστικά. Όποιος χαλιέται , το κουβαδάκι του και σε άλλο thread.

B
      brokesmack

Αναφορικά με τα χρώματα πάντως και το μπλέ σκούρο είναι πολύ ομορφο!!

alt text

B
      brokesmack

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές!

@kostas2310 said in Toyota Yaris Cross:

Με γεια καλοταξιδο! Πολύ ωραίο! Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις αν εχει στο πορτπαγκαζ το επιπλέον δάπεδο και αν έχει τον κρυφο φωτισμό γύρω από τον λεβιέ? Περιμένω active plus εγω.
      Και κάποιος άλλος αν εχει παραλάβει active plus απο Απρίλιο μετά, θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ πολύ!
      @brokesmack said

Ναι, και στην active το πορτπαγκαζ εχει διπλό δάπεδο και βολεύει πολύ. Κρυφό φωτισμό γυρω απο τον λεβιέ δεν έχει. Γενικά για τις δικές μου ανάγκες, η μόνη σημαντική έλλειψη της έκδοσης αυτής ειναι τα φώτα led και τίποτα άλλο.

Όσον αφορά την οδηγική εμπειρία, δεν έχω να προσθέσω κάτι που δεν έχει ήδη ειπωθεί. Ειναι οτι πιο ευκολοδήγητο έχω οδηγήσει. Το οχημα έχει περισσότερο νεύρο και γκάζι από οτι περίμενα. Ο θορυβος απο το ecvt όμως γίνεται όντως ενοχλητικός στον αυτοκινητόδρομο όταν πατάς απότομα το γκαζι. Ειναι σαν το αμαξι να σε ωθεί να οδηγήσεις οικολογικά και οικονομικά.

Προσωπικά μου δινει την αισθηση οτι το αυτοκινητο παταει στοιβαρά και με άνεση παρόλο που η ανάρτηση ειναι πιο σφικτή απο οσο θα περίμενε κανείς. Ποιοτικά για μένα η καμπίνα ειναι άνω του μέσου της κατηγορίας (συγκρίνοντάς το με το vw t roc φιλου).

Άσχημη εντύπωση μου έκανε το οτι δινουν στην έκδοση αυτή μόνο ενα κομπλέ κλειδί (με κουμπιά) και το δεύτερο ειναι απλό. Για ένα αυτοκίνητο που έχει 22.000 το θεωρώ απαράδεκτο. Επίσης η μέση κατανάλωση που έχω κάνει σε 50χιλιομετρα στον αστικό ίστο, ειναι προς το παρόν 6,2λιτ/100, η οποία είναι αρκετά υψηλή αλλα δεν ξέρω εάν είναι ρεαλιστική καθώς τα χιλιόμετρα ειναι πολύ λίγα, συνεπώς το δείγμα ανεπαρκες.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω με περισσότερα σχόλια στην συνέχεια!!

B
      brokesmack

Με πηραν τηλ σημερα απο την αντιπροσωπεία. 2 service δωρο επειδή αργησε η παράδοση του οχήματος (εκανε 10μηνες στην περίπτωση μου). Μεγάλη toyota!

B
      brokesmack

Latest posts made by brokesmack

@george-0 said in Toyota Yaris Cross:

@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:

Έχει κανείς κάτοχος πρόβλημα με τριγμούς στις πόρτες; Δεν μιλάω για το κλασσικό θέμα με ανοιχτό το τζάμι.

Το δικό μου κάνει ένα περίεργο απαλό τρίξιμο μέσα από την πόρτα του συνοδηγού. Γίνεται αντιληπτός μόνο σε χαμηλές ταχύτητες οταν δουλευει ο ηλεκτροκινητηρας, αλλα ειναι πολύ ενοχλητικός.

Οταν το πάω για σερβις θα τους πω να την ανοίξουν.

@City-Pop νομίζω είχες κατι παρόμοιο με την πόρτα του οδηγού. Εκανες κάτι;

Όχι εγώ δεν εχω τριγμούς. Έχεις συναγερμο?

Ναι μου το εβαλαν στην τογιοτα με την αγορά, αλλα δεν νομιζω να σχετιζεται με την πόρτα.

B
      brokesmack

Έχει κανείς κάτοχος πρόβλημα με τριγμούς στις πόρτες; Δεν μιλάω για το κλασσικό θέμα με ανοιχτό το τζάμι.

Το δικό μου κάνει ένα περίεργο απαλό τρίξιμο μέσα από την πόρτα του συνοδηγού. Γίνεται αντιληπτός μόνο σε χαμηλές ταχύτητες οταν δουλευει ο ηλεκτροκινητηρας, αλλα ειναι πολύ ενοχλητικός.

Οταν το πάω για σερβις θα τους πω να την ανοίξουν.

@City-Pop νομίζω είχες κατι παρόμοιο με την πόρτα του οδηγού. Εκανες κάτι;

B
      brokesmack

@geoanastas said in Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).:

Τελικά έχει κανείς άποψη για την Kumatsugen GM6000. Είναι εξωλέμβια 6HP. Βλέπω καλές κριτικές στο skroutz για τις μικρότερες kumatsugen αλλα για αυτή τίποτα. Πουθενά πληροφορίες, αν και έχει κατακλύσει την αγορά, καθώς μόνο στο skroutz υπάρχει σε 30 καταστήματα!!

Μου έκανε εντύπωση βέβαια οτι όλα τα καταστήματα είναι tools shops και οχι με ναυτιλιακά είδη, μάλλον γιατί το συγκεκριμένο brand βγάζει κυρίως γεννήτριες.

Εχει όμως μισή τιμή (περίπου 800ευρώ) σε σχέση με τις επώνυμες εξωλέμβιες 6hp. Αξίζει λέτε το ρίσκο, ή αν χαλάσει δεν θα βρίσκω ανταλλακτικά και γενικότερα θα τρέχω και δεν θα φτάνω για ένα service, (καθώς δεν βρίσκω ουτε official site της kumatsugen).

Τσέκαρε εδώ: tomking 6hp. Αυτή είναι η μηχανή και ειναι "made in china", φυσικά με άλλη εμπορική ονομασία στην Ελλάδα. Φαίνεται τίμια, στο βίντεο πιάνει 21km/h με 2 άτομα. Τωρα από εγγύηση, ανταλλακτικά κλπ, αυτό είναι άλλο θέμα.

posted in Αντίλογος
      B
      brokesmack
    • RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!

@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

IMG_3906.jpeg

Ωωωωω έτοιμο για βουτιά! 😂

Πολύ δυνατό το μπλε αυτό.

Να βάλω και εγώ το δικό μου για συνδυάσουμε λιγο βουνό με θάλασσα:

posted in Περί αυτοκίνησης
      B
      brokesmack

@yem said in Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).:

Λογικά θα έχει η τέντα δικές τις βάσεις οι οποίες θα είναι κολλητές στα μπαλόνια.
      Πάρε στο μαγαζί και ζητά πληροφορίες και πες και σε εμάς να μάθουμε και τίποτα παραπάνω.

Μίλησα με την eval για την συγκεκριμένη τέντα. Οι βάσεις που εχει απο την μάνα της ειναι μόνο για πολυεστερικές βάρκες. Για φουσκωτό πρέπει να πάρεις άλλες βάσεις και κόλλα pvc

posted in Αντίλογος
      B
      brokesmack

Αυτή φαίνεται καλή λύση!! Οι βάσεις όμως στο βαρκάκι πως μπάινουν;

Κάνει κάτι τέτοιο; Βάση Τέντας για Φουσκωτό Σκάφος

posted in Αντίλογος
      B
      brokesmack

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το βαρκακι δεν ειναι μόνιμα φουσκωμένο καθώς το φουσκώνω πριν την χρήση. Συνεπώς σκεφτόμουν κάτι το οποίο να βγαίνει και να μπαίνει ευκολα απο τις βάσεις.

posted in Αντίλογος
      B
      brokesmack

Να ρωτήσω κάτι ακόμα μήπως μπορεί καποιος να με βοηθήσει.

Στο βαρκάκι αυτό aqua marina 350, πως θα μπορούσα να εγκαταστήσω μόνος μου κάποια τέντα;
      Θα μπορούσα να πάρω πχ αυτη Eval Τέντα Αλουμινίου Μικρού Φουσκωτού Σκάφους
      και να κολλήσω τις βάσεις με ειδική κόλλα για pvc όπως αυτή; Eval Κόλλα Επισκευής για Σκάφη PVC

posted in Αντίλογος
      B
      brokesmack

Και στο χώμα τα πήγαμε καλά τελικά, αν και αρχικά το φοβόμουν

B
      brokesmack

@accentwizard said in Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).:

@brokesmack said in Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).:

Γνώμη για τις εξωλέμβιες parsun;

Σκέφτομαι μια 6hp τετραχρονη και συγκεκριμένα αυτή Μηχανή Parsun F6S, για βαρκάκι 3,5m

Δευτερη επιλογή αυτή Kumatsugen GM6000 που ειναι και 400 ευρω πιο οικονομική αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες.

Δτα ιδια λεφτα,παιρνεις επωνυμες 6αρες,ψαξτο καλυτερα...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και η parsun εχει καλες κριτικές μου προτειναν και μαλλον καταλλήγω σε Tohatsu MFS 6 C D

posted in Αντίλογος
      B
      brokesmack
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ