Best posts made by kostas2310
-
RE: Toyota Yaris Cross
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές! Να είστε καλά και με το καλό να τα χαρείτε και εσεις! Ανεβάζω φωτό με τα φώτα ημέρας κ με βραδινά. Έκδοση active hybrid, η πιο βασική.
Εάν ανοίξεις το αυτοκίνητο και δεν ανάψεις φώτα, ανάβουν μόνο τα λευκά φώτα ημέρας ή και οι κίτρινες λάμπες αλογόνου ακριβώς απο κάτω;
Επίσης εκεί που ανάβει το μπροστά φλας, από κάτω έχει λέντ προβολάκι άσπρο; Μπορείς να μας το στείλεις και αυτό αναμμένο; Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Περιμένω το active plus
-
Με γεια καλοταξιδο! Πολύ ωραίο! Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις αν εχει στο πορτπαγκαζ το επιπλέον δάπεδο και αν έχει τον κρυφο φωτισμό γύρω από τον λεβιέ? Περιμένω active plus εγω.
Και κάποιος άλλος αν εχει παραλάβει active plus απο Απρίλιο μετά, θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ πολύ!
@brokesmack saidΠαρέλαβα και εγώ επιτέλους (παραγγελία Αυγουστος 21). Ικανοποιημένος πολύ, όλα όπως τα περίμενα και ακόμη καλυτερα!! .Εκδοση active hybrid. Θα το έχω εκτεθειμένο στον ήλιο οπότε αυριο πάω για μεμβράνες!!
-
Δεν λέω έχεις ενα point. Απλώς κατ' εμέ και τις active plus με active να συγκρίνεις δεν αξίζει θεωρώ να πας στην active που δεν έχει φώτα ομίχλης, ούτε ψηφιακό καντράν. Έχοντας οδηγήσει σε ομίχλη με άλλα αυτοκίνητα που έχουν φώτα ομίχλης, θεωρώ ότι όλο και κάτι σου προσφέρουν. Άρα σίγουρα απορρίπτω την active. Το δίλημμα άρα παραμένει active plus ή style, ευχαριστώ πάντως πολύ για τις απαντήσεις σας!
-
Σε ενα καινούριο αμάξι αξίζει να ρισκάρεις να βάζεις μόνους σου προβολείς ομίχλης; Δεν ξέρω δεν θα το έκανα. και δεν ξέρω τι ισχύει και με την εγγύηση μετά. Για το καντράν το ίδιο λέμε η active plus έχει πολύ μεγαλύτερη οθόνη πληροφοριών που είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακή και ευανάγνωστη. Η Active έχει το άλλο σύστημα με τα "κυάλια" και την TFT 4,2 ιντσες
-
![alt text](
image url)
Και ένα τελευταίο ερώτημα από πλευράς μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει παραλάβει την έκδοση Active PLUS Hybrid και να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν τα πίσω φώτα λεντ του είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω?
Ευχαριστώ και πάλι!
-
Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο ωραία και φωτεινά τα φώτα ημέρας! Τα φώτα ημέρας ειναι τα λευκά και τα κίτρινα που φαίνονται ειναι τα στόπ-φλας. Το βράδυ ειναι οι λάμπες αλογόνου.Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι όντως ωραια!!
Latest posts made by kostas2310
-
Με γεια καλοταξιδο! Πολύ ωραίο! Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις αν εχει στο πορτπαγκαζ το επιπλέον δάπεδο και αν έχει τον κρυφο φωτισμό γύρω από τον λεβιέ? Περιμένω active plus εγω.
Και κάποιος άλλος αν εχει παραλάβει active plus απο Απρίλιο μετά, θα μπορούσε να μας δώσει τα φώτα του? Ευχαριστώ πολύ!
@brokesmack saidΠαρέλαβα και εγώ επιτέλους (παραγγελία Αυγουστος 21). Ικανοποιημένος πολύ, όλα όπως τα περίμενα και ακόμη καλυτερα!! .Εκδοση active hybrid. Θα το έχω εκτεθειμένο στον ήλιο οπότε αυριο πάω για μεμβράνες!!
-
Σε active plus που ειδα να παραλαμβανουν Απριλιο του 22 υπηρχε ωραιος ατμοσφαιρικος φωτισμος γυρω απο τον λεβιε. Έχουν γινει κάποιες προσθηκες απ οτι φαινεται
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Έχει καμία έκδοση πίσω πλαφονιέρα ή ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα ;
-
Για τα αλουμινενια μαρσπιε που γραφουν hybrid δεν ειμαι σιγουρος. Νομιζω οχι. Το φωτακι στον χωρο κονσολας ναι. Για το λαστιχενιο πατακι πορτπαγκαζ παλι δεν ειναι σιγουρο. Καλυτερα να μας τα επιβεβαιωσουν οσοι παραλαμβανουν active και active plus απ την αυξηση της τιμης και μετα
Το λαστιχένιο πατάκι πορτμπαγκάζ, το δίκτυ πορτμπαγκάζ και τα αλουμινένια Μαρσπιέ είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Όπως επίσης και φωτακι στο χώρο της κονσόλας. Τσεκαρε την σελίδα της toyota και πες στον αλεπουδιαρη να σου κάνει κανενα δωράκι κανονικό.
-
@manos-kri said in Toyota Yaris Cross:
@kostas2310 said in Toyota Yaris Cross:
![alt text](
image url)
Και ένα τελευταίο ερώτημα από πλευράς μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει παραλάβει την έκδοση Active PLUS Hybrid και να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν τα πίσω φώτα λεντ του είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω?
Ευχαριστώ και πάλι!
Ειναι led στην active plus!!!!
Ναι το ξερω οτι ειναι led. Και η active led πισω φωτα γραφει οτι εχει αλλα σιγουρα εχουν καποια διαφορα. Το ερώτημα μου ηταν αν εχει ακριβως τα ιδια με τις φώτο που εβαλα. Απ οτι μου ειπαν 2 ιδιοκτητες active plus, εχει πισω λεντ φωτα ιδια με των φωτογραφιών που ανέβασα χτες
-
![alt text](
image url)
Ευχαριστώ και πάλι!
-
Δεν ξέρω αν φαίνονται σωστά γιατί στην πραγματικότητα είναι πιο ωραία και φωτεινά τα φώτα ημέρας! Τα φώτα ημέρας ειναι τα λευκά και τα κίτρινα που φαίνονται ειναι τα στόπ-φλας. Το βράδυ ειναι οι λάμπες αλογόνου.Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι όντως ωραια!!
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Κάτω από το φλας είναι τα φώτα ημέρας.
Η "κίτρινες αλογόνου" είναι η μεσαία σκάλα.και πάνω από τις κίτρινες αλογόνου έχει φώτα ημέρας απ ότι έχω καταλάβει
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές! Να είστε καλά και με το καλό να τα χαρείτε και εσεις! Ανεβάζω φωτό με τα φώτα ημέρας κ με βραδινά. Έκδοση active hybrid, η πιο βασική.
Εάν ανοίξεις το αυτοκίνητο και δεν ανάψεις φώτα, ανάβουν μόνο τα λευκά φώτα ημέρας ή και οι κίτρινες λάμπες αλογόνου ακριβώς απο κάτω;
Επίσης εκεί που ανάβει το μπροστά φλας, από κάτω έχει λέντ προβολάκι άσπρο; Μπορείς να μας το στείλεις και αυτό αναμμένο; Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Περιμένω το active plus
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα σε όλους, είπα και γω να μπώ στη συζήτηση.
Έχω παραγγείλει το Yaris Cross Hybrid Active σε λευκό Pearl, μέσα Φεβρουαρίου 2022 και μου είπαν παράδοση Ιανουάριος 2023. Η παραγγελιά έγινε σε αντιπρόσωπο του κέντρου Αθηνών και επειδή θα πληρωθεί μετρητοίς μου έκαναν δώρα 1.000 ευρώ! Έκανα test drive και έχω σοκαριστεί (με τη καλή έννοια) - ξετρελαθεί.Καλησπέρα! Σε ποια αντιπροσωπεία αν επιτρέπεται? Με το καλό να σου έρθει!
-
@nietzsche said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα σε όλους, έχω παραγγείλει και εγώ Toyota Yaris Cross Hybrid και μου είπαν πως θα έρθει τον Μάρτιο του 2023. Υπάρχει πιθανότητα και αν ναι πως να αλλάξει η ημερομηνία παράδοσης; ( Εννοείται για νωρίτερα
).
Καλησπέρα φίλε μου! Ελπίζω να το πάρουμε όλοι όσο το δυνατόν συντομότερα.
"Σου είπαν" εννοείς προφορικά ή το είδες κιόλας και γραμμένο κάπου επίσημα; Για να δεις τι εκτιμώμενο χρόνο δίνει η ίδια η toyota πήγαινε στην αντιπροσωπεία και ζήτα τους να σου δείξουν την εκτιμώμενη ημερομηνία που τους δίνει το σύστημα. Να επιμείνεις και ας σου πουν στην αρχή οτι δεν γίνεται να στο δείξουν. Τουλάχιστον στην αντιπροσωπεία που πήγα εγώ δέχθηκαν να μου δείξουν το επίσημο σύστημα της toyota προς τιμήν τους. Ελπίζουν οτι θα βελτιωθούν οι χρόνοι και ότι θα έρθουν νωρίτερα τα αμάξια από την ημερομηνία που τους δίνει η Toyota αυτή τη στιγμή. Μπορεί και να απογοητευτείς με την ημερομηνία που θα δεις στο σύστημα, αλλά πιστεύω είναι καλύτερο από το να ελπίζεις κάτι που μπορεί να είναι και αναληθές τελικά. Αν είναι να έρθει νωρίτερα γιατί ίσως βελτιωθεί η κατάσταση με την παραγωγή, ας σου έρθει ως ευχάριστη έκπληξη. Ένα ενθαρρυντικό δημοσίευμα θα μπορούσε να είναι αυτό: https://asia.nikkei.com/Business/Automobiles/Toyota-plans-to-make-record-11m-cars-in-fiscal-year-starting-April
Σχετικά με τον εντοπισμό του αυτοκινήτου (δηλαδή σε ποιο στάδιο παραγωγής βρίσκεται) γνωρίζει κανείς κάποιον άλλον τρόπο πέραν από την αναζήτηση με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μέσω του MyToyota app; Ισχύει ότι ο αριθμός πλαισίου ανακοινώνεται στον car dealer έναν μήνα πριν έρθει ενα αμάξι στην Ελλάδα;