@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστω! Μετα χαρας...
Αρχισα τις 'αναρριχησεις' οπως βλεπετε...
Μαύρο ή μπλε σκούρο είναι και σε πόσο καιρό το παρέλαβες. Καλιτάξιδο
Ευχαριστω! Μετα χαρας...
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
@nietzsche said in Toyota Yaris Cross:
Δυστυχώς από Μάρτιο του 23 πήγαμε Ιούλιο του 23 + 4μηνες στο κεφάλι. Παραγγελία Φεβρουαρίου
καλα...ενημερωνουν για αλλαγες σε τετοιο βαθος χρονου?
θα πιστευα οτι μονο σε οσους περιμενουν να παραλαβουν εντος τριμηνου τους ενημερωνουν για αλλαγες. Γιατι για παταδοσεις το 2023 μπορει να αλλαξουν τοσα πραγματα μπρος/πιαω μεχρι τοτε που δεν εχει νοημα ουτε μπορουν να υποθεσουν τι θα γινεται με το ρυθμο παταγωγης σε 6μηνες πχ...Εμενα με οαραδοση Νοεμβρη 22' δε μου εχουν κανει καμια ενημερωση φια αλλαγες
Δεν με πήραν τηλέφωνο εγώ πήρα και ρώτησα. Βέβαια μου είπαν ότι αυτά αλλάζουν και μπορεί να επανέλθει πάλι στις αρχικές προβλέψεις. Βασικά έρχονται συνεχώς ενημερώσεις και οι ημερομηνίες είναι μεταβάλλονται συνέχεια
Δυστυχώς από Μάρτιο του 23 πήγαμε Ιούλιο του 23 + 4μηνες στο κεφάλι. Παραγγελία Φεβρουαρίου
@jimcts said in Toyota Yaris Cross:
χαιρετώ
τα έχω κατεβάσει όλα, όποιος θέλει του τα στέλνω σε ένα email
konitse@gmail.com ευχαριστούμε
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
@nietzsche said in Toyota Yaris Cross:
καλα...ενημερωνουν για αλλαγες σε τετοιο βαθος χρονου?
θα πιστευα οτι μονο σε οσους περιμενουν να παραλαβουν εντος τριμηνου τους ενημερωνουν για αλλαγες. Γιατι για παταδοσεις το 2023 μπορει να αλλαξουν τοσα πραγματα μπρος/πιαω μεχρι τοτε που δεν εχει νοημα ουτε μπορουν να υποθεσουν τι θα γινεται με το ρυθμο παταγωγης σε 6μηνες πχ...Εμενα με οαραδοση Νοεμβρη 22' δε μου εχουν κανει καμια ενημερωση φια αλλαγες
Δεν με πήραν τηλέφωνο εγώ πήρα και ρώτησα. Βέβαια μου είπαν ότι αυτά αλλάζουν και μπορεί να επανέλθει πάλι στις αρχικές προβλέψεις. Βασικά έρχονται συνεχώς ενημερώσεις και οι ημερομηνίες είναι μεταβάλλονται συνέχεια
Ευχαριστω! Μετα χαρας...
Καλησπέρα σε όλους, έχω παραγγείλει και εγώ Toyota Yaris Cross Hybrid και μου είπαν πως θα έρθει τον Μάρτιο του 2023. Υπάρχει πιθανότητα και αν ναι πως να αλλάξει η ημερομηνία παράδοσης; ( Εννοείται για νωρίτερα ).