-
@lap said in [Toyota Yaris
Δεν υπάρχει καλύτερος πωλητής από εσένα. Εάν έψαχνα πωλητή θα σου έκανα πρόταση για προϊστάμενο πωλήσεων και θα καθόμουν να σε παρατηρώ πως πουλάς για να απολαμβάνω την τέχνη σου.
Εκτος αν πηγαινα εγω να αγορασω
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Περίμενε κανα δυο χρόνια μπορεί και παραπάνω γιατί εχουν κορυφαία adas (αυτόματο φρενάρισμα κλπ) για πίσω τροπέτο φανάρια κλπ
Μπορεί και νωρίτερα βλέπω φροντίζουν γιαυτό τα καιρικά φαινόμενα
Δώσε στον άνθρωπο τη σωστή διάσταση του θέματος my-man. Τι τα θέλει τα led φώτα? Αφού δε μειώνουν την κατανάλωση...
-
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Περίμενε κανα δυο χρόνια μπορεί και παραπάνω γιατί εχουν κορυφαία adas (αυτόματο φρενάρισμα κλπ) για πίσω τροπέτο φανάρια κλπ
Δώσε στον άνθρωπο τη σωστή διάσταση του θέματος my-man. Τι τα θέλει τα led φώτα? Αφού δε μειώνουν την κατανάλωση...
Απαιτούν λιγότερο ρεύμα --> δουλεύει λιγότερο ο θερμικός κινητήρας για φόρτιση της μπαταρίας --> λιγότερη κατανάλωση
οκ είιπα και εγώ την βλακεία μου -
@tsofras said in Toyota Yaris Cross:
Απαιτούν λιγότερο ρεύμα --> δουλεύει λιγότερο ο θερμικός κινητήρας για φόρτιση της μπαταρίας --> λιγότερη κατανάλωση
οκ είιπα και εγώ την βλακεία μουΠολύ σωστός (με πρόλαβες)
-
Εχω βάλει αφτερ μαρκετ όλες τις λάμπες led , καμπίνα ,φανάρια μπροστά μεχρι και της πινακίδας πίσω , όλες μαζί μου βγήκαν ... 85€ !
Το μόνο πρόβλημα που εχω είναι οτι 6 μήνες τώρα δεν εχω οδηγήσει σε πραγματικά σκοτεινό δρόμο και με ρωτάει ο @izz πως είναι οι λάμπες, γιατί αυτός μου σύστησε τον ηλεκτρολόγο και του απαντώ περίμενε ...
Kαταλάβατε πιστεύω οτι ακόμα και t-roc να έπαιρνα το τελευταίο που θα με ενδιέφερε θα ήταν τα led γιατί δεν οδηγώ νύκτα σε επαρχιακό δίκτυο.
Πέρασα τα 10.000 χλμ και θυμάμαι μια φορά μόνο ,είχα βάλει μάλιστα και την αυτόματη μεγάλη σκάλα να δω πως δουλεύει , έβρεχε και τα αλογόνου μια χαρά ήταν, φώτιζαν όπως έπρεπε γιαυτό εχω μαζί μου τις λάμπες αν δω τίποτα χαζά νύκτα με βροχή σταματάω δεξιά βγάζω τα led και βάζω τις αλογόνου δεν θέλει πάνω απο 30 δευτ το κάθε φανάρι , πανεύκολο!
-
@tsofras said in Toyota Yaris Cross:
οκ είιπα και εγώ την βλακεία μουΣωστό τεχικά, αν και δεν μπορω να εκτιμήσω την εξοικονόμηση στην κατανάλωση από τα led.
Από άποψη φωτισμού στο δρόμο όμως. Το καλοκαίρι η νυχτερινή οδηγηση στους επαρχιακούς δρόμους της Φθιώτιδας, ανάμεσα στα χωράφια, στη μέση του πουθενά. Μου διέλυσε κάθε αμφιβολία. Κάνουν τη νύχτα μέρα.
Αλλά μπρος-πίσω led μιλάμε για τουλάχιστον 1.000€ επιβάρυνση στην τιμή. Και λίγα λέω. Τόσο περίπου έχει κάθε φανάρι στο T-Roc. Να 'ναι καλά η μικτή ασφάλεια
Η Toyota-ρα έχει πηγαίο ταλέντο στην εξοικονόμηση, οι "γαλαντομιές" δεν είναι στη φύση της.
Τι τα θες τα led ρε πατριώτη? Οδήγα πιο αργά και προσεκτικά το βράδυ. Να έχεις και μειωμένη κατανάλωση! -
Εχω βάλει αφτερ μαρκετ όλες τις λάμπες led , καμπίνα ,φανάρια μπροστά μεχρι και της πινακίδας πίσω , όλες μαζί μου βγήκαν ... 85€ !
Το μόνο πρόβλημα που εχω είναι οτι 6 μήνες τώρα δεν εχω οδηγήσει σε πραγματικά σκοτεινό δρόμο και με ρωτάει ο @izz πως είναι οι λάμπες, γιατί αυτός μου σύστησε τον ηλεκτρολόγο και του απαντώ περίμενε ...
Kαταλάβατε πιστεύω οτι ακόμα και t-roc να έπαιρνα το τελευταίο που θα με ενδιέφερε θα ήταν τα led γιατί δεν οδηγώ νύκτα σε επαρχιακό δίκτυο.
Πέρασα τα 10.000 χλμ και θυμάμαι μια φορά μόνο ,είχα βάλει μάλιστα και την αυτόματη μεγάλη σκάλα να δω πως δουλεύει , έβρεχε και τα αλογόνου μια χαρά ήταν, φώτιζαν όπως έπρεπε γιαυτό εχω μαζί μου τις λάμπες αν δω τίποτα χαζά νύκτα με βροχή σταματάω δεξιά βγάζω τα led και βάζω τις αλογόνου δεν θέλει πάνω απο 30 δευτ το κάθε φανάρι , πανεύκολο!
Στα πίσω φανάρια / φλας/ όπισθεν δεν είχες θέμα με τις aftermarket ; (να τραιμοπαίζουν , μήνυμα πως τις βλέπει ως καμμένες κλπ )
-
Στα πίσω δεν εχω βάλει κάτι και να πω την αλήθεια μπορεί και να εχει led κάπου , πίσω μόνο την λάμπα της όπισθεν θα άλλαζα ,θέλει όμως μεγάλο χειρουργείο
-
Ο ηχος που κανει οταν κινειται με την μπαταρια και χαμηλη ταχυτητα, απενεργοποιειται η μειωνεται;
-
@vagkirk said in Toyota Yaris Cross:
Στα πίσω φανάρια / φλας/ όπισθεν δεν είχες θέμα με τις aftermarket ; (να τραιμοπαίζουν , μήνυμα πως τις βλέπει ως καμμένες κλπ )
Οι Κινέζοι έχουν ανεβάσει πολύ την ποιότητα. Τους φοβόμουν όταν παράγγειλα αλλά με διέψευσαν. Πολύ ποιοτική κατασκευή και κανένα θέμα so far.
Με 30€ άλλαξα πίσω φλας, όπισθεν, πλαφόν ιερές, πορτμπαγκάζ.
Άφοβα aliexpress.com αλλά κοίταξε τις ψιλοακριβουτσικες, να έχουν 15 - 17€ το σετ. -
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Ο ηχος που κανει οταν κινειται με την μπαταρια και χαμηλη ταχυτητα, απενεργοποιειται η μειωνεται;
Οχι από τον χρήστη. Υποθέτω ότι ίσως να γίνεται με το διαγνωστικό.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Οχι από τον χρήστη. Υποθέτω ότι ίσως να γίνεται με το διαγνωστικό.
O.K M/Ths.Kριμα ομως,ειναι απαισιος.Καποιο αλλο ηχο δεν βαζανε π.χ ξερογκαζια απο La Ferrari!
-
https://www.newmoney.gr/fine-living/το-toyota-του-αυτοκράτορα-της-ιαπωνίας-βγα/
Εδώ σας έχω τογιοταιοι !!
-
Μ'αρέσει το κοτόπουλο που έχει για σήμα μπροστά.
-
@dstou said in Toyota Yaris Cross:
Μ'αρέσει το κοτόπουλο που έχει για σήμα μπροστά.
Χαχαχαχα!!!
ΥΓ: Φοίνικας είναι.....
Το πιο παλιό το είχε παρουσιάσει και ο γνωστός αμερικάνος:
Youtube VideoΚαι το πιο καινούργο ο Ματ μας:
Youtube Video -
Να ρωτήσω κάτι;
Υπάρχει κάποιο pdf που να αναφέρει αναλυτικά τις εκδόσεις και τους εξοπλισμούς του Yaris Cross;Προσπαθώ να βγάλω άκρη στο χάος του επίσημου site και δεν βρίσκω κάπου αναλυτικά τους εξοπλισμούς.
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Να ρωτήσω κάτι;
Υπάρχει κάποιο pdf που να αναφέρει αναλυτικά τις εκδόσεις και τους εξοπλισμούς του Yaris Cross;Προσπαθώ να βγάλω άκρη στο χάος του επίσημου site και δεν βρίσκω κάπου αναλυτικά τους εξοπλισμούς.
Ναι υπάρχει. Μπορείς να κατεβάσεις το έντυπο από το site της Toyota. https://www.toyota.gr/new-cars/yaris-cross
Εαν πάς τέρμα κάτω πατάς για το έντυπο, βάζεις το εμαιλ σου και στο στέλνουν. Αναλυτικα΄στο τέλος έχει όλο τον εξοπλισμο
Θα το ανέβαζα εδώ αλλά ειναι 6ΜΒ και δεν μπορώ.
Αλλιώς πας στην σύγκριση εξοπλισμού και μπορείς να το αποθηκεύσεις ως pdf.
-
Αυτό το έχω κατεβάσει αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Αυτό το pdf είναι από πέρυσι τον Σεπτέμβριο και έχει μέσα και άλλες εκδόσεις που δεν είναι hybrid;Τέλος πάντων. Για να μην το κουράζουμε.
Ποια έκδοση έχει αυτόματους αναδιπλούμενους καθρέπτες;
Στο φυλλάδιο αναφέρει τις παρακάτω εκδόσεις.- Hybrid Adventure/ Adventure Bi-tone
- Hybrid Premier Edition
- Elegant/ ElegantBi-tone
Μόνο σε αυτές προσφέρονται αυτόματοι αναδιπλούμενοι καθρέπτες;
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Τέλος πάντων. Για να μην το κουράζουμε.
Ποια έκδοση έχει αυτόματους αναδιπλούμενους καθρέπτες;
Στο φυλλάδιο αναφέρει τις παρακάτω εκδόσεις.- Hybrid Adventure/ Adventure Bi-tone
- Hybrid Premier Edition
- Elegant/ ElegantBi-tone
Μόνο σε αυτές προσφέρονται αυτόματοι αναδιπλούμενοι καθρέπτες;
Δυστυχώς ναι, πρέπει να πάς από την πανάκριβη Adventure και πάνω για να τους έχεις. Ειναι η βλακείες της Τογιότα Ελλάς που κράζουμε, ότι κάνει ηλιθιότητες με τα πακέτα εξοπλισμού. Στην Κορόλα μου έχει ηλεκτρ. ανδιπλ. καθρέπτες από την Active+ (για αυτό και την προτίμησα) και στο Γιαρις Κρος πρέπει να πας στην προτελευταία έκδοση και πιο πρίν δίνει ζάντες και σκούρες επενδύσεις - βλακείες της εισαγωγικής.
-
Οι αλλοδαπές αντιπροσωπείες βγάζουν τέτοια φυλλάδια για όλα τα μοντέλα τους, εδώ σου στέλνουν ένα κακογραμμένο .doc αρχείο με ελλειπή πληροφορία. Αυτοί είμαστε.
Toyota Yaris Cross