-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
- Εγώ γράφω γενικά για τους τιμοκαταλόγους. Δεν θυμάμαι ποτέ κάποια Corolla να ξεκινά από 13 χιλιάρικα ή 16 χιλιάρικα.
Ούτε το Yaris να ξεκινά από 12 χιλιάρικα, ούτε φυσικά το Yaris Cross να ξεκινά από 16 χιλιάρικα. Επίσης δεν θυμάμαι ποτέ η Toyota να έχει βγάλει πραγματικές προσφορές.
Μα πως να ξεκινάει από 13.000 το Κορόλα, C hatch είναι, κανένα δεν είχε ποτε τόσο, ούτε golf ούτε φόκους ούτε πεζώ. Στα C hatch πάντα ήταν στον Μ.Ο τιμών, όσο θυμάμαι, γιατί γενικά πριν το C-HR δεν πέρναγα ούτε απέξω από Τογιότα!! Και Γιάρις είχει ένα 1.000αρι με €11.000. Και Γιάρις Κρός είχε από €17.000 (όχι 16.000). Προσφορές, έβγαζε λίγες, πχ. €1.000 έκτπωση η Κορόλα (την πρόλαβα) άρα συνολική έκπτωση €1.500 και κάποια στιγμή €2.000 το ΡΑΒ. Αλλά γενικά ναι, με τέτοιες πωλήσεις και ΜΟ τιμών δεν είχε λόγο για προσφορές.
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Eιδα προσφατα και τη 'φιγουρα' του @fanis75 σε social media και μου αρεσε που εχω την 'εικονα' του. Βεβαια τον φανταζομουν αλλιως...
Με μαλιά!?!?! χαχαχαχα....
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Κυθηρα, υπεροχα, δυο σε ενα... Εκεινο το cult ταβερνακι με τις διασημες αστακομακαροναδες υπαρχει ακομη?
Εαν λες τον Σωτήρη, υπάρχει ακόμα αλλά δεν πήγα γιατί μου είπαν ότι φέτος έχει χαλάσει πάρα πολύ και είναι σαν νερόβραστα όλα.
- Εγώ γράφω γενικά για τους τιμοκαταλόγους. Δεν θυμάμαι ποτέ κάποια Corolla να ξεκινά από 13 χιλιάρικα ή 16 χιλιάρικα.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Προχθες παντως οδηγησα ενα clio και παρότι σκληρα, δεν ακουγόταν τσικ
Ούτε στο Γιάρις ακούγεται τσικ. Επίσης τα Γαλλικά έχουν άλλα....και του γάτου έχει ωραία ζουληχτά πλαστικούλια αλλά μόνο στο συνεργείο τα βλέπει....χαχαχα!
Στέφανε το έχεις δει πολυ στραβά και υπερβάλεις σε τεράστιο βαθμό, απορώ ειλικρινά εαν σου έχουν δώσει κάνα χαλασμένο. Και ναι δεν ειναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια ότι και οι άλλοι τα ίδια χάλια έχουμε μέσα, αλλά επίσης δεν είναι υβριδικά, δεν είναι αυτόματα και χαλάνε και συνέχεια....οπότε μαζεύονται πολλά.
Φανη και Στέφανε, θα ήταν ενδιαφέρον να συναντηθείτε και να οδηγήσεις το αυτοκίνητο του Ice πριν το πουλήσει. Μπορεί να είναι
υπερβολικόςσωστός... -
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Ούτε στο Γιάρις ακούγεται τσικ. Επίσης τα Γαλλικά έχουν άλλα....και του γάτου έχει ωραία ζουληχτά πλαστικούλια αλλά μόνο στο συνεργείο τα βλέπει....χαχαχα!
Στέφανε το έχεις δει πολυ στραβά και υπερβάλεις σε τεράστιο βαθμό, απορώ ειλικρινά εαν σου έχουν δώσει κάνα χαλασμένο. Και ναι δεν ειναι δικαιολογία, είναι η αλήθεια ότι και οι άλλοι τα ίδια χάλια έχουμε μέσα, αλλά επίσης δεν είναι υβριδικά, δεν είναι αυτόματα και χαλάνε και συνέχεια....οπότε μαζεύονται πολλά.
Φανη και Στέφανε, θα ήταν ενδιαφέρον να συναντηθείτε και να οδηγήσεις το αυτοκίνητο του Ice πριν το πουλήσει. Μπορεί να είναι
υπερβολικόςσωστός...Είχαμε βρεθεί όταν έβαλε φώτα ο Φανης και ανεβάσαμε και φωτό τα δυο αμάξια.
-
Ο ice είναι υπερβολικός γιατί έψαχνε κάτι που δεν θα το έβρισκε με τίποτα στην κατηγορία αυτή που αγόρασε και στην toyota γενικότερα.
Η toyota έχει βγάλει πολλά προϊόντα που δεν έχει δώσει καμία απολύτως βάση σε θέματα υλικών και ποιότητας, το gt86 είναι ένα καλό παράδειγμα ή το hilux. Στόχος τους είναι στο πρώτο η συμμετοχική οδήγηση και στο δεύτερο η εργασία. Το ίδιο ισχύει και για το yc, ακοπη (περι)αστική μετακίνηση. Δεν έχουν ως προτεραιότητα τα ποιοτικά πλαστικά.
Αν θες καλη ποιότητα υλικών πας σε lbx ή nx200t μτχ που τα μοιράζουν τζάμπα.Είναι σαν να πάω να αγοράσω tesla για να έχω την καλύτερη ηλεκτρική πλατφόρμα και να ανακαλύπτω μετά τα πάνελ γκαπς, και να το πουλάω για αυτόν τον λόγο.
-
υπερβολικόςσωστός...Είχαμε βρεθεί όταν έβαλε φώτα ο Φανης και ανεβάσαμε και φωτό τα δυο αμάξια.
Δεν στο οδήγησε, αυτό εννοώ. Μπορεί να σου πει, ότι έχεις δίκαιο για τους θορύβους...
-
Με αφορμή διάφορες αναρτήσεις υπενθυμίζω οτι η toyota εχει υπολογισμό κόστους service που για το δικό μου YC hybrid 2WD είναι:
2600€ για 12 χρόνια - σέρβις ή μέχρι τα 180.000 χλμ (κάθε 15.000 χλμ)
μπορεί κάποιος να ανεβάσει το κοστολόγιο , αν ζητάει πχ λάδια 0W-8
αλλα και να το μειώσει
πχ μια δικιά μου ιδέα είναι να κάνει κάποιος μεχρι το 5ο σέρβις στην αντιπροσωπεία χωρίς να ρισκάρει δηλ τις εγγυήσεις και μετα σε εξειδικευμένο για υβριδικά .
Άλλωστε τα κοστοβόρα σέρβις είναι μετά , το 6ο /90.000 χλμ 411 € και το 12ο /180.000 χλμ 455€ που εχουν λάδια e-cvt και μπουζί . -
Καλησπέρα! Έχω το Yaris Cross εδώ και έναν χρόνο και η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω κάνει 7.500 χλμ και σήμερα με κάλεσαν από την αντιπροσωπεία για να μου πουν ότι πρέπει να γίνει το ετήσιο service . Η απορία μου είναι αν πρέπει όντως να το πάω τώρα ή στα 15000 χλμ που προτείνει ο κατασκευαστής;
-
@yaris-cross said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα! Έχω το Yaris Cross εδώ και έναν χρόνο και η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω κάνει 7.500 χλμ και σήμερα με κάλεσαν από την αντιπροσωπεία για να μου πουν ότι πρέπει να γίνει το ετήσιο service . Η απορία μου είναι αν πρέπει όντως να το πάω τώρα ή στα 15000 χλμ που προτείνει ο κατασκευαστής;
Τώρα γιατί ο κατασκευαστής λεει σερβις κάθε χρόνο ή 15000 χλμ όποιο έρθει πρώτο.
-
@vagnar said in Toyota Yaris Cross:
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Υπαρχει ευκολη απαντηση σ αυτο και ειναι το κοστος. Τιποτα αλλο.
Κι εγω οταν εψαχνα αμαξι δε βρηκα αλλο 4κινητο με 200 αλογα στα 40Κ απ το ΨΨ οποτε το πηρα. Αυτο δε σημαινει οτι θα το προσκυναω ή οτι δε βλεπω τις γυφτιες και αστοχιες του.
Δεν προσκυναει κανεις το αυτοκινητο του.
Μόνο αυτος που κανει επισκευή:
-
Δεν στο οδήγησε, αυτό εννοώ. Μπορεί να σου πει, ότι έχεις δίκαιο για τους θορύβους...
Μα πλην ενός τσικι τσικι από την ένωση οροφής με παρμπρίζ ότι άλλο αναφέρω είναι καταγεγραμμένο από πολλους κατόχους.
Δυστυχώς αυτά που γράφω ως διαπιστώσεις ισχύουν.
Απλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται ή εκτιμάνε περισσότερο την οικονομία και δεν δίνουν βάρος σε αυτά. -
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Ο ice είναι υπερβολικός γιατί έψαχνε κάτι που δεν θα το έβρισκε με τίποτα στην κατηγορία αυτή που αγόρασε και στην toyota γενικότερα.
Η toyota έχει βγάλει πολλά προϊόντα που δεν έχει δώσει καμία απολύτως βάση σε θέματα υλικών και ποιότητας, το gt86 είναι ένα καλό παράδειγμα ή το hilux. Στόχος τους είναι στο πρώτο η συμμετοχική οδήγηση και στο δεύτερο η εργασία. Το ίδιο ισχύει και για το yc, ακοπη (περι)αστική μετακίνηση. Δεν έχουν ως προτεραιότητα τα ποιοτικά πλαστικά.
Αν θες καλη ποιότητα υλικών πας σε lbx ή nx200t μτχ που τα μοιράζουν τζάμπα.Είναι σαν να πάω να αγοράσω tesla για να έχω την καλύτερη ηλεκτρική πλατφόρμα και να ανακαλύπτω μετά τα πάνελ γκαπς, και να το πουλάω για αυτόν τον λόγο.
Και εγώ ένα μικρό και ιδανικά οικονομικό έψαχνα αλλά κάποια βασική ποιότητα την περίμενα.
Άλλωστε ξένος με την Τογιότα δεν είμαι.
Ας είχε έστω την ίδια ποιότητα υλικών με το υβριδικό γιαρις της γυναίκας. Δεν περίμενα ποιότητα bmw. -
Απλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται ή εκτιμάνε περισσότερο την οικονομία και δεν δίνουν βάρος σε αυτά.
Συμφωνώ! Εγώ εκτιμάω οικονομία, άνεση, ποιότητα κύλισης, ευκολία οδήγησης και σέρβις δίπλα στο σπίτι μου με τα πόδια. Μου την σπάνε οι ελλείψεις στον εξοπλισμό, λίγο η ποιότητα και οι ιδιοτροπίες των ιαπώνων.
-
Όλα τα λεφτά είναι η οικονομία και το ecvt.
-
ανεξαρτήτως χλμ τα λαδια τα αλλαζεις καθε χρονο, σε ολα τα αυτοκινητα
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Με αφορμή διάφορες αναρτήσεις υπενθυμίζω οτι η toyota εχει υπολογισμό κόστους service που για το δικό μου YC hybrid 2WD είναι:
2600€ για 12 χρόνια - σέρβις ή μέχρι τα 180.000 χλμ (κάθε 15.000 χλμ)
μπορεί κάποιος να ανεβάσει το κοστολόγιο , αν ζητάει πχ λάδια 0W-8
αλλα και να το μειώσει
πχ μια δικιά μου ιδέα είναι να κάνει κάποιος μεχρι το 5ο σέρβις στην αντιπροσωπεία χωρίς να ρισκάρει δηλ τις εγγυήσεις και μετα σε εξειδικευμένο για υβριδικά .
Άλλωστε τα κοστοβόρα σέρβις είναι μετά , το 6ο /90.000 χλμ 411 € και το 12ο /180.000 χλμ 455€ που εχουν λάδια e-cvt και μπουζί .γλυτώνεις τοσα λεφτα απο βενζινες και σε πειράζουν 100 ευρω παραπανω στην αντιπροσωπεια τον χρονο; κοψε 2 μπανια
-
Απλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται ή εκτιμάνε περισσότερο την οικονομία και δεν δίνουν βάρος σε αυτά.
Συμφωνώ! Εγώ εκτιμάω οικονομία, άνεση, ποιότητα κύλισης, ευκολία οδήγησης και σέρβις δίπλα στο σπίτι μου με τα πόδια. Μου την σπάνε οι ελλείψεις στον εξοπλισμό, λίγο η ποιότητα και οι ιδιοτροπίες των ιαπώνων.
Για άνεση με τέτοια καθίσματα και ποιότητα κύλισης με τόσο θόρυβο από πορτες σε ανοιχτό δρόμο εγώ δεν συμφωνω αλλά αυτά μπορεί να γίνονται διαφορετικα αντιληπτά από τον καθένα είτε υποκειμενικά είτε λόγω φυσικών χαρακτηριστικών.
Εγώ πχ είμαι γεματουλης οποτε το λεπτό κάθισμα είναι πρόβλημα. -
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
Όχι σε όλα. Αναλόγως τι λέει ο κατασκευαστής. Η Τoyota λέει κάθε χρόνο, οπότε πρέπει να γίνει αυτό που λέει.
-
Για άνεση με τέτοια καθίσματα και ποιότητα κύλισης με τόσο θόρυβο από πορτες σε ανοιχτό δρόμο εγώ δεν συμφωνω αλλά αυτά μπορεί να γίνονται διαφορετικα αντιληπτά από τον καθένα είτε υποκειμενικά είτε λόγω φυσικών χαρακτηριστικών.
Εγώ πχ είμαι γεματουλης οποτε το λεπτό κάθισμα είναι πρόβλημα.Παντα χουμοριστικα και με σεβασμο στο προσωπο σου και αν θες το διαγραφω
-
lol, θα πουλήσει με κέρδος και θα ηρεμήσει!
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
Όχι σε όλα. Αναλόγως τι λέει ο κατασκευαστής. Η Τoyota λέει κάθε χρόνο, οπότε πρέπει να γίνει αυτό που λέει.
Σωστα. η VW λεει στο και καινουριο golf καθε 2 χρονια η 30.000 χλμ. εγω δε θα το εκανα αν κρατουσα το αμαξι για πολλα χρονια
Toyota Yaris Cross