-
Μεσήλικες γράφω όχι ηλικιωμένοι.
Καμία 50αρια η κυρία.
Με το εργαλείο φτιαγμένο με σκαλοπατια, τη 18αρα ζάντα κλπ θα το παίζει μοντέρνα γκομενα.
29 κασερι για μτχ γιαρις κρος.
Λεφτά υπάρχουν όπως μου είπε και ο φίλος πωλητής. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Καμία 50αρια η κυρία.
Με το εργαλείο φτιαγμένο με σκαλοπατια, τη 18αρα ζάντα κλπ θα το παίζει μοντέρνα γκομενα.
Λεφτά υπάρχουν όπως μου είπε και ο φίλος πωλητής.δεν το λέει μόνο ο πωλητής
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Παιδιά πια το σκέφτομαι σοβαρά.
Αν έρθει σύντομα όπως μου λέμε το κρος θα το παραλάβω και θα το βγάλω με 20 χλμ την επόμενη μέρα για πώληση.
Θα ειναι το ευκολότερο χιλιάρικο στη ζωή μου (για το φορουμ θα κάνω καλύτερη τιμή).
Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται.
Περνάω από γνωστή αντιπροσωπεία εδώ κοντά και με πιάνει ο πωλητής αμέσως να δω ένα πέρλα bi-tone adventure με όλο τον κατάλογο αξεσουάρ πάνω και 11 χιλιάδες χλμ στα 29 χιλιάρικα ανταλλαγή με
Corolla cross.
Σχετικά ταλαιπωρημένο για τα γούστα. Πολύ μπίχλα μέσα. Κανας σιχαμενος χοντρός θα ήταν ο ιδιοκτήτης γιατί το σημείο που ακουμπάς στην πόρτα φαινόταν αν όχι ξέφτισμενο, γεμάτο μπίχλα. Θα το κάνω βιολογικό μου είπε.
Όσο να το σκεφτώ το πήρε ζευγάρι μεσηλίκων για την κυρία.
Ο απόλυτος κράχτης.
Και φυσικα η απάντηση στην ερώτηση μα τόσο κάνει τώρα, είναι ναι αλλά σε 12 μήνες που θα έρθει το καινούργιο θα έχει 2 χιλιάδες ευρω πάνω.
3 αυξήσεις θα πάρει μου είπε !!!!Όσοι αγοράσατε πουλήστε τώρα που μπορείτε.
Πολύ πλαστικούρα και τζαπανιλα το αμάξι.Πήγε ακριβώς στο target group του!
Συνταξιούχα η μανδαμ;!
Της το είχε συνταγογραφήσει ο γηρίατρος...
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Παιδιά πια το σκέφτομαι σοβαρά.
Αν έρθει σύντομα όπως μου λέμε το κρος θα το παραλάβω και θα το βγάλω με 20 χλμ την επόμενη μέρα για πώληση.
Θα ειναι το ευκολότερο χιλιάρικο στη ζωή μου (για το φορουμ θα κάνω καλύτερη τιμή).
Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται.
Περνάω από γνωστή αντιπροσωπεία εδώ κοντά και με πιάνει ο πωλητής αμέσως να δω ένα πέρλα bi-tone adventure με όλο τον κατάλογο αξεσουάρ πάνω και 11 χιλιάδες χλμ στα 29 χιλιάρικα ανταλλαγή με
Corolla cross.
Σχετικά ταλαιπωρημένο για τα γούστα. Πολύ μπίχλα μέσα. Κανας σιχαμενος χοντρός θα ήταν ο ιδιοκτήτης γιατί το σημείο που ακουμπάς στην πόρτα φαινόταν αν όχι ξέφτισμενο, γεμάτο μπίχλα. Θα το κάνω βιολογικό μου είπε.
Όσο να το σκεφτώ το πήρε ζευγάρι μεσηλίκων για την κυρία.
Ο απόλυτος κράχτης.
Και φυσικα η απάντηση στην ερώτηση μα τόσο κάνει τώρα, είναι ναι αλλά σε 12 μήνες που θα έρθει το καινούργιο θα έχει 2 χιλιάδες ευρω πάνω.
3 αυξήσεις θα πάρει μου είπε !!!!Όσοι αγοράσατε πουλήστε τώρα που μπορείτε.
Πολύ πλαστικούρα και τζαπανιλα το αμάξι.Πήγε ακριβώς στο target group του!
Συνταξιούχα η μανδαμ;!
Της το είχε συνταγογραφήσει ο γηρίατρος...
Για τα δόντια σου μαλλον μιλφ την έλεγες….
Λυπήθηκα που τέτοιο μπάνικο αμαξάκι θα το έπαιρνε γυναίκα αντί για κανα αλάνι να πουλάει φιγούρα με τη 18αρα ζάντα.
Κρίμα και για τη ζάντα δηλαδη γιατι μετά από κανα μήνα θα είναι τιγκα στη γρατσουνια με την τυπική καθημερινή χρήση που κάνει μια νοικοκυρά. Παθως γι αυτό δεν θέλω και εγώ τη style αν μου το παίρνει η γυναίκα. -
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Καμία 50αρια η κυρία.
Λεφτά υπάρχουν όπως μου είπε και ο φίλος πωλητής.δεν το λέει μόνο ο πωλητής
Σωστά...
-
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Λυπήθηκα που τέτοιο μπάνικο αμαξάκι θα το έπαιρνε γυναίκα αντί για κανα αλάνι να πουλάει φιγούρα με τη 18αρα ζάντα.
Μόνο Μότης φτιάχνει γιαρις και είναι τόσο χαρούμενος. Πηγαίνει και στις συναντήσεις που κάνουν όλοι με τα cross.
Εγώ το έπαιρνα το yaris cross αλλά περισσότερο για 2. Βασικά ένα κλασσικό yaris χρειαζόμασε για 2ο και πόλη.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουν γιαρις κρος για οικογενειακό; Χωράνε στα αλήθεια μέσα; -
Στην Ελλάδα ζούμε, αυτοί που χωρούσαν σε παλιά κορσα, πόλο, πουντο και C3 για οικογενειακα, το κρος τους φαίνεται θηρίο...
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Στην Ελλάδα ζούμε, αυτοί που χωρούσαν σε παλιά κορσα, πόλο, πουντο και C3 για οικογενειακα, το κρος τους φαίνεται θηρίο...
άλλες παραχωρήσεις κάνεις για 13-14k άλλες για 25-26-27k.....
-
@i-hasu said in Toyota Yaris Cross:
Μα εκεί είναι το γαμωτο. Τα αμάξια που έκαναν 12-18 κάνουν πια 23-30.
-
@i-hasu said in Toyota Yaris Cross:
Μα εκεί είναι το γαμωτο. Τα αμάξια που έκαναν 12-18 κάνουν πια 23-30.
το λέω με την έννοια ότι στα φτηνά τουλάχιστο δεν είχες λεφτά έκανες παραχώρηση στους χώρους, στα 25Κ όμως οι παραχωρήσεις γίνονται ελέω πουλ-μουρ.
-
Τα bsuv γι'αυτό αγαπήθηκαν εδώ τόσο... Έβλεπε κι ο άλλος καλύτερους χώρους από αντίστοιχα c-hatch και έλεγε ευκαιρία. Γω ξέρω και οικογενειάρχη με aygo. Προφανώς, αν υπήρχαν τσέπες όλοι με μεγαλύτερα θα κυκλοφορούσαμε.
-
Η έκδοση active έχει ένδειξη πίεσης ελαστικών; Κ αν ναι πως τη βλέπω;
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Η έκδοση active έχει ένδειξη πίεσης ελαστικών; Κ αν ναι πως τη βλέπω;
Ναι εχει
Μπαίνεις μέσα στο αυτοκίνητο , πατάς φρένο , γυρνάς το διακόπτη στο ready
με το αριστερά χειριστήριο στο τιμόνι πήγαινε πάνω κάτω αριστερά δεξιά στο μενού της μικρής οθόνης -ανάμεσα στα "κιάλια"- θα το βρεις σε 2-3 λεπτά το πολύ δείχνει χωριστά σε κάθε ελαστικόβάλτο να μετράει σε bar είναι έτσι λιγότερο ευαίσθητο σε αλλαγές πίεσης λόγω καιρού.
-
Η πάνε σε ένα βενζινάδικο....συγνώμη αλλά ζαλίστηκα.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Η πάνε σε ένα βενζινάδικο....συγνώμη αλλά ζαλίστηκα.
Τι να κάνουμε ετσι πάει
καλό είναι κάποιος να τα ψάξει χωρίς πίεση και χωρίς να κοιτάξει το μάνουαλδιαισθητικά
έτσι κατανοείς καλλίτερα την φιλοσοφία του μενού και μετα τα βρίσκεις στο τσακ μπαμ
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Τα bsuv γι'αυτό αγαπήθηκαν εδώ τόσο... Έβλεπε κι ο άλλος καλύτερους χώρους από αντίστοιχα c-hatch και έλεγε ευκαιρία. Γω ξέρω και οικογενειάρχη με aygo. Προφανώς, αν υπήρχαν τσέπες όλοι με μεγαλύτερα θα κυκλοφορούσαμε.
μπα αυτό ισχύει μόνο αν ζεις επαρχία. Αν ζεις Αθηνα οπως οι περισσότεροι επιθυμεις να έχεις compact.
Μην ξεχνας τα μεγαλύτερα σενταν μεταχειρισμένα είναι ιδια τιμή με τα πολύ μικρά ίδιας χρονιάς αν και είναι πολύ καλύτερα. Αυτο γιατι κανενας δεν επιθυμει μεγάλα μακρια σενταν
Οσο πούλησα την octavia του 12 (diesel 1,6) αγόρασα το ford ka diesel του 10
Ιδια τιμή. το ένα αμαξάρα , το άλλο κουβαδάκι.
ΔΕΝ είναι τα χρήματα το πρόβλημα που θελουμε μικρότερα αμάξια
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
μπα αυτό ισχύει μόνο αν ζεις επαρχία. Αν ζεις Αθηνα οπως οι περισσότεροι επιθυμεις να έχεις compact.
Μην ξεχνας τα μεγαλύτερα σενταν μεταχειρισμένα είναι ιδια τιμή με τα πολύ μικρά ίδιας χρονιάς αν και είναι πολύ καλύτερα. Αυτο γιατι κανενας δεν επιθυμει μεγάλα μακρια σενταν
Καλά..μην το λες, αυτό με την επαρχία και την άπλα το έχουν παρεξηγήσει μερικοί. Εμείς δεν έχουμε πουθενά πάρκινγκ, όπου και να πάμε επαρχία στον δρόμο παρκάρουμε, αν σκεφτείς ότι κάθε οικογένεια έχει 2-3-4 καταλαβαίνεις..και επίσης οι πόλεις/χωριά είναι απίστευτα άναρχα χτισμένες και δομημένες, ούτε πάρκινγκ ούτε χώρο να περάσεις καν..
Σκέψου ότι δίπλα έχουμε ταξιτζή (Merced-α τούμπανο), με Mini η πιτσιρίκα κόρη, ένα OPC o γιός, 2 scooter, 1 μηχανή, ένα αγροτικό χάλια μαύρα και ένα παλιό Fiat Punto για ανταλλακτικό! Μόνο η μηχανή και το ταξί χωράνε στο εσωτερικό πάρκινγκ τους. Και πάει κάπως έτσι στις οικογένειες γύρω γύρω.. πολλοί έχουν κάνει τα πάρκινγκ αποθήκες/δωμάτια και δεν βάζουν καν μέσα τίποτα..και μιλάμε για περιοχή με μονοκατοικίες αυστηρά και με ρυμοτομικό σχέδιο.
-
Καλά..μην το λες, αυτό με την επαρχία και την άπλα το έχουν παρεξηγήσει μερικοί. Εμείς δεν έχουμε πουθενά πάρκινγκ, όπου και να πάμε επαρχία στον δρόμο παρκάρουμε, αν σκεφτείς ότι κάθε οικογένεια έχει 2-3-4 καταλαβαίνεις..και επίσης οι πόλεις/χωριά είναι απίστευτα άναρχα χτισμένες και δομημένες, ούτε πάρκινγκ ούτε χώρο να περάσεις καν..
Σκέψου ότι δίπλα έχουμε ταξιτζή (Merced-α τούμπανο), με Mini η πιτσιρίκα κόρη, ένα OPC o γιός, 2 scooter, 1 μηχανή, ένα αγροτικό χάλια μαύρα και ένα παλιό Fiat Punto για ανταλλακτικό! Μόνο η μηχανή και το ταξί χωράνε στο εσωτερικό πάρκινγκ τους. Και πάει κάπως έτσι στις οικογένειες γύρω γύρω.. πολλοί έχουν κάνει τα πάρκινγκ αποθήκες/δωμάτια και δεν βάζουν καν μέσα τίποτα..και μιλάμε για περιοχή με μονοκατοικίες αυστηρά και με ρυμοτομικό σχέδιο.
νταξει αναλογα που. Υπάρχουν και μέρη που δεν υπάρχει θέμα.
Εφερα απλά σαν Παράδειγμα την Αθηνα. Μπορεί προφανώς να ισχύει και αλλού.
-
νταξει αναλογα που. Υπάρχουν και μέρη που δεν υπάρχει θέμα.
Εφερα απλά σαν Παράδειγμα την Αθηνα. Μπορεί προφανώς να ισχύει και αλλού.
Ναι, καταλαβαίνω, βρήκα την ευκαιρία να το τονίσω επειδή γυρνάω πολύ επαρχία και είμαι παιδί της επαρχίας, δεν είναι όσο ονειρικά νομίζουν οι "Αθηναίοι", και καλά λιβάδια που παρκάρεις τον στόλο σου !
Ακόμη και στα χωριά μας είναι τα σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο και συνήθως ένα αυτοκίνητο χωράει μέσα, ή και κανένα, αφού όπως είπα προτιμούσαν τα τετραγωνικά για άλλες χρήσεις (μία θεία μου το είχε κοτέτσι!) και όλοι έχουν αγροτικά ούτως ή άλλως..στης γυναίκας μου που είναι και καλά παλιό το χωριό, δεν βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά, μου φεύγει η μέση από τα κουβαληματα.. αφού το αποφεύγω γιατί είναι τρελή ξενερα!
Σίγουρα σε κάποιες περιοχές έχουν και μεγάλες ιδιοκτησίες και πεδιάδες, αλλά ορεινά χωρια/μικρά νησιά, μικρές άναρχες κωμοπόλεις, δεν είναι καθόλου ρομαντικά όσο νομίζουμε!
Άπλα είχα ευχαριστηθεί Ιρλανδία και σε rural England! Αλλά εκεί δεν είχα συνήθως τίποτα να οδηγήσω (από μηχανοκίνητο)!
Toyota Yaris Cross