Ρε παιδιά δεν έχετε καταλάβει ότι είμαστε ένα τεράστιο τσίρκο ως χώρα και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο πλέον και για πολλά χρόνια.
Έχουμε από το ακριβότερο ρεύμα και καύσιμα στην Ευρώπη , πλέον και ενοίκια και τιμές ακινήτων με μισθούς και αγοραστική δύναμη πολύ χαμηλή επίσης σε σχέση με την Ευρώπη.
Έχουμε πλέον και τεράστιο πληθωρισμό σε σχέση με τους άλλους!!!!!
Πληθωρισμός που δεν ήρθε λόγω ανάπτυξης ή οικονομικής μεγέθυνσης αλλά λόγω της γενικότερης παγκόσμιας κατάστασης στις αγορές πρώτων υλών αλλά με μεγαλύτερο ποσοστό από τους κουτοφραγκους όπως είπα και πιο πάνω.
Εκρηκτικό μίγμα για το οποίο δεν υπάρχει καμία σωστή λύση! Ο Κούλης αύξησε τον βασικό μισθό λες και έχουμε οικονομική άνοδο !!!! σε πληθωριστικό περιβάλλον !!! και κατηγορούν τις επιχειρήσεις για αισχροκέρδεια όταν εκτός από την αύξηση των α υλών και ενέργειας πρέπει σε ένα πρωινό να πληρώσουν και 10% μεγαλύτερους μισθούς και εισφορές!
Που τελικά αν κάποιος μικρομεσαίος κάνει το λάθος να αυξήσει τιμές προϊόντων και υπηρεσιών η πελατεία του θα πάει σε μεγάλες αλυσίδες.
Παράνοια απόλυτη.
Μαθαίνω πως οι πρώτοι που το αντιλήφθηκαν είναι οι μετανάστες εργάτες γης που έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα και δεν βρίσκουν οι αγρότες ανθρώπους για τις εργασίες τους εκτός από όσους πληρώνουν πραγματικά καλά. Οι Αλβανοί ακόμη και με περιουσίες στην Ελλάδα πλέον πάνε Ιταλία , Αγγλία , και κυρίως Γαλλία , δουλεύουν εξι μήνες και έξι μήνες παίρνουν μεγάλο επίδομα ανεργίας. Ρουμάνοι το ίδιο. Μόνο τα καημένα τα Πακιστανακια στηρίζουν την οικονομία μας αλλά πόσο θα αντέξουν και αυτοί.
PS : η εγκατάλειψη της χώρας από τους Αλβανούς είναι κατά την άποψη μου μεγάλο σημάδι οικονομικής παρακμής , ακόμη και συμβολικά έχει την σημασία του , αυτοί που έχτισαν όλες τις κρίσιμες υποδομές της χώρας μας (λιμάνια , δρόμους , γέφυρες , αεροδρόμια ) , έχτισαν χιλιάδες κατοικίες , μεταμόρφωσαν όλα τα χωριά της χώρας με το χτίσιμο παραδοσιακών πέτρινων και μη κατοικιών και ξενοδοχείων τα τελευταία 20 χρόνια , εγκαταλείπουν το καράβι μαζικά.
Πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν ο Αντρέας που σιχαίνεστε τόσο που είπε πως θα καταντήσουμε τα γκαρσονια της Ευρώπης , αλλά το μόνο μέλλον που προβλέπω για τη χώρα μου είναι η Ταϊλάνδοποιηση της.
Διώξτε έξω τα παιδιά σας όσοι μπορείτε χωρίς δεύτερες σκέψεις!