-
@fanis75 said in Alfa Romeo Tonale:
@anapofasistos said in Alfa Romeo Tonale:
Γαλλικά να μην πάρουμε, Alfa να μην πάρουμε.... Όλοι με Toyota να κυκλοφορούμε σε αυτή τη χώρα
Μα η Άλφα ειναι Γαλλικά...το ίδιο και το αυτό!
Δεν ειναι μόνο Τογιότα, υπάρχουν πολλές επιλογές: BMW, MB, Honda, Mazda, Subaru, Hyundai, Tesla, BYD, Nissan κλπ.
Το Tucson full hybrid θα το σκεφτόσουν Φάνη; Ή θεωρείς ότι σε full hybrid είναι ρίσκο ό,τι ξεφεύγει από toyota και Honda;
-
@vigilantius__1985 said in Alfa Romeo Tonale:
Το Tucson fyll hybrid θα το σκεφτόσουν Φάνη; Ή θεωρείς ότι σε full hybrid είναι ρίσκο ό,τι ξεφεύγει από toyota και Honda;
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ! Το έχει μια φίλη μου εδώ και 3 χρόνια και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη, κάνουν και ταξίδια ολη η οικογένεια και δεν έχουν κανένα παράπονο. Το έχω οδηγήσει και επίσης μου άρεσε πολύ, το βρήκα πολύ καλή υλοποίηση και άνετα θα το επέλεγα! Προς το παρόν έχει βγει και υπερ-αξιόπιστο.
-
Για μένα το θέμα είναι να επιλέγεις ότι πραγματικά σου αρέσει με βάση την τσέπη σου, το γούστο σου και τις ανάγκες σου.
Για όλα τα υπόλοιπα, αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ ευτυχώς που υπάρχουν τα φόρουμ όπως εδώ και μαθαίνεις πράγματα που δεν πρόκειται να στα πει κανένας πωλητής και κανένας δημοσιογράφος τύπου traction.
Το καλύτερο αυτοκίνητο δεν είναι ούτε το πιο ακριβό ούτε το πιο φθηνό ούτε το πιο μεγάλο ούτε το πιο μικρό είναι αυτό που θα σε υπηρετεί και θα σου καλύπτει τα θέλω σου με βάση αυτές τις παραπάνω προδιαγραφές.
-
@green-power said in Alfa Romeo Tonale:
Το καλύτερο αυτοκίνητο δεν είναι ούτε το πιο ακριβό ούτε το πιο φθηνό ούτε το πιο μεγάλο ούτε το πιο μικρό είναι αυτό που θα σε υπηρετεί και θα σου καλύπτει τα θέλω σου με βάση αυτές τις παραπάνω προδιαγραφές.
Τα είπες όλα!!
-
-
Άρα ένεκα f/l έριξαν την τιμή, μάλιστα.
-
@vigilantius__1985 said in Alfa Romeo Tonale:
@anapofasistos said in Alfa Romeo Tonale:
Γαλλικά να μην πάρουμε, Alfa να μην πάρουμε.... Όλοι με Toyota να κυκλοφορούμε σε αυτή τη χώρα
Μα η Άλφα ειναι Γαλλικά...το ίδιο και το αυτό!
Δεν ειναι μόνο Τογιότα, υπάρχουν πολλές επιλογές: BMW, MB, Honda, Mazda, Subaru, Hyundai, Tesla, BYD, Nissan κλπ.
Το Tucson full hybrid θα το σκεφτόσουν Φάνη; Ή θεωρείς ότι σε full hybrid είναι ρίσκο ό,τι ξεφεύγει από toyota και Honda;
Ο Φάνης τρολλάρει. Η Tonale δεν έχει καμία σχέση με τα γαλλικά μοντέλα του ομίλου.
-
@katafractos17 said in Alfa Romeo Tonale:
Ανανεώνεται η Alfa Romeo Tonale - Πόσο θα αλλάξει το σχέδιο του Αλέξανδρου Λιώκη
πολυ ωραιο αυτοκινητο αλλα το cockpit ήταν λιγο dated. το χρειαζοταν το facelift... απο την αρχη με την κυκλοφορια του. πολυ κομψο αυτοκινητο να κινεισαι στην πολη, καποια στιγμη το λιμπιστικα.
-
@realzeus said in Alfa Romeo Tonale:
Ο Φάνης τρολλάρει. Η Tonale δεν έχει καμία σχέση με τα γαλλικά μοντέλα του ομίλου.
Το έχω γράψει αλλού, ότι ειναι Compass. Οπότε δεν είναι Γαλλικό χρέπι είναι Ιταλικό - ποτέητο/ποτάτο!
-
Μικρή ανανέωση για την Tonale. Φεύγει ο μοχλός ταχυτήτων και κάτι άλλα ψιλά. Επίσης μενουν μόνο οι εκδόσεις Sprint και Veloce
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/H-Alfa-Romeo-freskare-to-eswteriko-ths-Tonale_267940.asp -
Το πρόβλημα με την κατάργηση του λεβιέ και την τοποθέτηση του διακόπτη είναι ότι πλέον χάνεται η δυνατότητα χειροκίνητης αλλαγής ταχυτήτων.
Ο λεβιές είχε αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα, με σωστή διάταξη στα - + , τώρα, φαντάζομαι μόνο με τα έξτρα πακέτα που περιλαμβάνουν τα χειριστήρια στο τιμόνι. Έπρεπε από την αρχή να είχαν βάλει τον καλαίσθητο και σύγχρονο λεβιέ των στελβιο . Χαζομάρες....
-
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Το πρόβλημα με την κατάργηση του λεβιέ και την τοποθέτηση του διακόπτη είναι ότι πλέον χάνεται η δυνατότητα χειροκίνητης αλλαγής ταχυτήτων.
Ο λεβιές είχε αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα, με σωστή διάταξη στα - + , τώρα, φαντάζομαι μόνο με τα έξτρα πακέτα που περιλαμβάνουν τα χειριστήρια στο τιμόνι. Έπρεπε από την αρχή να είχαν βάλει τον καλαίσθητο και σύγχρονο λεβιέ των στελβιο . Χαζομάρες....
Nα μην αφήσουν κάτι για το Facelift?
-
@limited_one said in Alfa Romeo Tonale:
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Nα μην αφήσουν κάτι για το Facelift?
Να επαναφέρουν λεβιέ; το αποκλείω....
Να βάλουν στάνταρ τα χειρίστρια; Εδώ και αν το αποκλείω....
Άρα ;
Τζίφος! -
Έτσι και αλλιώς άπατο πάει και θα πάει στις πωλήσεις και δικαίως. Οπότε δεν αξίζει να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο αμάξι, ένα υπερεκτιμημένο, μέτριο SUV αρχαιολογία είναι.
-
-
@sabas_thess said in Alfa Romeo Tonale:
Δικό σου Φάνη...
Χαχαχα....είσαι ωραίος και μετράς!!!
Δεν χρειάζεται ανάκληση όμως, τόσο αργή που είναι, δεν το χρειάζεται το φρένο.
-
@sabas_thess said in Alfa Romeo Tonale:
Δικό σου Φάνη...
Χαχαχα....είσαι ωραίος και μετράς!!!
Δεν χρειάζεται ανάκληση όμως, τόσο αργή που είναι, δεν το χρειάζεται το φρένο.
Φάνη,μη γίνεσαι τόσο κακούλης.. Η plug-in είναι που είναι γρήγορη.
-
@panormus772 said in Alfa Romeo Tonale:
Στον γάτο πέστο....που μου είπε ότι σέρνεται, ειδικά σε σχέσε με το Γαλλόχρεπο. Έψαχνε να βρει τα 280 άλογα.
-
Στον γάτο πέστο....που μου είπε ότι σέρνεται, ειδικά σε σχέσε με το Γαλλόχρεπο. Έψαχνε να βρει τα 280 άλογα.
https://zeperfs.com/en/duel10710-8418.htm
Υπάρχει σημαντική διαφορά στο 40-140 και στο 80-180,αλλά υπόψη πως είναι και μείον 20 άλογα.Ο γάτος οτιδήποτε κάτω από 300-350 άλογα πλέον το θεωρεί αργό...
-
https://zeperfs.com/en/duel10710-8418.htm
Υπάρχει σημαντική διαφορά στο 40-140 και στο 80-180,αλλά υπόψη πως είναι και μείον 20 άλογα.Ο γάτος οτιδήποτε κάτω από 300-350 άλογα πλέον το θεωρεί αργό...
Ο γάτος μου είπε ότι δεν έχει 280, είναι μούφα. Οπότε δεν το βρήκε αργό γιατί έχει "μόνο" 280, αλλά γιατί έχει αρκετά λιγότερα. Επίσης, ναι ένα αμάξι για να είναι γρήγορο θέλει 350 άλογα και πάνω, εννοείται αυτό. Ιδανικά θέλει Hemi V8 και 500+ άλογα με ροπή τράκτορα!
Alfa Romeo Tonale