@netgeo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@sportseat23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τις παραδόσεις και πόση καθυστέρηση να περιμένει κάποιος που θα παραγγείλει τώρα;
Πήγα εχθές για test drive
Στην 118 παράδοση 4-6 μήνες, τιμή για Sport line έκδοση 31200 κλειδί
Για την 116 μου είπε έχει μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή
Αυτά
Πως σου φάνηκε;
Τα αντιγράφω όπως τα έγραψα σε άλλο φορουμ
Τι μου άρεσε :
Η καλύτερη ποιότητα κύλισης σε hatchack που έχω οδηγήσει. Το αμάξι ήταν με πακέτο Schnitzer και 19αρες ζάντες.
Κοπάνισε μία φορά σε μεγάλη λακκούβα αλλά και πάλι δεν πέρασε τίποτα μέσα στην καμπίνα , στο δικό μου με 19αρα θα είχα βγει απο την ηλιοροφή
. Φαντάζομαι με 17αρες που έρχεται θα είναι απόλαυση
Ποιότητα εσωτερικού τελικά είναι ανώτερη απο το Leon . Δεν έτριζε τίποτα, δεν άκουγες τίποτα , πολύ καλή ηχομόνωση και στη Συγγρού που το έβαλα και το άνοιξα λίγο.
Κιβώτιο , το είχα δει και στο CountryMan μου άρεσε , σαν το DSG είναι η αίσθηση
Τιμόνι αίσθηση σαν του Leon δλδ κομπλέ
Τι δεν μου άρεσε :
Μόνο με αισθητήρες παρκαρίσματος ? Έλεος ρε παιδιά, έκανα όπισθεν και ήμουν σαν εξωγήινος που την έχω συνηθίσει. Άντε πες ότι την βάζεις
Μου φάνηκε κάπως περιορισμένος σε "χώρους" και δεν μιλάω για πορτ μπαγκαζ ή πίσω επιβάτες. Ένιωθα κάπως εγκλωβισμένος και το κάθισμα αν και ωραίο σποτ μπακετ με υποτίθεται οσφυική υποστήριξη δεν με βόλεψε καθόλου. Ήταν λες και έβαλε κάποιος και με σφήνωσε να κάτσω , να πω ότι ήμουν και γεμάτος? 82 κιλά είμαι 1.83
Βασικά εκτός απο τα 2 παραπάνω δεν βρήκα κάτι αρνητικό, σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο ως σύνολο απο το δικό μου (να μου πείς έχουν και μία διαφορά τιμής)
Απο γκάζι ούτε κρύο ούτε ζέστη , μία απο τα ίδια κανένα παράπονο.
31200 με το κλειδί στο χέρι , δώρο την μάσκα Schnitzer ή φιμέ , παράδοση 4-6 μήνες
Εν κατακλείδι
Σε σχέση με ότι υπάρχει στην αγορά τα αξίζει τα 31200 και με το παραπάνω, είναι ένα πάρα πολύ καλό hatchback το καλύτερο σύνολο που έχω οδηγήσει εγώ , προβληματίστηκα λίγο με το κάθισμα είναι η αλήθεια , γιατί η ανάρτηση όντως είναι ανώτερη , αλλά και στα ταξίδια το δικό μου δεν με ενοχλεί καθόλου απο πλευράς ανάρτησης .
Προσωπικά προτιμώ να δώσω 34 για το Cupra Leon 2.0 DSG είναι ακριβώς στα γούστα μου σαν πακέτο με καλύτερους χώρους