Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    A
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 10
    • Best 3
    • Groups 0

aris.rom

@aris.rom

3
    Profile views
    10
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

aris.rom Unfollow Follow

Best posts made by aris.rom

• RE: AUDI FORUM

@babisstinson said in AUDI FORUM:

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, πολύ χρήσιμα!
      Το S Line σκέφτομαι αν αξίζει βασικά..
      Σίγουρα θέλει προσοχή στα έξτρα γιατί ξεφεύγει για πλάκα.
      Βασικά με ενδιαφέρουν αισθητήρες πίσω ή/και κάμερα, cruise control, LED φώτα, Apple CarPlay κανένα ηχείο της προκοπής και ιδανικά και ηλιοροφή (χωρίς να καίγομαι)

Επίσης, δεν έχω δει πουθενά, με τα 150 άλογα πίσω έχουν ημιάκαμπτο άξονα ή πολλαπλούς συνδέσμους? Γενικά τεχνικά χαρακτηριστικά με το σταγονόμετρο στο site.

Κάποια καλή αντιπροσωπεία προς τα Νότια υπάρχει;

Στο νέο Α3 πάντως η έκδοση με τα 150 έχει πολλαπλούς. Θα μου κάνει εντύπωση και θα είναι και τραγικό να μην ισχύει και για τα 2 που κοιτάς.
      Κι εγώ στο Q3 θα πήγαινα πάντως. Πολύ όμορφο αλλά όντως με τ έξτρα μπορείς να ξεφύγεις. Δεν τα θεωρώ υπερβολικά πάντως αυτά που θες.
      Ωραίο σε sline αλλά πέρα από την εμφάνιση δεν ξέρω εάν αξίζει τόσο πολύ την χρηματική διαφορά.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      A
      aris.rom
    • RE: Alfa Romeo Tonale

Πολύ όμορφη πάντως. Έχει ενδιαφέρον με το πακέτο των 160, φοβάμαι ότι τα 130 θα είναι κάπως λίγα για το σασί της. Αλλά ξεφεύγει και αυτή. Πάμε στα 45κ περίπου. όλα έχουν πάει προς τα πάνω απλώς λέω. Θα πάω για ένα td.

A
      aris.rom
    • RE: Νέα BMW 1 Series 2019

Sorry αλλά γιατί να έχει σταματήσει η παραγωγή; 👀Κι εγώ για 8 μήνες ξέρω. Και εμένα για 5 μου είχαν πει όταν το είχα παραγγείλει(11/21) αλλά τελικώς πήγαμε στους 8 και ακόμα και τότε δεν είχε πάρει νούμερο παραγωγής.

A
      aris.rom

Latest posts made by aris.rom

Sorry αλλά γιατί να έχει σταματήσει η παραγωγή; 👀Κι εγώ για 8 μήνες ξέρω. Και εμένα για 5 μου είχαν πει όταν το είχα παραγγείλει(11/21) αλλά τελικώς πήγαμε στους 8 και ακόμα και τότε δεν είχε πάρει νούμερο παραγωγής.

A
      aris.rom
    • RE: Alfa Romeo Tonale

Πολύ όμορφη πάντως. Έχει ενδιαφέρον με το πακέτο των 160, φοβάμαι ότι τα 130 θα είναι κάπως λίγα για το σασί της. Αλλά ξεφεύγει και αυτή. Πάμε στα 45κ περίπου. όλα έχουν πάει προς τα πάνω απλώς λέω. Θα πάω για ένα td.

A
      aris.rom
    • RE: AUDI FORUM

@babisstinson said in AUDI FORUM:

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, πολύ χρήσιμα!
      Το S Line σκέφτομαι αν αξίζει βασικά..
      Σίγουρα θέλει προσοχή στα έξτρα γιατί ξεφεύγει για πλάκα.
      Βασικά με ενδιαφέρουν αισθητήρες πίσω ή/και κάμερα, cruise control, LED φώτα, Apple CarPlay κανένα ηχείο της προκοπής και ιδανικά και ηλιοροφή (χωρίς να καίγομαι)

Επίσης, δεν έχω δει πουθενά, με τα 150 άλογα πίσω έχουν ημιάκαμπτο άξονα ή πολλαπλούς συνδέσμους? Γενικά τεχνικά χαρακτηριστικά με το σταγονόμετρο στο site.

Κάποια καλή αντιπροσωπεία προς τα Νότια υπάρχει;

Στο νέο Α3 πάντως η έκδοση με τα 150 έχει πολλαπλούς. Θα μου κάνει εντύπωση και θα είναι και τραγικό να μην ισχύει και για τα 2 που κοιτάς.
      Κι εγώ στο Q3 θα πήγαινα πάντως. Πολύ όμορφο αλλά όντως με τ έξτρα μπορείς να ξεφύγεις. Δεν τα θεωρώ υπερβολικά πάντως αυτά που θες.
      Ωραίο σε sline αλλά πέρα από την εμφάνιση δεν ξέρω εάν αξίζει τόσο πολύ την χρηματική διαφορά.

A
      aris.rom

@jamesd said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Πρέπει να έφαγε πρόσφατα αύξηση, σε ερώτηση προχθές για προσφορά μου είπαν ότι υπάρχει σχετική "ασφάλεια" στην τιμή μιας νέας παραγγελίας αφού έφαγε τελευταία μια νέα αύξηση...

Βλέπω τώρα πχ ότι για τη συγκεκριμένη προσφορά λέει όφελος 10.380, η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο ήταν και πριν αλλά κάπου εκεί κοντά αν όχι ακριβώς η ίδια τιμή. Ο πωλητής μου είπε ότι θα ξέρει για την αύξηση της τιμής αρχές Μαίου. Δεν ξέρω, μπέρδεμα λίγο. Καθώς αν είναι "μικρή" αύξηση σύν το ότι περιμένουμε κάμποσο καιρό λες "πάει στο διάολο οκ". Αν είναι μεγάλη αλλάζουν τα πράγματα.
      Φίλος πάντως που είχε παραγγείλει την μερκ Α160 το Νοεμβρίου του είχαν πει για Αύγουστο και χθες τον ενημέρωσαν ότι σε 2 εβδομάδες παραλαμβάνει. Άκυρο βέβαια. 😂

A
      aris.rom

Εγώ με τον πωλητή που μίλησα μου είπε ότι θα φάω μία καθυστέρηση.
      Παραγγελία είχα δώσει αρχές Δεκεμβρίου με ορίζοντα το 5μηνο, αλλά από ότι μου είπε πριν καμιά 12αριά ημέρες, το υπολογίζει πλέον Ιούνιο με Ιούλιο.
      Επίσης μου είπε ότι θα φάει και μία αύξηση στην τιμή.
      Όποιος παραλαμβάνει εντός ημερών μπορεί μήπως να επιβεβαιώσει τι παίζει με την τιμή; Δλδ έφαγε αύξηση; Να σημειώσω ότι η δικιά μου παραγγελία πατάει πάνω στην προσφορά για την 118 sport line advanced.

A
      aris.rom

@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:

@aris-rom said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Πάντως η προσφορά που τρέχει ο σφακιανάκης νομίζω και ο σπανός για την 118 έχει γίνει ανάρπαστη. Πέρασα από την αντιπροσωπεία για να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και είδα όση ώρα ήμουν εκεί τλχ 3 ενδιαφερόμενους και ο πωλητής μου μου είπε ότι όντως πάει με τα μπουνια.

Τι χρόνους παράδοσης δίνουν?
      Θυμάσαι τι επιτόκια έχουν? Στο link λέει για 4,9% αλλά στη συνέχεια λέει 5,9%. Tι ισχύει?
      Δεν το γνώριζα ότι έτρεχε πανελλαδικά, ευχαριστώ για την ενημέρωση και διόρθωση. 😊
      Φίλε μου δεν γνωρίζω για τα επιτόκια για να είμαι ειλικρινής καθώς το ποσο θα πληρωθεί με μετρητά όποτε δεν ασχολήθηκα με το θέμα.

A
      aris.rom

@dirtybit said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά φίλε μου;

Δίνει την 118 spotline advanced με πολλά έξτρα με όφελος 10.400. Εδώ το λινκ να δεις αναλυτικά.

A
      aris.rom

Πάντως η προσφορά που τρέχει ο σφακιανάκης νομίζω και ο σπανός για την 118 έχει γίνει ανάρπαστη. Πέρασα από την αντιπροσωπεία για να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και είδα όση ώρα ήμουν εκεί τλχ 3 ενδιαφερόμενους και ο πωλητής μου μου είπε ότι όντως πάει με τα μπουνια.

A
      aris.rom

@lesa1982 said in Νέα BMW 1 Series 2019:

@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:

@lesa1982 said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει κινδυνος να αλλαξει η τιμη σε παραγγελια που ηδη τρεχει κ θα παραδοθει περιπου Μαη-Ιουνη?

Προφανώς και θα άλλαξει. Σήμερα το επιβεβαίωσα + το γεγονός ότι πλέον πάμε για 8μηνη καθυστέρηση και βλέπουμε μετά τον πόλεμο και για άλλες αλλαγές. Θεωρητικά, από ότι ακούγεται μιλάμε για αυξήσεις τιμών αλλά προσπάθεια αντιστάθμισης με μείωση επιτοκίων.

Μιλαω για την περιπτωση πληρωμης μετρητων χωρις δοσεις. Ωστοσο σε επικοινωνια μου με την αντιπροσωπεια για να τους ρωτησω, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο τετοιο ενδεχομενο.

Κι εγώ έτσι θα ολοκληρώσω την πληρωμή, μπορεί γι αυτό και ο δικός μου πωλητής να ήταν τόσο "σίγουρος" απέναντι στο ίδιο ερώτημα. Μακάρι. Καθώς στην δικιά μου περίπτωση το να ακυρωθεί η προσφορά ή/και να υπάρξει σημαντική αύξηση στην τελική τιμή τότε θα πάω σε ακύρωση.

A
      aris.rom

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή κύριοι.
      Αρχές Δεκεμβρίου παρήγγειλα κι εγώ την 118i sport line advanced με προσφορά που έτρεχε έβγαινε στα 28,5κ και με κάποια έξτρα που του έβαλα πήγε στα 31.5κ.
      Παράδοση μου είπαν για 5μηνο αλλά το βλέπω λίγο χλωμό με όλα αυτά που ακούω για καθυστερήσεις κλπ.
      Όσον αφορά το θέμα της τιμής/προσφορά κλπ μου είπε ο άνθρωπος ότι σε περίπτωση που αλλάξει και δεν το θέλω, θα υπάρχει επιστροφή της προκαταβολής και όλα καλά. Αν και μου είπε ότι πολύ δύσκολα καθώς τη συγκεκριμένη προσφορά την έχουν προτιμήσει αρκετοί. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

A
      aris.rom
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ