Παιδιά καλησπέρα,
Δυστυχώς άρχισαν να γίνονται (τον τελευταιό μήνα) έλεγχοι στα ΚΤΕΟ για τις μεμβράνες.
Εγώ πέρασα σήμερα επιτυχώς (διότι το ήξερα), αλλά ο μπροστινός μου κόπηκε με πολύ κλάμα, με χαρτιά απο γιατρούς και με τον μηχανικό του να παρακαλέι στο τλφ.
Έχω και στα 3 αμάξια κεραμικές 35άρες ή 45άρες και μπροστινή 80άρα.
LLumar Αιγάλεω
Black Pearl Madico στον Γιαννικέλη
XPEL XR+ στον Μax Protect Αργυρούπολη (η καλύτερη απο τις τρεις), IMHO
Ο λόγος που εγώ πέρασα είναι ότι τους το παρέδωσα με κατεβασμένα παράθυρα και με ένα μπεζ πλατοκάθισμα οδηγού!!!
Είχα πάει μιλημένος. Ήξερα ότι υπάρχει κάμερα που δίνει φωτογραφίες απευθείας στο υπουργείο και δε μπορούν να επέμβουν οι μηχανικοί). Το ανοιχτό κάθισμα ή πλατοκάθισμα τονίζει περισσσότερο τη στεφάνι του τιμονιού που αναζητά ή κάμερα!!!
Best posts made by alexis-kapsalis
-
RE: ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ
-
RE: DS4 2021
Δεν εχω φωτογραφία του πίσω χώρου αλλά πίστεψέ με είναι πολύ μεγαλύτερος ο χώρος για τους πίσω απο ότι στο Golf.
Εννοείται ότι είναι το πιο όμορφο αμαξι που έχω δεί. (Για <40χιλ)Στη Γαλλία η τιμή του για το παραπάνω αμάξι ΒlueHDi Performance Line είναι:
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
Παιδιά, οι τιμές μου που θα δούμε αύριο δεν είναι αυτές που γράφανε τα περιοδικά!
-
RE: Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας
Και μη ξεχναμε παιδιά οτι εχει τη χαρά να πάρει μια γεύση απο το μέλλον με "εταιρικό" κόστος, δοκιμάζοντας όλες τις νέες τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή μας πιο ασφαλή αλλά ισως λιγότερο ελεύθερη.
Σε καε περίπτωση σίγουρα κανείς δε μετανιώνει απο κάτι τέτοιο. Οπως λένε και οι αμερικάνοι :"It's always fun to do jobs with other people's money".
Και εγώ αυτο θα επέλεγα σε σχέση με το ID3 που φαινεται το ρίσκο να μείνεις χωρίς "κίνηση" πολύ πιο ορατό.
Σαν "early adopter" στην Ελλάδα πάντως θα έχεις ευχάριστες αναμνήσεις και εσύ και κυρίως τα παιδιά. Φίλος πάντως που γύρισε την Ιταλία μου είπε ότι όλα τα "γεμίσματα" ήταν δωρεάν αλλά στις πόλεις και στα ξενοδοχεία οι θέσεις φόρτισης είταν γεμάτες με τα πάντα, από Panda έως Ferrari.
Καλά ταξιδια. -
RE: DS4 2021
Sorry, μάλλον μπερδεψα τη σειρά στις εκδόσεις
Τα δύο λευκά πάντως είναι με τα καθίσματα με το συνδυασμό ύφασμα - δέρμα και είναι πάρα πολύ καλά.
Το γκρι και πορτοκάλι με τα δερμάτινα.
Η τιμή του λευκού nacre είναι στα 33.000 ενώ στη Γαλλια κάνει 35.700 (ΠετρελαιοBlueHDI)
Πραγματικά τζάμπα πράμα σε σχέση με Peugeot -
@vagkirk said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Εγώ την μπροστινή στο παρμπρίζ θα την βγάλω, την έβαλα τέτοια εποχή περισυ αλλά με έχει κουράσει, είναι αρκετά μαύρη 70 άρα νομίζω , μπορεί να μην χρειάζομαι ποτέ γυαλιά ηλίου αλλά στο σούρουπο ειδικά αν είμαι κουρασμένος είναι πλέον επικίνδυνη.
Κάνει τρομερή δουλειά με το air-condition να ψύχει πολύ πιο εύκολα το αυτοκίνητο αλλά επειδή με τα χρόνια πλέον η όραση φθίνει δεν την αντέχω.
Λέτε να δοκιμάσω κάποια εντελώς διάφανη, αυτές τις νανοκεραμεικες αν τις λέω καλά;
Έχει κάποιος βάλει και ποια μάρκα;
Ναι εγώ που έχω βάλει και madico και llumar προτείνω ανεπίφυλακτα την xpel xr+ για μπροστινό.
Δε μπλεδίζει δε κουράζει, κοβει περισσότερη αντιλιά (όπως θα δεις και στον πίνακα πιο πάνω) και έχει καλύτερη απόχρωση.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη βάλεις. Και νομίζω επίσης ότι δε γρατζουνιέται εύκολα.Ναι, ναι, ναι έχει ξεκινήσει η σφαγή στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Το κόβω να περνάτε όλοι να σας δανείζω το μπεζ πλατοκάθισμα για να περνάτε ΚΤΕΟ.
Η κατάσταση είναι τοσο άρρωστη που δε θα σας ρωτάνε καν γιατί έχετε μονο ένα πλατοκάθισμα στο αμάξι. -
@gv2000 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
KTEO κοψανε για μεμβρανη σε μπαρπρίζ ή σε πλαινά παραθυρα? δεν καταλαβα...
Δεν έχει σημαησία. Η κάμερα ψάχνει το τιμόνι. Αν σε κόψουν σε υποχρεώνουν να βγάλεις και τις πλαινές! και να ξαναπεράσεις.
-
RE: Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
C4 καλύτερο από το 2008. Το 2008 γενικά καλό οικογενειακό για το μήκος του.
308 κανείς δεν το οδήγησε, ακούγονται πολλά θετικά αλλά δεν ξέρω αν θα χώρας λόγω ιδιοτροπίας της θέσης οδήγησης.Κοίταξε να δείς, εγώ που οδήγησα το 308 1,5 BlueHDI 130ΕΑΤ8, θα προτιμούσα να αγοράσω τελικά το 2008 αν και δεν θα ήθελα σονυ και καλα SUV.
Τα μόνα αρνητικά του 308 (που δε ξεπερνούνται, κατ΄εμε) είναι τα ακόλουθα:- Δε βλέπεις ποτέ τον πίνακα ελέγχου , οπου και να βάλεις το τιμόνι, ότι προσπάθεια και να έκανα. Μόνο ακίνητος μπορέις να βάλεις κάπου το κάθισμα και το τιμόνι, αλλά για να οδηγήσεις έτσι, ξεχασε το. Ίσως αν ήταν αεροπλανικού τύπου χωρίς πάνω στεφάνι να ήταν καλύτερα.
- Θόρυβος με τον συγκεκριμένο κινητήρα στις μεγάλες ταχύτητες.
Όλα τα άλλα τα ξεπέρασα, αλλά αυτά τα δύο μου κάθισαν βαριά.
Αναγκάστηκα να πάω για 2008 αν και δεν πολύ ήθελα SUV.
Για Citroen, δεν έχω ιδέα. -
Ναι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ ψύρας ο Μιχάλης στο MAX Protect στη δουλεία, καθαρότατο μαγαζί, επαγγελματίας άψογος, με υποδειγματική τοποθέτηση των μεμβρανών. Τον ακούς πρώτη φορά γιατι το μαγαζί είναι 2 ετών. Ο Mιχάλης δούλευε LLumar για πολλά χρόνια.
Τον συνιστώ ανεπίφυλακτα, όπως βέβαια και τον Αλέξανδρο στο Tinttown Χαλάνδρι.
Γενικά, εγω όπως είπα την επόμενη φορά θα βάλω πάλι XPEL XR+ μια που εκ των υστέρων τις θεωρώ πλέον καλύτερες απο της Madico.
Σκεφτόμουν και εγώ το δικό σου συνδυασμό (δεν έχω κανει ποτέ τη διχρωμία) αλλα τελικά έβαλα παντού 35άρες και μπροστα την ΧR+70άρα. Όλες XR+
Latest posts made by alexis-kapsalis
-
@gv2000 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
KTEO κοψανε για μεμβρανη σε μπαρπρίζ ή σε πλαινά παραθυρα? δεν καταλαβα...
Δεν έχει σημαησία. Η κάμερα ψάχνει το τιμόνι. Αν σε κόψουν σε υποχρεώνουν να βγάλεις και τις πλαινές! και να ξαναπεράσεις.
-
Ναι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ ψύρας ο Μιχάλης στο MAX Protect στη δουλεία, καθαρότατο μαγαζί, επαγγελματίας άψογος, με υποδειγματική τοποθέτηση των μεμβρανών. Τον ακούς πρώτη φορά γιατι το μαγαζί είναι 2 ετών. Ο Mιχάλης δούλευε LLumar για πολλά χρόνια.
Τον συνιστώ ανεπίφυλακτα, όπως βέβαια και τον Αλέξανδρο στο Tinttown Χαλάνδρι.
Γενικά, εγω όπως είπα την επόμενη φορά θα βάλω πάλι XPEL XR+ μια που εκ των υστέρων τις θεωρώ πλέον καλύτερες απο της Madico.
Σκεφτόμουν και εγώ το δικό σου συνδυασμό (δεν έχω κανει ποτέ τη διχρωμία) αλλα τελικά έβαλα παντού 35άρες και μπροστα την ΧR+70άρα. Όλες XR+ -
@vagkirk said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Εγώ την μπροστινή στο παρμπρίζ θα την βγάλω, την έβαλα τέτοια εποχή περισυ αλλά με έχει κουράσει, είναι αρκετά μαύρη 70 άρα νομίζω , μπορεί να μην χρειάζομαι ποτέ γυαλιά ηλίου αλλά στο σούρουπο ειδικά αν είμαι κουρασμένος είναι πλέον επικίνδυνη.
Κάνει τρομερή δουλειά με το air-condition να ψύχει πολύ πιο εύκολα το αυτοκίνητο αλλά επειδή με τα χρόνια πλέον η όραση φθίνει δεν την αντέχω.
Λέτε να δοκιμάσω κάποια εντελώς διάφανη, αυτές τις νανοκεραμεικες αν τις λέω καλά;
Έχει κάποιος βάλει και ποια μάρκα;
Ναι εγώ που έχω βάλει και madico και llumar προτείνω ανεπίφυλακτα την xpel xr+ για μπροστινό.
Δε μπλεδίζει δε κουράζει, κοβει περισσότερη αντιλιά (όπως θα δεις και στον πίνακα πιο πάνω) και έχει καλύτερη απόχρωση.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη βάλεις. Και νομίζω επίσης ότι δε γρατζουνιέται εύκολα.Ναι, ναι, ναι έχει ξεκινήσει η σφαγή στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Το κόβω να περνάτε όλοι να σας δανείζω το μπεζ πλατοκάθισμα για να περνάτε ΚΤΕΟ.
Η κατάσταση είναι τοσο άρρωστη που δε θα σας ρωτάνε καν γιατί έχετε μονο ένα πλατοκάθισμα στο αμάξι. -
Παιδιά καλησπέρα,
Δυστυχώς άρχισαν να γίνονται (τον τελευταιό μήνα) έλεγχοι στα ΚΤΕΟ για τις μεμβράνες.
Εγώ πέρασα σήμερα επιτυχώς (διότι το ήξερα), αλλά ο μπροστινός μου κόπηκε με πολύ κλάμα, με χαρτιά απο γιατρούς και με τον μηχανικό του να παρακαλέι στο τλφ.
Έχω και στα 3 αμάξια κεραμικές 35άρες ή 45άρες και μπροστινή 80άρα.
LLumar Αιγάλεω
Black Pearl Madico στον Γιαννικέλη
XPEL XR+ στον Μax Protect Αργυρούπολη (η καλύτερη απο τις τρεις), IMHO
Ο λόγος που εγώ πέρασα είναι ότι τους το παρέδωσα με κατεβασμένα παράθυρα και με ένα μπεζ πλατοκάθισμα οδηγού!!!
Είχα πάει μιλημένος. Ήξερα ότι υπάρχει κάμερα που δίνει φωτογραφίες απευθείας στο υπουργείο και δε μπορούν να επέμβουν οι μηχανικοί). Το ανοιχτό κάθισμα ή πλατοκάθισμα τονίζει περισσσότερο τη στεφάνι του τιμονιού που αναζητά ή κάμερα!!! -
Απίστευτα όμορφη εξωτερικά,
Απίστευτα φθηνή σε σχέση με τον ανατγωνισμό αλλά και με το προηγούμενο μοντέλο. -
Παιδιά, οι τιμές μου που θα δούμε αύριο δεν είναι αυτές που γράφανε τα περιοδικά!
-
RE: BMW 1 Series 2019
Εκτός απο θόρυβο απο τα λάστιχα, είχε κανείς θέμα με Θόρυβο απο τους ανεμοθραύστες που βαλατε όσοι βάλατε?
Εγω δοκίμασα τους HEKO και τους πέταξα λόγω θορύβου την επόμενη εβδομάδα! -
Παιδιά , μια που ανοίξατε το θέμα BMW Connected Drive , έχω κάποιες απορίες:
- Στην 118 advanced μου δείχνει ότι στην τετραετία από την αγορά της ,λήγουν οι χάρτες.
Ξέρετε ποιο είναι το κόστος ανανέωσης τους? - Μπορείς να βάλεις Data (GB) στη κάρτα sim του αυτοκινήτου ώστε να έχει internet και να γίνεται και hotspot το αμάξι?
- Η αλλαγή φώτων μεσαίας και μεγάλης σκάλες μπορεί να γίνει και από το Bimmercode?
- Στην 118 advanced μου δείχνει ότι στην τετραετία από την αγορά της ,λήγουν οι χάρτες.
-
@volvozeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ετήσια συντήρηση κεραμικου, έγινε μέσα κι ένας καθαρισμός των καθισμάτων και πλύσιμο μηχανής.
Καινουριο δεν ήταν τόσο καθαρό
Τα εχω παρει και εγώ τα πατάκια. Τα πέτυχα σε καλή τιμή απο Γερμανία.
Δεν έχω βρεί όμως κατι καλό για το πορτμπαγκαζ. Εσυ βρήκες?
Υ.Γ. Στο εσωτερικό καθάρισμα τα καθαρίζω επιτόπου χωρίς να τα βγάλω, σκούπα-πλύσιμο-στεγνωμα.
Y.Γ. Ποιος κωδικός είναι το εξ. χρώμα? -
@gknaf said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μετα απο 15 μερες ευχαριστης συμβιωσης
μου εβγαλε και την πρωτη ενδειξη βλαβης
<<ελάττωμα ρυθμισης φωτων>>
και το κλειδακι στο καντραν.Ξενερωσα το παρατησα ετσι εκανα τις δουλειες μου και
εσβησε μονη της η βλαβη .Τωρα γιατι
εγινε αυτο δεν ξερω.Ναι, μπορεί να συμβει σε περίπτωση που γίνει κάποια αναβάθμιση και φεύγει μετα απο επανεκκίνηση. Το γραφει και το manual αλλά και οι πληροφορίες της νέας έκδοσης. 100%