@realzeus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alexandros-k said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν δικαιουνται δια να ομιλούν οι αρεσκοντες του Yaris Cross
Το οποίο όσο άσχημο και να είναι, πίσω ειναι ωραίοτερο από μια μπρέρα που είναι μπρρρ...απλά δεν βλέπεται πίσω, σαν να μην πλήρωσαν τον σχεδιαστή για ολόκληρο το αμάξι και το τελείωσε ο καφετζής.
Συμφωνώ ότι η Brera πίσω είναι... περίεργη. Πάντως παραμένει ενδιαφέρουσα. Η πιο όμορφη Alfa εκείνης της εποχής ήταν η GT, την οποία την είχε η τότε μου
. Την πήγα μια γρήγορη βόλτα με το αυτοκίνητό της (2.0 165 άλογα, εγώ τότε είχα την 330i με τα 272 άλογα) και κατέβηκε κάτω κατάχλομη - έκανε μισή ώρα να μου μιλησει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβήθηκα εκείνη την μέρα*, που δεν έχω φοβηθεί ούτε με Ferrari (που σε δημόσιο δρόμο φυσικά δεν την πίεσα). Το αυτοκίνητο έστριβε με τρελές ταχύτητες, σε σημείο που με έκανε να λέω ότι θα πάει χαντάκι και ότι η BMW μου δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνε με τόσα χλμ σε τέτοιες στροφές... Ήταν κατηφόρα, που τα σχετικά λίγα άλογά της δεν έπαιζαν και τόσο ρόλο, αλλά μάζευε χιλιόμετρα για πλάκα! Εκεί είπα για ακόμα μια φορά ότι οι Alfa είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!
*Ξέρετε πότε φοβάται ο οδηγός; Όταν αρχίζει και παίζει ακούσια το ζυγωματικό, κάτω από τα μάτια του, σαν τικ.
σνομπαρα τα AR και γενικά τα ιταλικά όσο τίποτα...ήμουν (και είμαι φιλο-ιαπωνικός). πάντα όμως θυμάμαι να μου αρέσουν τα AR στο design. μέχρι τα 30 είχα οδηγήσει δυνατά γερμανικά-γαλλικά ποτέ όμως ένα AR.
μέχρι που ήρθε η ωρα και οδήγησα ένα 147 ti 1.6 της τότε σχέσης μου...
μετά από αυτό πούλησα το qashqai, παντρεύτητα την τότε σχέση μου και πήρα μία giulietta.