-
@tsofras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω οδηγήσει CVT για να συγκρίνω , μόνο το πλανητικό της Ford στο prefacelift focus , το οποίο δεν μου άρεσε στα κατεβάσματα
Τα CVT ούτε εμένα μου αρέσουν, αλλά τα προτιμώ από τα διπλοσύμπλεκτα. Το e-CVT της Τογιότα ειναι άλλο πράγμα και δεν είναι cvt, πλανητικό ειναι. Για εμένα τα καλύτερα αυτόματα είναι τα 8αρια πλανητικά της ZF με μετατροπέα και μετά της Aisin. Της Φορντ το πλανητικό είναι ΟΚ, αλλά ειναι αργό κιβώτιο και λίγο απότομο (ίσως ειναι θέμα software).
Πλανητικό είναι το eCVT ? Και γιατί κάνει βαβούρα?
Το eCVT που έχουν τα τελευταία toyota και corolla, δεν έχουν καμία σχέση με το κλασικό CVT. Βασικά δεν έχουν ταχύτητες. Τουλάχιστον στο Civic που έχω εγώ ο ήχος είναι ψεύτικος από τα ηχεία και αλλάζει σε ένταση ανάλογα τα modes.
-
Χάνω κάτι άλλο ?
Το καλύτερο hatchback είναι, εφόσον δεν σε νοιάζει η αξιοπιστία και το κόστος σέρβις/επισκευών.
Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία για αυτό θα δώσω το Leon και δεν παίρνω Formentor, απλά με ενδιαφέρει και το κομμάτι ομορφιά, οδηγική αίσθηση και άνεση και δεν μπορώ να βρω τι να πάρω ως πακέτο μέχρι 30-32 χιλιάρικα
Θα ανοιχτείς 3-4 χιλιάρικακια ακόμη, και για το νέο CHR σε βλέπω , δεν την γλιτώνεις την toyota και εσύ , εξαιρετικό σχεδιαστικά και δυναμικό όπως το formentor , πολύ καλό οδηγικά , θα φάς και εσύ την παραμύθα της οικονομία που τώρα με διακόσια αλογάκια χωνεύεται εύκολα, καλορίζικο λοιπόν το νέο σου Toyota αγαπητέ!
-
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Χάνω κάτι άλλο ?
Το καλύτερο hatchback είναι, εφόσον δεν σε νοιάζει η αξιοπιστία και το κόστος σέρβις/επισκευών.
Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία για αυτό θα δώσω το Leon και δεν παίρνω Formentor, απλά με ενδιαφέρει και το κομμάτι ομορφιά, οδηγική αίσθηση και άνεση και δεν μπορώ να βρω τι να πάρω ως πακέτο μέχρι 30-32 χιλιάρικα
Θα ανοιχτείς 3-4 χιλιάρικακια ακόμη, και για το νέο CHR σε βλέπω , δεν την γλιτώνεις την toyota και εσύ , εξαιρετικό σχεδιαστικά και δυναμικό όπως το formentor , πολύ καλό οδηγικά , θα φάς και εσύ την παραμύθα της οικονομία που τώρα με διακόσια αλογάκια χωνεύεται εύκολα, καλορίζικο λοιπόν το νέο σου Toyota αγαπητέ!
Όπως έχω ξαναπεί τα πίσω παράθυρα με χαλάνε στο C-HR
Επίσης με 5.000χλμ τον χρόνο απο τα οποία τα μισά είναι σε ταξίδια δεν με απασχολεί η κατανάλωση και δεν ξέρω αν είναι και καλή χρήση υβριδικού το να μένει το αμάξι μία εβδομάδα χωρίς να κουνιέται . Εδώ πέφτει η μπαταρία τον χειμώνα -
@tkin73 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Με 26.8Κ έχεις το πακέτο πριμιουμ με αυτόματο κλίμα, καθρέφτη αυτόματης σκίασης, keyless, ασύρματη φόρτιση, 17αρα ζάντα, προβολείς λεντ, αυτόματη εναλλαγή φώτων, σύστημα πλοήγησης.
Δεν ξέρω αν στον βασικό εξοπλισμό έχει κάμερα μόνο... Γράφει για live cockpit plus, connected professional, & drive Δεν ξέρω αν σε αυτά έχει μέσα κάποιο την κάμερα...
Δλδ μια χαρά εξοπλισμό έχει και σίγουρα δεν υπολείπεται πχ από ένα φοκους, οπότε πάει περίπατο και το θέμα του μη πριμιουμ αλλά έχει εξοπλισμόΗ κάμερα οπισθωπορειας είναι έξτρα. Υπάρχουν αισθητήρες παρκαρίσματος οπτικά στην οθόνη και ηχητικά
-
Επίσης με 5.000χλμ τον χρόνο απο τα οποία τα μισά είναι σε ταξίδια
Βουρ για BMW.....μην το συζητάς!! Λίγα χλμ οπότε δεν θα έχεις και θέμα με σέρβις, βλάβες και αναλώσιμα.
-
Βουρ για BMW.....μην το συζητάς!! Λίγα χλμ οπότε δεν θα έχεις και θέμα με σέρβις, βλάβες και αναλώσιμα.
Θα περάσω μάλλον σήμερα να δω τι παίζει με ετοιμοπαράδοτα και πόσο παίρνουν το δικό μου
-
Θα περάσω μάλλον σήμερα να δω τι παίζει με ετοιμοπαράδοτα και πόσο παίρνουν το δικό μου
Μην μπεις σε διαδικασία ανταλλαγης. Θα χάσεις.
Σε ποια αντιπροσωπεία θα πας ;Ο Φανης έχει δίκιο ότι στα λίγα χλμ δεν θα έχεις το παραμικρό θέμα
-
@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μην μπεις σε διαδικασία ανταλλαγης. Θα χάσεις.
Σε ποια αντιπροσωπεία θα πας ;Ο Φανης έχει δίκιο ότι στα λίγα χλμ δεν θα έχεις το παραμικρό θέμα
Σπανό Συγγρού
Ότι θα χάσω το ξέρω αλλά δεν θα μπλέξω με ιδιώτες να με ζαλίζουν -
Στο website δεν έχουν, αλλά ίσως έχουν οι έμποροι. Αντιπροσωπείες 2 όλες και όλες, στα Νότια θα στο πάρουν φτηνά το δικό σου και στα Βόρεια ακόμα πιο φτηνά...χαχαχα. Πάντα σε ανταλλαγές ο Σφακ μου έδινε τις χειρότερες τιμές, δεν υπάρχει. Σκέψου στην Ζ4 μου έδινε €12.500 (όπως μου είπε ο πωλητής, "ούτε τις ζάντες δεν μπορώ να σου πληρώσω" - είχα Alpina Original) και ο Σπανός μου έδωσε €17.000.
-
Στο website δεν έχουν, αλλά ίσως έχουν οι έμποροι. Αντιπροσωπείες 2 όλες και όλες, στα Νότια θα στο πάρουν φτηνά το δικό σου και στα Βόρεια ακόμα πιο φτηνά...χαχαχα. Πάντα σε ανταλλαγές ο Σφακ μου έδινε τις χειρότερες τιμές, δεν υπάρχει. Σκέψου στην Ζ4 μου έδινε €12.500 (όπως μου είπε ο πωλητής, "ούτε τις ζάντες δεν μπορώ να σου πληρώσω" - είχα Alpina Original) και ο Σπανός μου έδωσε €17.000.
Πριν λίγους μήνες μου είχαν πει 20 για το δικό μου , σε ιδιώτη θα φύγει σίγουρα εύκολα στα 22
Τώρα για 2 χιλιάρικα δεν ξέρω αν έχω την διάθεση να μπλέξω με τον κάθε πικραμένο το έχω κάνει πολλές φορέςΣκέφτομαι και το Countryman , δεν έχω καταλήξει ακόμη
-
Το Countryman οδηγικά είναι ότι πλησιέστερο σε (καλό) hatchback. Απλά είναι παλιό κι αυτό πλέον και ήδη κυκλοφορούν teasers του νέου. Ίσως βέβαια έτσι βρεθεί καμιά ευκαιρία.
-
Υπαρχει πουθενα μια λιστα με τι περιλαμβανει ο βασικος εξοπλισμος της advantage 116i? Στο σαιτ της bmw οταν κανεις διαμορφωση φαινεται να δειχνει στανταρ ενα τιμονι που μοιαζει με τριακτινο Μ και επισης τον πληρη ψηφιακο πινακα οργανων πισω απο το τιμονι αλλα οταν αποθηκευσεις την διαμορφωση ως δια μαγειας δειχνει τον αναλογικο πινακα οργανων και το τιμονι αλλαζει επισης και αφαιρει το τριακτινο.
-
@ataim said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Λέει 19 αλλά ξαναλέω ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έρχεται από το 13/14. Μπορεί πλέον να μην υπάρχουν αντίστοιχα ford, opel, κλπ αλλά μην ξεχνάμε πόσο είχαν όλα αυτά πριν ανανεωθούν, το Α3 είχε 22, το civic είχε 22, το focus είχε κάτω από 22...
Άρα τι μας λέει η bmw, δεν έχω ανανεώσει, θα κάνω facelift σε λίγο και του χρόνου αλλάζω και την πλατφόρμα, οπότε ψωνίστε τον άσσο σε τιμή ευκαιρίας. Είναι το τελευταίο που μπορεί να αγοράσει κανεις με την προ τρελών αυξήσεων κατάσταση. Εμενα δεν με πείθουν τα ff bmw όσο φθηνά και αν φαίνονται ότι είναι.
Facelift φίλε δεν θα γίνει. Θα βγει ολοκαίνουργιος άσσος ,πιθανών το 2026 σύμφωνα με τον πωλητή. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα βγαίνει σίγουρα ακόμη για δυο χρόνια το λιγότερο. Αφού πουλάει τρέλα. Μάλιστα ήταν πρώτο δε πωλήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία του, το πρώτο τρίμηνο του 23.
-
@george_may said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Υπαρχει πουθενα μια λιστα με τι περιλαμβανει ο βασικος εξοπλισμος της advantage 116i? Στο σαιτ της bmw οταν κανεις διαμορφωση φαινεται να δειχνει στανταρ ενα τιμονι που μοιαζει με τριακτινο Μ και επισης τον πληρη ψηφιακο πινακα οργανων πισω απο το τιμονι αλλα οταν αποθηκευσεις την διαμορφωση ως δια μαγειας δειχνει τον αναλογικο πινακα οργανων και το τιμονι αλλαζει επισης και αφαιρει το τριακτινο.
Υπάρχει . Πηγαίνεις εκεί που λέει προαιρετικός εξοπλισμός , και προσθήκη προαιρετικού εξοπλισμού.
-
Πολύ καλή επιλογή αλλά πρέπει να το πάρεις όπως ακριβώς το δίνουν.
Αν του βάλεις χρωματάκι, ζαντούλα και κανα led φαναράκι να σπάσει η κιτρινίλα την πλησιάζεις την τριανταρού και πάει το vfm. -
Ξερει κανενας με σιγουρια αν ερχεται τωρα με πληρη ψηφιακο πινακα οργανων ή οχι?
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Λέει 19 αλλά ξαναλέω ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έρχεται από το 13/14. Μπορεί πλέον να μην υπάρχουν αντίστοιχα ford, opel, κλπ αλλά μην ξεχνάμε πόσο είχαν όλα αυτά πριν ανανεωθούν, το Α3 είχε 22, το civic είχε 22, το focus είχε κάτω από 22...
Άρα τι μας λέει η bmw, δεν έχω ανανεώσει, θα κάνω facelift σε λίγο και του χρόνου αλλάζω και την πλατφόρμα, οπότε ψωνίστε τον άσσο σε τιμή ευκαιρίας. Είναι το τελευταίο που μπορεί να αγοράσει κανεις με την προ τρελών αυξήσεων κατάσταση. Εμενα δεν με πείθουν τα ff bmw όσο φθηνά και αν φαίνονται ότι είναι.
Facelift φίλε δεν θα γίνει. Θα βγει ολοκαίνουργιος άσσος ,πιθανών το 2026 σύμφωνα με τον πωλητή. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα βγαίνει σίγουρα ακόμη για δυο χρόνια το λιγότερο. Αφού πουλάει τρέλα. Μάλιστα ήταν πρώτο δε πωλήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία του, το πρώτο τρίμηνο του 23.
Υπάρχουν δεκάδες άρθρα online που μιλάνε για το επερχόμενο facelift μέχρι το τέλος του έτους, επίσης υπάρχουν και test mules με camo. Αλλά φαντάζομαι οτι ο πωλητής που θέλει να σου πουλήσει την τρέχουσα έκδοση ξέρει καλύτερα. Συγχαρητήρια για την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο α' τρίμηνο στην Ελλάδα.
-
@george_may said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ξερει κανενας με σιγουρια αν ερχεται τωρα με πληρη ψηφιακο πινακα οργανων ή οχι?
Η 116 ή 118?
Η 118 με ψηφιακό έρχεται από κάποιον μήνα του 22 και μετά αν δεν κάνω λάθος.
Για την άλλη δεν ξέρω, θα ρωτήσω αν δεν το ξεχάσω πάω τώραEdit: Ρώτησα και η 116 με ψηφιακό είναι , 6 μήνες παράδοση.
118 δεν έχει ετοιμοπαραδοτα έχει κάποιες παραγγελίες για Νοέμβρη.
Θα την ξανακάνω test drive την Πέμπτη γιατί είχα κάνει με το snitczher ( δεν γκουγκλαρω πάλι πως γράφεται) και ήταν με 19αρες και άλλη ανάρτηση -
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Υπάρχουν δεκάδες άρθρα online που μιλάνε για το επερχόμενο facelift μέχρι το τέλος του έτους, επίσης υπάρχουν και test mules με camo. Αλλά φαντάζομαι οτι ο πωλητής που θέλει να σου πουλήσει την τρέχουσα έκδοση ξέρει καλύτερα. Συγχαρητήρια για την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο α' τρίμηνο στην Ελλάδα.
Τι να μου πουλήσει εγώ την είχα παραγγείλει πριν από 7 μήνες. Αυτό το υποτιθέμενο facelift,ακούγεται από το τέλος του 21. Και ποτέ δεν έρχεται. Λες και καιγόταν να πουλήσει σε εμένα, για να πουλήσει παραμύθι, ένα αυτοκίνητο που έτσι κι αλλιώς πουλάει τρέλα. Έτσι δείχνουν τα νούμερα.
-
Αφού όταν έφυγες από την αντιπροσωπεία είπαν "Κατ, καλή δουλειά...το'χουμε"
Νέα BMW 1 Series 2019