-
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@bill_hsd said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
δεν μπορω να καταλαβω ποιος θα θελει ενα τετοιο αμαξι με τοσο αδυναμο κινητηρα χειροκινητο. μονο αν φοβασαι ζημιες αν ειναι να το κρατησεις15 χρονια.
Αυτοί που το έπαιρναν στη βασική με τα 22000 για το σήμα.
Εκτός από τον ιδιώτη που θα το αγόραζε για πουλ-μουρ, πιθανώς προοριζόταν ως business έκδοση και για leasing/εταιρικούς χρήστες.
Υπήρχε και αντίστοιχο A-Class χειροκίνητο, εντελώς βασικό (με πλαστικό τιμόνι) για παρόμοια χρήση.ληζινγκ και ενοικιαζομενα, και τα 2 εχουν πουλησει αρκετα.
Για τέτοια χρήση (εταιρικά/leasing/rent a car) μια χαρά ήταν και τα δύο ως entry level μοντέλα, αλλά μέχρι εκεί...Γενικά θεωρώ οτι κάποιος που θέλει να ζήσει πραγματική BMW/Merc εμπειρία, πρέπει να κοιτάξει από 3 ή C και πάνω.
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες πραγματική bmw, αλλά η επερχόμενη σειρά 1 ακόμα και στη βασική έκδοση της 116 ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο αυτοκίνητο, αν δε το συγκρίνεις με τα λοιπά της κατηγορίας της, άψογη !
Προσθιοκίνητο, τρικύλινδρο, διπλοσύμπλεκτο...ε, δεν το λες και πραγματικό BMW...
Κατά τα άλλα, έχω γράψει ήδη ότι ως entry level μια χαρά είναι, αλλά μέχρι εκεί...Τι νοιάζει τον μέσο χρήστη που είναι η κίνησης και πόσους κυλίνδρους έχει ; Απο τη στιγμή που είναι καλύτερο στο δρόμο απο το προηγούμενο και πιο οικονομικό
Ρώτησες τι εννοώ όταν λέω "πραγματική BMW" και απάντησα.
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαραθεσης, θα μου επιτρέψεις, ως παλιός ιδιοκτήτης διαφόρων (entry level και μη) μοντέλων BMW, να έχω τα δικά μου (ίσως αυστηρά) κριτήρια για ενα BMW και όχι τα κριτήρια του μέσου (και συνήθως περιστασιακού, λόγω leasing) χρήστη. -
Θα μου επιτρέψεις να θεωρώ αυτά τα κλισέ απομεινάρι του ειδικού τυπου, καραμέλα στα κείμενα του κάθε αμόρφωτου τσομπάνη δημοσιογράφου ! Αλλά αυτή είναι η δίκη μου άποψη !
-
Ο καθένας με τις απόψεις του...Σεβαστές όλες.
-
Εμενα παντως η νεα 1 με το πακετο m μου βγαινει καπου στα 35 στο λευκο χρωμα.Απλα με χαλαει που εχει τοσο μεγαλο επιτοκιο
-
@alex-mix said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εμενα παντως η νεα 1 με το πακετο m μου βγαινει καπου στα 35 στο λευκο χρωμα.Απλα με χαλαει που εχει τοσο μεγαλο επιτοκιο
Σαν πολύ σου βγαίνει.
Έχει κάποια έτοιμα πακέτα που όλα με μεταλλικό χρώμα ξεκινάνε από 30.900 έως 32.900 (με Μ σπορτ πακέτο+premium).Eκτός αν βάζεις κι άλλα εξτρά εκτός από τα πακέτα ή τη στήνεις από το διαμορφωτή που βγαίνει ακριβότερα.
-
@panormus772 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Σαν πολύ σου βγαίνει.
Έχει κάποια έτοιμα πακέτα που όλα με μεταλλικό χρώμα ξεκινάνε από 30.900 έως 32.900 (με Μ σπορτ πακέτο+premium).Eκτός αν βάζεις κι άλλα εξτρά εκτός από τα πακέτα ή τη στήνεις από το διαμορφωτή που βγαίνει ακριβότερα.
Ναι απο τον διαμορφωτη το κανω
-
@panormus772 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Σαν πολύ σου βγαίνει.
Ναι απο τον διαμορφωτη το κανω
Δες από εδώ τις 4 "έτοιμες" δυνατότητες εξοπλισμού:
https://www.bmw.gr/el/all-models/1-series/bmw-1-series/bmw-1-series.html
διάλεξε μία κι αν θες κάτι να προσθέσεις πάτα εκεί που σε κάθε μία λέει "μετάβαση στη διαμόρφωση" και μετά... καλορίζικη! -
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@mphysiker said in Νέα BMW 1 Series 2019:
που υστερεί μια 116 σε σχέση με ένα γκολφ ή ένα φόκους;
Όχι απλά δεν υστερεί κάπου, αλλά ειναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο από αυτά! Βασικά από όλα τα C hatch, με διαφορά.
Πες τα άνθρωπε! Να συμπληρώσω πως αν και περιστασιακος χρήστης ;-), με κερδισε μεταξύ αυτοκινητων της κατηγορίας που θα μπορούσα να έχω εξίσου και με ακόμη μεγαλυτερες ιπποδυνάμεις. Γιατί? Γιατί το αμάξι ζωγραφίζει. Δεν είναι ενας απλος μεταφορεας. BMW είναι και μπορεί να δίνει πολυ περισσότερα πράγματα που έχω ανάγκη. Αν ηταν 118 ή 120 κλπ δε θα με χαλουσε. Αποτελεί ομως ένα εξαιρετικό εισιτήριο στον κόσμο της hi end οδηγικης ευχαριστησης.
-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Όχι απλά δεν υστερεί κάπου, αλλά ειναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο από αυτά! Βασικά από όλα τα C hatch, με διαφορά.
Πες τα άνθρωπε! Να συμπληρώσω πως αν και περιστασιακος χρήστης ;-), με κερδισε μεταξύ αυτοκινητων της κατηγορίας που θα μπορούσα να έχω εξίσου και με ακόμη μεγαλυτερες ιπποδυνάμεις. Γιατί? Γιατί το αμάξι ζωγραφίζει. Δεν είναι ενας απλος μεταφορεας. BMW είναι και μπορεί να δίνει πολυ περισσότερα πράγματα που έχω ανάγκη. Αν ηταν 118 ή 120 κλπ δε θα με χαλουσε. Αποτελεί ομως ένα εξαιρετικό εισιτήριο στον κόσμο της hi end οδηγικης ευχαριστησης.
Μου θυμίζεις όσους ασχολούμαστε με βινύλια, που στα 80s είχαμε technics, στα 00s πήραμε pro-ject με βραχίονα από ανθρακονήματα και νομίζαμε ότι μπήκαμε στα premium ηχοσυστήματα και μετά από μια επίσκεψη στον Ορφέα (κοντά στο θρυλικό Ρόδον) μας απομυθοποιήσε αυτή τη ψευδαίσθηση, εξηγώντας μας ότι τα high end ηχοσυστήματα (λαμπατοι ενισχυτές, χρυσά καλώδια, πικάπ που γυριζει σε κενό αέροςκλπ) αγγίζουν τα 30κ. Έτσι κ με τα αυτοκίνητα αγοράζεις σειρά 1 η gla και θέλεις να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι οδηγείς high end αυτοκίνητα, όλοι το παθαίνουμε
-
Ακόμα και ένα βασικό πικαντο μπορεί να είναι καλό αυτοκίνητο (που είναι) για την κατηγορία του. Δεν χρειάζονται άπειρα άλογα και γκατζετς για να είναι καλό ένα ΙΧ
-
Εισιτήριο
-
Τελικά χρειάζεται πολλή υπομονή με τους ανθρώπους.
-
Τι πρέπει να οδηγαμε για να μπορούμε να πούμε ότι ένα αυτοκίνητο είναι καλό βρε παιδιά ;
-
Tο highend στα οικιακά ηχοσυστήματα τελείωσε με το cd
και στα αυτοκίνητα με τα EV -
@monman2 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Tο highend στα οικιακά ηχοσυστήματα τελείωσε με το cd
και στα αυτοκίνητα με τα EVΤα βινυλια εχουν συλλεκτικη αξια ομως. CD φτιαχνεις και μονος σου
-
Μα υπάρχει μεγαλύτερη πολυτέλεια απο βινύλιο με τον καραγκιοζη φούρναρη ;
-
Προς πληροφόρηση τα βινύλια βγαίνουν όλα 180αρια πλέον (φοβερή ποιότητα όχι Ριζούπολη για όσους κατέχουν), κοστίζουν γύρω στα 30 ευρώ και είναι είδος πολυτελείας. όλες οι παραγωγές εξωτερικού βγαίνουν κ σε βινύλιο. Επίσης, το πικάπ σε αντίθεση με το cd έχει γίνει είδος premium gadget για το σπίτι, δυστυχώς υπάρχουν μαιντανοι που τα αγοράζουν ως έπιπλα. Σε αντίθεση με το cd που λόγω ψηφιοποίησης της μουσικής έχει εξαφανισθεί (μηδενικές πωλήσεις παγκοσμίως) το βινύλιο έχει αναβιώσει κ όσοι μαζεύαμε τα τελευταία 30 χρόνια (είμαστε αρκετοι) γίναμε trendy ξανά...
-
@nmsm2 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Προς πληροφόρηση τα βινύλια βγαίνουν όλα 180αρια πλέον (φοβερή ποιότητα όχι Ριζούπολη για όσους κατέχουν), κοστίζουν γύρω στα 30 ευρώ και είναι είδος πολυτελείας. όλες οι παραγωγές εξωτερικού βγαίνουν κ σε βινύλιο. Επίσης, το πικάπ σε αντίθεση με το cd έχει γίνει είδος premium gadget για το σπίτι, δυστυχώς υπάρχουν μαιντανοι που τα αγοράζουν ως έπιπλα. Σε αντίθεση με το cd που λόγω ψηφιοποίησης της μουσικής έχει εξαφανισθεί (μηδενικές πωλήσεις παγκοσμίως) το βινύλιο έχει αναβιώσει κ όσοι μαζεύαμε τα τελευταία 30 χρόνια (είμαστε αρκετοι) γίναμε trendy ξανά...
τα δικα μου παντως μου ειπαν οτι εχουν μηδενικη αξια. μονο σπανιοι δισκοι βινυλιο εχουν καποια αξια και δεν πρεπει να εχουν φτιαχτει στην Ελλαδα η στην Βουλγαρια.
-
τα δικα μου παντως μου ειπαν οτι εχουν μηδενικη αξια. μονο σπανιοι δισκοι βινυλιο εχουν καποια αξια και δεν πρεπει να εχουν φτιαχτει στην Ελλαδα η στην Βουλγαρια.
Μόνο κόπιες εξωτερικού κ κυρίως Βρετανία, Αμερική. Οι περισσότεροι μάζευαν από το υπόγειο στη Μασσαλίας κόπιες ελληνικές η επανεκδόσεις χαμηλής ποιότητας με μηδενική αξία σήμερα πέραν της συναισθηματικής. Εγώ μάζευα από ελληνικές αγγλόφωνες μπάντες (south of no north, last drive κλπ) μέχρι post punk μικρές παραγωγές που έχουν πλέον πολλαπλασια αξία.ωστοσο δεν αγοράζεις βινύλια με την προσδοκία να αποκτήσουν αξία.
Κύριοι, το θέμα αφορά την BMW 1, όχι τα συστήματα αναπαραγωγής ήχου. Τα off-topic θα σβήνονται από εδώ και πέρα. {Admin}
-
Μου θυμίζεις όσους ασχολούμαστε με βινύλια, που στα 80s είχαμε technics, στα 00s πήραμε pro-ject με βραχίονα από ανθρακονήματα και νομίζαμε ότι μπήκαμε στα premium ηχοσυστήματα και μετά από μια επίσκεψη στον Ορφέα (κοντά στο θρυλικό Ρόδον) μας απομυθοποιήσε αυτή τη ψευδαίσθηση, εξηγώντας μας ότι τα high end ηχοσυστήματα (λαμπατοι ενισχυτές, χρυσά καλώδια, πικάπ που γυριζει σε κενό αέροςκλπ) αγγίζουν τα 30κ. Έτσι κ με τα αυτοκίνητα αγοράζεις σειρά 1 η gla και θέλεις να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι οδηγείς high end αυτοκίνητα, όλοι το παθαίνουμε
Με luxman ξεκινησα εγω και audio spectrum. Ο καθένας φυσικά ψωνίζει βάσει γουστου , αναγκων και φυσικά πορτοφολιου. Επειδή ομως εδώ είναι το νήμα του ασσου, που δεν ειναι bmw , εγώ θα γραψω για αυτον και ας μην ειμαι οπαδος της φιρμας. Το ίδιο θα κάνω και στην gla που δεν ειναι μερκ και τελος στο duster που ελπίζω να μη την πατησα και να ειναι τουλαχιστο ντατσια. Καλη συνέχεια και καλες ακροάσεις!
Νέα BMW 1 Series 2019