-
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@georgekn said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
δεν μου αρεσει που διαβαζω για διακοπες ενω τρωω στο γραφειο δουλευοντας σαν το σκυλι και με ακομη ενα 4ωρο τουλαχιστον μπροστα.
Καλά και γω από τη δουλειά το έγραψα και τελειώνω στις 7 το πρωί της Κυριακής... έτσι για να νιώσεις καλύτερα
8.45 κυριακη
Μετα απο 3.5 ωρες υπνου, και παλι δουλεια
Γαβ γαβ γαβΜπράβο σου που εργάζεσαι σκληρά ανεξάρτητα ποιος κυβερνά χωρίς να ψάχνεις άλλοθι και δικαιολογίες ή να τα τρως και να ζείς εις βάρος κάποιου άλλου!
-
δεν μου αρεσει που διαβαζω για διακοπες ενω τρωω στο γραφειο δουλευοντας σαν το σκυλι και με ακομη ενα 4ωρο τουλαχιστον μπροστα.
Καλά και γω από τη δουλειά το έγραψα και τελειώνω στις 7 το πρωί της Κυριακής... έτσι για να νιώσεις καλύτερα
8.45 κυριακη
Μετα απο 3.5 ωρες υπνου, και παλι δουλεια
Γαβ γαβ γαβΕμ με τόσα που κάνεις στο βιτάρα, που να προλάβουν να στο φτιάξουν στο συνεργείο ?
Οπότε καλά κάνεις και το φτιάχνεις εσύ το ΣΚ...
-
Δεν μου αρέσει που εν έτει 2023 υπάρχει οδηγός που μπαίνει ανάποδα στην Πασαλίδη από την Ανδριανουπόλεως,δεν το καταλαβαίνει παρά τα 300-400 μέτρα που διανύει ανάποδα και πρέπει να βγουν οι πεζοί μπροστά της για να την σταματήσουν…
-
Γατε χθες έσπασα ρεκόρ. 12:30 το βράδυ μεσημεριανό!!!!
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ε καλά τώρα...
Και ο γιός μου (13 ετών)...για πρωινό τρώει αρνί με πατάτες στο φούρνο... -
Ε καλά τώρα...
Και ο γιός μου (13 ετών)...για πρωινό τρώει αρνί με πατάτες στο φούρνο...Αχαχαχα
-
Ε καλά τώρα...
Και ο γιός μου (13 ετών)...για πρωινό τρώει αρνί με πατάτες στο φούρνο...που είναι το περίεργο.
Εδώ τις επόμενες μέρες του πάσχα τρώγαμε αρνί με cornflakes
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που εν έτει 2023 υπάρχει οδηγός που μπαίνει ανάποδα στην Πασαλίδη από την Ανδριανουπόλεως,δεν το καταλαβαίνει παρά τα 300-400 μέτρα που διανύει ανάποδα και πρέπει να βγουν οι πεζοί μπροστά της για να την σταματήσουν…
Μπορεί να είχε καιρό να επισκεφθεί τη περιοχή και να το θυμόταν έτσι.
-
@famas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπορεί να είχε καιρό να επισκεφθεί τη περιοχή και να το θυμόταν έτσι.
Κοπέλα γύρω στα 35 με παιδικό καθισματάκι πίσω…κόντεψε να φτάσει στο πάρκο…
-
Ε καλά τώρα...
Και ο γιός μου (13 ετών)...για πρωινό τρώει αρνί με πατάτες στο φούρνο...μερακλής
-
https://www.kathimerini.gr/society/562506487/ekav-ereyna-gia-ton-thanato-52chronoy-sto-peristeri-to-sima-diavivastike-meta-apo-47-lepta/
μα ειναι δυνατον και βιωσιμο να εχουμε εκαβ και νοσοκομειο για το περιστερι?
τι ειναι το περιστερι? εκαλη? κηφισσια? -
https://www.kathimerini.gr/society/562506487/ekav-ereyna-gia-ton-thanato-52chronoy-sto-peristeri-to-sima-diavivastike-meta-apo-47-lepta/
μα ειναι δυνατον και βιωσιμο να εχουμε εκαβ και νοσοκομειο για το περιστερι?
τι ειναι το περιστερι? εκαλη? κηφισσια?https://www.in.gr/2023/07/06/greece/zafeiris-kakaris-aytos-einai-o-veteranos-termatofylakas-tou-panioniou-pou-metefere-o-dimarxos-dirfyon-messapion-sto-ky/
και εκαβ στην ευβοια? που στην ευβοια? κοστιζει ωρε, κοστιζει -
Η κατάσταση στην υγεία τραγική. Είναι ασυγχώρητο να πεθαίνουν άνθρωποι το 2023 στη χώρα λόγω έλλειψης ασθενοφόρων. Εικόνα υπανάπτυκτης χώρας, είναι ντροπή να λέμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη.
Αναρωτιέμαι όμως. Υπάρχει και μια σιωπηρή αποδοχή του Ελληνικού λαού? Και των πολιτικών παρατάξεων?
Δίνονται αυξήσεις 700 εκατομμύρια ευρώ στους ΔΥ. Δίκαιο, σιγά τα λεφτά που παίρνουν, το κόστος ζωής έχει αυξηθεί πολύ.
Βγήκε όμως κανείς να πει, μήπως να δώσουμε αντί 700εκ. αύξηση. Να δώσουμε 400εκ. Και με τα υπόλοιπα 300εκ να αγοράσουμε ασθενοφόρα και αν προσλάβουμε οδηγούς. Να σωθεί κανένας άνθρωπος.Τσιμουδιά όλοι, μούγκα στη στρούγκα. Πολίτες, κόμματα, κανάλια, κυβέρνηση, αντιπολίτευση. Γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?
-
Δεν μου αρέσει η μπουγάδα των θολοκουλτουριαριδων - ψευτοπροοδευτικων ηλιθιων στο πρόσωπο του Ηλία Κυριαζη μόνο και μόνο επειδή τον έβγαλαν στα μανταλάκια δεξιοί ηλιθιοι.
Τι σκατα λογική είναι αυτή?
Αν είσαι δικός μας είσαι δικαιολογημένος αν δεν είσαι στην πυρά?Τι πάει να πει ήταν πριν από 20 χρόνια?
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρε, δεν πρέπει να υπάρξει σωτηρία καμία.
-
Αυτό ακριβώς διάβασα και εγώ στο γλύφω κάθε τι αριστερό...
Το σκίτσο ήταν εμετικό και ξεκάθαρα απαράδεκτο. Δεν έχει σημασία αν ήταν παλιό. Τέτοια πράγματα δείχνουν τι είδος τους καθενός.
Η πολιτικοποίηση σαν άμυνα από την αριστερίλα, θέλει το ανάλογο βρίσιμο.
-
@pp said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Για παιδεραστές και όσους την προωθούν, μία ειναι η λύση και μόνο μια, τέλος! Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@pp said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Για παιδεραστές και όσους την προωθούν, μία ειναι η λύση και μόνο μια, τέλος! Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
αν αναφέρεσαι στην θανατική ποινη διαφωνώ. Οχι ότι θέλω αυτά τα σκατά να ζήσουν αλλά:
1ον αν σκοτώσεις ανθρωπο γίνεσαι δολοφόνος και εσύ (και μια δικαστική απόφαση σε θανατο δολοφονία είναι)
2ον υπάρχουν πολύ χειρότερα από τον θάνατο σαν ποινη. Απλά δεν πρέπει να απομονώνονται σε ειδική πτέρυγα οι παιδεραστές. ΠΡΕΠΕΙ να προαυλίζονται μαζί με τους υπόλοιπους κατάδικους και να ζουν σε κελίά μαζι με άλλους. Τα υπόλοιπα θα βρουν τον δρόμο τους και θα υπάρχει καθημερινή δικαιόσυνη μέχρι να μας απαλάξουν μόνοι τους από την σκατένια παρουσία τους............ -
@andya3 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τσιμουδιά όλοι, μούγκα στη στρούγκα. Πολίτες, κόμματα, κανάλια, κυβέρνηση, αντιπολίτευση. Γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?
41 ΤΑΚΑΤΟ
Όλος ο κόσμος είναι αηδιασμένος με τις εξαγγελίες για τους ΔΥ ...αλλά στα πετσωμενα ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ.
Ήρθαν και οι Ρουμάνοι να βοηθήσουν τελικά στην φωτιά στο Αλιβέρι;
Εκείνος ο φοβερά επιτυχημένος βουλευτής Κεδικογλου μετά την επιτυχημένη καταστροφή πέρσι, πόσο πήρε πριν μια εβδομάδα στις εκλογές;
50 ΤΑΚΑΤΟ;
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@andya3 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τσιμουδιά όλοι, μούγκα στη στρούγκα. Πολίτες, κόμματα, κανάλια, κυβέρνηση, αντιπολίτευση. Γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος?
41 ΤΑΚΑΤΟ
Όλος ο κόσμος είναι αηδιασμένος με τις εξαγγελίες για τους ΔΥ ...αλλά στα πετσωμενα ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ.
Ήρθαν και οι Ρουμάνοι να βοηθήσουν τελικά στην φωτιά στο Αλιβέρι;
Εκείνος ο φοβερά επιτυχημένος βουλευτής Κεδικογλου μετά την επιτυχημένη καταστροφή πέρσι, πόσο πήρε πριν μια εβδομάδα στις εκλογές;
50 ΤΑΚΑΤΟ;
Να βγει επισήμως το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ και να κατακεραυνώσουν την κυβέρνηση. Που δίνει αυξήσεις στου ΔΥ. Αντί να δώσει τα λεφτά πρωτίστως στην Υγεία. Τι λες το ΄χουν οι ομοιδεάτες σου?
Γιατί προβλέπω κατά τη συνήθη τακτική τους, να κατακρίνουν τον Κυριάκο ότι μοιράζει ψίχουλα στους ΔΥ και πρέπει να βρει και μερικά δις€ ακόμα για τις υπόλοιπες ανάγκες.Λεφτόδεντρα γιοκ αγαπητέ μου, γι' αυτό και αριστερά γιοκ...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]