-
Δεν ήταν συνέδριο ακροδεξιών, συμμετείχαν για πρώτη φορά κάποιοι τέτοιοι ή κάτι παρόμοιο και έκανε μια δήλωση πως αυτός δεν θα συμμετάσχει και ξεκίνησε όλος αυτός ο βόθρος εναντίον του ως αντίποινα.
Και ...ναι είναι πολύ λογικό να ασχοληθεί ο εισαγγελέας και η δικαιοσύνη με έναν καλλιτέχνη για ένα σκίτσο προ δεκαετίας που στηλιτεύει τους παιδοβιαστές.
Γιατί όχι άλλωστε.
Στην περίπτωση της δωδεκάχρονης που διαβάσαμε χθες στη Θεσσαλονίκη η δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως δεν ήταν βιασμός ως...ψευδης κατηγορία!!!!αφού υπήρχε... κάποιου είδους συναίνεση!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ !!!!!!!!!! αρα ήταν εκμετάλλευση σεξουαλική ανήμπορου να αντισταθεί ατόμου ( κάπως έτσι το κατάλαβα) ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΡΕΠΙΠΤΌΝΤΩΣ!!!!
Επίσης στην περίπτωση της δωδεκάχρονης στον Κολωνό όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί, κατηγορείται κυρίως η μάνα που το κατήγγειλε!!!!! και καταστραφηκε ολοσχερώς η ζωή του κοριτσιού.
Ας εξαντληθεί λοιπόν η αυστηρότητα στον σκιτσογράφο αφού δεν γίνεται αλλιώς για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των ουγκανων.
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
για ένα σκίτσο που είχε αποκυρηξει και ειχε απολογηθεί 10 χρόνια πρίν.
Αυτό κράζουμε φίλε μου, αυτούς που ξύπνησαν και υποστηρίζουν ένα σκίτσο που ο ΊΔΙΟΣ ο δημιουργός το αποκυρηξε και βγαίνετε όλοι και λέτε για ένα σκίτσο που σατιρίζει μια κατάσταση.
Άμα ήταν όντως σατιρικό γιατί τό αποκυρηξε ο δημιουργός?
Μάλλον έφαγε φάπα και από την μάνα - που τον ηξερε? -
Ας φύγουμε από το θέμα αυτό παιδιά...
Με χάλασε πάρα πολύ το παρακάτω...
Αφήνεις αυτόν τον παίκτη αυτή τη στιγμή να φύγει;;;;;;
Δεν είναι μόνο τα λεφτά. -
Κοίτα πόζα ο άλλος από πίσω.
-
-
Δεν είναι μόνο τα λεφτά.Δεν τον άφησαν ,τον έδιωξαν με τρόπο η να το θέσω καλύτερα κοουτς -παίχτης 1-0
-
Δεν είναι μόνο τα λεφτά.πόνεσε αυτό. αλήθεια είναι.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το είδα, μετά τις αναφορές σας εδώ.
Είδα και ένα άλλο που έβγαλε το Google με ένα αυτοκίνητο που θέλει ο γιόκας από την μάνα του.Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται ντόρος.
Σόρυ.Ντόρος γίνεται, γιατί αυτό το τομάρι, για να σωθεί πολιτικοποίησε το θέμα, με αναφορές σε ακροδεξιούς και άλλες παπαριές και όλος ο συρφετός των αριστερούληδων έσπευσαν να στηθούν στο πλάι του.
Άσχετο, ίσως και σχετικό επειδή αναφέρεστε σε σκίτσα.
Όταν ήμουν μικρός, πολύ μικρός, εποχή 1970-1980 θυμάμαι κάτι θείες μου που αγόραζαν περιοδικά ποικίλης ύλης π.χ. Θησαυρός, Ρομάντζο, Εικόνες και διάφορα άλλα.
Κάποιες στιγμές τα ξεφύλλιζα και έβλεπα μέσα σκιτσογραφίες/γελοιογραφίες της εποχής με άντρες που έπιαναν τις γυναίκες τους στο κρεββάτι με άλλους άντρες, άντρες με δύο και τρεις γυναίκες στο κρεββάτι, κάτι ερωτύλους κρυμμένους σε ντουλάπες, κάτι μεθύστακες που έπιναν τον Βόσπορο (Βαρελόφρωνες), γέρους που τους έτρεχαν τα σάλια όταν έβλεπαν μικρούλες και γενικά πολλά περίεργα σκίτσα.
Σας αρέσει ο Μπραμς;
-
Οι γελοιογραφίες της εποχής, σατίριζαν κάποια κρυφά πράγματα, όπως τις απιστίες που πλέον είχαν αρχίσει να γίνονται συχνές στην ανωνυμία των πόλεων και στους εργασιακούς χώρους.
Ποτέ όμως δεν έβαζαν τέτοια θέματα, όπως ο τύπος ο συγκεκριμένος.
-
είναι μια γροθιά στο στομάχι για όλα αυτά τα άρρωστα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες πολλών κατά τα άλλα παραδοσιακών δεξιών οικογενειών.
Το διόρθωσα, thank me later.
Αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, μουγκα στη στρούγκα για την υποχώρηση ως χώρα στην ελευθερία του τύπου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την χουντοποιηση , την διαφθορά, το έγκλημα των Τεμπών, παρέδωσαν το έθνος στο 41 ΤΑΚΑΤΟ και τους Ναζί και τις θεουσες.
Ξέχασες και το σπίτι του Βολταίρου.
-
Θεσσαλονίκη: Mητέρα στηρίζει τον άνδρα που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της
Δεξιοί κι αυτοί, είμαι σίγουρος!
-
Έλα ρε συ @nasos , δεν έμπλεξα πουθενά στο ζήτημα τα πολιτικά φρονήματα των παιδεραστών , αυτό που κάνεις τώρα είναι υπερβολικό.
Μακριά απο εμένα τα ΝΔπαιδεραστές και λοιπές ακρότητες και ηλιθιότητες με αφορμή τον ΝΔκράτη Μίχο.
Για το...σπίτι του Βολταίρου να το δεχθώ ως πλάκα, αλλα και εσύ δεν βλέπεις καθόλου την διαφθορά και την διαπλοκή της δεξιάς αυτής ;
Με τα Τέμπη δεν ντρέπεσαι και εσύ λίγο ως δεξιός, έχει εξαφανιστεί το θέμα απο παντου , δεν έχουμε μάθει καμία προσωπική ιστορία ,τι έγινε με τους τραυματίες , τους επιζώντες , τους συγγενείς, την πορέια του θέματος νομικά , κλπ/
Μια εκπομπή , ένα ντοκιμαντέρ, για την τραγωδία και τους τραγικούς πρωταγωνιστές ;
Τίποτα; -
Είναι απίστευτη η βρώμα που αφήνουν κάθε ΣΚ καλοκαίρι μετά από συναυλία στη Μαλακασα μια μεγαλη μεριδα καφρων!
Πάλι ο παράδρομος γεμάτος σκουπίδια αριστερά δεξιά! -
Μου αρέσει που σε αυτή τη χωρα δεν πλήττουμε ποτέ!
Δεν ξέρω τι είναι πιο γελοίο,ότι τα παπαγαλάκια ανακάλυψαν τώρα <<απληστία>>όπως την ονομάζουν των ακτοπλοϊκών εταιριών η ότι οι ξενοδόχοι τους κατηγορουν οτι ευθύνονται για την πτώση του τουρισμού στα νησιά λες και οι ίδιοι δεν χρεώνουν τα δωμάτια τους σε τιμές Βερσαλλιών!!!! -
Τρώνε φάπα φέτος όλοι οι του τουρισμού γιατί πήραν πολύ ψηλά τον αμανέ στις τιμές.
-
Καμμία φάπα δεν τρώνε τουλάχιστον οι ακτοπλοϊκές θα τη βρουνε την άκρη σίγουρα.Τη μεγάλη φάπα την τρώει μια μεγάλη μερίδα κόσμου που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά τα κόστη ούτε για λίγες μέρες και θα τη βγάλει με μπάνια το ΣΚ γύρω από την Αττική.
-
Είναι σημαντικό το θέμα των ακτοπλοικών. Κοστίζει να πας σ' ένα νησί των Κυκλάδων ακριβότερα απ' το να πας στην Ιταλία από Ηγουμενίτσα. Αποθαρύνονται οι υποψήφιοι επισκέπτες να πάνε στα νησιά.
Καλώς η κυβέρνηση ασχολείται με το θέμα. Αμφιβάλλω αν μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από τη συγκράτηση των ήδη υψηλών τιμών.
Με εκπλήσσουν όμως τα αντανακλαστικά της, ότι έχει επαφή με τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Σε αντίθεση με την πάσης φύσεως αντιπολίτευση. Που νομίζεις ότι ζουν σε άλλη χώρα, αποκομμένοι από την πραγματικότητα και ασχολούνται συνεχώς με αλλότρια θέματα.
-
@andya3 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Με εκπλήσσουν όμως τα αντανακλαστικά της, ότι έχει επαφή με τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Σε αντίθεση με την πάσης φύσεως αντιπολίτευση. Που νομίζεις ότι ζουν σε άλλη χώρα, αποκομμένοι από την πραγματικότητα και ασχολούνται συνεχώς με αλλότρια θέματα.
Βασικά το θέμα το είχαμε αναλύσει πριν τις εκλογές επειδή η αντιπολίτευση είχε επισημάνει το πρόβλημα και τα sites της αντιπολίτευσης το ανέφεραν με παραδείγματα.
Απλώς εσύ δεν το γνώριζες.
-
Οι τιμές των εισιτηρίων για τα νησιά ήταν πάντα ακριβές, ιδίως για τις οικογένειες. Σε περιόδους ακριβών καυσίμων γίνονται και ακριβότερες.
Εχουμε και το πρόβλημα της εποχικότητας.
Από την άλλη η λογική ότι θα κάνω μπάνια γύρω από την Αττική δεν ισχύει, όταν έχεις την επιλογή της Ηπειρωτικής Ελλάδας και επιπλέον Ευβοίας, Λευκάδας και λοιπών Επτανήσων, όπως και Σποράδων, που τα εισιτήρια είναι σε λογικές τιμές.Μιλάμε για χιλιάδες χλμ ακτογραμμή, με εύκολη και φτηνή πρόσβαση.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε περιόδους ακριβών καυσίμων γίνονται και ακριβότερες.
Εχουμε και το πρόβλημα της εποχικότητας.Οι τιμές των καυσίμων έπεσαν κατά 60% ενώ οι τιμές των ναύλων παρέμειναν στο ίδιο ύψος με πριν την πτώση
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]