-
@gtsartsal said in VW Golf MK 8:
@ilias-a said in VW Golf MK 8:
Το συνεργείο σου είναι;
Τυχαια η φωτογραφια, εχω σταματησει περιπου ενα χρονο απο τα συνεργεια.
-
Το συνεργείο σου είναι;
..,.......εχω σταματησει περιπου ενα χρονο απο τα συνεργεια.
Σύνταξη ή... τζόκερ;
-
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
Το συνεργείο σου είναι;
Σύνταξη ή... τζόκερ;
Μικρος ακομα για συνταξη, καμια μορφη τζογου και τυχης δεν ακολουθω, αλλαγη επαγγελματος οταν με το καλο ξεκινησω θα ενημερωσω.
-
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Αν κάποιος ξέρει την πινακίδα κυκλοφορίας σου, είναι πολύ εύκολο να μάθει ποιός είσαι, πως σε λένε, που μένεις και άλλα προσωπικά στοιχεία.
Αν κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό οκ.Από πού μπορεί να αντλήσει αυτές τις πληροφορίες;
Αστυνομία
Εφορία
Δνση μεταφορών
Ένωση ασφαλιστικών
κ.α. -
Το συνεργείο σου είναι;
Σύνταξη ή... τζόκερ;
Μικρος ακομα για συνταξη, καμια μορφη τζογου και τυχης δεν ακολουθω, αλλαγη επαγγελματος οταν με το καλο ξεκινησω θα ενημερωσω.
Με το καλό
-
Το συνεργείο σου είναι;
Σύνταξη ή... τζόκερ;
Με το καλό
Σε ευχαριστω πολυ. Ευχομαι υγεια και τα καλυτερα για ολους μας.
-
Η φωτογραφία σου εδώ φίλε με πινακίδες έχει την εξής διάφορα με τις πινακίδες των οχημάτων έξω. Εδώ συνδέει ένα όνομα, ένα μέλος συγκεκριμένο με μια πινακίδα. Δε θέλει και πολύ να ανοίξεις ένα beef με έναν βλαμμένο και να έρθει να σε βρει από κοντά. Εσύ άμα θες βγάλε και το ΑΦΜ σου στη φόρα γιατί το συμπληρωσες προχθές σε μια φορά στον Κοτσοβολο.
Λοιπόν σβήνω το αρχικό post. Λες κάτι για καλό και πάντα θα βρεθεί ένας να πει μια εξυπνάδα.
-
Δεν είπα καμία εξυπνάδα. ειλικρινά είπα ρωτάω.
Το ύφος σου δε καταλαβαίνω, γιατί νευριάζεις.
Beef μπορείς να ανοίξεις όχι μόνο με βλαμμένους εδώ μέσα αλλά πολύ πιο πιθανό λόγω μεγαλύτερου αριθμού τους με κάποιον εκεί έξω στον οποίο είναι επίσης φανερή η πινακίδα σου.Όσο για τη google κρύβει πινακίδες γιατί δείχνει συγκεκριμένα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα μέρη και φοβάται τις μηνύσεις από τους συζύγους των οποίων οι σύζυγοι θα μάθουν ότι ξενοπηδ@νε.
-
@georgemit said in VW Golf MK 8:
Δεν είπα καμία εξυπνάδα. ειλικρινά είπα ρωτάω.
Το ύφος σου δε καταλαβαίνω, γιατί νευριάζεις.
Beef μπορείς να ανοίξεις όχι μόνο με βλαμμένους εδώ μέσα αλλά πολύ πιο πιθανό λόγω μεγαλύτερου αριθμού τους με κάποιον εκεί έξω στον οποίο είναι επίσης φανερή η πινακίδα σου.Όσο για τη google κρύβει πινακίδες γιατί δείχνει συγκεκριμένα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα μέρη και φοβάται τις μηνύσεις από τους συζύγους των οποίων οι σύζυγοι θα μάθουν ότι ξενοπηδ@νε.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, όμως καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί.
Έξω βλέπουν την πινακίδα σου χιλιάδες άσχετοι, όπως και μερικοί γνωστοί και γείτονες που γνωρίζουν ακριβώς που μένεις.
Δεν είναι το ίδιο όμως...
Εδώ ότι ανεβάζουμε μένει στην αιωνιότητα και έχουν πρόσβαση 8 δισεκατομμύρια άτομα.Σήμερα δείχνω την πινακίδα μου, αύριο αναφέρω ότι πηγαίνω στο τάδε μπαρ, μεθαύριο ότι έχω εξοχικό στην Ελούντα, πριν 3 χρόνια είχα αναφέρει το τάδε, πριν 3 μήνες το δείνα κ.ο.κ. κάποιοι φτιάχνουν προφίλ και ανεβάζοντας πχ την πινακίδα μου, τους κάνω την δουλειά πιο εύκολη, όχι ότι δεν μπορούν να τα βρουν αν σε στοχοποιήσουν.
Από μια πινακίδα μπορείς να μάθεις ΑΦΜ (Κλάιν θα μου πεις), αριθμό ταυτότητας, διεύθυνση κατοικίας και εργασίας, τα παιδιά σου, τους γονείς σου και τους/τις συζύγους νυν και πρώην. Το πώς τα χρησιμοποιούν δεν ξέρω, ίσως ο @sabas_thess γνωρίζει περιπτώσεις, που όμως δεν μπορεί να δημοσιεύσει. -
Τίποτα αφήστε το. Όλα καλά, σηκώστε πινακίδες δεν τρέχει κάστανο, πείτε ότι δεν έγραψα τίποτα.
-
@A-d-P Ναι κατάλαβα τι εννοείς. Όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο Χ1.000 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία απεχθάνομαι και δεν έχω. Δείχνουν φίλους, συγγενείς, παιδιά, σπίτια, διακοπες....
Εδώ μέσα δε με πολυνοιάζει αν δει κάποιος την πινακίδα μου. -
@georgemit said in VW Golf MK 8:
@A-d-P Ναι κατάλαβα τι εννοείς. Όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο Χ1.000 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία απεχθάνομαι και δεν έχω. Δείχνουν φίλους, συγγενείς, παιδιά, σπίτια, διακοπες....
Εδώ μέσα δε με πολυνοιάζει αν δει κάποιος την πινακίδα μου.Η αλήθεια είναι ότι στα φόρουμ λίγο πολύ χαλαρώνουμε όλοι (κακώς) ελπίζω να μην μας βγεί σε κακό
-
Ε ναι! Εγώ δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Χεστηκα για το τι κάνουν ούτε θέλω να βλέπω τους γνωστούς μου εάν έφαγαν ή έκαναν βουτιά! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
Εάν θέλω νς πάω για καφέ, παίρνω τηλ, λέω "πάμε για καφέ;;;; " Και πάμε!!!
Αυτό είναι κοινωνική δικτύωση και επικοινωνία!
-
πολυ διαφημιση στην τηλεοραση βλεπω τελευταια στο Γκολφακι 8, λογικα θα αρχισουν και τις καλες εκπτωσεις αν θελουν να κινηθει η αγορα.
-
Ποιες εκπτώσεις με τιμή εκκίνησης κάτω από 24οριακά?
Θα πουλήσει μόνο του. -
Αν κάποιος ξέρει την πινακίδα κυκλοφορίας σου, είναι πολύ εύκολο να μάθει ποιός είσαι, πως σε λένε, που μένεις και άλλα προσωπικά στοιχεία.
Αν κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό οκ.Από πού μπορεί να αντλήσει αυτές τις πληροφορίες;
Αστυνομία
Εφορία
Δνση μεταφορών
Ένωση ασφαλιστικών
κ.α.Εδώ γίνεται χαμός με τα προσωπικά δεδομένα, δεν νομίζω να σου δώσει δημόσιος φορέας προσωπικά δεδομενα πολίτη απλά επειδή τα ζητάς. Μόνο στη ζούλα από γνωστό και με κίνδυνο να πάει πειθαρχικό αν τον βρουν.
@lap said in VW Golf MK 8:
Ε ναι! Εγώ δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Χεστηκα για το τι κάνουν ούτε θέλω να βλέπω τους γνωστούς μου εάν έφαγαν ή έκαναν βουτιά! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
Εάν θέλω νς πάω για καφέ, παίρνω τηλ, λέω "πάμε για καφέ;;;; " Και πάμε!!!
Αυτό είναι κοινωνική δικτύωση και επικοινωνία!
Εμένα όχι απλά δεν με νοιάζει αλλά είμαι και αντικοινωνικός σε ότι έχει να κάνει με social media. Δεν έχω τίποτα από αυτά θυσιάζοντας όποια ευκολία μπορεί να προσφέρουν.
@antonakis said in VW Golf MK 8:
Ποιες εκπτώσεις με τιμή εκκίνησης κάτω από 24οριακά?
Θα πουλήσει μόνο του.Πάντως μπορεί να είναι και επιλογή το να φας σε βάθος χρόνου τα λεφτά που γλιτώνεις με την αγορά του golf στην αντικατάσταση μερικών dq200 όταν (και αν?) χρειαστεί. Βέβαια αν κινδυνεύει και κινητήρας τότε δεν αξίζει.
-
@jamesd said in VW Golf MK 8:
Αστυνομία
Εφορία
Δνση μεταφορών
Ένωση ασφαλιστικών
κ.α.Εδώ γίνεται χαμός με τα προσωπικά δεδομένα, δεν νομίζω να σου δώσει δημόσιος φορέας προσωπικά δεδομενα πολίτη απλά επειδή τα ζητάς. Μόνο στη ζούλα από γνωστό και με κίνδυνο να πάει πειθαρχικό αν τον βρουν.
Αυτονόητο είναι ότι αναφέρομαι σε παράνομες διαδικασίες.
Το θέμα είναι ότι δύσκολο να τον βρουν, μόνο με στοχευμένη παρακολούθηση.
-
Στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια σε σερβις ή σε βλαβη, εχετε διαβασει τα χαρτια που βαζετε υπογραφη?
-
Στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια σε σερβις ή σε βλαβη, εχετε διαβασει τα χαρτια που βαζετε υπογραφη?
ποτέ όμως!!
-
@fanis75 said in VW Golf MK 8:
ποτέ όμως!!
Ενα απο ολα αναφερετε στα προσωπικα δεδομενα.
VW Golf MK 8