-
αλλα μετα σταματησα να ασχολουμαι
Επειδή σου έκλεψαν το αυτοκίνητο;;;;
οχι, απλα βαρεθηκα τη διαδικασια
https://twitter.com/crazyclipsonly/status/1730577990839595034?t=WFlyyAy7UAzZe4WjN4y_Zg&s=19
και οπως βλεπεις ειναι ακριβως η κατασταση που περιεγραψα, μεμονωμενες οικιες, χωρις ή με ελαχιστο μπετον, με τα αυτοκινητα αφημενα στο driveway μπροστα τους. Αποσταση κλειδιου απο αυτοκινητο μαξ 5-10μ
-
Πάντως φίλος με Q3 1.5 έχει δεκάρια μέσα στην Αθήνα και στο ταξίδι, μόνο όταν πηγαίνει μαζί με τα ΚΤΕΛ, έχει κάπου 7 με 7,5.
τα ιδια ακριβως με tiguan 1.5 . Αλλα το t-roc ειναι νομιζω ελαφρυτερο αμαξι, οποτε θα περιμενα λιγο χαμηλοτερη καταναλωση. Εχω τον 1.0 115 στο polo dsg της συζυγου και ειναι αναλογως της οδηγησης και της κινησης, 6.5-8.0 μεσα στην πολη. Σε πολυ σταματα ξεκινα μπορει να ανεβει και στο 9.
Ο 1.0 δεν μας εκαψε ποτε λαδι, ενω στον 1.5 συμπληρωσα 2-3 φορες στα 4 χρονια που ειχα το αμαξι. Δεν ειναι κατι τραγικο, απλα το αναφερω.
Παντως για το t-roc και αν χρησιμοποιειται ως οικογενειακο αμαξι για ταξιδια κτλπ, θα επελεγα τον 1.5 -
Πάντως φίλος με Q3 1.5 έχει δεκάρια μέσα στην Αθήνα και στο ταξίδι, μόνο όταν πηγαίνει μαζί με τα ΚΤΕΛ, έχει κάπου 7 με 7,5.
Επειδή έχει η αδερφή μου το karoq 1.5 τα 7 με 7.5 με ταχύτητες ΚΤΕΛ μου φαίνονται πολλα.
Θα έλεγα 6.5 με νορμάλ ταχύτητες 120 - 130.
Το πουλάει αν ενδιαφέρεται κάποιος.
Μοντέλο του 20 με 22k χλμ. -
@diego1960 said in VW T-Roc:
Kαι όμως!
Άρθρο του drive δίνει 7.3lt/100km στο 1.0 Kamiq με 116 άλογα.
Δίνει μόνο 7.9lt/100km στο Kamiq με τον 1.5 και τα 150.
Επίσης και οι ρύποι είναι πολύ κοντά, 116 με 120, πράγμα που σημαίνει οτι ο 1.5 του γκρούπ είναι πολύ σοβαρή δουλειά.
εγω που έχω τον ιδιο 1000ρη στο q2 μικτη κατανάλωση έχω στα 6-6,3 οχι στα 7,3
δεν νομιζω ότι πάει στα 6,3 ο 1,5
και ο δικός μου 1000αρης (120 hp) στο i30 στα πρώτα 1200 χλμ που στρώνω κιόλας είμαι στο 5,7λ.
Σε τι δρόμους κινείσαι; Αν δε κάνω λάθος πήρες το νον χαιμπριντ έτσι;
Μόλις φτάσεις τα 10.000 χλμ τα δεις κι άλλη μείωση και καλύτερο γκάζι.
Εγώ με 9.000 χλμ είμαι στα 5.8, με ένα μόνο μηδενισμό από την αρχή.
Έχω παρατηρήσει μείωση της κατανάλωσης και βλέπω το αυτοκίνητο πολυ ζωντανό στο eco που ψιλοκοιμόταν.
Βάζω 98αρα πλέον μόνο, ίσως παίζει κι αυτό. -
@georgemit said in VW T-Roc:
@diego1960 said in VW T-Roc:
Kαι όμως!
Άρθρο του drive δίνει 7.3lt/100km στο 1.0 Kamiq με 116 άλογα.
Δίνει μόνο 7.9lt/100km στο Kamiq με τον 1.5 και τα 150.
Επίσης και οι ρύποι είναι πολύ κοντά, 116 με 120, πράγμα που σημαίνει οτι ο 1.5 του γκρούπ είναι πολύ σοβαρή δουλειά.
εγω που έχω τον ιδιο 1000ρη στο q2 μικτη κατανάλωση έχω στα 6-6,3 οχι στα 7,3
δεν νομιζω ότι πάει στα 6,3 ο 1,5
και ο δικός μου 1000αρης (120 hp) στο i30 στα πρώτα 1200 χλμ που στρώνω κιόλας είμαι στο 5,7λ.
Σε τι δρόμους κινείσαι; Αν δε κάνω λάθος πήρες το νον χαιμπριντ έτσι;
Μόλις φτάσεις τα 10.000 χλμ τα δεις κι άλλη μείωση και καλύτερο γκάζι.
Εγώ έχω με 9.000 χλμ είμαι στα 5.8, με ένα μόνο μηδενισμό από την αρχή.
Έχω πάρατηρησει μείωση της κατανάλωσης και βλέπω το αυτοκίνητο πολυ ζωντανό στο eco που ψιλοκοιμόταν.
Βάζω 98αρα πλέον μόνο, ίσως παίζει κι αυτό.ναι δεν ήθελα μπαταρίες κτλ.
σε μικτό κύκλο και Αθήνα και ΕΟ. -
Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα παιδιά. Σαφώς ένας 4κυλινδροσ είναι καλύτερος από έναν 3κυλινδρο χωρίς δισταγμό.
Εγώ που έχω τον βασικό t-cross 1.0 με τα 95 γαϊδουράκια, και ο θείος μου το t-roc 1.5 dsg r line έχω να πω τα εξής μιας και συζητήθηκαν.
Το t-roc στην πόλη δε μπορεί να πέσει ποτέ κάτω από 8λ, αντίθετα εκτός πόλης είναι στο 6 άνετα και φυσικά είναι πολύ πιο σμουθ στη λειτουργία του ένεκα και dsg. 32 χιλιάρικα αμάξι κιόλας βέβαια δε περιμένεις κάτι λιγότερο.....
Εγώ με το t-cross στην πόλη βλέπω από 6,5 μέχρι 10+ σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος. Εδώ να πω πως είμαι από αυτούς τους παράξενους που δεν απενεργοποιω το start stop. Εκτός πόλης είμαι κι εγώ στο 6 κατά μέσο όρο. Με τη διαφορά ότι αν πάω χαλαρά μπορώ να δω τιμές κοντά στο 5 ενώ το t-roc με τίποτα και είναι πολύ ηρεμος οδηγός ο θείος μου.
Απο κει και πέρα δεν ξέρω τι θα επέλεγα αν είχα τα χρήματα και για τα 2 μοτέρ. Άλλωστε για το t-cross ήταν και πολύ μεγαλύτερη η διαφορά. Πραγματικά για τις ανάγκες μου με καλύπτει απόλυτα και ο 1000αρης με ότι καλό έχει για τη φορολογική μπανανία μας. Δε βάζει φωτιά αλλά κινούμαι αξιοπρεπέστατα στο 90% των συνθηκών. Εκεί που καταλαβαίνω τουλάχιστον στο 95αρι οτι πεθαίνει είναι μετά τα 150χλμ/ώρα που γενικά δεν φτάνω εκεί σαν οδηγός.
Και είμαι και πολύ ευχαριστημένος γενικά μετά από 27000χλμ που έχω διανύσει σε διάστημα λίγο πάνω από χρόνο. Χαίρομαι να το οδηγώ.
Και για να βγάλω και τη ρετσίνα της λαδιερασ, τόσο το δικό μου όσο και του θείου μου στα πρώτα 10000 χλμ έκαψαν λάδι. Όχι σε βαθμό να χρειαστεί συμπλήρωμα αλλά πλησιάσαμε στο Μιν. Εκ τότε, στα 10000 που άλλαξα εκ νέου ο δείκτης ήταν στα 3/4 από το Μιν και στο Μαξ. Τώρα που τα έλεγξα πάλι είναι σχεδόν στο Μαξ.
Αυτά τα λέω βεβαια πριν πάω για το σερβις που μου ανέφεραν κάτι για 550€ περίπου και ισωσ χρειαστώ και τακάκια (άλλα 150). Οπότε Θα δω αν συνεχίσω να το εκθειαζω μετά
Ψωνισε τ αναλωσιμα μονος σου , βαλε και φιλτρο αερος πλενομενο ,αλλαζε και φιλτρο καμπινας μονος σου (πες τους οτι ειναι αλλεργική η γυναικα σου και αλλαζεις καθε 6 μηνες - δε θα σου πουν κατι ) και θα ριξεις κατα πολυ το κοστος!
Για τακακια σε φρεναδικο εξιειδικευμενο πχ Moraris στην Αγια Παρασκευη με 70-80€ και δουλεια ΑΑ...
-
@anergos13 said in VW T-Roc:
Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα παιδιά. Σαφώς ένας 4κυλινδροσ είναι καλύτερος από έναν 3κυλινδρο χωρίς δισταγμό.
Αυτά τα λέω βεβαια πριν πάω για το σερβις που μου ανέφεραν κάτι για 550€ περίπου και ισωσ χρειαστώ και τακάκια (άλλα 150). Οπότε Θα δω αν συνεχίσω να το εκθειαζω μετά
Ψωνισε τ αναλωσιμα μονος σου , βαλε και φιλτρο αερος πλενομενο ,αλλαζε και φιλτρο καμπινας μονος σου (πες τους οτι ειναι αλλεργική η γυναικα σου και αλλαζεις καθε 6 μηνες - δε θα σου πουν κατι ) και θα ριξεις κατα πολυ το κοστος!
Για τακακια σε φρεναδικο εξιειδικευμενο πχ Moraris στην Αγια Παρασκευη με 70-80€ και δουλεια ΑΑ...
Μαζί σου, αλλά όσο έχω εγγύηση δε πάω εκτός αντιπροσωπείας. Δεν το ρισκάρω. Αυτό που θα κάνω είναι να πάω σίγουρα εγώ τα λάδια, και θα ρωτήσω αν μπορώ να πάω και τα φίλτρα τακάκια. Μήπως και κόψουμε κάτι με αυτόν τον τρόπο.
Επειδή έκανα αλλαγή τα λάστιχα μπροσ πίσω χτες είδα τα τακάκια θέλουν σιγουρα αλλαγή!
https://ibb.co/TwT5q4Z -
@anergos13 said in VW T-Roc:
Μαζί σου, αλλά όσο έχω εγγύηση δε πάω εκτός αντιπροσωπείας. Δεν το ρισκάρω. Αυτό που θα κάνω είναι να πάω σίγουρα εγώ τα λάδια, και θα ρωτήσω αν μπορώ να πάω και τα φίλτρα τακάκια. Μήπως και κόψουμε κάτι με αυτόν τον τρόπο.
Επειδή έκανα αλλαγή τα λάστιχα μπροσ πίσω χτες είδα τα τακάκια θέλουν σιγουρα αλλαγή!
https://ibb.co/TwT5q4ZΜα δεν ειπα εκτος αντιπροσωπείας...στον Φιλοσιδη πχ Αθηνα οπως και στον Καψιωχα Αγρινιο ενδεικτικα τα δεχονται κανονικα ...αφου αυτα που τους πηγαινεις ειναι προδιαγραφών VW ...το ιδιο λαδι castrol , φιλτρο λαδιου Mann ιδιο με VW κλπ
Δεν υπαρχει κανενα ρισκο...
τα τακακια επισης ειναι αναλωσιμο που μπορεις το "συμβατο" και εκτος αντιπροσωπείας....
(κοινοτικη οδηγια ετων) αρκει να εχει εκδοθει κανονικα τιμολογιο....Ετσι εξασφαλιζεις καλη τιμη και σωστο service ....
Τα παραπανω ειναι τσεκαρισμενσ και θα στο επιβεβαιωσουν και αλλοι....
-
Φιλοσιδη πάω οπότε θα το ψάξω το θέμα!! Για να δούμε!
-
Παρέλαβα το ροκι το Σάββατο κι έχω μια ερώτηση προς τους κατόχους και μη.Μεσω android auto δεν μου εμφανίζει στις εφαρμογές το spotify.Μπορω να βάλω μουσική από spotify μεν αλλα απο την καρτελα media σαν συσκευη bluetooth. Αλλα οταν γυρισω και μπω χαρτες πχ κοβει την μουσικη στην οθονη του infotainment ενώ εγω νομιζα οτι μπορεις να τα εχεις παραλληλα και τις 2 εφαρμογες όπου μοιράζει την οθονη στη μεση.με youtube music πχ γινεται.Υπάρχει κάποια λύση ή έτσι είναι γενικά?
-
@giannis_mar said in VW T-Roc:
Παρέλαβα το ροκι το Σάββατο κι έχω μια ερώτηση προς τους κατόχους και μη.Μεσω android auto δεν μου εμφανίζει στις εφαρμογές το spotify.Μπορω να βάλω μουσική από spotify μεν αλλα απο την καρτελα media σαν συσκευη bluetooth. Αλλα οταν γυρισω και μπω χαρτες πχ κοβει την μουσικη στην οθονη του infotainment ενώ εγω νομιζα οτι μπορεις να τα εχεις παραλληλα και τις 2 εφαρμογες όπου μοιράζει την οθονη στη μεση.με youtube music πχ γινεται.Υπάρχει κάποια λύση ή έτσι είναι γενικά?
Καλορίζικο και καλοτάξιδο σου εύχομαι. Γρήγορα ήρθε τελικά..... νομίζω σου έλεγαν 5 μήνες αναμονή.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το Spotify γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Ούτε android auto χρησιμοποιώ τώρα γιατί μου δημιουργεί προβλήματα με το smartwatch. Μόνο αν θέλω χάρτες το συνδέω, αλλιώς μέσω Bluetooth δέχομαι κλήσεις και ακούω μουσική.
Τι έξτρα του έβαλες και χρειάστηκε παραγγελία;
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο σου εύχομαι. Γρήγορα ήρθε τελικά..... νομίζω σου έλεγαν 5 μήνες αναμονή.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το Spotify γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Ούτε android auto χρησιμοποιώ τώρα γιατί μου δημιουργεί προβλήματα με το smartwatch. Μόνο αν θέλω χάρτες το συνδέω, αλλιώς μέσω Bluetooth δέχομαι κλήσεις και ακούω μουσική.
Τι έξτρα του έβαλες και χρειάστηκε παραγγελία;
Να είσαι καλά φικαράκι.Έβαλα αρκετά έξτρα από τξ στιγμή που δεν είχα θέμα με την αναμονή.Κάμερα, black style pack, καθισματα διαφορετικα, ασυρματη φορτιση. Το αμάξι το είχα δει σε απειρα βιντεο αλλα οταν το αντικρισα απο κοντα ηταν το κατι αλλο.Οι πρωτες μερες μαζι του ειναι εξαιρετικες.
-
καλησπέρα,
δεν ξερω αν εννοείς ασύρματα.
Ενσυρματα εχω (ΑNDROID AUTO) στη μιση οθόνη όταν χρειάζομαι χαρτη απο το κινητό και στην άλλη μιση spotify (μεσω του ΑΡΡ). Οταν ειμαι στους χάρτες του πλοηγού του αυτοκινητου ακουω μουσική από το spotify.
Μεσω bluetooth (MEDIA) επίσης κανονικά spotify.
Το μοντελο ειναι 1.5exp του 2018. -
καλησπέρα,
Ενσυρματα εχω (ΑNDROID AUTO) στη μιση οθόνη όταν χρειάζομαι χαρτη απο το κινητό και στην άλλη μιση spotify (μεσω του ΑΡΡ). Οταν ειμαι στους χάρτες του πλοηγού του αυτοκινητου ακουω μουσική από το spotify.
Το μοντελο ειναι 1.5exp του 2018.Ασύρματα εννοώ ναι. Ενσύρματα δεν δοκίμασα αλλά δεν θέλω κιόλας για να ειμαι ειλικρινής.Ασύρματα ψάχνω στις εφαρμογές αλλά ενώ έχω το spotify στο κινητό στην οθόνη του inotainment δεν μου το εμφανίζει.
-
καλησπέρα,
Το μοντελο ειναι 1.5exp του 2018.Ασύρματα εννοώ ναι. Ενσύρματα δεν δοκίμασα αλλά δεν θέλω κιόλας για να ειμαι ειλικρινής.Ασύρματα ψάχνω στις εφαρμογές αλλά ενώ έχω το spotify στο κινητό στην οθόνη του inotainment δεν μου το εμφανίζει.
Δεν ξερω για ασυρματα, αλλά χλωμό το κόβω. Εμένα πάλι ενα καλωδιάκι τυλιγμενο γυρω απο το λεβιε και το κινητο στο ανοιγμα κατω απο την κονσολα δεν με απασχολεί καθολου, ουτε το ακουμπαω καν και όλα γινονται απρόσκοπτα όταν ταξιδευω. Εντός της πόλης, μεσα στο κουτι το καλώδιο και μια χαρα...αφού σε γενικές γραμμες ο πλοηγός του αυτοκινητου την κανει τη δουλεια στοιχειωδως μεν...επαρκώς δε. Αλλά και να το χρειαστω το καλώδιο κι εντος πολης (σπάνια) δεν με μπλέκει...
Περί ορέξεως βεβαια....κολοκυθόπιτα...αρκεί βεβαια να είναι εφικτό. Αν δεν ειναι...απλά ποιεις την ανάγκη φιλοτιμία. -
Το android auto δεν εχει διαφοροποιηση στο αποτελεσμα ειτε η συζευγη γινει ενσυρματα ειτε ασυρματα. Αν θελεις, ποσταρε μας μερικες φωτογραφιες με αυτα που βλεπεις, ωστε να καταλαβουμε καλυτερα.
Επισης τσεκαρε το κατωθι λινκ μηπως δεν εχεις συμπεριλαβει το spotify στις εφαρμογες που δειχνει το κινητο μεσω android autohttps://www.androidauthority.com/add-organize-apps-android-auto-3191433/
-
Το android auto δεν εχει διαφοροποιηση στο αποτελεσμα ειτε η συζευγη γινει ενσυρματα ειτε ασυρματα. Αν θελεις, ποσταρε μας μερικες φωτογραφιες με αυτα που βλεπεις, ωστε να καταλαβουμε καλυτερα.
Επισης τσεκαρε το κατωθι λινκ μηπως δεν εχεις συμπεριλαβει το spotify στις εφαρμογες που δειχνει το κινητο μεσω android autohttps://www.androidauthority.com/add-organize-apps-android-auto-3191433/
Έψαξα στις εφαρμογές του android auto και δεν μου εμφανίζει το spotify στη λιστα.Υπάρχει περίπτωση να μην το εμφανίζει επειδή έχω σπασμένο spotify ισως?
-
Google maps και Spotify σε golf παίζουν μια χαρά ταυτόχρονα.
-
Έψαξα στις εφαρμογές του android auto και δεν μου εμφανίζει το spotify στη λιστα.Υπάρχει περίπτωση να μην το εμφανίζει επειδή έχω σπασμένο spotify ισως?
αν μας το ειχες αναφερει, θα ειχαμε ολοι μας εξοικονομησει αρκετο χρονο
Τι εννοεις σπασμενο spotify ομως; εχω ακουσει για λογαριασμους μεσω αλλων χωρων ή για λογαριασμους απο το ebay. Σπασμενο app δεν εχω ξανα ακουσει. Τι φαση ειναι; -
επειδή έχω σπασμένο spotify ισως?
Ε ναι βρε σύ!
Αυτό θα φταίει!Για δοκίμασε απο οποιοδήποτε άλλο κινητό αλλά με την αυθεντική εφαρμογή spotify αλλά χωρίς συνδρομή , με διαφημίσεις , κατα 99,99% θα παίξει μια χαρά!
VW T-Roc