@giannis_mar said in VW T-Roc:
Παρέλαβα το ροκι το Σάββατο κι έχω μια ερώτηση προς τους κατόχους και μη.Μεσω android auto δεν μου εμφανίζει στις εφαρμογές το spotify.Μπορω να βάλω μουσική από spotify μεν αλλα απο την καρτελα media σαν συσκευη bluetooth. Αλλα οταν γυρισω και μπω χαρτες πχ κοβει την μουσικη στην οθονη του infotainment ενώ εγω νομιζα οτι μπορεις να τα εχεις παραλληλα και τις 2 εφαρμογες όπου μοιράζει την οθονη στη μεση.με youtube music πχ γινεται.Υπάρχει κάποια λύση ή έτσι είναι γενικά?
Καλορίζικο και καλοτάξιδο σου εύχομαι. Γρήγορα ήρθε τελικά..... νομίζω σου έλεγαν 5 μήνες αναμονή.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω με το Spotify γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Ούτε android auto χρησιμοποιώ τώρα γιατί μου δημιουργεί προβλήματα με το smartwatch. Μόνο αν θέλω χάρτες το συνδέω, αλλιώς μέσω Bluetooth δέχομαι κλήσεις και ακούω μουσική.
Τι έξτρα του έβαλες και χρειάστηκε παραγγελία;
Να είσαι καλά φικαράκι.Έβαλα αρκετά έξτρα από τξ στιγμή που δεν είχα θέμα με την αναμονή.Κάμερα, black style pack, καθισματα διαφορετικα, ασυρματη φορτιση. Το αμάξι το είχα δει σε απειρα βιντεο αλλα οταν το αντικρισα απο κοντα ηταν το κατι αλλο.Οι πρωτες μερες μαζι του ειναι εξαιρετικες.