Οδήγησα χθες από την βελμαρ εδώ Θεσσαλονίκη το συγκεκριμένο, 1.5 160ps 48vt!
Σαν πρώτη αίσθηση το τιμόνι ελαφρύ σαν παιχνίδι(μου άρεσε ιδιαίτερα) συμπλέκτης αερατος, σαλόνι ποιοτικό αρκετά και εργονομική κονσόλα! Το δούλεψα ένα 35λεπτο περίπου στο sport mode στην πλειοψηφία του! Αν και ένιωσα να υστερεί στο ξεκίνημα (ίσως αυτό το turbo lag δεν ξερω) μετά γέμιζε ευχάριστα, ήσυχο, κατάπινε τις ανωμαλίες χωρίς κοπανηματα! Κατανάλωση, εκεί είναι λίγο που με ανησύχησε γιατί κάτω από 8μιση δεν είδα και εύκολα τα έχει τα 9αρια! Θα μου πεις σε μισή ώρα τι να δεις και έχετε δίκιο, αλλά το πήγα χαλαρά λίγο αλλά και με ανεβάσματα!
paraskevas013
@paraskevas013
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by paraskevas013
-
RE: Kia XCeed - crossover
-
RE: Ford Puma 2019
Είχα βάλει κατά λάθος να διαγραφεί μετά από κάποια λεπτά, τώρα θα ανέβουν κανονικά!  -
RE: Αγορά μεταχειρισμενου έως 18χιλ πάνω κάτω
@gatoz said in Αγορά μεταχειρισμενου έως 18χιλ πάνω κάτω:
#mono_vitara
boosterjet, allgripΘα το έγραφα μόνο βιταρα, αλλά είχα γράψει ήδη πολλά χαχαχα
-
Σε λίγες ημέρες θα είμαι κάτοχος τελικά ενός st line x με 155 ίππους! Ξινίζει πολύ σε σχέση με τους 125 που τουρμπίζει καλύτερα από πιο ψηλά? Είναι το μόνο που με προβληματίζει στην καθημερινή χρήση πως θα είναι!
-
Ευτυχής κάτοχος πλέον ενός ford puma st line x 155! Είχα αμφιβολίες για την έκδοση 155 διότι πήγαινα για τα 125 λόγω περισσότερων χιλιομέτρων εντός πόλης(κατανάλωση και ροπή χαμηλά), αλλά δεν το μετάνιωσα τώρα που το έχω και ας πίνει παραπάνω θα φανεί στην πορεία γιατί δεν έχει διάφορες μεγάλες ! Απόλαυση το αμάξι! 3 ερωτήσεις:
1)Δεν μου εμφανίζει το ημικύκλιο της τουρμπίνας όταν το πατάς, παρά μόνο μέχρι την μέση! Να φανταστώ θέλει φόρτιση εν κινήσει για να κάνει ολόκληρο γεμίσμα?
2)επειδή το πήρα μεταχειρισμένο, με το ford pass πρέπει να πάω αντιπροσωπεια για να αλλαχθούν τα στοιχεία και να μπουν τα δικά μου?
3)hill assist δεν το έχω βρει από που ενεργοποίειτε, εκτός αν είναι ενεργοποίημενο και δεν το κατάλαβα
-
Λοιπόν επέκταση για 3 επιπλέον χρόνια πριν λήξει η 2ετια 600e και 5 επιπλέον 900! Καλά πήγε αυτό, απίστευτες τιμές που αν το γνώριζα πιθανόν να μην προχωρούσα στην αγορά ενός οχήματος με 2 εταιρικά χρόνια! Τι να πω
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
Λοιπόν επέκταση για 3 επιπλέον χρόνια πριν λήξει η 2ετια 600e και 5 επιπλέον 900! Καλά πήγε αυτό, απίστευτες τιμές που αν το γνώριζα πιθανόν να μην προχωρούσα στην αγορά ενός οχήματος με 2 εταιρικά χρόνια! Τι να πω
πολύ λυπάμαι.
Ειναι πολλά τα χρήματα και δεν αξίζει να πάρεις την επέκταση νομίζω.
Το αμάξι αν είναι καλά συντηρημένο λογικά δεν θα σου βγάλει προβλήματα να την χρειαστεις. Ποτέ δεν είσαι βεβαιος φυσικά..... αλλα με βάση τις πιθανότητες στα επόμενα 3 χρόνια δεν πιστεύω ότι είναι ευκολο να σου τύχει ζημιά 600ευρω και παραπάνω για να πεις ότι θα την χρειαστεις
Δυστυχώς την πατησαμε, τι να πω! Προς το παρόν θα σταματήσω να το σκέφτομαι και θα δω μέχρι την λήξη τι θα κάνω! Μετά από περιπέτειες, 3 χρόνια χωρίς αμάξι να παίρνεις την απόφαση για μια υπέρβαση και να βγαίνει κάτι τέτοιο τώρα, που υποτίθεται στα + της φορτν είναι η 8ετης εγγύηση και να μαθαίνεις μετά την αγορά ότι σε μένα δεν ισχύει , ε είναι μια καλή σφαλιάρα σαν το άθλημα που βρίσκεται στο εξωτερικό και σωριαζονται
-
RE: VW T-Roc
@giannis_mar said in VW T-Roc:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Λαθος που δεν το ανεφερα απο την αρχη για την εφαρμογη.Θα προχωρησω οπως ειμαι προς το παρον μεσω bluetooth για spotify γιατι δεν ψηνομαι για συνδρομες εφοσον τωρα 2 χρονια τρεχει απροβληματιστα.Απλα ειπα να ρωτησω μηπως εγω εκανα καποιο λαθος στο android auto οπως και να χει.
φίλε καλησπέρα,,επειδή έχω και εγώ σπασμένο spotify είχα το ίδιο ακριβώς που λες,,,έπαιζε ήμέσω bluetooth ο ηχος ενώ από το κινητό φαινόταν κανονικά! έχω ford puma(ενσύρματα) και ένα παλικάρι στο φόρουμ στο fb μου έδωσε μια λύση και δούλεψε κανονικά! πρέπει να μπεις στο μενού του android auto στο κινητό ,πάνω δεξιά τελίτσες ρυθμίσεις προγραμματιστή και να τικάρεις μετά άγνωστες πηγές! πολύ πιθανό είναι αυτό και είσαι έτοιμος!!
-
RE: Hyundai i20 2020
@v_a said in Hyundai i20 2020:
Ουτε εγώ είμαι κάτοχος, αλλά το ειχα ψάξει αρκετά το i20 πριν αγοράσω.
Τρομερά VFM όχημα, άνετα μπορεί να παίξει το ρόλο ενός allaround οικογενειακού. Το πιο ευρύχωρο στην κατηγορία του (χώροι ισαξιοι με c hatch!), κινητήρας ζωντανός (δεν έχει ακουστεί για θέματα αξιοπιστίας,άντε να τσιμπάει μισό lt παραπάνω από τους ανταγωνιστές του σε κατανάλωση). Τα μόνα αρνητικά που εγώ εντοπίζω είναι:- η ιδιαίτερη σχεδίασή του (δε νομίζω να αντέξει στο χρόνο), άσχετα που εμένα δε με χαλάει
- το πιο πλαστικό σε αίσθηση εσωτερικό (δηλ. μην μπεις μετά από τον κορεατη, σε 208 πχ)
- το made in turkey (θα έρθουμε βράδυ κ.τ.λ)
Αλλά, στα 17 με 17,5, μια premium είναι μονόδρομος (αν είναι ακόμα εκεί η τιμή)
Το έκανα test drive, με τους 100 ίππους!
Τραβούσε από χαμηλά γεμάτα δεν με κρέμασε καθόλου και πουθενά! Χώροι μεγάλοι άνετοι
Κατανάλωση με αρκετά πατήματα και αυξομειώσεις για να το νιώσω καλά στα χέρια μέχρι 8 με κλίμα, παρολαυτα μέσα έλεγε 6.4 και ο τύπος από την αντιπροσωπεία είπε αυτό είναι από τα προηγούμενα έως τώρα! Πλαστικό οκ αλλά δεν νομίζω ότι θα το ακυρωνα γιαυτόν τον λόγο! Με χρώμα μόνο έξτρα στην έκδοση premium και μια προσφορά που τρέχει 800ε τελική τιμή 19.200(όχι 48volt)! Χωρίς λεντ χάνεται αρκετά από την ομορφιά του θεωρώ! -
RE: Kia XCeed - crossover
@tkin73 said in Kia XCeed - crossover:
Τούρμπο 160 άλογα είναι 1500 κιλά μην περιμένεις θαύματα. Η μπαταρία είναι για τους ρύπους και την εκκίνηση και σταμάτημα. Αλλά σαφώς είναι ο κινητήρας που κολακεύει το αμάξι. Με τον χιλιαρη σερνόταν. Το αμάξι έχει μια από τις καλύτερες ποιότητες κύλισης της κατηγορίας με τρομερή πίσω ανάρτηση, ανώτερη φοκους που είχα οδηγήσει κολλητά.
Στην κατηγορία του είναι κορυφαία επιλογή όταν βγήκε ήταν ακριβό τώρα το λες και φθηνό.
Όποιος βολεύεται με τα 380λτ και δεν περιμένει να βγει πρωταθλητής στην οικονομία ας το βάλει στην τελική διαδα επιλογών. Ολοκληρωμένο πλέον με αυτόν τον κινητήρα, όπως φυσικά και με τον ντίζελ αλλά εκεί τσιμπάει λίγο η τιμή (αυτόματο ντίζελ καλή έκδοση 32-33)Σωστά μιλάς είναι πάρα πολύ καλή η ποιότητα κύλισης, επειδή με ενδιαφέρει περισσότερο στην πόλη τα χιλιόμετρα, αν έβλεπα καταναλώσεις όμοιες του πουμα θα το έκλεινα άμεσα το xceed! Δεν το αποκλείω όμως, βέβαια με τις τιμές που κυμαίνονται στο ίδιο εύρος πάνω κάτω, Πλέον κοιτάμε το ποσό και βάζουμε στο σακούλι τα οχήματα και ας είναι διαφορετικής κατηγοριας! Αυτό στην αρχή που δεν έδινε σαν κομπιασμα είναι το λεγόμενο turbo lag?
Latest posts made by paraskevas013
-
@paraskevas013 said in VW T-Roc:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Λαθος που δεν το ανεφερα απο την αρχη για την εφαρμογη.Θα προχωρησω οπως ειμαι προς το παρον μεσω bluetooth για spotify γιατι δεν ψηνομαι για συνδρομες εφοσον τωρα 2 χρονια τρεχει απροβληματιστα.Απλα ειπα να ρωτησω μηπως εγω εκανα καποιο λαθος στο android auto οπως και να χει.
φίλε καλησπέρα,,επειδή έχω και εγώ σπασμένο spotify είχα το ίδιο ακριβώς που λες,,,έπαιζε ήμέσω bluetooth ο ηχος ενώ από το κινητό φαινόταν κανονικά! έχω ford puma(ενσύρματα) και ένα παλικάρι στο φόρουμ στο fb μου έδωσε μια λύση και δούλεψε κανονικά! πρέπει να μπεις στο μενού του android auto στο κινητό ,πάνω δεξιά τελίτσες ρυθμίσεις προγραμματιστή και να τικάρεις μετά άγνωστες πηγές! πολύ πιθανό είναι αυτό και είσαι έτοιμος!!
Είσαι πολύ μεγάλος φίλε.Δούλεψε κανονικότατα.Χίλια ευχαριστώ!
Να είσαι καλά φιλαράκι μου
-
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@micz said in Ford Puma 2019:
Πράγματι παιδιά είναι ακριβό. Εμένα όμως επειδή μου αρέσει και με δελέασε η εγγύηση 8 χρόνων, όπως και το χαμηλό επιτόκιο, παρήγγειλα το st 170 με ηλιοροφή και μου βγήκε στα 42.268. Μου είπαν τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα το έχω. Για να δούμε, πρώτη φορά παίρνω Ford….
Καλορίζικο και καλοταξιδο .
Μιας και έχω το st και γω θα σου πω πάρα πολύ σύντομα τα εξής.
Θα το ευχαριστηθείς οδηγικά. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσσα χαμόγελα θα σου χαρίσει. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Θα σου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος αποσκευών που είναι τεράστιος για το μέγεθος του.
Δεν μπορώ να σου πω δεν είναι πολύ ακριβο, είναι. Τώρα αν το αξίζει θα το δεις μόνος σου.
Στα αρνητικά να είσαι προετοιμασμένος για τριξιματα με τον καιρό, όλα τα ford το έχουν αυτό από παλια. Εγώ έκανα ηχομόνωση για να μην έχω. Τα λάστιχα περιμετρικά του αυτοκινήτου είναι άθλια σε ποιότητα. Μην κάνεις κάνα λάθος και ρίξεις από πολύ κοντά με πιεστικό όταν πλένεις. Μέσα ο χωρος για τους πίσω είναι μικρός. 2 άτομα μεσαίου ύψους θα κάτσουν μια χαρά , αλλά οι ψηλοι όχι και τόσο. Η ποιότητα μέσα είναι μια χαρά , όχι κάτι το σπουδαίο αλλά μια χαρά
Καλημέρα βασίλη,, μετά την ηχομόνωση, έφυγε το τρίξιμο στις πόρτες? εγώ παρατηρώ και κάπου πίσω από από την καμπίνα των επιβατών ενα τρεμόπαιγμα όταν βάζω μουσικούλα καλή με μπασάκι!!
-
@chrisk6 said in Ford Puma 2019:
καλησπέρα στην ομάδα,, θέλω να αλλάξω τους υαλοκαθαριστήρες,,γνωρίζετε διαστάσεις και συγκεκριμένα αν έχετε αλλάξει τι έχετε βάλει(μάλλον bosch)?
ΥΓ: Βασίλη μεγειές τα καλούδια σου,,ήταν που ήταν κουκλί τώρα το απογείωσες και κάτω από το καπό!
Εγω Bosch βαζω οπου αλλαζω σε οτι αυτοκινητο της οικογενειας.
Εδω εισαι εσυ.Σε ευχαριστώ φίλε μου
Οι μπροστά μπήκαν σε δευτερόλεπτα,ο πίσω με δυσκολεύει? Μόνο το λάστιχο αλλάζει ή όλο με το κλιψακι? Πίεσα αλλά δεν έβγαινε και το άφησα μην σπάσω τπτ
Για ριξε μια ματια εδω.
Θεωρω αυτος ειναι ο υαλοκαθαριστηρας ετσι?Αυτός είναι ο υαλοκαθαριστήρας που μου ήρθε,αλλά δεν είναι όπως του βίντεο το σύστημα του!Δηλ ο μηχανισμός είναι στο ενδιάμεσο του βραχίωνα και όχι στο τελείωμα που αντικαθιστά!
Επειδη δεν τον θυμαμαι τον υαλοκαθαριστηρα , το συστημα ειναι ιδιο με αυτο?
Λογικα στη μεση κουμπωνει και ο καινουριος.Κάπως έτσι είναι κουμπωτος ,το έκανα με την κίνηση αλλά δεν έβγαινε! Όπως και να έχει σε ευχαριστώ,θα πάω σε κανένα με ανταλλακτικά μπας και το καταφέρουμε και στην χειρότερη πάω στην αντιπροσωπεία!
-
καλησπέρα στην ομάδα,, θέλω να αλλάξω τους υαλοκαθαριστήρες,,γνωρίζετε διαστάσεις και συγκεκριμένα αν έχετε αλλάξει τι έχετε βάλει(μάλλον bosch)?
ΥΓ: Βασίλη μεγειές τα καλούδια σου,,ήταν που ήταν κουκλί τώρα το απογείωσες και κάτω από το καπό!
Οι μπροστά μπήκαν σε δευτερόλεπτα,ο πίσω με δυσκολεύει? Μόνο το λάστιχο αλλάζει ή όλο με το κλιψακι? Πίεσα αλλά δεν έβγαινε και το άφησα μην σπάσω τπτ
Για ριξε μια ματια εδω.
Θεωρω αυτος ειναι ο υαλοκαθαριστηρας ετσι?Αυτός είναι ο υαλοκαθαριστήρας που μου ήρθε,αλλά δεν είναι όπως του βίντεο το σύστημα του!Δηλ ο μηχανισμός είναι στο ενδιάμεσο του βραχίωνα και όχι στο τελείωμα που αντικαθιστά!
-
-
-
-
RE: Hyundai i20 ή Opel Corsa;
και από μένα είναι i20 οδηγικά καλύτερο και εξοπλιστικά με κάλυπτε περισσοτερο! τεστ ντραιβ το 1.0 100 ίππους είχα κάνει και με εντυπωσίασε!
-
@baggelistzouros said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα παιδια επειδή ενδιαφέρομαι για το ford puma st line μπορείτε να μου πείτε αν έχετε την καλοσυνη να μου καταθέσει οποίος θέλει τι προβληματα του έχει βγάλει μέχρι τωρα. Χωρίς διάθεση ωραιοποιησης αν γίνεται. Την γυμνή αλήθεια. Επίσης και από κατανάλωση μέσα στην πολη τι σας έχει δείξει μεχρι τωρα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων.
Kαλησπέρα φίλε μου,,με το καλό να το επιλέξεις και να απολαύσεις την κάθε διαδρομή με το Puma!
Είμαι κάτοχος ενός μεταχειρισμένου από τον μάρτιο και έχω κάνει ήδη 8κ χιλιόμετρα! Το αμάξι είναι απόλαυση σε όλα του! Ένα χαρακτηριστικό που συμβαίνει σε όλους είναι ένας μεταλλικός ήχος όταν πατάς στατικά το γκαζάκι(εμένα προσωπικά ακολουθούσε ο ήχος και εν κινήση στις χαμηλές,αλλάχτηκε στην εγγύηση η τουρμπίνα ,λύθηκε στο εν κινήση ,,στατικά υπάρχει! Το διαπίστωσα και σε άλλα Puma οπότε φυσιολογικό)!
Ειναι αρκετά ποιοτικό μέσα και εντυπωσιακό έξω! Κάποια τριξίματα στα χερούλια στις πόρτες υπάρχει με το μπασάκι του ήχουν αλλά κάποια παιδιά έχουν κάνει μόνωση σε ειδικά μαγαζιά ή έχουν πάει στην αντιπροσωπεία και κάπως το διόρθωσαν!
κατανάλωση είμαι στα 6,5 (sti line x 155 ps) μέση! Όπως και να έχει ένα test drive θα σου δείξει αν είναι για σένα ή όχι!