-
Μπουζί = 10-12€ το ένα (premium μάρκες)
Αντιπροσωπείες τρίβουν τα χέρια τους για τέτοιες δουλειές. Η χρέωση είναι στο θέο γιατί τις έχουν τυποποιημένες στο θέμα των εργατοωρών και φυσικά βγάζουν κι από τις υπερκοστολογήσεις των ανταλλακτικών.
-
@stefan147 said in VW T-Roc:
Μπουζί = 10-12€ το ένα (premium μάρκες)
Δεν αναφέρω τιμές ΟΕΜ ή σε μαγαζιά, αλλά πόσο χρεώνουν τα εξουσιοδοτημένα. Και τις ανέφερα για να πω ότι τα €800 για σέρβις δικαιολογούνται απο τέτοιες τιμές στα αναλώσιμα.
Προφανώς εκτός εξουσιοδοτημένου, οι τιμές ειναι διαφορετικές. Προσωπικά, βαριέμαι να ασχοληθώ, οπότε απλά πάω στο σέρβις. Κάποτε ασχολιόμουν, πλέον όχι.
-
@georgemit said in VW T-Roc:
Το 5ο ήταν λίγο ληστεία ή μου φαίνεται;
Μπουζί ειναι ακριβά, όπως επισης και τα τακάκια στα εξουσιοδοτημένα. Δεν έχω το τιμολόγιο, αλλά εικάζω κάπου €35-40 το κάθε μπουζί και κάπου €130 τα τακάκια. Ανταλλακτικά, χωρίς εργασία.
130€ λίγα μου φαίνονται για αντιπροσωπεία. Τόσα έδωσα για τα μπροστινά του baleno πριν χρόνια. VW θα πρέπει να χρεώνει πάνω από 200€
.
-
ξανακοιταζοντας (διότι δεν ασχολουμαι, απλά κοιταω το τελικο ποσο και πληρωνω) επισταμένως βλέπω:
σετ τακακια εμπρος 130ευρώ
σετ τακακια πίσω 83 ευρω
μπουζί 20 ευρω το εναακολουθεί 20% εκπτωση στα αντλλακτικά και 10% στην εργασια
-
-
@alexandros-k said in VW T-Roc:
σετ τακακια εμπρος 130ευρώ
σετ τακακια πίσω 83 ευρω
μπουζί 20 ευρω το εναχωρις ΦΠΑ μαλλον
ε, ναι
-
-
Καλά ρε σεις, τον Αντυ με άουδι 17ετίας τον αφήσαμε, με Τιροκ τον βρίσκουμε, πόσες επιδοτήσεις έχετε πάρει!?
Σhιτροέν επίσημη αλλαγή λαδιων 160€ πέρυσι, Κορολοκρός 220€ με έκπτωση το 1ο σέρβις με 16αρι λάδι. -
Ήρθε η ώρα για το service του 2ου χρόνου και μου ζήτησαν στην αντιπροσωπεία περίπου 400€ για λάδια, φίλτρα και υγρό φρένων. Θα τα δώσω βέβαια αφού είναι εντός εγγύησης, αλλά σαν πολλά μου φάνηκαν
Καλώς τον !
Έλειπες βρε Άντυ εξωτερικό;
Τα 400€ για service στο Μητσοτακισταν τα λες και λίγα πλέον.
Vag-κίρκη καλώς σας βρήκα!
Έχει ακριβύνει υπερβολικά η ζωή στο Μητσοτακιστάν που λες κι εσύ, αλλά νομίζω είναι γενικό το κακό. Και στη Γερμανία όλα πανάκριβα είναι, αλλά παίρνουν πιο πολλά λεφτά και μάλλον δεν τους φαίνεται τόσο πολύ.
Δεν περνάει καλές εποχές η Ευρώπη γενικά, ας ελπίσουμε όλα αυτά να είναι παροδικά και να βελτιωθούν τα πράγματα.
-
@piliourits said in VW T-Roc:
Καλά ρε σεις, τον Αντυ με άουδι 17ετίας τον αφήσαμε, με Τιροκ τον βρίσκουμε, πόσες επιδοτήσεις έχετε πάρει!?
Δεν θυμάμασαι σωστά....το Τροκ το έχει καιρό, το έχει αναφέρει και παλαιότερα. Δεν είναι 1η επιστροφή με το τροκ.
-
Επανέρχομαι στο κόστος. Η αντιπροσωπεία χρεώνει 53€ φίλτρο καμπίνας για τον κλιματισμό! 'Οταν το αντίστοιχο MANN, που πιθανόν να είναι και καλύτερο, έχει περίπου 20€.
Αφού το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση το καταπίνω και καλή μου χώνεψη... -
Επανέρχομαι στο κόστος. Η αντιπροσωπεία χρεώνει 53€ φίλτρο καμπίνας για τον κλιματισμό! 'Οταν το αντίστοιχο MANN, που πιθανόν να είναι και καλύτερο, έχει περίπου 20€.
Αφού το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση το καταπίνω και καλή μου χώνεψη...Κανείς δεν σώζεται με €30/χρόνο. Στην αντιπροσωπεία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Αφού το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση το καταπίνω και καλή μου χώνεψη...Κανείς δεν σώζεται με €30/χρόνο. Στην αντιπροσωπεία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Καλά εννοείται. Με τόσα ηλεκτρονικά που έχει πάνω τ' αμάξι, είναι μονόδρομος πια η αντιπροσωπεία ακόμα κια μετά την εγγύηση.
-
Αφού το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση το καταπίνω και καλή μου χώνεψη...Σκέψου πως πήρε αντιπροσωπεία 70€ για το φίλτρο ενεργού άνθρακα σε Οκταβια φυσικού αερίου, όπως έμαθα από ταξιτζή με αμάξι 2-3 ετών.
Αυτά δεν νομίζω πως εμπλέκονται σε θέμα εγγύησης, αλλά είναι τα δώρα που κάνουμε στις αντιπροσωπεις για δημόσιες σχέσεις, ώστε να στη φέρουν λιγότερο αν χρειαστεί εγγύηση.
-
30 ευρώ είναι μόνο η διαφορά στο φίλτρο
αν τα μαζέψεις όλα (τακακια,δισκοι,μπουζι, εργατοωρες ,κτλ ) το ποσό είναι σεβαστό, παρόλα αυτά συμφωνώ ότι όσο είσαι μέσα στην εγγύηση τα καταπίνεις....μετά τους χαιρετάς -
Καλα οτι του ζητησαν 400€ , ενω οι αλλοι δεν πληρωνουν πανω απο 200 στο συγκεκριμένο σερβις , δεν σας εκανε εντυπωση?
Τον εχουν καταλαβει κι αλλου απο οτι φαινεται -
0-100 σε 4,63
Youtube Video -
Πότε βγαίνει το ανανεωμένο μοντέλο ξέρουμε;
-
-
Το καινούργιο λέει θα είναι και υβριδικό σε στυλ Toyota. Είμαι περίεργος τι θα βγάλουν οι Γερμανοί, αλλά κυρίως σε τι τιμή θα το βγάλουν!
VW T-Roc