-
@netgeo said in Peugeot 3008 2016:
Πείτε τρεις φορές #mono_vitara για να συγχωρεθειτε όλοι σας!
Μα να μην μπορούν να σχεδιάσουν πλέον ένα όμορφο αυτοκίνητο εκεί στη Suzuki;
Τι στο καλό, όλοι έχουν φάει βαριά το προηγούμενο βράδυ πριν μπουν στο σχεδιαστήριο; -
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
Τις λέξεις θύμα και ηλίθιος εγώ δεν τις χρησιμοποίησα..
Μιλώ για προτεραιότητες του καθενα...
Το ότι βρίσκω ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΆ ΑΚΡΙΒΆ τα Πεζω δεν με κάνει ταυτόχρονα "hater" και θαυμαστή της Κορολλα Κρος.
Και πως να το κάνουμε.. οι αριθμοί σε ευρώ μιλούν.
ΗμαρτονΑυτό που παρέθεσα τι είναι οφθαλμαπάτη? :
"εγώ προσωπικά θα θεωρήσω κάποιον ηλίθιο ή θύμα"
Οι απόψεις σου είναι δικαιωμά σου, οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί όμως όχι.
ΥΓ Ξαναδιάβασε τι έγραψες.
-
@cirus said in Peugeot 3008 2016:
Τις λέξεις θύμα και ηλίθιος εγώ δεν τις χρησιμοποίησα..
Μιλώ για προτεραιότητες του καθενα...
Το ότι βρίσκω ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΆ ΑΚΡΙΒΆ τα Πεζω δεν με κάνει ταυτόχρονα "hater" και θαυμαστή της Κορολλα Κρος.
Και πως να το κάνουμε.. οι αριθμοί σε ευρώ μιλούν.
ΗμαρτονΑυτό που παρέθεσα τι είναι οφθαλμαπάτη? :
"εγώ προσωπικά θα θεωρήσω κάποιον ηλίθιο ή θύμα"
Οι απόψεις σου είναι δικαιωμά σου, οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί όμως όχι.
ΥΓ Ξαναδιάβασε τι έγραψες.
@cirus Απάντηση σε λόγια άλλου έκανε.
-
This post is deleted! -
@vagkirk said in Peugeot 3008 2016:
Το κράξιμο στην Peugeot πέφτει κυρίως λόγω της τιμολογιακής πολιτικής της τα τελευταία 2 έτη και αφορά πολύ περισσότερο την δική μας μπανανία με την τριτοκοσμική αγοραστική δύναμη.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη η ισοφάριση τιμών με την VW και η προσέγγιση με τα αντίστοιχης κατηγορίας Audi , BMW , Volvo, Mercedes είναι πιο ανεκτή για τα δικά τους πορτοφόλια και απόλυτα δικαιολογημένη στη βάση της μοντέρνας σχεδίασης και αυτού του προχωρημένου, σοφιστικέ, προοδευτικού lifestyle που θέλουν να εκφράσουν σε αντιδιαστολή της χυδαιότητας και ποζεριας που εμπνέουν τα Premium Γερμανικά.
Για το icockpit που λέτε σε συνδιασμό με το τιμονακι και την υπόλοιπη σχεδίαση του εσωτερικού ακόμη και αν δεν βλέπεις καθόλου τον πίνακα οργάνων, παραμένει το πιο όμορφο και οδηγοκεντρικο εσωτερικό με την καλύτερη θέση οδήγησης- σίγουρα μέχρι πριν 1-2 χρόνια καθώς ο ανταγωνισμός έχει προχωρήσει και αυτός στον σχεδιασμό εσωτερικά.
Για την ανάρτηση και τον ημιακαμπτο , πάντα η Peugeot αυτή την λύση επέλεγε και με πολύ καλά αποτελέσματα, το τελευταίο 308 ( λογικά και το νέο) έχει την καλύτερη οδηγικη συμπεριφορά και άνεση στην κατηγορία του , και από Golf , και από Focus και από τον άσσο.
Στρίβει σαν Guillieta και είναι άνετο σαν Citroen περίπου.
Και σε Peugeot sport υλοποιήσεις το 308 Gti μέσα στην στροφή σε οποιαδήποτε πιστα δεν είχε αντίπαλο , είτε αυτό λεγόταν type r , RS , S , Cupra , κλπ. πάρα τον ημιακαμπτο.
Και ένα 508 τούμπανο υβριδικό που έβγαλε ήταν κορυφαίο οδηγικά.
Το ίδιο και το 3008 , ελαφρύ σε αίσθηση και άμεσο για SUV , πολύ ανώτερο από τις υποστροφικες κουραδες X1 , Kuga (τα προηγούμενα, δεν έχω οδηγήσει τα νέα)Αλλά... επιστρέφοντας στην μπανανία μας δυστυχώς αυτή την στιγμή εγώ προσωπικά θα θεωρήσω κάποιον ηλίθιο ή θύμα αν εκτός leasing επιλέξει ένα 208 αντί για ένα τούμπανο Fabia στα ίδια χρήματα, 308 1.2 puretech αντί για ένα i30 sportback N line DCT ή ένα Golf 1.5 DSG , ένα 2008 αντί για ένα καταπληκτικό XCEED ή ένα τούμπανο Vitara στα ίδια χρήματα .
Για το 3008 ίσως και εγώ να την πατούσα την μπανανόφλουδα...αλλά στο τέλος η λογική νομίζω θα επικρατούσε είτε για το καταπληκτικό CX30 στα ίδια χρήματα ή για μια CC τουμπανη οικονομική σε κατανάλωση με 200 άλογα.Ρε συ, ωραία το πήγαινες! Την τελευταία παράγραφο τι την ήθελες;! Χαχα βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, ή κρασί στο νερό σας!
Επειδή δουλεύω, δεν μπορώ να συμμετέχω (και καλύτερα για μένα), απλά το τελευταίο μου ποστ επιβεβαιώνεται με κάθε νέο ποσταρισμα..
.. ουσιαστικά έχει πειράξει η επανατοποθέτηση της μάρκας σε μισή κατηγορία παρά πάνω που ανέβηκε από ότι καταλαβαίνω..
Η επίσημη τοποθέτηση είναι Upper mainstream, δηλαδή μαζικά αυτοκίνητα, αλλά με το κάτιτίς του έξτρα, αυτό που κάνει χάλια τελευταία η VW, και προσπαθεί να κάνει τώρα η Renault ΚΑΙ με την πρόσληψη του Vidal, o οποίος ήταν υπεύθυνος για τα 3008/208/2008/508 που ουσιαστικά έδωσαν την έξτρα ώθηση στη μάρκα.
Χαλαρώστε και αγοράστε ότι σας ευχαριστεί, δείτε από εδώ και πέρα πόσο και τι θα κοστολογεί η Renault και θα καταλάβετε. Είχα κάποιες στενές επαφές 3ου τύπου με ένα Austral τελευταία, αν βρω χρόνο μπορεί να γράψω 2 λόγια (καλή η προσπάθεια γενικά) και προσπαθούν με καθυστέρηση μιας γενιάς να πετύχουν αυτό που έκανε η Peugeot. Ακριβώς το ίδιο..απλά αυτοί ξεκίνησαν μάλλον με το Captur, ενώ η Peugeot με το 3008..
Ποια είναι η διαφορά; Ότι η Renault Ελλάδα πουλάει χώμα και σχεδόν τους λυπάσαι..αν πουλήσει το Austral και γεμίσει τους δρόμους, φαντάζομαι θα γεμίσει εκεί το τοπικό του από αλλάζοντες εγκάθετους!
-
Ωπ έχετε δίκιο το "ηλίθιος ή θύμα αν εκτός leasing" είναι υπερβολικό και προσβλητικό και ζητώ συγνώμη.
Το είπα έτσι γραφικά στο πλαίσιο της τεράστιας αλλαγής στην φιλοσοφία που είχαμε συνηθίσει για την Peugeot σε συνδιασμό με την σκανδαλώδη αύξηση των τιμών που έκανε.
Πάντως αν αυτή την στιγμή είχα την σχετική οικονομική άνεση καθώς δεν γουστάρω αυτό που εμπνέουν οι γερμανικές Premium μάρκες οι επιλογές μου θα ήταν τα δυνατά hybrid 308,3008,508, τίποτα άλλο στην αγορά δεν θα κοίταζα , με εναλλακτική μόνο τα αντίστοιχα Mazda.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Καλά τα λέτε, ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι, αλλά μήπως να πάρετε τα κουβαδάκια σας και να πάτε να παίξετε αλλού, γιατί έχετε ξεσκίσει το θέμα στο οφ τόπικ ?
Επίσης να σας ενημερώσω, ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμα, αυτός που θα πείσει τον Λαπ για το οτιδήποτε....
Η αλήθεια για το οφ τοπικ είναι ότι το κάνεις και εσύ ψηλέ. σε όποιο νήμα και να μπω, διαβάζω εσένα να εξυμνείς το γαλλικό diesel ️.
-
Ωπ έχετε δίκιο το "ηλίθιος ή θύμα αν εκτός leasing" είναι υπερβολικό και προσβλητικό και ζητώ συγνώμη.
Το είπα έτσι γραφικά στο πλαίσιο της τεράστιας αλλαγής στην φιλοσοφία που είχαμε συνηθίσει για την Peugeot σε συνδιασμό με την σκανδαλώδη αύξηση των τιμών που έκανε.
Πάντως αν αυτή την στιγμή είχα την σχετική οικονομική άνεση καθώς δεν γουστάρω αυτό που εμπνέουν οι γερμανικές Premium μάρκες οι επιλογές μου θα ήταν τα δυνατά hybrid 308,3008,508, τίποτα άλλο στην αγορά δεν θα κοίταζα , με εναλλακτική μόνο τα αντίστοιχα Mazda.
κανεις λαθος που διορθωνεις την εκφραση
προκειται ξεκαθαρα για οτι πιο αναξιοπιστο εχει κατασκευαστει σε βιομηχανικο προϊον και η πωληση του ειναι απλα κοροϊδία. οποιος διαφωνει να περασει να μαθει γιατι εχουν ηδη 7 μηνες το αυτοκινητο μου των 53000 ευρω στο συνεργειο τους ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟ -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
...αυτή την στιγμή εγώ προσωπικά θα θεωρήσω κάποιον ηλίθιο ή θύμα...
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεις με άσχημο τρόπο όλους τους συνομιλητές σε αυτό το forum οι οποίοι έχουν αγοράσει Peugeot;
παντως ΕΓΩ υπηρξα και ΗΛΙΘΙΟΣ και ΘΥΜΑ μια και ειχα ηδη τραγικη προϊστορια με τα χρεπια και τον πρινς
-
Εσένα δεν είναι βλάβη.
Είναι αστική διαφορά μεταξύ του λήζινγκ και της αντιπροσωπείας και το αμάξι μένει ενέχυρο...Σου έδωσαν άλλο, τέλος εσύ με την λήζινγκ.
@groover1972 said in Peugeot 3008 2016:
Καλά τα λέτε, ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι, αλλά μήπως να πάρετε τα κουβαδάκια σας και να πάτε να παίξετε αλλού, γιατί έχετε ξεσκίσει το θέμα στο οφ τόπικ ?
Επίσης να σας ενημερώσω, ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμα, αυτός που θα πείσει τον Λαπ για το οτιδήποτε....
Η αλήθεια για το οφ τοπικ είναι ότι το κάνεις και εσύ ψηλέ. σε όποιο νήμα και να μπω, διαβάζω εσένα να εξυμνείς το γαλλικό diesel ️.
Γενικώς αποφεύγω να γράφω σε τοπικά άλλων αυτοκινήτων.
Σε γενικά θέματα είναι αλλιώς.
Δηλαδή δεν το παίζω χέητερ...
Εκτός αν σε άλλο θέμα παίξει αρνητική κριτική χωρίς λόγο, κάποιου γαλλικού. -
Εσένα δεν είναι βλάβη.
Είναι αστική διαφορά μεταξύ του λήζινγκ και της αντιπροσωπείας και το αμάξι μένει ενέχυρο...Σου έδωσαν άλλο, τέλος εσύ με την λήζινγκ.
@groover1972 said in Peugeot 3008 2016:
Γενικώς αποφεύγω να γράφω σε τοπικά άλλων αυτοκινήτων.
Σε γενικά θέματα είναι αλλιώς.
Δηλαδή δεν το παίζω χέητερ...
Εκτός αν σε άλλο θέμα παίξει αρνητική κριτική χωρίς λόγο, κάποιου γαλλικού.το να μετατρεπεις σε 'αστικη διαφορα' τη ξεφτιλλα των γαλλων δεν τα κανει λιγοτερο χρεπια.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
...αυτή την στιγμή εγώ προσωπικά θα θεωρήσω κάποιον ηλίθιο ή θύμα...
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεις με άσχημο τρόπο όλους τους συνομιλητές σε αυτό το forum οι οποίοι έχουν αγοράσει Peugeot;
παντως ΕΓΩ υπηρξα και ΗΛΙΘΙΟΣ και ΘΥΜΑ μια και ειχα ηδη τραγικη προϊστορια με τα χρεπια και τον πρινς
Τον εαυτό μας μπορούμε να τον χαρακτήριζουμε όπως θέλουμε.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Το καινούργιο 3008 PHEV που θα βγει, προβλέπω να τα σπάει.
Πάμε να βάλουμε προ παραγγελία. -
@ gatoz
Ποιος είναι ο Πρινς; -
@ gatoz
Ποιος είναι ο Πρινς;Ο πρίγκιπας της αναξιοπιστίας, ήτοι ο 1.6 Turbo που χρησιμοποιούσε η BMW και η PSA.
Η δεύτερη τον χρησιμοποιεί ακόμη, αλλά φαίνεται ότι μετά από 15+ χρόνια κατάφερε να τον "μαζέψει". -
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Μοντέλα συγκεκριμένα θέλω, γιατί με ενδιαφέρει σαν πληροφορία.
Ποια π.χ. Γερμανου κατασκευαστή έχουν κάτι άλλο από ημιάκαμπτο;BMW X1, Jeep Compass, Alfa Romeo Tonale, Audi Q3, VW Tiguan, Kia Sportage, Hyundai Tuscon, Nissan Qasqai με 20" ζάντες, κλπ.
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Οι Γερμανοί καθιέρωσαν τον ημιάκαμπτο και τώρα έβαλαν πολλαπλούς στα δικά τους;!
Ωραίοι! Δεν το ξερα...Δεν με διαβάζεις!!! Τι λέω τόσα χρόνια που οι VW κατάστεψε την αυτοκίνηση (γιατί οι σοβαροί γερμανοί δεν είχαν ποτέ ημιάκαμπτο!). "Ανάγκασε" τους πρωτοπόρους Γάλλους να βάλουν μια μ@λακία για ανάρτηση για να βγουν τα κουκια για μαλακά πλαστικά και μόλις το έκαναν, έβαλε κορυφαίες αναρτήσεις (βλ. Golf V)....δούρειος ίππος κίνηση...τους βγάζω το καπέλο!!
-
Kαι το αγαπημένο μου Formentor!
-
Renegade, 500x επίσης δεν έχουν ημιάκαμπτο.
-
Και corolla cross
-
@lap
Ξυδι στο στόμα, άκου Corolla Cross...Η χρήση ημιακαμπτου δεν σημαίνει κακή οδική συμπεριφορά. Σημαίνει όμως οικονομικότερη λύση, έναντι άλλης ανάρτησης.
Το ότι αυτοκίνητα πχ σαν το Focus, το Golf που επί σειρά ετών χρησιμοποιούσαν πολλαπλών συνδέσμων (συνήθως αυτή η ανάρτηση που προσφέρει καλύτερη άνεση και οδική συμπεριφορά) έφτασαν στα 27000, 28000 € να πουλιούνται με ημιακαμπτους ε, ναι, προκαλεί τουλάχιστον μειδίαμα...Δικαιολογία η αύξηση του χώρου αποσκευών... η πλάκα είναι ότι σε πλουσιότερες εκδόσεις με περισσότερους ίππους προσφερονται (ίσως όχι ακόμα) με ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων..... Οικονομία παντού....
Όπως βλέπετε δεν αναφέρομαι στην αγαπημένη Peugeot... αλλά και σε άλλους... -
Πέραν των μηχανολογικών επιχειρημάτων, κ άποιος ανέβασε σήμερα μια άθλια φωτογραφία του cc και μια επαγγελματική του 3008 για να συγκρίνει την αισθητική των δύο αυτοκινήτων. Τραγικό το βρήκα να ανεβάζεις φωτο από διαφήμιση για το ένα και κοντινή παραμορφωτική για το δεύτερο. Θα ανεβάσω δύο φωτο από το δικό μου για να έχετε μια πιο αντικειμενική εικόνα...
Peugeot 3008 2016