-
@wantone said in TESLA FORUM:
@cirus said in TESLA FORUM:
Εισαι ο μοναδικος που δεν εχει λεφτοδεντρο στον κηπο του.
γιατι ποιος εχει λεφτοδεντρο στον κήπο του εδώ????
λιγο πολυ οι περισσοτεροι
εγω νομίζω οτι εδώ δεν έχει ούτε ένας. Ολοι δουλεύουν για να τα βγάλουν ασχετως ποσα βγάζουν
Σε αυτό το συμπέρασμα πως κατέληξες???
Mε τον ιδιο τροπο που κατεληξες εσυ στο δικο σου συμπερασμα.
(για πλακα το εγραψα εσυ το πηρες στα σοβαρα. Αλλα και να δουλευεις το οποιο ειναι σχετικο πχ πολλοι δημοσιοι ή ιδιωτικοι υπαλληλοι μπορει να πηγαινουν σε ενα γραφειο και να μην εχουν αντικειμενο εργασιας ή και ενασχοληση ή ενασχοληση με ασχετο θεμα τυπου κλιματικη αλλαγη δεν αναιρει οτι η πλειοψηφια πληρωνεται απο πληθωριστικο χρημα).
εγω εγραψα: "νομίζω οτι εδώ δεν έχει ούτε ένας" δεν εγραψα κάτι με σιγουρια αντιθέτως με εσένα.
Και απλά σε ρωτησα γιατι εσυ εγραψες με σιγουρια, τιποτα παραπάνω
πάντως αν ειχε λεφτοδεντρο κάποιος σε τέτοιο forum φαντάζομαι θα ειχε κανα γκαραζ γεματο bendley και υπεροχα αυτοκίνητα και όχι τετοια που έχουμε
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
@harisma23 said in TESLA FORUM:
Ξεροκέφαλος και ξερόλας, όπως πάντα...
Για θυμήσου. Δεν υπήρχαν εφαρμογές μετά τη μεταφορά που το εικονίδιο τους ήταν γκρι, γιατί έπρεπε να τις εγκαταστήσεις χειροκίνητα;Χειροκίνητη εγκατάσταση σίγουρα όχι. Χειροκίνητη εκ νέου δημιουργία φακέλων ναι αλλά νομίζω το smart switch το κάνει και αυτό απλά εγώ τουλάχιστον δεν το χρησιμοποίησα και έστησα το τηλέφωνο από τα clouds. Ρυθμίσεις όπως πχ notifications εφαρμογών ναι, πρέπει να τα ξανακάνεις από την αρχή. Γενικά πάντως από το πρώτο switch on νέας συσκευής μπορείς σε κάνα μισάωρο να έχεις το 90% της παλιάς σου συσκευής έτοιμο.
Το μεγαλύτερο προσον του iOS, πέραν από προσωπικές προτιμήσεις πάλι, είναι το Carplay το οποίο είναι πολύ ανώτερο του Android Auto. Στις περισσότερες άλλες λειτουργίες το iOS προσθετεί διαρκώς χαρακτηριστικά δανεισμένα απ' το android και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.
Στεφανε απο το μηδεν να ξεκινησεις σε ιΦον οι ρυθμισεις και να κατεβασεις εφαρμογες 3-4 μερες θα σου παρουν καθοτι ειναι λιγες οι επιλογες. Εγω συνηθως ξεκινω κατεβαζω/φτιαχνω τα απαραιτητα δηλ email/whatsapp/τραπεζικα και σταδιακα προσθετω τα υπολοιπα οπως ινsta/fb/navi/travel etc. Σε 1 μηνα σιγα σιγα τα εχω ολα.
-
Για θυμήσου. Δεν υπήρχαν εφαρμογές μετά τη μεταφορά που το εικονίδιο τους ήταν γκρι, γιατί έπρεπε να τις εγκαταστήσεις χειροκίνητα;
Χειροκίνητη εγκατάσταση σίγουρα όχι. Χειροκίνητη εκ νέου δημιουργία φακέλων ναι αλλά νομίζω το smart switch το κάνει και αυτό απλά εγώ τουλάχιστον δεν το χρησιμοποίησα και έστησα το τηλέφωνο από τα clouds. Ρυθμίσεις όπως πχ notifications εφαρμογών ναι, πρέπει να τα ξανακάνεις από την αρχή. Γενικά πάντως από το πρώτο switch on νέας συσκευής μπορείς σε κάνα μισάωρο να έχεις το 90% της παλιάς σου συσκευής έτοιμο.
Μα και πάλι διαφωνείς μαζί μου, ενώ στην ουσία, με τα γραπτά σου συμφωνείς. Γιατί με το iphone στο μισάωρο έχεις το 100% της παλιάς σου συσκευής στο νέο σου τηλέφωνο.
-
Μόλις οι cybersecuriταδες απέκτησαν υποστήριξη από σοβαρές πλάτες πχ Microsoft, μια χαρά το γυρίσανε στο καλαματιανό και πλέον τους φαίνονται ωραιότατα και τα andoid. Και ούτε καν high end γιατί πλέον παίζουν μπαλα οι εφαμοργές τρίτων και μικρή σημασία έχει η επεξεργαστική ισχύ ή το λειτουργικό του ίδιου του τηλεφώνου. Για σκεφτείτε εγώ ως benefits σ' έναν οργανισμό 8.000 ατόμων που όλοι έχουν εταιρικό κινητό λόγω ψηφιακής κάρτας, να πρέπει να ψωνίσω μονο iphone για να μη γίνει κομπρομάιζ η ασφάλεια. Θα γέλαγαν και τα τσιμέντα.
-
Εισαι ο μοναδικος που δεν εχει λεφτοδεντρο στον κηπο του.
γιατι ποιος εχει λεφτοδεντρο στον κήπο του εδώ????
λιγο πολυ οι περισσοτεροι
εγω νομίζω οτι εδώ δεν έχει ούτε ένας. Ολοι δουλεύουν για να τα βγάλουν ασχετως ποσα βγάζουν
Σε αυτό το συμπέρασμα πως κατέληξες???
Mε τον ιδιο τροπο που κατεληξες εσυ στο δικο σου συμπερασμα.
(για πλακα το εγραψα εσυ το πηρες στα σοβαρα. Αλλα και να δουλευεις το οποιο ειναι σχετικο πχ πολλοι δημοσιοι ή ιδιωτικοι υπαλληλοι μπορει να πηγαινουν σε ενα γραφειο και να μην εχουν αντικειμενο εργασιας ή και ενασχοληση ή ενασχοληση με ασχετο θεμα τυπου κλιματικη αλλαγη δεν αναιρει οτι η πλειοψηφια πληρωνεται απο πληθωριστικο χρημα).
εγω εγραψα: "νομίζω οτι εδώ δεν έχει ούτε ένας" δεν εγραψα κάτι με σιγουρια αντιθέτως με εσένα.
Και απλά σε ρωτησα γιατι εσυ εγραψες με σιγουρια, τιποτα παραπάνω
Ολοι εχουν λεφτοδεντρο λεγεται κυβερνηση και κεντρικη τραπεζα. Αν θελεις κατι τυπωνουν και στο δινουν.
-
Για θυμήσου. Δεν υπήρχαν εφαρμογές μετά τη μεταφορά που το εικονίδιο τους ήταν γκρι, γιατί έπρεπε να τις εγκαταστήσεις χειροκίνητα;
Χειροκίνητη εγκατάσταση σίγουρα όχι. Χειροκίνητη εκ νέου δημιουργία φακέλων ναι αλλά νομίζω το smart switch το κάνει και αυτό απλά εγώ τουλάχιστον δεν το χρησιμοποίησα και έστησα το τηλέφωνο από τα clouds. Ρυθμίσεις όπως πχ notifications εφαρμογών ναι, πρέπει να τα ξανακάνεις από την αρχή. Γενικά πάντως από το πρώτο switch on νέας συσκευής μπορείς σε κάνα μισάωρο να έχεις το 90% της παλιάς σου συσκευής έτοιμο.
Μα και πάλι διαφωνείς μαζί μου, ενώ στην ουσία, με τα γραπτά σου συμφωνείς. Γιατί με το iphone στο μισάωρο έχεις το 100% της παλιάς σου συσκευής στο νέο σου τηλέφωνο.
Ούτε σύμφωνώ ούτε διαφωνώ. Απλά αναφέρω ότι δεν είναι κάποια ουσιαστική διαφορά αυτό για να θεωρείται προτέρημα του ενός έναντι του άλλου. Η καθημερινότητα μετράει και όχι μία λειτουργία που χρησιμοποιείς 1 φορά το χρόνο (με λεφτόδεντρο) ή λιγότερο συχνά (χωρίς λεφτόδεντρο).
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
χαζομάρες. ουτε δυσχρηστο είναι ούτε λιγοτερο ασφαλές αν δεν βαζεις third party εφαρμογες
απλά θέλει να πάρεις κατι ακριβο για να μπορει να ανταγωνιστει τα μήλα.
Είτε ακριβό, είτε φτηνό, ίδιο ειναι το Android OS, το οποίο είναι δύσχρηστο. όσο για την ασφάλεια, ειναι πιο ευάλωτο.
αυτο για την ασφάλεια είναι μύθος το οποίο δεν ισχύει. αν εχεις τα τελευταία update και δεν βαζεις προγράμματα από 3ους ειναι το ΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ
οσοι δεν γνωριζουν λένε τετοια πράγματα
και το δυσχρηστο παλι ψέμα είναι αλλα αρκετα έγραψα δεν προκειται να αλλαξω γνώμη σε κανέναν
-
χαζομάρες. ουτε δυσχρηστο είναι ούτε λιγοτερο ασφαλές αν δεν βαζεις third party εφαρμογες
απλά θέλει να πάρεις κατι ακριβο για να μπορει να ανταγωνιστει τα μήλα.
Είτε ακριβό, είτε φτηνό, ίδιο ειναι το Android OS, το οποίο είναι δύσχρηστο. όσο για την ασφάλεια, ειναι πιο ευάλωτο.
αυτο για την ασφάλεια είναι μύθος το οποίο δεν ισχύει. αν εχεις τα τελευταία update και δεν βαζεις προγράμματα από 3ους ειναι το ΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ
και το δυσχρηστο παλι ψέμα είναι αλλα αρκετα έγραψα δεν προκειται να αλλαξω γνώμη σε κανέναν
το μηλοφωνο απλα δουλευει και δεν παιζει καποιος χρηστης να κατεβασει προγραμματα απο 3ον.
FaceID εxei to S24 Ultra?
Οσο για την ασφαλεια ολα παρακολουθουντε απο ολους. Το θεμα ειναι να μην χαθουν χρηματα απο καποια παγιδα.
-
Δεν γνωρίζω από cybersecurity, απλά αναφέρω τι μου λένε οι ειδικοί. Άποψη δεν έχω.
Για το δύσχρηστο έχω άποψη, αφού χρησιμοποιώ και τα 2. Αλλά ειναι προσωπική άποψη, εμένα μου φαίνεται δύσχρηστο το Android.
-
Ούτε σύμφωνώ ούτε διαφωνώ. Απλά αναφέρω ότι δεν είναι κάποια ουσιαστική διαφορά αυτό για να θεωρείται προτέρημα του ενός έναντι του άλλου. Η καθημερινότητα μετράει και όχι μία λειτουργία που χρησιμοποιείς 1 φορά το χρόνο (με λεφτόδεντρο) ή λιγότερο συχνά (χωρίς λεφτόδεντρο).
Όπως είπα, εγώ S24 Ultra έχω, αλλά ζηλεύω ΕΝΑ μόνο στοιχείο από το iphone, την αυτόματη μεταφορά σε νέο μοντέλο. Ακόμη και μια φορά το χρόνο, βαριέμαι τη μεταφορά στα android. Εκεί λοιπόν υπερέχει η Apple. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό, εξαρτάται από τον καθένα. Προφανώς για μένα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να με γυρίσει στο μήλο. Αλλά το να μου λέτε ο γάτος κι εσύ ότι στα Samsung η μεταφορά είναι εξίσου απλή, γρήγορη και πλήρης όπως στα Apple, ΔΕΝ στέκει!
Όπως δεν στέκουν και οι χαζομάρες που γράφει ο Φάνης, από την άλλη πλευρά.
-
Είναι φιλοσοφία και τρόπος λειτουργίας του εγκεφάλου.
Κάπου το είχα διαβάσει.
Ο Φάνης ανοίκει σε άλλην κατηγορία που θέλει πιο απλοποιημένα κάποια πράγματα και αντιλαμβάνεται αλλιώς κάποια άλλα.
Το αντίστροφο κάποιοι άλλοι που αρέσκονται στα αντροιντ.
Εγώ έχω και τα δύο. Σαν μηχάνημα και hardwares είναι εκπληκτικό το apple. Σαν λογισμικό απλά νιώθω ότι είμαι δεξιόχειρας και χειρίζομαι μηχάνημα για αριστερόχειρες. Είναι όλα λάθος
-
Όπως δεν στέκουν και οι χαζομάρες που γράφει ο Φάνης, από την άλλη πλευρά.
Φυσικά και στέκουν....καμία χαζομάρα!
Μόνο αλήθειες από εμένα!! Ένα αρνητικό μόνο έχει το iPhone, παντελώς αδιάφορο για εμένα όμως.Το iPhone ειναι σαν τις bmw (για αυτό κάποτε μόνο apple συνεργαζόταν με bmw!) και τα τέσλα στα ηλεχτρικά - ειναι τα καλύτερα!!
-
@lap said in TESLA FORUM:
Κάπου το είχα διαβάσει.
Ο Φάνης ανοίκει σε άλλην κατηγορία που θέλει πιο απλοποιημένα κάποια πράγματα και αντιλαμβάνεται αλλιώς κάποια άλλα.
Εγώ έχω και τα δύο. Σαν μηχάνημα και hardwares είναι εκπληκτικό το apple. Σαν λογισμικό απλά νιώθω ότι είμαι δεξιόχειρας και χειρίζομαι μηχάνημα για αριστερόχειρες. Είναι όλα λάθος
Αυτο ακριβώς !
-
Δε ξερω αν έχετε δοκιμάσει το αpp της Samsung αλλα εγω απο το one plus Nord τα μετέφερα πανευκολά όλα στο S24 U .
Εντωμεταξύ εχει και η γυναίκα μου το 15promax και δε το μπορώ με τίποτα . -
@teo-mak said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Κάπου το είχα διαβάσει.
Αυτο ακριβώς !
Το οποίο το έκανες bold διότι δεν μπορούσες να το κάνεις cut...λόγω λογισμικού
Αχαχαχαχ
Τι περιπέτειες περνάς και εσύ ρε Τέο -
Δεν γνωρίζω από cybersecurity, απλά αναφέρω τι μου λένε οι ειδικοί. Άποψη δεν έχω.
Για το δύσχρηστο έχω άποψη, αφού χρησιμοποιώ και τα 2. Αλλά ειναι προσωπική άποψη, εμένα μου φαίνεται δύσχρηστο το Android.
υπαρχουν αλλοι τοσοι ειδικοί στον τομέα που θα σου γράψουν οτι δεν έχει διαφορά.
Τα μοναδικά τηλέφωνα που πραγματικά είχαν διαφορά σε security δεν υπάρχουν πια!!!!!!
ηταν τα blackberry οσο υπήρχαν στο παρελθόν και έβγαζαν δικό τους λειτουργικο, οχι τα σημερινα που τρέχουν android.
-
Τι ωραία η διαμάχη ios Vs android, μου θυμίζουν αγνές εποχές φορουμικής διαμάχης
Μόλις βρούμε που έχουν σπόρους λεφτόδεντρου θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα
-
υπαρχουν αλλοι τοσοι ειδικοί στον τομέα που θα σου γράψουν οτι δεν έχει διαφορά.
Τα μοναδικά τηλέφωνα που πραγματικά είχαν διαφορά σε security δεν υπάρχουν πια!!!!!!
ηταν τα blackberry οσο υπήρχαν στο παρελθόν και έβγαζαν δικό τους λειτουργικο, οχι τα σημερινα που τρέχουν android.
Όχι μόνο πιο ασφαλή αλλά και τηλέφωνα των οποίων η χρηστικότητα σε κλήσεις και messaging είναι καλύτερη και από σημερινά πανάκριβα smartphones.
-
Όλα είναι θέμα συνήθειας και πόσο by the book θα το χρησιμοποίησεις.
Το carplay είναι ένας καλός λόγος να προτιμήσεις το Apple αλλά μια και είμαστε θέμα της tesla το infotainment της tesla είναι μακράν καλύτερο.
@gatoz Στα γαλλικά δεν την παλεύουμε καθόλου με το infotainment , σβήνουν από μόνα τους.
-
@jamesd said in TESLA FORUM:
Όχι μόνο πιο ασφαλή αλλά και τηλέφωνα των οποίων η χρηστικότητα σε κλήσεις και messaging είναι καλύτερη και από σημερινά πανάκριβα smartphones.
ηταν σπουδαια για email και messaging. οπως και να έχει αποτελούν παρελθόν. Αναφέρθηκαν μόνο για την ασφάλεια στην οποία ήταν τα καλύτερα αντικειμενικότατα.
TESLA FORUM