Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 181
    • 182
    • 183
    • 184
    • 185
    • 183 / 185
    Περί αυτοκίνησης
    81
    3687
    97043
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sarantism
      sarantism @A d P last edited by sarantism

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@antonakis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ναι αλλά στην Ελλάδα πιάνουμε ένα στους 100 που τρέχουν.

Κι αν το ανεβάσουν στα 4000€ δεν θα πιάνουμε κανένα 😁😁.

Στα σοβαρά τώρα, αν θέλουμε να "πιάνουμε" περισσότερους θα πρέπει να αγοράσουν περισσότερες κάμερες, απλά τα πράγματα.
      Η αύξηση των προστίμων είναι παράλογη.

Δε συμφέρει κομματικά φίλε μου. Στην Ελλάδα πολλοί νόμοι λαμβάνονται με επικοινωνιακά κριτήρια. Αν αύτιο μια κυβέρνηση βάλει παντού κάμερες όπως στο εξωτερικό, θα πάει άκλαφτη.
      Δύο φορές πέρασα από σταματημένο περιπολικό χωρίς πινακίδα στη moto και όσο κυνηγήσαν εσένα αλλό τόσο κυνήγησαν και εμένα. Την είχα σε μια σακούλα και δεν πρόλαβα να τη βάλω. 🙄

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με τον χώρο του αυτοκίνητου.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • ektoras
        ektoras last edited by

Ακούω ραδιόφωνο εδώ στην δουλειά μου και λέει η εκφωνήτρια ότι έχει ανέβει μια εφαρμογή για να δηλώνουμε τα, ίσως, παράνομα τραπεζοκαθίσματα, που βλέπουμε και η αμέσως επόμενη είδηση ότι κάποιοι, (ποιοι μπορεί να είναι), έκλεψαν από κάποιο χώρο που δημιούργησε ο δήμος Θεσσαλονίκης, για την επισκευή των ποδηλάτων, όσων τα χρησιμοποιούν μέσα στην πόλη, τα εργαλεία που είχε τοποθετήσει.

Εφαρμογή για τις αποδείξεις, εφαρμογή για τις ξαπλώστρες, εφαρμογή για τα τραπεζοκαθίσματα, κάντε βρε σεις καλόπαιδα και μια εφαρμογή , για να ανεβάζουμε φωτογραφίες και βίντεο με τους κάγκουρες των δρόμων, μήπως σώσουμε κάποιον συνάνθρωπο μας, αλλά και μια εφαρμογή για να ανεβάζουμε όλους όσους τους βλεπουμε να κλέβουν, να δέρνουν, να καταστρέφουν αυτοκίνητα.

Έχε το νου σου στον φθόνο και τους τοξικούς ανθρώπους.

• C
          criuser last edited by

Προχτές το βράδυ ανεβήκαμε για φαγητό στην Πεντέλη.

Εκεί στην πλατεία που είναι και το περίπτερο έχει και κολωνάκια για να μην παρκάρουν αριστερά δεξιά, επειδή στρίβουν τα λεωφορεία.

Εκεί που είχαμε καθίσει και τρώγαμε, κόρνα λεωφορείου.

Βγήκαμε και είδαμε ένα λευκό Κασκάι με πινακίδα αν είδα καλά ΥΤΤ.. είχε παρκάρει έξω από τα κολωνάκια ακριβώς στην γωνία.

Περίμενε 15 λεπτά το λεωφορείο και τελικά με την βοήθεια του κόσμου που είχε βγεί έξω και 10 μανούβρες κατάφερε να φύγει.

Ο τύπος/τύπισσα που είχε παρκάρει εξαφανισμένος.

Ρώταγαν τα γκαρσόνια στα μαγαζιά κανείς.

Εδώ λέμε για την αστυνομία.

Πινακίδες και δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 4
          • panos2171
            panos2171 last edited by

Κάλεσε κανένας την αστυνομία; έχω τύχει σε αντίστοιχο περιστατικό και άμεσα ήρθε αυτοκίνητο του ΟΑΣΘ όπου έβγαλε φωτογραφίες του αυτοκινήτου που εμπόδιζε το αστικό.

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • A d P
              A d P moderator @panos2171 last edited by

@panos2171 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Κάλεσε κανένας την αστυνομία; έχω τύχει σε αντίστοιχο περιστατικό και άμεσα ήρθε αυτοκίνητο του ΟΑΣΘ όπου έβγαλε φωτογραφίες του αυτοκινήτου που εμπόδιζε το αστικό.

Παλαιότερα ο ΟΑΣΘ έκανε μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών, δεν γνωρίζω αν συνεχίζει

I EAT MILF AND COOKIES

• A d P
                A d P moderator last edited by

Τα μέτρα της Τροχαίας ενόψει Δεκαπενταύγουστου – Τι ζητάει από τους οδηγούς

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/ta-metra-tis-trochaias-enopsei-dekapentaygoystoy-ti-zitaei-apo-toys-odigoys/?_gl=1mdzjon_upMQ.._gaMTczMjc3ODA3MS4xNzU1MDIzNTEz_ga_KLL52BLFZ7*czE3NTUwMjM1MTIkbzEkZzAkdDE3NTUwMjM1MTIkajYwJGwwJGgw

I EAT MILF AND COOKIES

• A
                  andya3 last edited by

Τα παράλογα των Ελληνικών νόμων είναι ατελείωτα και οι πολίτες μένουν συχνά απροστάτευτοι από προκλητικές και παραβατικές συμπεριφορές.

Πριν λίγο καιρό, ένα αυτοκίνητο είχε μπει μέσα στην πυλωτή μου και πάρκαρε μπροστά μου. Εφιστω την προσοχή, είχε μπει μέσα στην πυλωτή, σε ιδιωτικό χώρο και με είχε κλείσει. Δεν ήταν δηλαδή στο δρόμο μπροστά μου.

Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε περιπολικό και μου δήλωσε με στόμφο ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, γιατί είναι ιδιωτικός χώρος. Ούτε κλήση, ούτε γερανός, τίποτα. Κι ότι πρέπει να πάω στο τμήμα και να καταθέσω μήνυση. Το επόμενο πρωί βέβαια, γιατί ήταν απόγευμα.

Δεν ξέρω αν ο αστυνομικός είχε δίκιο ή βαριόταν να ασχοληθεί. Του πρότεινα π.χ. από την πινακίδα να βρουν τον ιδιοκτήτη και να τον πάρουν τηλ. αλλά δε συγκινήθηκε.

Το θέμα λύθηκε βέβαια, καθώς ήταν κάποιος επισκέπτης κατοίκου της πολυκατοικίας. Αν δε λυνόταν όμως, ποια θα ήταν η θέση μου? Αν αναγκαζόμουν ο ίδιος να πάρω μέτρα για να το λύσω, θα έβγαινα εγώ ο παραβάτης στο τέλος. Και κερατάς και δαρμένος που λέει ο σοφός λαός.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

A d P fanis75 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                  • L
                    lap last edited by lap

Ε ναι οι ποινές για κάθε αδίκημα είναι ξεχωριστές και δεν πηγάζουν από το πόσο δικαιολογημένες τις θεωρεί ο δράστης.

Κατά τα άλλα,το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι για επισκέπτες.
                    Μου το έχουν κάνει και εμένα.

Εδώ κάποτε μια πάρκαρε συστηματικά ενώ πετάγονταν πιο δίπλα στην δουλειά της και εγώ νόμιζα πως είναι της πολυκατοικίας και την χαιρετούσα από πάνω.

Βρε ΟΞΩΩΩΩΩ.

Και ένας άλλος έβαζε το ποδήλατο του και το κλείδωνε κιόλας. Όλοι άσχετοι με την πολυκατοικία

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

O 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • O
                      otso @lap last edited by otso

@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ε ναι οι ποινές για κάθε αδίκημα είναι ξεχωριστές και δεν πηγάζουν από το πόσο δικαιολογημένες τις θεωρεί ο δράστης.

Κατά τα άλλα,το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι για επισκέπτες.
                      Μου το έχουν κάνει και εμένα.

Εδώ κάποτε μια πάρκαρε συστηματικά ενώ πετάγονταν πιο δίπλα στην δουλειά της και εγώ νόμιζα πως είναι της πολυκατοικίας και την χαιρετούσα από πάνω.

Βρε ΟΞΩΩΩΩΩ.

Εγγυος συζυγος και παρκαρω στον σταθμο του ηλεκτρικου στον Περισσο . γυριζοντας βρισκουμε πισω μας καθετα παρκαρισμενο . Ψυλιαζομαι και παω στον θυρωρο του σπιτιου του λαου , του λεω αυτο το αμαξι με αυτη την πινακιδα με εχει κλεισει πεστου να κατεβει να το παρει . Ο ηλικιωμενος θυρωρος μου λεει ναι ειναι της κεντρικης επιτροπης παιδι μου αλλα μου εχουν απαγορεψει να τους ενοχλω στην συνελευση , Μετα απο κανα 2ωρο κατεβαινει , αγερωχος χωρις να με κοιταει , ουτε να μιλαει αφου κατεβαζα οτι βρισια ηξερα για την μανα του την γυναικα του και την αδερφη του , εφαγε την γροθια στο στομαχι απο το πλαι , εκεινη την στιγμη εναλε τις φωνες η αλλη και καπως ηρθα στα συγγαλα μου , παντως ειχα την διαθεση να τον σκοτωσω . στο μεταξυ προλαβε μπηκε μεσα και την κοπανησε , μου εκανε τεραστια εντυπωση που δεν ψελισε μια δικαιολογια κατι , αγερωχος σαν να ηταν τελειως φυσικο και σαν να μην υπηρχα .
                      Αντιστοιχα εχω κλεισει μια βρωμα απο διπλανη πολυκατοικια που ερχοταν και το εβαζε στο παρκιν μου στην δικη μας , και αφου της ειχα βαλει χαρτι να μην τολμησει να το κανει αλλη φορα . Οταν χτυπησε το κουδουνι και κατενηκα κατω , εκει να δεις γελιο .
                      Εκει που δινω τοπο στην οργη ειναι στην πολυκατοικια των παιδιων μιας και υπαρχει παρκιν εξω και παω μια φορα στο τοσο και δεν θελω να κανω ταξιδι μετα μεσα στα νευρα . Αλλά απο την αλλη μου την δινει εφοσον πληρωνω διαμερισμα με παρκιν να μην το βρισκω αδειο οποτε θελω να παω .

E 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                      • A d P
                        A d P moderator @andya3 last edited by

@andya3 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Τα παράλογα των Ελληνικών νόμων είναι ατελείωτα και οι πολίτες μένουν συχνά απροστάτευτοι από προκλητικές και παραβατικές συμπεριφορές.

Πριν λίγο καιρό, ένα αυτοκίνητο είχε μπει μέσα στην πυλωτή μου και πάρκαρε μπροστά μου. Εφιστω την προσοχή, είχε μπει μέσα στην πυλωτή, σε ιδιωτικό χώρο και με είχε κλείσει. Δεν ήταν δηλαδή στο δρόμο μπροστά μου.

Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε περιπολικό και μου δήλωσε με στόμφο ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, γιατί είναι ιδιωτικός χώρος. Ούτε κλήση, ούτε γερανός, τίποτα. Κι ότι πρέπει να πάω στο τμήμα και να καταθέσω μήνυση. Το επόμενο πρωί βέβαια, γιατί ήταν απόγευμα.

Δεν ξέρω αν ο αστυνομικός είχε δίκιο ή βαριόταν να ασχοληθεί. Του πρότεινα π.χ. από την πινακίδα να βρουν τον ιδιοκτήτη και να τον πάρουν τηλ. αλλά δε συγκινήθηκε.

Το θέμα λύθηκε βέβαια, καθώς ήταν κάποιος επισκέπτης κατοίκου της πολυκατοικίας. Αν δε λυνόταν όμως, ποια θα ήταν η θέση μου? Αν αναγκαζόμουν ο ίδιος να πάρω μέτρα για να το λύσω, θα έβγαινα εγώ ο παραβάτης στο τέλος. Και κερατάς και δαρμένος που λέει ο σοφός λαός.

Σωστά σου τα είπε το πλήρωμα, αυτή είναι η διαδικασία.

Αλλά όταν είναι κάποιο αυτοκίνητο ΜΕΣΑ στην πιλοτή, το πιθανότερο είναι κάποιος επισκέπτης στην πολυκατοικία, ενώ όταν κλείνει την είσοδο- έξοδο μπορεί να είναι οπουδήποτε τριγύρω.
                        Από πινακίδα, το κέντρο, μπορούσε να βρει ιδιοκτήτη και ίσως κάποια τηλέφωνα, εκτός κι αν είναι ληζινγκ, αλλά δεν είναι διαδικασία που ακολουθείται.

I EAT MILF AND COOKIES

• W
                          w202-amg last edited by

Καλά μην το ψάχνετε τέτοιες μέρες πέρυσι μετά τη δουλειά έπρεπε να πάω ένα φάρμακο σε διπλανό χωριό. Το 'γκαραζ ' που νοικιάζω είναι πρώην καταστήμα αλλά χωρίς άδεια γκαράζ και η είσοδος είναι απευθείας σε δημόσιο δρόμο. Ένας τύπος με εταιρικό παρκάρει ακριβώς στη μέση.
                          Τηλ αστυνομία," δεν θέλω να τον γράψετε ( μπορούσαν για παρκάρισμα,όχι για το γκαράζ όμως) να τον βρούμε όμως πρέπει να φύγω" . Όντως ψάχνουν,τηλ της εταιρείας και τίποτα. Με τα πολλά έκανα βόλτα με το περιπολικό ........
                          Άφησα φυσικά ένα υβριστικό σημείωμα light. Αν είχα κανένα παλιό αγροτικό θά τό ακουμπούσα απαλά και θα το έφτανα στη μέση του δρόμου για να βγω.
                          Otso η ψυχραιμία σε χαρακτηρίζει έτσι?😂😂

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • monman2
                            monman2 last edited by

η λύση είναι απλή

3cd2785d-47b9-4be4-b0ef-b6c5305a3621-image.png

τηλέφωνα σε αστυνομίες μηνύσεις πφφφ

και αν την πάρει ο μ@λ@κ@ς που θα βρει το αμάξι του στην μέση του δρόμου βγαίνει ο παππούς της πολυκατοικίας και λεει οτι τον είδαν να κλαίει που δεν μπορούσε να φύγει να παει στον γιατρό κατι παιδιά που γύρναγαν απο το γυμναστήριο και τον βοήθησαν...

Από τον FORDισμό στον ELONισμό με ενδιάμεσο σταθμό τον TOYOTισμό
                            Με τέτοια εγγύηση #monoTOYOTA!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                            • fanis75
                              fanis75 moderator @andya3 last edited by

Δίκιο είχε! Είναι ένα από τα παράλογα. Εαν έκλεινε την είσοδο της πυλωτής μπορει να του κόψει κλήση, αλλά εαν μπέι μέσα, τοτε δεν έχει καμία δικαιοδωσία, αφού ειναι ιδιωτικός χώρος.

Παρόμοια ιστορία με τον χώρο στάθμευσης στην εργασία του πατέρα μου, κέντρο Αθήνας. Κάθε ΣΚ πάρκαραν και έκλειναν την είσοδο και φωνάζαμε αστυνομία. Κάποια στιγμή άρχισαν να μπαίνουν μέσα, οπότε η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Εεε βάλανε μπάρα και όποιος έμπαινε μέσα τον έκλειναν για το ΣΚ - σε 1 μήνα είχε σταματήσει κάθε παραβατικότητα!!

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

k-m 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                              • k-m
                                k-m @fanis75 last edited by

@fanis75 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Δίκιο είχε! Είναι ένα από τα παράλογα. Εαν έκλεινε την είσοδο της πυλωτής μπορει να του κόψει κλήση, αλλά εαν μπέι μέσα, τοτε δεν έχει καμία δικαιοδωσία, αφού ειναι ιδιωτικός χώρος.

Παρόμοια ιστορία με τον χώρο στάθμευσης στην εργασία του πατέρα μου, κέντρο Αθήνας. Κάθε ΣΚ πάρκαραν και έκλειναν την είσοδο και φωνάζαμε αστυνομία. Κάποια στιγμή άρχισαν να μπαίνουν μέσα, οπότε η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Εεε βάλανε μπάρα και όποιος έμπαινε μέσα τον έκλειναν για το ΣΚ - σε 1 μήνα είχε σταματήσει κάθε παραβατικότητα!!

Κοστος η μπαρα. Καθε φορα που μπαινει του τρυπας τα 4 λαστιχα. 300€ το παρκαρισμα. θα βρει αλλου πιο φτυνα.

Και ας βρει καμερα να αποδειξει οτι τα τρύπησες εσυ.

fanis75 babisstinson 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                • N
                                  nikonino last edited by

Επίσης, μπορείτε απλά να κλειδώνετε την πυλωτή και να μην είναι ξέφραγκο αμπέλι.

• T
                                    tgd last edited by

Δεν είναι πάντα εφικτό, η πολυκατοικία μπορεί να έχει περισσότερες από μία εισόδους. Θα πρέπει όλη την ώρα να ανεβοκατεβαίνουν οι οδηγοί να ανοίγουν και να κλείνουν τις πόρτες. Άσε που σε κάποιες θέσεις δεν χωράνε καν πόρτες.

• fanis75
                                      fanis75 moderator @k-m last edited by

@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Κοστος η μπαρα. Καθε φορα που μπαινει του τρυπας τα 4 λαστιχα. 300€ το παρκαρισμα. θα βρει αλλου πιο φτυνα.

Ηταν εταιρία, δεν γινόταν αυτό. Η μπάρα θα έμπαινε ούτως ή άλλως κάποια στιγμή, εεε την έβαλαν νωρίτερα. Δεν ήταν δουλειά του πατέρα μου, εργαζόταν εκεί.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• A d P
                                        A d P moderator last edited by

Οδηγός πιάστηκε να τρέχει με 388 χλμ./ώρα -Πώς γλίτωσε το πρόστιμο

https://www.carandmotor.gr/nea/odigos-piastike-na-trehei-me-388-hlmora

I EAT MILF AND COOKIES

• A d P
                                          A d P moderator @A d P last edited by

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Οδηγός Porsche έτρεχε με 320 χλμ./ώρα – Πρόστιμο 900 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 3 μήνες.

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/odigos-piastike-na-odigei-me-320-chlm-ora-prostimo-900-eyro-kai-afairesi-diplomatos/

Ενώ τω μεταξύ στην φτωχότερη Ελλάδα ο παραβάτης τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και το διοικητικό μέτρο της επί τόπου αφαίρεσης της άδειας οδήγησης για 1 έτος.🤷🤷

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/to-prostimo-gia-osoys-trechoyn-me-pano-me-200-chlm-ora-stin-ellada/#:~:text=άνω των 200 χλμ./ώρα. Ειδικότερα%2C ο παραβάτης,ενώ προβλέπεται και το διοικητικό μέτρο της

Όταν λέω ότι κάποιοι βγάζουν άρθρα από το φόρουμ, δεν με πιστεύετε 😁😁
                                          https://www.gocar.gr/news/feed/51166,Neos_KOK_900_prostimo_Germania_2000_eyrw.html

I EAT MILF AND COOKIES

• C
                                            criuser last edited by

Το θέμα του κλεισίματος του πάρκινγκ είναι μεγάλο θέμα.

Το αντιμετωπίζω εδώ και πολλά χρόνια.

Οι αντιδράσεις μου δεν είναι πάντα ίδιες.

Πριν πολλά χρόνια ερχόταν η αστυνομία και έκοβε κλήσεις τώρα ποτέ.

Η είσοδος και το παρκάρισμα όμως μέσα σε χώρο ιδιοκτησίας της πολυκατοικίας και αποκλειστικής χρήσης σου όπως είναι η πιλοτή, είναι κάτι εντελώς προκλητικό και διαφορετικό.

Εκεί η αντίδραση είναι ενδεδειγμένη και έχει τις εξής δράσεις.

Αρχικά χτυπάς ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ της πολυκατοικίας με σειρά, γιατί με τις θυροτηλεοράσεις όταν χτυπάς ένα και χτυπήσεις αμέσως και άλλο μπλοκάρει το πρώτο.

Με αυτό τον τρόπο ενημερώνεις τους πάντες για το γεγονός ξεφτιλίζοντας αυτόν τον συνιδιοκτήτη που συμπεριφέρθηκε έτσι, εφ΄ όσον πρόκειται για επισκέπτη, ή πανικοβάλοντας τους αν δεν πρόκειται για επισκέπτη.

Μετά ανάλογα με το ποιός μλκς είναι αν πρόκειται για επισκέπτη κάνεις και το ανάλογο βρίσιμο και απαιτείς να φύγει άμεσα, ή από τον συνιδιοκτήτη να τον αφήσει να παρκάρει στην δική του θέση.

Αν τώρα είναι ξένος, τότε μπαίνουν μέσα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σου.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές. Ηπιες κλείνεις την είσοδο, υποτίθεται ότι έχεις παρκάρει αλλού και τον αφήνεις εκεί 2-3 μέρες, ενημερώνοντας τους πάντες.

Υπάρχουν και άλλες επιλογές βέβαια.

Εσύ ήρθες να παρκάρεις στην θέση σου γιατί μετέφερες ένα έπιπλο της γιαγιάς. Δεν μπόρεσες να παρκάρεις σωστά και έτσι το έπιπλο κατά την διάρκεια της μεταφοράς χτύπησε τις πόρτες στην μια μεριά του αυτοκινήτου και επειδή ήταν βαρύ, τις χτύπησε σαν να τις κλώτσησε κάποιος και να τις έβαλε μέσα...

Σε διάφορες απειλές για ζημιά στην περιουσία, απαντάς με αγωγή 100000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη από ένα ραντεβού που είχες να πας και δεν μπόρεσες.

Γενικά πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις θυμώνω άσχημα.

Πριν 36 χρόνια είχα ραντεβού στο τότε γραφείο στο κέντρο του Χαλανδρίου όπου έχω πάρκινγκ με ένα πελάτη που είχε έρθει στην οικοδομή το πρωί για να κλείσει ένα διαμέρισμα.

Του είπα που είναι το γραφείο, λέει δύσκολο το παρκάρισμα του λέω έχω πάρκινγκ βάλε το μέσα και τον περίμενα 7 το απόγευμα.

Απέναντι από το γραφείο υπήρχε ένα μαγαζί. Ο τύπος κατά σύστημα έλεγε στους πελάτες του να παρκάρουν απέναντι και να κλείνουν το πάρκινγκ μου για να ψωνίζουν. Είχαμε βριστεί αρκετές φορές αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν.

Είμαι λοιπόν στο γραφείο και περιμένω των πελάτη. Εποχή προ κινητών.

Πάει 7, πάει 7,15 πάει 7,30 πουθενά ο πελάτης. Τελικά 8,30 με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι ήρθε αλλά δεν μπόρεσε να παρκάρει. Του λέω σου είπα να το βάλεις στο πάρκινγκ. Πέρασα λέει αλλά ήταν άλλο αμάξι παρκαρισμένο...

Την άλλη μέρα το πρωί πάω στο μαγαζί του και έγινε χαμός. Τον έβρισα άσχημα, του είπα ότι αν χαλάσει η δουλειά θα σου κάνω αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, χαμογέλασε ειρωνικά, του λέω θα σε κάνω να τρέχεις και έφυγα. Μετά από λίγο πέρασε η μάνα μου από τον δρόμο, που μένει πάνω από το γραφείο και της έκανε παράπονα, ότι τον έβρισα άσχημα κλπ.

Με πήρε η μάνα μου τηλέφωνο το απόγευμα που πήγα γραφείο, γιατί τον έβρισα, οπότε φόρτωσα και άλλο.

Και του έκανα αυτό που υποσχέθηκα.

Το άλλο πρωί νωρίς πήγα με το πόνυ και το πάρκαρα πάνω στο πεζοδρόμιο κλείνοντας την είσοδο του μαγαζιού του.

Εμφανίστηκα κατά τις 10 και με παρακάλαγε και από τότε δεν ξαναπάρκαρε πελάτης του.

Κάθε φορά που αλλάζει αυτό το μαγαζί γίνεται ή ίδια εξήγηση με τους ενοικιαστές.

Εχουμε πάντα θέματα, όχι από εκεί αλλά από διάφορους που βολεύονται με τις πιο θρασείς να είναι οι γυναίκες, που όταν γυρίσουν αν ζορίσουν τα πράγματα, ρίχνουν και κανένα δάκρυ, οι σιτεμένες κυρίως.

Υπάρχουν βέβαια και μάγκες που με απειλούν για ξύλο, τους λέω έχω φωτογραφήσει το αμάξι σου να κλείνει την είσοδο, άρα η αστυνομία ήδη ξέρει ποιός είσαι και μαζεύεται.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 181
                                            • 182
                                            • 183
                                            • 184
                                            • 185
                                            • 183 / 185
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ