-
Καλά το παρουσιάζεις λες και τους υποχρέωσε με κάποιο τρόπο όλους τους υπόλοιπους να κάνουν τα ίδια.
-
Τι έκανε η κακιά VW στην αθώα παιδούλα PSA να τη μαλώσουμε? Την αποπλάνησε?
-
@andya3 said in AUDI FORUM:
@gtsartsal said in AUDI FORUM:
@gatoz said in AUDI FORUM:
Άσχετο τώρα. Ερώτημα προς fanis75, gatoz κλπ. Γιατί κάθε φορά που γίνεται κάποια συζήτηση για κάποιο vag πετάγεστε με απαξιωτικά σχόλια?
Από τη μία είναι δικαίωμά σας, ελεύθερα γράφει ο καθένας ότι θέλει. Από την άλλη όμως το κάνετε συνέχεια. Κι εγώ έχω συγκεκριμένη αρνητική άποψη για την Toyota ή κάποια Γαλλικά, αλλά δεν μπαίνω κάθε φορά στις συζητήσεις στα αντίστοιχα νήματα να βγάζω φτυάρι.Θα έλεγα ότι η στάση που κρατάτε δείχνει εμπάθεια και ότι επιχειρείτε να προκαλέσετε τους ιδιοκτήτες και τους συμπαθούντες τα vag.
Φτιάξτε ένα τυποποιημένο κείμενο, να το βάζετε με copy-paste σε κάθε συζήτηση vag να σας φεύγει κι εσάς ο καημός, να το προσπερνάμε κι εμείς, για να μη διαλύετε και αποπροσανατολίζετε και την κουβέντα...
Νομίζω έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε στα νήματα του vag...λανθανεις. το ιδιο, εεεε οκ λιγο λιγοτερο, απαξιωνω και τα γκεικα γαλλικα και τις χουβερ με μακρυ σωληνα τουοτες. ενα ψηφο παραπανω χρεπιας τη βαζω στα φαου σαν πρωην κατοχος tsi, και απο τα πρωτα και απο τα μετα.
Οφείλω να ομολογήσω ότι για την Toyota λες χειρότερα.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι στοιχειώδεις λόγοι ευγενείας και προς χάρη των καλών αυτοκινητιστικών διαλόγων, επιβάλεται να μην διαταράσσουμε τις συζητήσεις στα νήματα αυτοκινήτων που δεν μας ενδιαφέρουν ή δεν συμπαθούμε και να βγάζουμε φτυάρι...
Αν το έκανα εγώ στην Toyota π.χ. με βάση τις απόψεις μου, θα με είχαν αποβάλει από το forum...
Νομίζω ότι σε ένα αυτοκινητιστικό σαιτ είναι καλό να ακούγονται όλες οι γνώμες για οποιοδήποτε μοντέλο και μάρκα. αν υπάρχουν και ιδιοκτήτες ακόμα καλύτερα ...
ο γάτος π.χ. είχε vw.Ενώ σε πρώτη εντύπωση φαίνεται λογικό αυτό που λες, στην περίπτωση που συζητάμε υπάρχει μια επαναληψιμότητα που έχει γίνει κουραστική και υποδηλώνει σκοπιμότητα. Και αυτό σχολίασα. Μάλλον είσαι εκτός κλίματος...
Καθόλου εκτός κλίματος...
Εσύ πιστεύεις ότι κάποιος θα κάτσει να διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σε ένα θέμα;
Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως. -
Δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι, just #kouVAG.. α και δεν παίρνουμε σοβαρά ανθρώπους που το χρησιμοποιούν σε νικνέιμς κ.α. Το τελευταίο νόμος και μάλιστα τους κατατάσουμε στην ίδια κατηγορία καρνάβαλων...
-
Τρείς σελίδες θέμα για τα Αουντι...
Πάντως εγώ συμφωνώ με τον Αντυα...
Δεν γράφουμε στα θέματα που δεν μας αρέσουν για να την πούμε σε αυτούς που τους αρέσουν...
Περιμένουμε να γράψουν αυτοί στα δικά μας θέματα....
-
@fanis75 said in AUDI FORUM:
@super-t said in AUDI FORUM:
Έχουμε καταλάβει πως η VW κατέστρεψε την σύγχρονη αυτοκίνηση;
- Ημιάκαμπτος
- DSG
- Τουρμπομοτερ με πολλά προβλήματα και φτηνά άλογα στις κουλομαρίες
- Ίδια αμάξια με άλλο σήμα, 27 διαφορετικές μάρκες και μοντέλα για το ίδιο αυτοκίνητο
- Έμφαση σε μη ουσιαστικά πράγματα και ξεχνάμε την ουσία της αυτοκίνησης - ζουληχτά πλαστικούλια (και ας πέφτει η οροφή) αλλά ημιάκαμπτος και ταμπούρα εκεί που δεν φαίνεται. Πόρτα "χρηματοκιβώτιο" αλλά 60 άλογα για να σκοτώνεσαι στην προσπέραση...ευτυχώς είχαν καλή παθητική.
- Αναίσθητα τιμόνια
- Ψευδαίσθηση Πρίμιουμ
Ειδικά αυτό που έκανε στην PSA είναι Case Study....Ρουα Ματ...τους βγάζω το καπέλο. Απο τις πιο έξυπνες κινήσεις (αλλά καταστοφικές) σε όλη την αυτοκίνηση!!
ομοίως μπορεί κάποιος να πει για τα PSA. Πολλά ίδια οχήματα με διαφορετικά σήματα.
Επίσης ο ημιάκαμπτος δεν λέει απο μόνος του πολλά, αφού υπάρχουν πολλές εφαρμογές του (Ford, Mazda κτλ).
Για τα τούρμπο και τα γενικά προβλήματα του ομίλου (κατασκευές, λάδια, τούρμπο κτλ) συμφωνώ και εγώ. Πολλά προβλήματα. Αλλά προσωπικά τα Άουντι τα θεωρώ ένα σκαλοπάτι πάνω απο τα υπόλοιπα του ομίλου, όπως πχ τα tiguan εαν σκαλοπάτι πάνω απο τα αντίστοιχα Skoda. -
@andya3 δυνατός ο Καψιώχας και το ξέρω από το Αγρίνιο που κατάγομαι.
Από Αθήνα μήπως ξέρεις καλά εξειδικευμένα στα βόρεια να έχω υπόψιν μου;
-
Ποναει γατακια η Αουντι? Οταν επαιρνε τα WRC οι αλλες πριμιουμ παλεβαν με καθρεφτακια να την ανταγωνιστουν σε.... χλίδα. Επιπλεον τα 4κινητα της σενταν και καραβαν ποιος μπορεσε ποτε να τα συναγωνιστει?
Τετρα για σεμιναριο. Αυτα για οσους δεν αρκουνται μονο σε οθονες και μαλακα πλαστικα.
Το καλυτερο ειναι πως μπορει να στεκεται στα ποδια της (ακριβως γιατι φτιαχνει αμαξαρες) διχως επιδοτησεις εντος ομιλου ( οπως συμβαινει με αλλες και αλλες).
Η Αουντι εβαζε λεντ 20 χρονια πισω. Τωρα τα βαζει και η Τάτα.
Ο ουρανος μπορει σε καποιους να ξεκολλησε, ομως φιλιες με την οδικη αλλοι εχουν...
Μπορει οποιος θελει να γραφει πως δε του αρεσουν τα αουντι αλλα ως εκει. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεμε.
Q3 και allroad παιζουν χωρις αντιπαλο απο την πρωτη μερα που παρουσιαστηκαν. Τα υπολοιπα μοντελα της επισης παντα πρωτα στις κατηγοριες τους.
Καλημερα. -
@green-power said in AUDI FORUM:
Δεν είναι ακριβώς βόρεια, αλλά είναι - ισως - το καλύτερο εξειδικευμένο στην Αττική.
https://www.vagdynamics.gr/ -
Δεν ξέρω αν είναι ο "καλύτερος" αλλά σίγουρα πολύ τίμιος:
ABT Sportsline Athens - Leof. Kon/nou Karamanli 188, Acharnes 136 77
-
@harisma23 said in AUDI FORUM:
Μια ερώτηση:
Όλοι εσείς που κατακεραυνώνετε την Audi επειδή πουλάει "ίδια" αυτοκίνητα με τη VW σε ακριβότερες τιμές, δεν έχετε αγοράσει ποτέ ένα επώνυμο τζιν των 150 Ευρώ αντί για το ανώνυμο, φθηνό των 20; Ένα ρολόι των 300 Ευρώ αντί για το φθηνό πλην όμως τίμιο Casio των 50;
Κι εδώ μιλάμε για πολύ μεγαλύτερες ποσοστιαία διαφορές από το 10-20% της επαύξησης από VW σε Audi...Τα γούστα (και η ποιότητα) πληρώνονται...
ε μα βεβαια. όταν είμασταν 18 το πουλ μουρ μπας και βγαλουμε γκομενα ήταν Ν1 στις προτεραιότητες πλάκα κάνεις? εννοείται. ολα μάρκες τότε!!!!
και το γ...... το κάπνισμα γιαυτό το αρχισα ο ηλίθιος, πουλ μουρ. Μακάρι να είχα μυαλό στο κεφάλι μου.
μεγαλώσαμε όμως ..... αλλα πράγματα μετράνε τώρα. αγοράζω κάτι για μένα να ευχαριστηθώ όχι για πουλ μουρ και να βγάλω γκόμενα, πάνε αυτες οι καλές εποχές. μονο το γ.... το κάπνισμα μου εμεινε κουσούρι, μακάρι να το κόψω κάποια στιγμη επιτυχώς.
-
@spi_duster said in AUDI FORUM:
Ποναει γατακια η Αουντι? Οταν επαιρνε τα WRC οι αλλες πριμιουμ παλεβαν με καθρεφτακια να την ανταγωνιστουν σε.... χλίδα. Επιπλεον τα 4κινητα της σενταν και καραβαν ποιος μπορεσε ποτε να τα συναγωνιστει?
Τετρα για σεμιναριο. Αυτα για οσους δεν αρκουνται μονο σε οθονες και μαλακα πλαστικα.
Το καλυτερο ειναι πως μπορει να στεκεται στα ποδια της (ακριβως γιατι φτιαχνει αμαξαρες) διχως επιδοτησεις εντος ομιλου ( οπως συμβαινει με αλλες και αλλες).
Η Αουντι εβαζε λεντ 20 χρονια πισω. Τωρα τα βαζει και η Τάτα.
Ο ουρανος μπορει σε καποιους να ξεκολλησε, ομως φιλιες με την οδικη αλλοι εχουν...
Μπορει οποιος θελει να γραφει πως δε του αρεσουν τα αουντι αλλα ως εκει. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεμε.
Q3 και allroad παιζουν χωρις αντιπαλο απο την πρωτη μερα που παρουσιαστηκαν. Τα υπολοιπα μοντελα της επισης παντα πρωτα στις κατηγοριες τους.
Καλημερα.Το all road είπα ήδη ότι και γω θα το έπαιρνα , ΑΜΑΞΑΡΑ
Αυτο για τα WRC ισχύει επίσης.
αλλά έχασε τον δρόμο της με τα χρόνια.... φασόν βγάζει πια με όμορφη εμφάνιση και το παίζει πρεμιουμι
Α4 1,6 ο θείος, μη μιλάμε για οδικές πήγαινε να του το πεις εκείνου. εχει πληρώσει αλλό ενα Α4 από ζημιές.
-
@green-power said in AUDI FORUM:
@andya3 δυνατός ο Καψιώχας και το ξέρω από το Αγρίνιο που κατάγομαι.
΄Η πρόταση συνεργείου είναι κάτι που το αποφεύγω. Κανένα δεν είναι ιδανικό, όσους έχω επισκεφθεί κάτι έχω για να παραπονιέμαι...
Έχω καταλήξει όμως με τα χρόνια σε ένα εξειδικευμένο, που θεωρώ ότι υπερέχει από τ΄ άλλα. Δεν είναι βόρεια, αλλά έχει κοντά στάση ηλεκτρικού και μπορείς να πηγαίνεις εύκολα. Θα σου στείλω pm - αν βρω πως γίνεται...χα, χα
-
Θα σου στείλω pm - αν βρω πως γίνεται...χα, χα
Πας στο προφίλ του και πατας πανω δεξια στις 3 τελίτσες:
-
@fanis75 said in AUDI FORUM:
Θα σου στείλω pm - αν βρω πως γίνεται...χα, χα
Πας στο προφίλ του και πατας πανω δεξια στις 3 τελίτσες:
οκ ευχαριστώ.
-
Ιδια και "φασόν" με τα VW & Skoda δεν είναι πάντως τα Audi.
Μόμο τα μικρά μοντέλα Α3/ Q3 κτλ μοιράζονται πλατφόρμες αλλα και οι BMW & η Μercedes σε αυτές τις κατηγορίες επιλάγουν οικονομικές λύσεις και συνεργασίες χωρίς καμία ιδιαίτερη τεχνολογική ιδιαιτερότητα.Ουτε χειρότερη ειναι σε αξιοπιστία σε σχέση με BMW & Mercedes.Στα ίδια χάλια είναι και οι τρείς. -
Ε ναι έχει δύο επίπεδα η audi. Σε αυτά που αγοράζονται όπως τα a1-a3-a4κτλ είναι ίδια με τα vw με κάποιες διαφορές του στυλ νίκελ σε ένα σημείο και πιο αγριεμενη σχεδίαση. Καμία αλλη διαφορά.
Στα μεγάλα όμως είναι άλλη μάρκα. Από a6 και πάνω ,εκδόσεις rs κτλ προσφέρουν αυτοκίνητα που δεν τα προσφέρει η vw
Κανονικά η audi έπρεπε να μείνει ως premium εταιρία να κυνηγάει τις εκάστοτε λιμουζίνες του ανταγωνισμού και σήμερα τα suv, αλλά το marketing είδε κενό στα πιο κάτω οικονομικά στρώματα και πολύ πετυχημένα άλλαξε τα σήματα στα vw και εισέπραξε την υπεραξία του σήματος της audi που ήταν διατεθειμένοι πολλοί αγοραστές να δώσουν με σκοπό την ενίσχυση της εικόνας τους.
Αυτή είναι η μόνη και μοναδική αλήθεια.
Η πλάκα είναι πως τα στελέχη του μάρκετινγκ που θα το σκέφτηκαν αυτό λογικά θα κυκλοφορούν με a6-a8 ..χαχαχα
-
Χθες το βράδυ, επιστρέφοντας σπίτι είδα στη Συγγρού ένα ταπεινό Audi Α1, αλλά στην έκδοση S-line για πρώτη φορά ζωντανό.
Το αυτοκίνητο ήταν ένα κομψοτέχνημα, αν δεν με ένοιαζαν τα χρήματα θα το έβαζα στο σαλόνι μου να το βλέπω κάθε πρωί που ξυπνάω.
Αυτή είναι η αλήθεια...δηλ. ότι πληρώνεις παίρνεις. -
Από σχεδίαση ναι διαφέρουν. Συμφωνώ. Στην ουσία όμως είναι ολόιδιο με το πόλο με κάποιο έξτρα πακέτο αναρτήσεων (συνήθως πιο σκληρό).
Αν μου έλεγες πως έχεις πάρα πολλά λεφτά, δεν σε νοιάζει το κόστος διαβίωσης και πετάω λεφτά εύκολα σε διάφορα χόμπυ και αντικείμενα, και πάρε ένα αυτοκίνητο πόλης. Οκ ίσως αγοράζα το a1 με όλα μέσα και dsg και ζανταρεςκτλ. Θα πήγαινα για καφέ με αυτό και θα είχα ένα τουπε. Να λέμε αλήθειες.
Αλλά να στερήσω από τον εαυτό μου και την οικογένειά μου χρήματα για να κάνω το ίδιο.... Όχι.
Εκεί είναι όλη η κριτική στα αουντι. Σε αυτό το σημείο.Τα αγοράζουν άνθρωποι που δεν μπορούν μόνο και μόνο για το σήμα
-
Χθες το βράδυ, επιστρέφοντας σπίτι είδα στη Συγγρού ένα ταπεινό Audi Α1, αλλά στην έκδοση S-line για πρώτη φορά ζωντανό.
Το αυτοκίνητο ήταν ένα κομψοτέχνημα, αν δεν με ένοιαζαν τα χρήματα θα το έβαζα στο σαλόνι μου να το βλέπω κάθε πρωί που ξυπνάω.
Αυτή είναι η αλήθεια...δηλ. ότι πληρώνεις παίρνεις.ιδιο μεν με το πόλο για μένα.
Αλλά σε σχεδίαση μαρέσει και μένα πολύ, είχαμε πάει να το δούμε με την γυναικα της άρεσε πάρα πολύ.
κουκλί είναι πάντως. Με τίποτα δεν θα το έπαιρνα....... αλλά κουκλί. απο σχεδίαση ΠΟΤΕ δεν έχω πει κακό λόγο για audi, πάντα μου άρεσαν.
αν δεν σε νοιάζουν τα χρήματα καθόλου είναι πολύ καλή επιλογη στα μικρά
τωρα στο ότι πληρώνεις παίρνεις ανάλογα τι εννοείς.... εχω πει την άποψη μου μην επαναλαμβάνομαι. Σαν αυτοκίνητο δεν έχει τίποτα σπουδαίο παραπάνω από το polo.....
AUDI FORUM