-
Τους έφαγε ένα vag group μια ωραία γκόμενα. Μπορεί να ήταν και η ίδια.
Να στην φάει ένας δικηγόρος, ένας γιατρός, έστω ένας μηχανικός να πάει στα διαλα.Αλλά ρε φίλε να στη φάει ένα vag???
Το vag group δεν ειναι καν άνθρωπος!!!!!
-
@andya3 said in AUDI FORUM:
Τα έχουμε ξανασυζητήσει περί VW, Audi κλπ, απλώς οι γνωστοί για την αντιπάθεια τους στα vag, επαναφέρουν το θέμα σε κάθε ευκαιρία.
Τα αυτοκίνητα είναι συγγενικά, αλλά δεν είναι ίδια. Χρησιμοποιούν κοινά μηχανικά μέρη και πλατφόρμες, αλλά τα σχεδιάζουν διαφορετικοί μηχανικοί, τα φτιάχνουν διαφορετικά εργοστάσια και οι προδιαγραφές ποιότητάς τους είναι διαφορετικές και απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.
Και τιμολογιακά το vag είναι πολύ τίμιο. Αντίστοιχα μοντέλα vw-audi δεν έχουν υπερβολική διαφορά τιμής. Για προ φόρων μιλάμε, γιατί το Ελληνικό φορολογικό σύστημα εκτινάσσει την τιμή των audi.Ατάκες που δίνουν και ποσοστά ομοιότητας (90-95%) μου φαίνονται αστείες, που το ξέρετε ρε παιδιά?
Εξίσου αστεία μου φαίνονται και τα απαξιωτικά σχόλια του τύπου ίδια είναι, όπως και οι διθύραμβοι για τα audi, ότι είναι πολύ ανώτερα από τα vw.
Είναι ξαδερφάκια, έχουν ομοιότητες και διαφορές και μια διαφορά τιμής που ο καθένας αποφασίζει κατά την κρίση του αν αξίζει να τη δώσεις.Aπορώ τι συζητάτε, τα περισσότερα ξαδερφάκια είναι πλέον απο 2 οικογένειες, stellantis-VAG-τέρμα τα παραμύθια.
-
Άσχετο τώρα. Ερώτημα προς fanis75, gatoz κλπ. Γιατί κάθε φορά που γίνεται κάποια συζήτηση για κάποιο vag πετάγεστε με απαξιωτικά σχόλια?
Από τη μία είναι δικαίωμά σας, ελεύθερα γράφει ο καθένας ότι θέλει. Από την άλλη όμως το κάνετε συνέχεια. Κι εγώ έχω συγκεκριμένη αρνητική άποψη για την Toyota ή κάποια Γαλλικά, αλλά δεν μπαίνω κάθε φορά στις συζητήσεις στα αντίστοιχα νήματα να βγάζω φτυάρι.Θα έλεγα ότι η στάση που κρατάτε δείχνει εμπάθεια και ότι επιχειρείτε να προκαλέσετε τους ιδιοκτήτες και τους συμπαθούντες τα vag.
Φτιάξτε ένα τυποποιημένο κείμενο, να το βάζετε με copy-paste σε κάθε συζήτηση vag να σας φεύγει κι εσάς ο καημός, να το προσπερνάμε κι εμείς, για να μη διαλύετε και αποπροσανατολίζετε και την κουβέντα...
Νομίζω έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε στα νήματα του vag...λανθανεις. το ιδιο, εεεε οκ λιγο λιγοτερο, απαξιωνω και τα γκεικα γαλλικα και τις χουβερ με μακρυ σωληνα τουοτες. ενα ψηφο παραπανω χρεπιας τη βαζω στα φαου σαν πρωην κατοχος tsi, και απο τα πρωτα και απο τα μετα.
-
@gatoz said in AUDI FORUM:
Άσχετο τώρα. Ερώτημα προς fanis75, gatoz κλπ. Γιατί κάθε φορά που γίνεται κάποια συζήτηση για κάποιο vag πετάγεστε με απαξιωτικά σχόλια?
Από τη μία είναι δικαίωμά σας, ελεύθερα γράφει ο καθένας ότι θέλει. Από την άλλη όμως το κάνετε συνέχεια. Κι εγώ έχω συγκεκριμένη αρνητική άποψη για την Toyota ή κάποια Γαλλικά, αλλά δεν μπαίνω κάθε φορά στις συζητήσεις στα αντίστοιχα νήματα να βγάζω φτυάρι.Θα έλεγα ότι η στάση που κρατάτε δείχνει εμπάθεια και ότι επιχειρείτε να προκαλέσετε τους ιδιοκτήτες και τους συμπαθούντες τα vag.
Φτιάξτε ένα τυποποιημένο κείμενο, να το βάζετε με copy-paste σε κάθε συζήτηση vag να σας φεύγει κι εσάς ο καημός, να το προσπερνάμε κι εμείς, για να μη διαλύετε και αποπροσανατολίζετε και την κουβέντα...
Νομίζω έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε στα νήματα του vag...λανθανεις. το ιδιο, εεεε οκ λιγο λιγοτερο, απαξιωνω και τα γκεικα γαλλικα και τις χουβερ με μακρυ σωληνα τουοτες. ενα ψηφο παραπανω χρεπιας τη βαζω στα φαου σαν πρωην κατοχος tsi, και απο τα πρωτα και απο τα μετα.
Οφείλω να ομολογήσω ότι για την Toyota λες χειρότερα.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι στοιχειώδεις λόγοι ευγενείας και προς χάρη των καλών αυτοκινητιστικών διαλόγων, επιβάλεται να μην διαταράσσουμε τις συζητήσεις στα νήματα αυτοκινήτων που δεν μας ενδιαφέρουν ή δεν συμπαθούμε και να βγάζουμε φτυάρι...
Αν το έκανα εγώ στην Toyota π.χ. με βάση τις απόψεις μου, θα με είχαν αποβάλει από το forum...
-
Τα αουντι του ποπολου είναι σκέτη κοροϊδία
-
Τέλος πάντων, νομίζω ότι στοιχειώδεις λόγοι ευγενείας και προς χάρη των καλών αυτοκινητιστικών διαλόγων, επιβάλεται να μην διαταράσσουμε τις συζητήσεις στα νήματα αυτοκινήτων που δεν μας ενδιαφέρουν ή δεν συμπαθούμε και να βγάζουμε φτυάρι...
Αν το έκανα εγώ στην Toyota π.χ. με βάση τις απόψεις μου, θα με είχαν αποβάλει από το forum...
Νομίζω ότι σε ένα αυτοκινητιστικό σαιτ είναι καλό να ακούγονται όλες οι γνώμες για οποιοδήποτε μοντέλο και μάρκα. αν υπάρχουν και ιδιοκτήτες ακόμα καλύτερα ...
ο γάτος π.χ. είχε vw. -
@gtsartsal said in AUDI FORUM:
Νομίζω ότι σε ένα αυτοκινητιστικό σαιτ είναι καλό να ακούγονται όλες οι γνώμες για οποιοδήποτε μοντέλο και μάρκα. αν υπάρχουν και ιδιοκτήτες ακόμα καλύτερα ...
ο γάτος π.χ. είχε vw.Σωστά απλά σε αυτό το site τα γράφουμε οπότε δεν μπορούν να ακουστούν. Εκτός αν τα διαβάζουμε φωναχτά να τα ακούει όλο το γραφείο. Ωραίο είναι και αυτό. Να διαβάζεις δυνατά τα ποστ του Χάρη. Θα πάρεις και αναρρωτική στα σίγουρα.
Οκ σταματάω έβαλα τρεις δόσεις καφέ το πρώι και πάω με τους κόφτες
-
Όλα τα κράζω όταν κάνουν μ@λακίες, αλλά τα VAG περισσότερο γιατι:
- Είναι η ντροπή της αυτοκίνησης
- Κατέστρεψαν την σύγχρονη αυτοκίνηση
- Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες
ΥΓ: Είναι παράδειγμα προς μίμηση για sales & marketing, τους θαυμάζω ως εταρεία. Αλλά ως αυτοκίνητα όχι, πάρα πολύ μέτρια.
-
αναδρομικο ποστ, το ελεος σας κυριε αντιε,
καποιος εγραψε για τιγκουαν 130 παραπανω, δεν το ειχε παρει το ματι μου....
το ειχα ακριβως πριν το γκέικο. ε, ναι το λες και προβλημα και επικινδυνο να ειναι τοσο αδυναμο ενα τοσο μεγαλο αμαξωμα. ειδικα οταν περνας απο στενα και θελεις ανοιχτο οριζοντα να κοψεις αν ερχεται αμαξι στα 272 μετρα. απαραδεκτα αργο. στις εκκινησεις. σε αντιθεση με το 150αρι. τοσο καλο αυτοκινητο, βλεπεις αντιε δεν τα θαβω ολα τα φαου, και ας ειχε 19αρες και διαβαζα αν ηταν ΕΠΕ ή ΙΚΕ η εταιρεια που εφτιαξε το καπακι του υπονομου, μπορεις να δεις το νημα των τιγκ, Ε, ειναι αμαρτια με τοσο ξεψυχο κινητηρα. -
Έχουμε καταλάβει πως η VW κατέστρεψε την σύγχρονη αυτοκίνηση;
-
@super-t said in AUDI FORUM:
Ναι, το πιστεύει ο fanis75, δεν φτάνει αυτό?
-
το ειχα ακριβως πριν το γκέικο. ε, ναι το λες και προβλημα και επικινδυνο να ειναι τοσο αδυναμο ενα τοσο μεγαλο αμαξωμα. ειδικα οταν περνας απο στενα και θελεις ανοιχτο οριζοντα να κοψεις αν ερχεται αμαξι στα 272 μετρα. απαραδεκτα αργο. στις εκκινησεις. σε αντιθεση με το 150αρι. τοσο καλο αυτοκινητο, βλεπεις αντιε δεν τα θαβω ολα τα φαου, και ας ειχε 19αρες και διαβαζα αν ηταν ΕΠΕ ή ΙΚΕ η εταιρεια που εφτιαξε το καπακι του υπονομου, μπορεις να δεις το νημα των τιγκ, Ε, ειναι αμαρτια με τοσο ξεψυχο κινητηρα.Όποιου δεν του φτάνει να πάρει το 150. Για όλα έχει ο μπαξές.
Δηλαδή το δικό σου το γκέικο σε 130 3-κύλινδρο κιόλας, πήγαινε καλύτερα? Αν το έχεις οδηγήσει σ' αυτή την έκδοση. -
το ειχα ακριβως πριν το γκέικο. ε, ναι το λες και προβλημα και επικινδυνο να ειναι τοσο αδυναμο ενα τοσο μεγαλο αμαξωμα. ειδικα οταν περνας απο στενα και θελεις ανοιχτο οριζοντα να κοψεις αν ερχεται αμαξι στα 272 μετρα. απαραδεκτα αργο. στις εκκινησεις. σε αντιθεση με το 150αρι. τοσο καλο αυτοκινητο, βλεπεις αντιε δεν τα θαβω ολα τα φαου, και ας ειχε 19αρες και διαβαζα αν ηταν ΕΠΕ ή ΙΚΕ η εταιρεια που εφτιαξε το καπακι του υπονομου, μπορεις να δεις το νημα των τιγκ, Ε, ειναι αμαρτια με τοσο ξεψυχο κινητηρα.Όποιου δεν του φτάνει να πάρει το 150. Για όλα έχει ο μπαξές.
Δηλαδή το δικό σου το γκέικο σε 130 3-κύλινδρο κιόλας, πήγαινε καλύτερα? Αν το έχεις οδηγήσει σ' αυτή την έκδοση.ναι, το εχω οδηγησει και πηγαινε καλυτερα. αρκετα καλυτερα βασικα. οχι να το πεις και σβελτο, αλλα ηταν οκ.
το τιγκ ειναι μεγαλυτερο αμαξωμα. και δειχνει πολυ ραθυμο. βαλε και τις 19αρες και εδεσε το γλυκο.
αν επαιρνα τιγκ, που θα επαιρνα, θα ηταν τουλαχιστον 150αρι. -
@gtsartsal said in AUDI FORUM:
ο γάτος π.χ. είχε vw.Ενώ σε πρώτη εντύπωση φαίνεται λογικό αυτό που λες, στην περίπτωση που συζητάμε υπάρχει μια επαναληψιμότητα που έχει γίνει κουραστική και υποδηλώνει σκοπιμότητα. Και αυτό σχολίασα. Μάλλον είσαι εκτός κλίματος...
-
Δηλαδή το δικό σου το γκέικο σε 130 3-κύλινδρο κιόλας, πήγαινε καλύτερα? Αν το έχεις οδηγήσει σ' αυτή την έκδοση.ναι, το εχω οδηγησει και πηγαινε καλυτερα. αρκετα καλυτερα βασικα. οχι να το πεις και σβελτο, αλλα ηταν οκ.
το τιγκ ειναι μεγαλυτερο αμαξωμα. και δειχνει πολυ ραθυμο. βαλε και τις 19αρες και εδεσε το γλυκο.
αν επαιρνα τιγκ, που θα επαιρνα, θα ηταν τουλαχιστον 150αρι.Σύμφωνοι. Αυτά είναι υποκειμενικά όμως. Έχω συνομιλήσει με κατόχους Tig 130 που το θεωρούν υπεραρκετό για τις δικές τους ανάγκες. Πραφανώς κάνουν κυρίως αστικές διαδρομές και εκδρομούλες. Εσύ έχεις και τα γούστα σου με τα βουνά και τα λαγκάδια...
-
@lap said in AUDI FORUM:
Τα αουντι του ποπολου είναι σκέτη κοροϊδία
Είσαι γνωστός δολιοφθορέας. Αλλά είσαι και το Νο.1 χιούμορ του forum, οπότε δεν σε βάζω στους "κακούς αντι-βαγκίτες"
-
Ατάκες που δίνουν και ποσοστά ομοιότητας (90-95%) μου φαίνονται αστείες, που το ξέρετε ρε παιδιά?
Επειδή εγώ ανέφερα ποσοστά, φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε μένα. Προφανώς και δεν μπορούν να οριστούν με ένα νούμερο οι ποιοτικές διαφορές. Εγώ όμως χρησιμοποίησα το πολύ μεγάλο ποσοστό του 95%, ενδεικτικά. Με την έννοια ότι ενώ κάποιοι πιστεύετε ότι VW και Audi είναι ίδια, εγώ θα δεχτώ ότι είναι κατά 95% ίδια, αλλά ακόμη και αυτό το (πολύ μικρό) 5% της διαφοράς, για κάποιους αξίζει να το πληρώσουν λίγο παραπάνω. Οι ίδιοι μάλιστα που δεν το δέχονται, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πολύ μεγαλύτερες (ποσοστιαία) διαφορές για άλλα καταναλωτικά αγαθά που επίσης είναι ίδια ή σχεδόν ίδια.
Τί σου φαίνεται αστείο, στα παραπάνω;
-
@green-power said in AUDI FORUM:
@andya3 συμφωνώ. Άλλο η πώληση και άλλο η τεχνική συντήρηση. Νομίζω σε vag μόνο ο καψιώχας τα πάει καλά είχε βραβευτεί κιόλας παλιότερα από τη μητρική VW στη Γερμανία αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα στο ίδιο.
Σε αυτό το θέμα σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες ανεξαρτήτως μάρκας σε βλέπουν σαν κουμπαρά χωρίς να έχουν απαραίτητα γνώση του αντικειμένου. Και κάτι πολύ σημαντικό. Σε εξειδικευμένα γνωρίζεις τον μηχανικό και συζητάς άμεσα μαζί του κάτι που δεν ισχύει στις αντιπροσωπείες που σου χρεώνουν ένα σκασμό λεφτά μόνο για εργατικά χωρίς η δουλειά να είναι ανάλογη.
Όσο τρέχει η εγγύηση αντιπροσωπεία. Μετά τη λήξη σε πολύ καλό εξειδικευμένο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Για να επανέλθουμε στην ουσιαστική συζήτηση περί vag.
Συμφωνώ μαζί σου, ότι μόλις τελειώσει η εγγύηση ρίχνεις μαύρη πέτρα στην αντιπροσωπεία και πας σε εξειδικευμένους.Το έμαθα με τον κακό τρόπο βέβαια, στην αρχή δεν ήξερα, πήγαινα σε εξουσιοδοτημένα και έπεφτε το δάγκωμα σύννεφο και η δουλειά μέτρια.
Οι τιμές 50% κάτω και γνώστες από την εμπειρία μου. Στην Αθήνα που ξέρω υπάρχουν εξαιρετικοί τεχνικοί και πολύ καλοί επαγγελματίες. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα.
Από τον Καψιώχα έχω πολύ θετική εμπειρία. Οικογενειακές διακοπές στην Πρέβεζα, Αύγουστο και πέφτει το παράθυρο του οδηγού. Κλασσική βλάβη vag, αλλά σε κακή στιγμή. Ρωτάω για συνεργείο, μου προτείνουν Καψιώχα. Μου κλείνει τηλεφωνικά ραντεβού σε 2 ώρες. Πάω, δεν περιμένω καθόλου, μου αλλάζουν γρύλο και φεύγω. Ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα. Μου δίνουν και την απόδειξη για την εγγύηση, το γράφουν και στο βιβλίο service, άψογος, οργανωμένος, κύριος.
-
@harisma23 said in AUDI FORUM:
Ατάκες που δίνουν και ποσοστά ομοιότητας (90-95%) μου φαίνονται αστείες, που το ξέρετε ρε παιδιά?
Επειδή εγώ ανέφερα ποσοστά, φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε μένα. Προφανώς και δεν μπορούν να οριστούν με ένα νούμερο οι ποιοτικές διαφορές. Εγώ όμως χρησιμοποίησα το πολύ μεγάλο ποσοστό του 95%, ενδεικτικά. Με την έννοια ότι ενώ κάποιοι πιστεύετε ότι VW και Audi είναι ίδια, εγώ θα δεχτώ ότι είναι κατά 95% ίδια, αλλά ακόμη και αυτό το (πολύ μικρό) 5% της διαφοράς, για κάποιους αξίζει να το πληρώσουν λίγο παραπάνω. Οι ίδιοι μάλιστα που δεν το δέχονται, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πολύ μεγαλύτερες (ποσοστιαία) διαφορές για άλλα καταναλωτικά αγαθά που επίσης είναι ίδια ή σχεδόν ίδια.
Τί σου φαίνεται αστείο, στα παραπάνω;
Λάθος φανταζεσαι. Δεν αναφέρομαι σε σένα. Ποσοστά έχουν γράψει κι άλλοι, ονόματα δεν κρατάω. Οπότε τίποτα προσωπικό.
Επίσης ανήκω σ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα vw και τα audi έχουν μεγάλες ομοιότητες αλλά δεν είναι ίδια, και η διαφορά τιμής τους (προ φόρων) είναι δικαιολογημένη.
Άρα καμία διαφωνία επί της αρχής. -
@super-t said in AUDI FORUM:
- Ημιάκαμπτος
- DSG
- Τουρμπομοτερ με πολλά προβλήματα και φτηνά άλογα στις κουλομαρίες
- Ίδια αμάξια με άλλο σήμα, 27 διαφορετικές μάρκες και μοντέλα για το ίδιο αυτοκίνητο
- Έμφαση σε μη ουσιαστικά πράγματα και ξεχνάμε την ουσία της αυτοκίνησης - ζουληχτά πλαστικούλια (και ας πέφτει η οροφή) αλλά ημιάκαμπτος και ταμπούρα εκεί που δεν φαίνεται. Πόρτα "χρηματοκιβώτιο" αλλά 60 άλογα για να σκοτώνεσαι στην προσπέραση...ευτυχώς είχαν καλή παθητική.
- Αναίσθητα τιμόνια
- Ψευδαίσθηση Πρίμιουμ
Ειδικά αυτό που έκανε στην PSA είναι Case Study....Ρουα Ματ...τους βγάζω το καπέλο. Απο τις πιο έξυπνες κινήσεις (αλλά καταστοφικές) σε όλη την αυτοκίνηση!!
AUDI FORUM