-
Οσο είχαμε sedan ή hatchback ,και τρώγαμε και διπλόπιττα για να μας πιάσει, δυσκολευόμασταν πολύ να τηρήσσουμε τα όρια.
Τώρα με τα suv τηρούμε τα όρια , και τρώμε και σαλάτες με κινόα.
Ο υβριδισμός ίσως σε κάνει σε μερικές υλοποιήσεις να μειώνεις το γκάζι και να παίζεις με την κατανάλωση.
Υπάρχουν όμως και υβριδικά γρήγορα , ο υβριδικός της Honda είναι πολύ πιο γρήγορος από υλοποίησεις vm, bmw και ο διλιτρος της toyota είναι στην ίδια κατηγορία.
Νομίζω οτι δεν είναι τόσο θέμα αυτοκινήτου όσο νοοτροπίας των οδηγών. Αυτός που θα επιλέξεις συνειδητά 1.8 hybrid πηγαίνει χαλαρά και ατσαλάκωτος με 110 και παίζει με την κατανάλωση.
Οποιος δεν χόρτασε γκάζι μικρός παίζει με το waze ώστε να πηγαίνει με ταχύτητες αυτοφόρου.
-
@tolisk20 said in TOYOTA FORUM:
καθημερινο αμαξι 600+ αλογων
Ποιο ηταν αυτο?
@antonmone said in TOYOTA FORUM:
Στο Nativity in black a tribute to Black Sabbath,οι θεοί Megaderh παίζουν το Paranoid οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι ο Nick έπαιζε ντραμς μόνος του ,οπότε ακούγεται ο Mustaine να του φωνάζει τρίς…
Ελα ρε μεταλλο . Χαιρομαι που εισαι μεταλλας
Αλλά οι θεοι ειναι οι Black Sabbath , οχι οι Megadeth -
@alexandros-k said in TOYOTA FORUM:
Ποιο ηταν αυτο?
Στο Nativity in black a tribute to Black Sabbath,οι θεοί Megaderh παίζουν το Paranoid οπότε όταν τελείωσε το τραγούδι ο Nick έπαιζε ντραμς μόνος του ,οπότε ακούγεται ο Mustaine να του φωνάζει τρίς…
Αλλοι οι θεοι ειναι οι Black Sabbath , οχι οι MegadethΜην αρχίσουμε το Gods of Metal!
Σίγουρα πάντως όχι οι Megadeth! Επίσης οι Black Sabbath είναι σίγουρα οι pioneers, για το Gods η κουβέντα μπορεί να τείνει στο άπειρο!!! -
@ataim said in TOYOTA FORUM:
Είχαν βγάλει κούρσα για την εθνική, δεν είναι ούτε το yc, ούτε το rav, ούτε το cc. Στα 200 με το gs450h είσαι όπως στα 100 με τα άλλα. Κρίμα που το σταμάτησαν.
Μας έχει κλατάρει το πίσω αριστερό λάστιχο με τα 200 με το 450...
Μια χαρά ήταν...
-
Ποιο ηταν αυτο?
Αλλά οι θεοι ειναι οι Black Sabbath , οχι οι MegadethHonda civic eg vti turbo
-
@vagkirk said in TOYOTA FORUM:
Ναι μέσα στην πόλη μερικοί hybrid είναι απίστευτα σπαστικοι, αφήνουν μεγάλη απόσταση από τον μπροστινό τους στο σταμάτα ξεκινά και ανεβάζουν την δική μας κατανάλωση και την πίεση τουλάχιστον 20-30% καθώς πιέζουμε περισσότερο το πεντάλ για να προσπεράσουμε μόλις βρεθεί κενό δεξιά ή αριστερά μας.
Τώρα για τις υψηλές ταχύτητες στην ΕΟ δεν μιλάμε για τάπα 180 σε όλη τη διαδρομή αλλά σε μερικά σημεία χωρίς κίνηση, περισσότερο το βράδυ, θεωρώ πως όλα τα αυτοκίνητα από τα μέσα του 2000 και μετά με καλά ελαστικά και σωστά συντηρημένα από πλευράς αναρτήσεων και φρένων δεν αποτελούν κίνδυνο να αναπτύσσουν μερικές φορές και ταχύτητες από 140 έως 180 .
Το μόνο που φοβάμαι στις περιπτώσεις αυτές είναι το πολύ σπάνιο γεγονός να μπει κάποιο ζωάκι μέσα στην ΕΟ ειδικά τη νύχτα.
Με βάση τον Κ.Ο.Κ. η σωστή απόσταση ανάμεσα σε 2 οχήματα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2sec. για να υπάρχει εύλογος χρόνος αντίδρασης.
Τη νύχτα ναι μεν είναι λιγότερη η κίνηση σε Ε.Ο., αλλά η αντίδραση μας και τα αντανακλαστικά μας λόγω μειωμένης ορατότητας είναι πολλ/σια μειούμενα και χαμηλοτέρα.Κανένας νυχτερινός φωτισμός δεν προσομειώνει 100% την ορατότητά μας στο φυσικό φως της ημέρας.
Πόσο μάλλον σε υψηλές ταχύτητες και νύχτα.. -
-
Ποιο ηταν αυτο?
Αλλά οι θεοι ειναι οι Black Sabbath , οχι οι MegadethΑλέξανδρε χαίρομαι που βρήκα ομοιοπαθείς!!!
Η αναφορά μου στο Nativity που ήταν ένα <δυσκολο> από κάποιες απόψεις άλμπουμ με αιρετικές διασκευές και εκτελέσεις,θα έπρεπε να με καταστήσει αυτομάτως υπεράνω υποψίας fan των θρύλων του metal!
Μου δίνετε όμως η ευκαιρία για μια διευκρινηση.Ας πούμε ότι δεν είναι μονοθειστικη θρησκεία αλλά κάτι σαν το αρχαιοελληνικό δωδεκάθεο με τα παρακλάδια του.
Οι megaderh φυσικά δεν είναι οι θεοί (το οι) κάνει την διαφορά αλλά σίγουρα αξίζουν μια θέση στο δωδεκάθεο κατά την ταπεινή μου άποψη!Σιγουρα καλύτεροι απο τα άλλα δύο πιο διάσημα γκρουπ (ονόματα δεν λέμε)φαντάσου να είχε και φωνή ο κοκκινοτριχης δηλαδη.Φυσικα ΟΙ ΘΕΟΙ είναι οι Black Sabbath,ότι πιο πρωτοποριακό έχει να παρουσιάσει η μουσική σκηνή εδώ και πάρα πολλά χρόνια για πολλούς λόγους!
Προσωπικά είμαι λάτρης και φανατικός πιστος του απόλυτου που ακούει
στο όνομα Ozzy!Φανατικοτερος της Sharon!
ΥΓ.Οταν θέλω να γελάσω με κάποιον που τυποποιεί τη μουσική και τους καλλιτέχνες,βάζω πρώτα το evidence και μετά το war pigs από τους Faith no more! -
Ποιο ηταν αυτο?
Αλλά οι θεοι ειναι οι Black Sabbath , οχι οι MegadethΑλέξανδρε χαίρομαι που βρήκα ομοιοπαθείς!!!
Η αναφορά μου στο Nativity που ήταν ένα <δυσκολο> από κάποιες απόψεις άλμπουμ με αιρετικές διασκευές και εκτελέσεις,θα έπρεπε να με καταστήσει αυτομάτως υπεράνω υποψίας fan των θρύλων του metal!
Μου δίνετε όμως η ευκαιρία για μια διευκρινηση.Ας πούμε ότι δεν είναι μονοθειστικη θρησκεία αλλά κάτι σαν το αρχαιοελληνικό δωδεκάθεο με τα παρακλάδια του.
Οι megaderh φυσικά δεν είναι οι θεοί (το οι) κάνει την διαφορά αλλά σίγουρα αξίζουν μια θέση στο δωδεκάθεο κατά την ταπεινή μου άποψη!Σιγουρα καλύτεροι απο τα άλλα δύο πιο διάσημα γκρουπ (ονόματα δεν λέμε)φαντάσου να είχε και φωνή ο κοκκινοτριχης δηλαδη.Φυσικα ΟΙ ΘΕΟΙ είναι οι Black Sabbath,ότι πιο πρωτοποριακό έχει να παρουσιάσει η μουσική σκηνή εδώ και πάρα πολλά χρόνια για πολλούς λόγους!
Προσωπικά είμαι λάτρης και φανατικός πιστος του απόλυτου που ακούει
στο όνομα Ozzy!Φανατικοτερος της Sharon!
ΥΓ.Οταν θέλω να γελάσω με κάποιον που τυποποιεί τη μουσική και τους καλλιτέχνες,βάζω πρώτα το evidence και μετά το war pigs από τους Faith no more!To δικο μου 12θεο εχει τους sabbath και ....τους iced earth
Φανατικος των iommi/ozzy αλλά και schaffer/barlow
Ολοι οι αλλοι στα αυτια μου-γουστα μου, ειναι πιο κατω
Sorry για το συνεχομενο off topic -
@george1977 said in TOYOTA FORUM:
Οσο είχαμε sedan ή hatchback ,και τρώγαμε και διπλόπιττα για να μας πιάσει, δυσκολευόμασταν πολύ να τηρήσσουμε τα όρια.
Τώρα με τα suv τηρούμε τα όρια , και τρώμε και σαλάτες με κινόα.
Ο υβριδισμός ίσως σε κάνει σε μερικές υλοποιήσεις να μειώνεις το γκάζι και να παίζεις με την κατανάλωση.
Υπάρχουν όμως και υβριδικά γρήγορα , ο υβριδικός της Honda είναι πολύ πιο γρήγορος από υλοποίησεις vm, bmw και ο διλιτρος της toyota είναι στην ίδια κατηγορία.
Νομίζω οτι δεν είναι τόσο θέμα αυτοκινήτου όσο νοοτροπίας των οδηγών. Αυτός που θα επιλέξεις συνειδητά 1.8 hybrid πηγαίνει χαλαρά και ατσαλάκωτος με 110 και παίζει με την κατανάλωση.
Οποιος δεν χόρτασε γκάζι μικρός παίζει με το waze ώστε να πηγαίνει με ταχύτητες αυτοφόρου.
Ακομα διπλοπιττα τρωμε.
-
@dettol said in TOYOTA FORUM:
ωραια τα αστειακια, αλλα να σας υπενθυμισω οτι το φεβ ραβ4 εχει 300αλογα και 0-100 6''. Εχει κυκλοφορησει αρκετα τελευταια, οποτε καλο ειναι να το εχετε και αυτο στα υποψιν
Μου αρέσει που το έγραψες αυτό ως απάντηση (ή τουλάχιστον έπεσε ακριβώς από κάτω του, κατά κακή τύχη) με Lancer Evo Χ με κοντά 400 άλογα και 0-100 που ξεκινάει από 4...
Ετσι και αλλιως πανω απο 165 δεν εχω παει ποτε
Στη ζωή σου;
δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογο να τρεχεις στον δημοσιο δρομο ειτε στην εθνικη
Δεν βρίσκω τίποτα κακό επίσης να τελικιάζεις σε μια ΕΝΤΕΛΩΣ άδεια Εθνική.
-
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
ωραια τα αστειακια, αλλα να σας υπενθυμισω οτι το φεβ ραβ4 εχει 300αλογα και 0-100 6''. Εχει κυκλοφορησει αρκετα τελευταια, οποτε καλο ειναι να το εχετε και αυτο στα υποψιν
Μου αρέσει που το έγραψες αυτό ως απάντηση (ή τουλάχιστον έπεσε ακριβώς από κάτω του, κατά κακή τύχη) με Lancer Evo Χ με κοντά 400 άλογα και 0-100 που ξεκινάει από 4...
Στη ζωή σου;
Και στη περιπτωση του γιου του Μr Jumpo αδεια ηταν η εθνικη
-
Φαντάσου να οδηγούσε κανα ηλεκτρικό ο γιος, η είδηση θα είχε παίξει επί 3.
-
Στη ζωή σου;
Πιστευεις οτι αν κατσει καποια παρομοια στραβη τα 165 ειναι λιγα και θα μπορεσεις να ελεγξεις το αυτοκινητο?
-
ξαναειδα το ποστ μου, αλλα δεν βλεπω απο πανω του κανενα evo. Αλλωστε το νημα των τογιοτα δεν ειναι αυτο; Μηπως τα μπερδεψες και βλεπεις το "recent";
Στη ζωή σου;
ναι
-
Αυτό ήταν μια στο δισεκατομμύριο. Κάθε μέρα 300άριζουν στην Autobahn και αλλού.
ναι
Μνησθητί μου...
-
ειμαι σιγουρος οτι αν συνεβαινε στον δικο σου κυκλο θα το εβλεπες με τον ιδιο ψυχρο μαθηματικο τροπο... ή ισως και οχι.
ναι
Μνησθητί μου...
Τι συμπτωση! το ιδιο αναφωνω και εγω καθημερινα με πραγματα που διαβαζω εδω!
-
@ilias-a said in TOYOTA FORUM:
Στη ζωή σου;
Πιστευεις οτι αν κατσει καποια παρομοια στραβη τα 165 ειναι λιγα και θα μπορεσεις να ελεγξεις το αυτοκινητο?
Και τα 165 πολλα ειναι..εγω μεχρι 130 παω..αν θελω να τρεξω παω πιστα με στολη κρανος και τρεχω με 300
-
ειμαι σιγουρος οτι αν συνεβαινε στον δικο σου κυκλο θα το εβλεπες με τον ιδιο ψυχρο μαθηματικο τροπο... ή ισως και οχι.
Ο αδελφός της μητέρας μου σκοτώθηκε με μια τρίλιτρη Alfa Romeo. Συνέβη...
-
ναι
Μνησθητί μου...
ειναι επικινδυνη η Οτομπαν αλλα και δεν το κανουν με παλια χειμερινα λαστιχα. αυτοι που πανε με 300 εχουν ολοκαινουρια η 100% ελεγμενα σε εξειδικευμενο σερβις αμαξια με καινουρια λαστιχα. βεβαια μεχρι τα 300 στα 150-250 παει πολυς κοσμος.
στην περιπτωση τζαμπο ο οδηγος αγνοουσε βασικα πραγματα οπως τις παραμετρους λειτουργιας των ελαστικων του.
TOYOTA FORUM