@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Να πω ότι με τα blueHDI που έχει πάρει η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχω ακούσει ούτε ένα να μένει από ιμάντα ή να έχει θέμα με το adblue. Ίσως να θέλει γέμισμα το adblue λίγο πιο σύντομα από ότι θα περιμέναμε αλλά κατά τα άλλα τα αυτοκίνητα δουλεύουν 24/24h με επιεικώς μέτρια συντήρηση και τα οδηγούν συνήθως άνθρωποι που δεν τα νοιάζονται. Μην σας πω πόσοι νέοι οδηγοί "μαθαίνουν" επάνω σε αυτά.
Εμείς στην Υπηρεσία μας δεν έχουνε. Μας τα πήραν οι Τροχονόμοι καθώς για εκείνους τα είχε πάρει το κράτος αλλά πήγε να κάνει τον έξυπνο καλύπτοντας κενά όπου είχε μέχρι που τους πήρε χαμπάρι μια σχετική επιτροπή. Αυτη τη στιγμή έχουμε απο οχήματα 2 Octavia mki 1.8t ένα 1.0t Fabia της προηγούμενης γενιάς και ένα C4 1.6 blueHDI. Όλα με χιλιόμετρα ταξί νόμου Αττικής και συντηρημένα σκατά.
Ε λοιπόν σας πληροφορώ ότι, συμπεριλαμβανομένου εμού, αν δεν μας οριστεί ποιός θα πάρει πιο όχημα ΆΠΑΝΤΕΣ θέλουν τον C4.
Θέλω να συμφωνήσω λοιπόν με τους προλαλήσαντες πως το δείγμα γραφής που έχω ο ίδιος δεν συνάδει με όσα διαβάζω εγώ. Ούτε στο δικό μου puretech 308 mkii με 66k km αισίως. Μόνο μιας οικογενειακής φίλης το αντίστοιχο έκοψε ιμάντα στα 50k km και της το έφταιξε η αντιπροσωπεία χωρίς κιχ.
Στη Δ.Α.Δ.Θ. έχουν κολλήσει πολλοί κινητήρες με λίγα χλμ. Μάλλον λόγω αστικής χρήσης.
Αν έχεις κάποιον φίλο εκεί ρωτά. Επίσης τα παιδιά στην Υ.Τ.Ε.Β.Ε. γνωρίζουν.
Εμείς παίρναμε τα 308 εκ περιτροπής από Μάλγαρα, Ασπροβάλτα και Λητή, συνήθως όταν ήταν να κάνουν το σέρβις τους στον Αδαμίδη, αυτά όμως κάνουν χλμ αυτοκινητόδρομο, λογικό είναι να μην έχουν πρόβλημα με 70-80000χλμ. Επίσης, εξαιτίας της καρφωτης στην ευρωπαϊκή επιτροπή, έχουν γεμίσει οι Τροχαιες με αμέτρητα 308, αυτά από τα Τμήματα Τάξης, οπότε λογικά γράφουν λίγα χλμ.