-
@spi_duster μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξεις duster
Εκτός αν αλλάξεις το spi
-
@vagkirk said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Σαν μοντέρνο Volvo και με στοιχεία και απο Jeep είναι σχεδιαστικά.
Πάρα - πάρα πολύ καλό!
Επίσης δείχνει και παρα πολύ ψηλό , SUVάρα.
Άραγε εκείνος ο 1.0 tce lpg παίρνει καμια αναβαθμίση στα 130 άλογα;
Τίποτα απολύτως. Δεν έχω δει να κυκλοφορεί κάτι σε παράλληλο εγκέφαλο. Για πρόγραμμα είναι κλειδωμένο.
-
Μου αρέσει! Με την τεράστια αισθητική αναβάθμιση του, προβλέπω μεγάλη εμπορική επιτυχία πανευρωπαϊκά.
-
Μου φαίνεται ότι ο λόγος που όταν έρθει εδώ θα πουλιέται με τιμή εκκίνησης πχ 24-25, είναι ο εξής απλός.
Πείτε ότι ξεκινούσε στα 21-22 το duster και δίπλα του, ακριβώς στην ίδια έκθεση φιγουράρει το clio, στα 22 και αυτό...
Πως θα πουληθεί κάτι άλλο, επαναλαμβάνω, στην ίδια έκθεση ?
Μας χαντακωνει η ρενο κύριοι,
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ! -
Πραγματικά ότι θα έβγαζε η Dacia τόσο όμορφο και σχεδιαστικά σύγχρονο αυτοκίνητο δε το περίμενα.
-
@v_a said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Μου φαίνεται ότι ο λόγος που όταν έρθει εδώ θα πουλιέται με τιμή εκκίνησης πχ 24-25, είναι ο εξής απλός.
Πείτε ότι ξεκινούσε στα 21-22 το duster και δίπλα του, ακριβώς στην ίδια έκθεση φιγουράρει το clio, στα 22 και αυτό...
Πως θα πουληθεί κάτι άλλο, επαναλαμβάνω, στην ίδια έκθεση ?
Μας χαντακωνει η ρενο κύριοι,
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !Πραγματικά, πλέον και στην ίδια πλατφόρμα.... Γιατί να αγοράσεις clio παρά μονάχα αν κάποιοι καλοι εργολάβοι σχεδίασαν τον χώρο στάθμευσης σου
-
-
Από 17 σε 18 ιντσών πόσο αλλάζει η κατανάλωση;
-
Πολύ ωραίο και στο χρώμα αυτό στην παραπάνω φωτό , και απο την γωνία αυτή λήψης δείχνει εντελώς σαν ένα μοντέρνο premium volvo , με γωνίες , ακμές και ωραίες γραμμές , ειδικά αυτο το φούσκωμα στο πίσω φτερό είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Μια ωραία λεπτομερεια που δίνει πολλούς πόντους αισθητικά όπως και σε άλλα αυτοκίνητα αλλά περνά απαρατήρητο σε πρώτη ματιά είναι η χειρολαβή ανοίγματος της πίσω πόρτας που είναι δίπλα στο παράθυρο.
Σε όποιες εφαρμογές το έχω δεί πάντα το προσέχω καθώς δίνει μια πιο σπορ και κουπέ εικόνα.
Βλέπε 156 , Clio , προπροηγούμενο LEON.
-
@vagkirk said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Πολύ ωραίο και στο χρώμα αυτό στην παραπάνω φωτό , και απο την γωνία αυτή λήψης δείχνει εντελώς σαν ένα μοντέρνο premium volvo , με γωνίες , ακμές και ωραίες γραμμές , ειδικά αυτο το φούσκωμα στο πίσω φτερό είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Μια ωραία λεπτομερεια που δίνει πολλούς πόντους αισθητικά όπως και σε άλλα αυτοκίνητα αλλά περνά απαρατήρητο σε πρώτη ματιά είναι η χειρολαβή ανοίγματος της πίσω πόρτας που είναι δίπλα στο παράθυρο.
Σε όποιες εφαρμογές το έχω δεί πάντα το προσέχω καθώς δίνει μια πιο σπορ και κουπέ εικόνα.
Βλέπε 156 , Clio , προπροηγούμενο LEON.
Γκούχου γκούχου.
Συμφωνώ ότι μοιάζει με volvo. Γενικά αν κάποιος μερακλής του βάλει ματ μεμβράνη και ακόμα πιο μεγάλους τροχούς το αυτοκίνητο γίνεται πολύ ψαρωτικο....δες το concept bigster που είναι στην ουσία το ίδιο σχέδιο λίγο πιο μακρύ
Και full hybrid με ένα πολύ καλό αυτόματο, όπως λένε πως έχει, θα ήταν μουρλια.
-
https://lignesauto.fr/?p=31095
Διαφορές του Duster παραγωγής με το Bigster concept
-
Ο υπεύθυνος design.
Γέννημα θρέμμα της Renault.
-
Κάθεστε κι αναλώνεστε σε ανουσιότητες, όπως το design, ενώ το σημαντικό είναι ότι θα έχουμε ένα αξιοπρεπές off roader, με συμπαθητικές επιδόσεις από τον 1200άρη με τα 130 άλογα, πολύ καλές γωνίες εκτός δρόμου, και ακόμα πιο εξελιγμένη τετρακίνηση. Αν κρατήσει και την πολύ κοντή 1η, θα είναι πολύ καλό στο βουνό, με μια τετράδα χωμάτινα. Μπόνους οι χρηστικές λεπτομέρειες, για τις εκδρομές. Μειονέκτημα η έλλειψη αυτόματου κιβατίου στην τετρακίνηση έκδοση. Λείπουν πάντως τέτοια προσιτά "τζιπάκια" από την αγορά.
-
@realzeus said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Κάθεστε κι αναλώνεστε σε ανουσιότητες, όπως το design, ενώ το σημαντικό είναι ότι θα έχουμε ένα αξιοπρεπές off roader, με συμπαθητικές επιδόσεις από τον 1200άρη με τα 130 άλογα, πολύ καλές γωνίες εκτός δρόμου, και ακόμα πιο εξελιγμένη τετρακίνηση. Αν κρατήσει και την πολύ κοντή 1η, θα είναι πολύ καλό στο βουνό, με μια τετράδα χωμάτινα. Μπόνους οι χρηστικές λεπτομέρειες, για τις εκδρομές. Μειονέκτημα η έλλειψη αυτόματου κιβατίου στην τετρακίνηση έκδοση. Λείπουν πάντως τέτοια προσιτά "τζιπάκια" από την αγορά.
Πραγματικά τα πιστεύεις?
Αχρηστο ηταν, χειρότερο κάνουν το καινούργιο
Σκορπαει με το πρώτο κλάσιμο -
@lap said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Από 17 σε 18 ιντσών πόσο αλλάζει η κατανάλωση;
Αναλογα το αμάξι. Σε μικρότερο που το δοκίμαζα ~0.5 λίτρο/100. Το είχα δοκιμάσει 14 > 15 > 16.
Στα καινούργια συνήθως αντικατοπτρίζεται και σε μεγαλύτερες εκπομπές CO2 σε εκδόσεις με μεγαλύτερες ζαντες, οπότε αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε, ας βάλει μετά την αγορά.
-
Προτιμούσα και προτιμώ τα Duster των 16 χιλιάδων ευρώ, τότε που ήταν τίμια εργαλεία για όσους δεν είχαν φράγκα και ήθελαν πραγματικό vfm suv με δυνατότητες "χαμάλη".
Τώρα αυτό το νέο Duster θα είναι για λεφτάδες και φραγκάτους, οι οποίοι όμως δεν νομίζω να πάνε να αγοράσουν Dacia.
Ακραία υπερτιμημένα αυτοκίνητα άνευ λόγου και αιτίας.Προφανώς ποτέ δεν θα έδινα για Dacia πάνω από 17 με 18 χιλιάρικα (και πολλά λέω) και ας έχει την ποιο offroad σχεδίαση.
Γνωστή η ιστορία του Ρουμανικού brandname, το οποίο προφανώς δεν απέκτησε ξαφνικά premium χαρακτήρα επειδή κουμάντο κάνει η Renault που φυσικά ούτε αυτή είναι premium.
Ξαφνικά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες νομίζουν ότι έγιναν premium. Έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα του πλανήτη.
Αλλά όταν έρθουν τα νέα λουκέτα, τότε θα πέσει το πολύ το γέλιο.
Νέο Dacia Duster λοιπόν και εμένα το μυαλό μου πάει στο Dacia Nova... Αξέχαστη εποχή.
-
Ως φθηνή ή vfm εταιρεία είχε να πει πολλά.
Τώρα έφτιαξε λίγο πιο ωραίο εσωτερικο/εξωτερικό και ανέβασε τιμές 50% (και που σαι ακομα). Ποιον θα πάει να ανταγωνιστεί;
Έχασε και το πετρέλαιο που της έδινε πωλήσεις. Μια 4κινηση έμεινε.
Πόσο θα κάνει το 1.3 4κινητο; (θα βγαίνει 4κινητο καταρχάς;) -
@gatoz said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@realzeus said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Πραγματικά τα πιστεύεις?
Σκορπαει με το πρώτο κλάσιμοΓάτε εσύ που ασχολείσαι με τετρακούνες, εκδρομές κλπ μπορείς να μας πεις παραπάνω πράγματα; Όσοι γνωστοί μηχανικοί τρέχουν ανά την Ελλάδα με τα Ντάστερ μου έχουν πει τα καλύτερα.
Ειλικρινά ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει για αγορά το νέο μοντέλο, σε τετρακίνητο μόνο. -
Το προηγούμενο και το σημερινό έχει επιζήσει όλων των εργοταξίων ανά την Ευρώπη εδώ και χρόνια. Επίσης δούλεψε πολύ σε κάθε είδους εταιρία τηλεπικοινωνιών και ηλεκτροφωτισμού ανά την Ευρώπη . Για κάποιο λόγο ο γάτος λέει ότι σκορπάει ....
Αυτό που περιγράφει το δελτίο ότι η τετρακίνηση του θα κλειδώνει αλλά ταυτόχρονα θα "διαβάζει¨και στιγμιαία θα ξεκλειδώνει, δε το καταλαβαίνω, μόνο ακριβά συστήματα επιπέδου Land rover το κάνουν σωστά, αλλιώς αν αργήσει να πάρει σήμα το κεντρικό για να κλειδώσει , δώρον άδωρον, σχεδόν όλα τα suv με συνεκτικό συμπλέκτη περασμένων γενεών , παρόμοια δούλευαν. Ας μην γκρινιάζω αν δε το δούμε στην πράξη πως δουλεύει, πιθανότατα να με βγάλει "ψεύτη". Σήμερα στη γκάμα δεν υπάρχει τέτοιο σύστημα, ιδίως μετά και την ανεξαρτητοποίηση της νισσαν , της οποίας το σύστημα χρησιμοποιούσε η dacia.
Τιμές , εγώ προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η τετρακίνητη έκδοση δε θα πέσει με τίποτα κάτω από τριάντα ( ούτε καν χαμηλά τριάντα). Η πιο φθηνή τετρακίνητη έκδοση ξεκινά σήμερα από 27.500 , η "εργολαβική" έκδοση expression και η σύγχρονα εξοπλισμένη journey τα 32.000!!!! Ειλικρινά δε βλέπω με τίποτα τέτοια ευχάριστη έκπληξη ( κάτω των 30), ιδίως από τη στιγμή που σχεδόν όλες οι εταιρίες τη πιθανή δυνατότητα τετρακίνησης την προσφέρουν ως πακέτο μόνο των ακριβά εξοπλιστικών πακέτων .
Άιντε να δούμε το νέο βιτάρα ή το πεντάπορτο jimny ( αν ποτέ ) , αλλιώς πέθανε το προσιτό τετρακίνητο πια....
-
@gatoz said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Σκορπαει με το πρώτο κλάσιμοΑκριβώς το ανάποδο!! Για αυτό το έχουν οι απανταχού επαγγελματίες και σε εργοτάξια. Κάτι Βιτάρα που είχαν στο εργοτάξιο που εργάζεται φίλος μου, διαλύσανε όλα. Τα Νταστερ ακόμα πάνε.
Dacia Duster 3rd gen (2024)