-
@tolisk20 said in Οδήγησα....:
@talosrb said in Οδήγησα....:
@dimmad said in Οδήγησα....:
Ο περιορισμένος χώρος στις πίσω θέσεις δεν σε ενοχλεί ? Αν είχε το συρόμενο σύστημα που έχει το captur για τις πίσω θέσεις, θα ήταν τέλειο αμάξι ....
Δε με ενοχλεί γιατί δεν τον έχω ανάγκη. Το συρόμενο Είναι απαγορευτικό γιατί από κάτω είναι οι μπαταρίες του υβριδικού
.συμφωνω οτι πισω εχει λιγοτερο χωρο κυριως στα ποδια θα λεγα απ το captur που εχει το συρομενο..θα το θελα σαν το 2008 σαν χωρους πισω..εγω δεν εχω ακομα παιδια αλλα ακομα και με 2 μικρα παιδια δεν νομιζω να χεις προβλημα στον πισω χωρο..με μια μπαγκαζιερα για ταξιδι εισαι κομπλε
Oπότε δεν απευθύνεται σε 3-4 ενήλικες (πχ οικογένεια με μεγάλα παιδιά) αλλά είτε σε εργένηδες είτε σε οικογένεια με μικρά παιδιά.
-
@tolisk20 said in Οδήγησα....:
Ο περιορισμένος χώρος στις πίσω θέσεις δεν σε ενοχλεί ? Αν είχε το συρόμενο σύστημα που έχει το captur για τις πίσω θέσεις, θα ήταν τέλειο αμάξι ....
Δε με ενοχλεί γιατί δεν τον έχω ανάγκη. Το συρόμενο Είναι απαγορευτικό γιατί από κάτω είναι οι μπαταρίες του υβριδικού
.συμφωνω οτι πισω εχει λιγοτερο χωρο κυριως στα ποδια θα λεγα απ το captur που εχει το συρομενο..θα το θελα σαν το 2008 σαν χωρους πισω..εγω δεν εχω ακομα παιδια αλλα ακομα και με 2 μικρα παιδια δεν νομιζω να χεις προβλημα στον πισω χωρο..με μια μπαγκαζιερα για ταξιδι εισαι κομπλε
Oπότε δεν απευθύνεται σε 3-4 ενήλικες (πχ οικογένεια με μεγάλα παιδιά) αλλά είτε σε εργένηδες είτε σε οικογένεια με μικρά παιδιά.
Αυτο θα το δεις μονος σου..προσωπικα βολευτικα ικανοποιητικα πισω απ το καθισμα μου..1,84 85 κιλα..σε μεγαλο ταξιδι ομως μπορει να μην ειναι βολικα. ..ο καθενας βολευετε διαφορετικα..εχω φιλο 2,01 150 κιλα που βολευετε σε κλιο με 2 παιδια 5κ 10 ετων
-
Ενημερωθηκα σημερα απ την αντιπροσωπια οτι 6 Σεπτεμβρη το αμαξι θα φτασει Ελλαδα..αρχικα μου λεγαν για Αυγουστο..Καλο Οκτωβρη να πουμε?
-
-
@antoniokon said in Οδήγησα....:
Μήπως η βασική ανάρτηση του @Dimmad , να μεταφερθεί στο τόπικ του LBX?
Για να υπάρχει εκεί συγκεντρωμένη όλη η σχετική πληροφορία για το μοντέλο...
Τι λέει ο @fanis75 ?
Εμένα με ανησυχεί Αντώνη που δεν φάνηκε ο @dimsabas ακόμη...
Παραλία θα είναι -
Ναι
-
@georgekn said in Οδήγησα....:
Τι λέει ο @fanis75 ?
Εμένα με ανησυχεί Αντώνη που δεν φάνηκε ο @dimsabas ακόμη...
Παραλία θα είναιΟ Dimsabas παρέδωσε πριν καμία ώρα το τελευταίο δημοσιογραφικό για φέτος το καλοκαίρι. Απο Σεπτέμβρη πάλι με το αγαπημένο του Λαπ.
-
Τι λέει ο @fanis75 ?
Συμφωνώ, να μεταφερθεί στο νήμα του LBX
-
Ενημερωθηκα σημερα απ την αντιπροσωπια οτι 6 Σεπτεμβρη το αμαξι θα φτασει Ελλαδα..αρχικα μου λεγαν για Αυγουστο..Καλο Οκτωβρη να πουμε?
Το θέμα δεν είναι πότε θα φτάσει στην Ελλάδα το αμάξι αλλά πότε θα παραλάβεις και εσύ και όλοι μας. Γιατί με την κάθε Ferst logistics έχουμε μπλέξει !
-
Το θέμα δεν είναι πότε θα φτάσει στην Ελλάδα το αμάξι αλλά πότε θα παραλάβεις και εσύ και όλοι μας. Γιατί με την κάθε Ferst logistics έχουμε μπλέξει !
Καλα εννοειται..γ αυτο λεω για οκτωβρη..
-
@red_monster said in Οδήγησα....:
Είναι όντως τόσο βαριά με μόλις 1 kWh μπαταρία ?
Προφανώς μονώσεις, ποιοτικά υλικά, ενισχυμένο πλαίσιο, πιο χοντρά κρύσταλλα, κλπ.
Μα είναι στα κιλά του μόντελ 3 χωρίς να έχει τόσο μεγάλη μπαταρία
-
Καλοτάξιδο!
Τι ημερομηνία παρήγγειλες;
Είχαν κάποια διάθεση για δώρο; Π.χ. χρώμα; -
Καλοτάξιδο!
Τι ημερομηνία παρήγγειλες;
Είχαν κάποια διάθεση για δώρο; Π.χ. χρώμα;Στις Προ παραγγελίες τα είχε όλα μέσα ποιο φθηνά από ότι τώρα.
(Μπουλόνια, λαστιχένιο πάτωμα πίσω και bi tone μεταλλικό και πατάκια)
Επίσης, δε νομίζω ότι το σύνηθες κοινό της Lexus, Merc, BMW ασχολούνται με δώρα άρα δεν υπήρχε και η τακτική.
-
@red_monster said in LEXUS LBX:
Προφανώς μονώσεις, ποιοτικά υλικά, ενισχυμένο πλαίσιο, πιο χοντρά κρύσταλλα, κλπ.
Που το έχεις δει Αυτό ? το Tesla Model 3 Είναι 1760kg και το LBX 1280kg Kerb weight και τα 2
-
@red_monster said in LEXUS LBX:
Που το έχεις δει Αυτό ? το Tesla Model 3 Είναι 1760kg και το LBX 1280kg Kerb weight και τα 2
Έχεις δίκιο, δικό μου το λάθος !
-
Από 9 Ιουλίου τα LBX πήραν αύξηση.
Πλέων δεν έχει δωρεάν μεταλλικό χρώμα μπουλόνια ασφάλειάς πίεση ελαστικών και ταπέτο πορτμπαγκάζ.
Παράδειγμα διαφοράς τιμής
LBX Cool Advance Bi tone
Προ παραγγελία: 45.550 €
Παραγγελία τώρα: 46.587 € -
-
Από 9 Ιουλίου τα LBX πήραν αύξηση.
Πλέων δεν έχει δωρεάν μεταλλικό χρώμα μπουλόνια ασφάλειάς πίεση ελαστικών και ταπέτο πορτμπαγκάζ.
Παράδειγμα διαφοράς τιμής
LBX Cool Advance Bi tone
Προ παραγγελία: 45.550 €
Παραγγελία τώρα: 46.587 €1000 ευρώ πάνω δηλαδη?
Στη συγκεκριμένη έκδοση ναι τώρα αν πάμε σε άλλες μπορεί και όχι
-
Εδώ σύγκριση τιμών 23 με 24 αλλά απουσιάζουν και κάποια έξτρα που πρέπει να προστεθούν με έξτρα κόστος.
Και εδώ διαφορά στους ρύπους μεγάλη 24 με 23 γιατί το 23 ήταν υποθετική και όχι μετρημένοι
-
Πολλά λεφτα , κι ας προκειται για premium
LEXUS LBX