-
@kkostask said in Οδήγησα....:
Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Χάλασες όμως το trend της εποχής και δεν έγραψες κατανάλωση….
Μέση 4.5 από ολόκληρη τη διαδρομή αλλά ακόμα Είναι νωρίς είναι όλα "σφιχτά" κάτω από το καπό
Το Θέμα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η κατανάλωση. Είναι ότι φουλάρεις με 60€ και κάνεις την ίδια απόσταση από αυτοκίνητο που φουλάρι με 90€ το 90% των περιπτώσεων δε χρειάζεται καν να βάλεις pin στο POS όταν θα πας σε βενζινάδικο...
-
Καλοτάξιδο!
Το υβριδικό του σύστημα είναι φουλ ή Mild? Πόση μπαταρία έχει ; -
@iceman7 said in Οδήγησα....:
@dimmad said in Οδήγησα....:
@iceman7 said in Οδήγησα....:
@Dimmad
Μπράβο Δημήτρη!
Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθείς.
Άξιζε με βάση όσα γραφεις η μικρή ταλαιπωρία για την παραλαβή !Εδώ έχω άλλη άποψη...
Ταλαιπωρία έχεις όταν παραμένεις κάποιο δώρο...
Όταν έχεις πληρώσει 1 ποσό που ισούται με το κόστος ενός νεφρού στη μαύρη αγορά δεν είναι ταλαιπωρία είναι πρόβλημα.
Είναι πρόβλημα κακής παροχής πληρωμένης υπηρεσίας.
Θα ξανάτονίσω ότι δε φταίει η Lexus για αυτό φταίει η Ferst Logistics την οποία την έχω πληρώσει έμμεσα και δε μου παρείχε σωστή υπηρεσία.
Μην τους δικαιολογείς. Δικη τους επιλογή ήταν να μείνουν με αυτους ενώ παλιότερα είχαν συνεργασία με 3 όπως μου είπαν από γνωστή leasing.
Στην τελική βέβαια οι αγοραστές φταίμε που αντί να τους ακυρώνουμε τις παραγγελίες παρακαλάμε κιολας και χρησιμοποιούμε «μεσα» και πιέσεις.
Λες και δεν υπάρχουν τόσες μάρκες….Δε δικαιολογώ κανένα, αναγνωρίζω που είναι το πρόβλημα.
Κανένα πελάτη δεν απασχολεί αν έχει πρόβλημα ο συνεργάτης σου. Ήμουν ξεκάθαρος και απέναντι τους στο να λύσουν το πρόβλημα που έχουν σε βαθμό που έκανα μέχρι και προτάσεις στο πως να το κάνουν.
-
@tkin73 said in Οδήγησα....:
Το υβριδικό του σύστημα είναι φουλ ή Mild? Πόση μπαταρία έχει ;
Προφανώς full, για τεχνολογία Τογιότα μιλάμε, δεν έβγαλε ποτέ mild.
-
Καλοτάξιδο!
Το υβριδικό του σύστημα είναι φουλ ή Mild? Πόση μπαταρία έχει ;Είναι full όπως έγραψε και ο @fanis75. Και είναι 1kWh σε αντίθεση με YC & Y που είναι 0.76kWh
-
Καλοτάξιδο, σίγουρα το ομορφότερο bsuv αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εάν φορά το 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα (cc/chr) σε αστική χρήση θα κινείσαι με κατανάλωση γύρω στο 4λ, λαμβανομένου υπόψη και του βάρους του. Το αυτοκίνητο είναι εκτός συναγωνισμού, εάν έχει και acoustic κρύσταλλα στα πλαϊνά παράθυρα οδηγού - συνοδηγού, που λογικά έχει, δεν θα ακούς και το ecvt σε περίπτωση που το πιέσεις.
-
Είναι το ομορφότερο και εκτός συναγωνισμού είναι μάλλον και το ακριβότερο όμως σωστά; βλέπω ξεκινά από 31+ και τα έξτρα είναι φαρμάκι... Δλδ τιμές μιας κατηγορίας πάνω...
-
Είναι το ομορφότερο και εκτός συναγωνισμού είναι μάλλον και το ακριβότερο όμως σωστά; βλέπω ξεκινά από 31+ και τα έξτρα είναι φαρμάκι... Δλδ τιμές μιας κατηγορίας πάνω...
Τόσο ξεκινάει, αλλά δεν ειναι το ακριβότερο. Εαν το συγκρίνεις με άλλα premium (που δεν υπάρχουν αλλά λέμε) ειναι πιο χαμηλή η τιμή του. Συγκρίνεται με καλές εκδόσεις των υπόλοιπων b suv και εκεί ειναι τα ίδια ή πιο ακριβό ανάλογα με την έκδοση. Έχει π.χ. τα ίδια λεφτά με ένα Πούμα αυτόματο ή ένα Τζουκ υβρίδιο ή Καπτούρ Υβρίδιο.
-
@nmsm2 said in Οδήγησα....:
Καλοτάξιδο, σίγουρα το ομορφότερο bsuv αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εάν φορά το 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα (cc/chr) σε αστική χρήση θα κινείσαι με κατανάλωση γύρω στο 4λ, λαμβανομένου υπόψη και του βάρους του. Το αυτοκίνητο είναι εκτός συναγωνισμού, εάν έχει και acoustic κρύσταλλα στα πλαϊνά παράθυρα οδηγού - συνοδηγού, που λογικά έχει, δεν θα ακούς και το ecvt σε περίπτωση που το πιέσεις.
Ευχαριστώ. Έχει ναι και επειδή έχουμε και το YC η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Σχετικά με το βάρος παραθέτω τον πίνακα από τα τεχνικά φύλα της εταιρίας. η διαφορες δεν είναι τεράστιες. Και αν βάλεις και τον παράγοντα της νέας γενιάς Σύστημα μπορεί να κλείσει περίστερο η ψαλίδα.
Αριστερά LBX δεξιά YC -
Ο περιορισμένος χώρος στις πίσω θέσεις δεν σε ενοχλεί ? Αν είχε το συρόμενο σύστημα που έχει το captur για τις πίσω θέσεις (ή 5-10 πόντους επιπλέον), θα ήταν τέλειο αμάξι ....
-
@talosrb said in Οδήγησα....:
Ο περιορισμένος χώρος στις πίσω θέσεις δεν σε ενοχλεί ? Αν είχε το συρόμενο σύστημα που έχει το captur για τις πίσω θέσεις, θα ήταν τέλειο αμάξι ....
Δε με ενοχλεί γιατί δεν τον έχω ανάγκη. Το συρόμενο Είναι απαγορευτικό γιατί από κάτω είναι οι μπαταρίες του υβριδικού
. -
Ο περιορισμένος χώρος στις πίσω θέσεις δεν σε ενοχλεί ? Αν είχε το συρόμενο σύστημα που έχει το captur για τις πίσω θέσεις, θα ήταν τέλειο αμάξι ....
Δε με ενοχλεί γιατί δεν τον έχω ανάγκη. Το συρόμενο Είναι απαγορευτικό γιατί από κάτω είναι οι μπαταρίες του υβριδικού
.Και το captur βγαίνει σε full hybrid. Αλλά μάλλον είναι σε διαφορετικό σημείο η μπαταρία.
-
.Και το captur βγαίνει σε full hybrid. Αλλά μάλλον θα είναι σε διαφορετικό σημείο η μπαταρία.
Σωστά είναι κάτω από το πορτμπαγκάζ και χάνει 138 λίτρα από το χώρο σε σχέση με τη βενζίνη.
-
.Και το captur βγαίνει σε full hybrid. Αλλά μάλλον θα είναι σε διαφορετικό σημείο η μπαταρία.
Σωστά είναι κάτω από το πορτμπαγκάζ και χάνει 138 λίτρα από το χώρο σε σχέση με τη βενζίνη.
Ομως ακόμα και έτσι έχει λίγο παραπάνω πορτμπαγκάζ σε σχέση με το lbx (348 vs 332)
-
Ομως ακόμα και έτσι έχει λίγο παραπάνω πορτμπαγκάζ σε σχέση με το lbx (348 vs 332)
Λαθος 401lt εχει.
-
Πορτπαγκαζ το lbx εχει πιο μεγαλο απ το captur..400 λιτρα εχει το fwd....και 315 το awd..και τετραγωνισμενο..συμφωνω οτι πισω εχει λιγοτερο χωρο κυριως στα ποδια θα λεγα απ το captur που εχει το συρομενο..θα το θελα σαν το 2008 σαν χωρους πισω..εγω δεν εχω ακομα παιδια αλλα ακομα και με 2 μικρα παιδια δεν νομιζω να χεις προβλημα στον πισω χωρο..με μια μπαγκαζιερα για ταξιδι εισαι κομπλε
-
@kkostask said in Οδήγησα....:
Καλοτάξιδο με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Χάλασες όμως το trend της εποχής και δεν έγραψες κατανάλωση….
Μέση 4.5 από ολόκληρη τη διαδρομή αλλά ακόμα Είναι νωρίς είναι όλα "σφιχτά" κάτω από το καπό
Το Θέμα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η κατανάλωση. Είναι ότι φουλάρεις με 60€ και κάνεις την ίδια απόσταση από αυτοκίνητο που φουλάρι με 90€ το 90% των περιπτώσεων δε χρειάζεται καν να βάλεις pin στο POS όταν θα πας σε βενζινάδικο...
LBX for the win
Αντε και στα δικά μας
Επισης αυτό που γίνεται με την Ferst ισχυει για τις περισσότερες μάρκες και όλες καθυστερούν να παραδώσουν -
Καλοταξιδο και πολλα απροβληματιστα χλμ.
Βαλτε φωτο...ειναι ωραιο το ματι ρε σεις!!! -
@nmsm2 said in Οδήγησα....:
Ευχαριστώ. Έχει ναι και επειδή έχουμε και το YC η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ
Σχετικά με το βάρος παραθέτω τον πίνακα από τα τεχνικά φύλα της εταιρίας. η διαφορες δεν είναι τεράστιες. Και αν βάλεις και τον παράγοντα της νέας γενιάς Σύστημα μπορεί να κλείσει περίστερο η ψαλίδα.
Αριστερά LBX δεξιά YCΕίναι όντως τόσο βαριά με μόλις 1 kWh μπαταρία ?
Κατα τα άλλα, προσωπικά μου αρέσει ταμάλα, καλοτάξιδο -
@red_monster said in Οδήγησα....:
Είναι όντως τόσο βαριά με μόλις 1 kWh μπαταρία ?
Προφανώς μονώσεις, ποιοτικά υλικά, ενισχυμένο πλαίσιο, πιο χοντρά κρύσταλλα, κλπ.
LEXUS LBX