-
Νομίζω ήρθε η ώρα για dedicated Post
Ανεβάζω το αρχικό πλάνο τιμών του LBX και την τελική ανακοίνωση
Αρχικό πλάνο
Τελικές τιμές
LEXUS BX 2WD 1.5L 136 HP e-CVT
LBX
LBX: 31.300
LBX Tech: 32.500
LBX Tech+: 34.700
Elegant Atmosphere
Elegant: 34.600
Elegant Tech: 36.200
Elegant Premium: 37.800
Elegant Advanced: 41.900
Emotion Atmosphere
Emotion: 38.800
Emotion Tech: 37.400
Emotion Premium: 39.000
Emotion Advanced: 43.100
Relax Atmosphere
Relax: 37.100
Relax Tech: 38.700
Relax Premium: 40.200
Relax Advanced: 43.300
Cool Atmosphere
Cool: 37.500
Cool Tech: 39.100
Cool Premium: 40.600
Cool Advanced: 47.700
LBX Original Edition (Limited)
Original Edition: 45.850
Original Edition Black: 45.050LEXUS LBX AWD 1.5L 136 HP e-CVT
Elegant Atmosphere AWD
Elegant Premium: 40.000
Elegant Advanced: 44.100
EMotion Atmosphere AWD
EMotion Premium: 41.200
EMotion Advanced: 45.300
Relax Atmosphere AWD
Relax Tech: 40.900
Relax Premium: 42.400
Relax Advanced: 46.500
Cool Atmosphere AWD
Cool Tech: 41.300
Cool Premium: 42.800
Cool Advanced: 46.900
Original Edition AWD (Limited)
Origianal Edition: 48.050
Origianal Edition Black: 47.250 -
@aea4tf Ευχαριστώ είχα την αμφιβολία που να το τοποθετήσω τελικά είχα δίκιο να αμφιβάλω
-
Εκτός από τις 2 πρώτες εκδόσεις που έμειναν σχεδόν ως είχαν ,τις υπόλοιπες τις έφεραν με σημαντικές μειώσεις στην τελική τιμή.
-
Ας ανεβάσει κάποιος και τον εξοπλισμό που συνοδεύει την κάθε έκδοση.
-
Να ενημερώσω ότι μετά τη σημερινή μου επίσκεψή στο μοναδικό κατάστημα λιανικής Lexus στην Ελλάδα όλα τα LBX έρχονται με συναγερμό και πατάκια κάτι πρωτάκουστο για Toyota
-
Ουαου πατάκια!
-
Εκτος απο τις πρωτες 2 εκδοσεις, οι αλλες ειναι πανακριβες γι αυτο που δινουν
-
Αν ήταν πατατάκια το συζητούσαμε.
-
-
Κατά τη γνώμη μου,σε σχέση με το να πάρεις τις 2 τελευταίες εκδόσεις του YC,καλύτερα κάποιος να πάρει -αν μπορεί- με 2-3χιλιάδες παραπάνω μια από τις 2 πρώτες του LBX. Εκτός από καλύτερη ποιότητα,πιο όμορφο σχεδιασμό,θα'χει και +20 άλογα.
-
Έχει πολύ πράγμα σε εξοπλισμό.
Φτάνεις για πλάκα τα 40 για ένα πιο ποιοτικό γιαρις κρος.
Από αναρτήσεις πως πάει. Πάλι ημιακαμπτο έχει ; -
@panormus772 said in LEXUS LBX:
Κατά τη γνώμη μου,σε σχέση με το να πάρεις τις 2 τελευταίες εκδόσεις του YC,καλύτερα κάποιος να πάρει -αν μπορεί- με 2-3χιλιάδες παραπάνω μια από τις 2 πρώτες του LBX. Εκτός από καλύτερη ποιότητα,πιο όμορφο σχεδιασμό,θα'χει και +20 άλογα.
Εννοείται!! Και εγώ όταν το σκέφτηκα κάποια στιγμή, ακριβώς αυτό σκέφτηκα. Οτι αντί για 32.000 για Γιάρις, δίνω 35.000 για Λέξους με πολύ καλό εξοπλισμό και made in Japan!
Από αναρτήσεις πως πάει. Πάλι ημιακαμπτο έχει ;
Εεε ναι, εκτός απο την 4κίνητη που έχει ψαλίδια, ακριβώς όπως και το Γιάρις Κρος. Περίμενες κάτι διαφορετικό? Αλλά σε ποιότητα είναι bmw και βάλε!!
-
Νομίζω οτι η Elegant στην έκδοση για το δικίνητο είναι more than enough. Συμπαθέστατο αμαξάκι. Βέβαια στα 34-35 παίζει με αντίπαλο το Cupra Formentor 1.5 που είναι σαφέστατα πιο μεγάλο, με ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, πιο όμορφο και με εξίσου καλό εξοπλισμό, μπορεί και καλύτερο. Χάνεις μόνο στην κατανάλωση, ίσως και στην αξιοπιστία αλλά οκ, δεν έχω και του πεταματού το VAG προσωπικά, ούτε στο Θεό τους Ιάπωνες. Δύσκολα θα προτιμούσα πρακτικά το Lexus.
-
@diego1960 said in LEXUS LBX:
Νομίζω οτι η Elegant στην έκδοση για το δικίνητο είναι more than enough. Συμπαθέστατο αμαξάκι. Βέβαια στα 34-35 παίζει με αντίπαλο το Cupra Formentor 1.5 που είναι σαφέστατα πιο μεγάλο, με ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, πιο όμορφο και με εξίσου καλό εξοπλισμό, μπορεί και καλύτερο. Χάνεις μόνο στην κατανάλωση, ίσως και στην αξιοπιστία αλλά οκ, δεν έχω και του πεταματού το VAG προσωπικά, ούτε στο Θεό τους Ιάπωνες. Δύσκολα θα προτιμούσα πρακτικά το Lexus.
Και εγώ αυτό το δίλημμα έχω αλλά αν το πας αθροιστικά έχεις πολύ περισσότερα έξοδα ( Τέλη , καύσιμά , σέρβις) με το Fromentor και μετά από επίσκεψή στο Cupra net έρχουν ακόμα θέματα που δεν έχουν λυθεί. Με το active assist με το infotainment και μερικά ακόμα που δεν τα θυμάμαι.
-
Ούτε τα έβαζα δίπλα με το vag φασόν.
-
Μου φαίνεται θα τσιμπήσει αρκετό premium leasing (non phev).
-
@antonakis said in LEXUS LBX:
Μου φαίνεται θα τσιμπήσει αρκετό premium leasing (non phev).
Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας τύπος αμαξιού χωρίς πρεστίζ που πληρώνει και εταιρικό φόρο καθώς δεν ειναι phev ή hev.
Εταιρικα ληζινγκ μόνο τα παραπάνω παίζουν σε τέτοιες τιμές.
-
-
Κάποια στιγμή όταν αγόραζες lexus είχες όντως ένα bespoke όχημα, δες το πρώτο is300.
Η lexus πλέον αυτό που κάνει είναι να έχει πάρει όλη την suvo γκάμα της toyota και να βάζει λίγο καλλίτερα υλικά.
Μπορώ να δεχτώ ότι αυτό έχει κάποιο κόστος, αλλά 40κατι για ένα 3cyl? Μιλάμε για τιμές model 3 dual motor των 450 ίππων.Ρωτάω,
αν ξέρει κάνεις, τουλάχιστον έχουν όλα ασύρματο carplay/aa ή ούτε καν;
Και για να έχεις ψηφιακό πίνακα οργάνων πας στις εκδόσεις tech υποχρεωτικά;
Η βασική lbx βγαίνει μόνο με αναλογικό; -
Κάποια στιγμή όταν αγόραζες lexus είχες όντως ένα bespoke όχημα, δες το πρώτο is300.
Η lexus πλέον αυτό που κάνει είναι να έχει πάρει όλη την suvo γκάμα της toyota και να βάζει λίγο καλύτερα υλικά.
Μπορώ να δεχτώ ότι αυτό έχει κάποιο κόστος, αλλά 40κατι για ένα 3cyl? Μιλάμε για τιμές model 3 dual motor των 450 ίππων.Ρωτάω,
αν ξέρει κάνεις, τουλάχιστον έχουν όλα ασύρματο carplay/aa ή ούτε καν;
Και για να έχεις ψηφιακό πίνακα οργάνων πας στις εκδόσεις tech υποχρεωτικά;
Η βασική lbx βγαίνει μόνο με αναλογικό;Εχει Apple Wireless και Android με καλώδιο.
LEXUS LBX