-
Στο χρωμα ο τσαμπουκας απο το σκυλο ειναι?
-
πλαστικο παραγγελνεις στην lexus και όταν το φερουν πας μια από εκει με ραντεβου και στο αλλαζουν σε 10 λεπτά φαντάζομαι
Εχει γίνει και σε puma πάλι από σκυλο χαχχα το οποίο το ίδιο ήθελε και βαψιμο καθότι στο puma ολα αυτα τα πλαστικα είναι βαμμένα
μην στεναχωριεσαι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Σαν Γουρι δες το. Απλά θα πας μια μέρα παραπάνω από την lexus να ποιεις ενα καδεδακι
-
Προφανώς το φτιάχνεις… καινούριο αυτοκίνητο.
@ilias-a Αντανάκλαση από τα παπούτσια είναι (θεωρώ). -
-
Προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν καν...χαχα! Αλλά εαν στο πληρώνει, απλά το αλλάζεις.
-
17 πόντους ελάχιστη απόσταση έχει, σύμφωνα με το pdf της UK αντιπροσωπείας.
To ιδιο ανέβασα πριν μερικά ποστ. Αλλά υπάρχουν αλλού αναφορές για 20εκ.
Σωστά. Δεν το κατάλαβα
20 cm μου φαίνεται πολλά.το yc έχει 210mm πιο λογικό είναι το lbx να έχει 200mm
βέβαια υπάρχει και αυτό: https://lexus.jp/models/lbx/faq/
LBX Front suspension cross member 170
LBX MORIZO RR Front floor cover 150Από ο,τι φαίνεται, είναι πολύ σχετικό το πώς μετριέται το ground clearance.
Αν μετριέται από το κατώτερο εξέχον σημείο του αυτοκινήτου, όποιο κι αν είναι αυτό (σωλήνας εξάτμισης, πλαστικά καλύμματα πατώματος κλπ.),που κανονικά έτσι θα έπρεπε να μετριέται και μόνο, τότε τα περισσότερα crossovers-SUVs θα είχαν ground clearance γύρω στα 15cm.
π.χ. το Corolla Cross 2.0 με την εξάτμιση-κοκορέτσι έχει ground clearance 16 cm, ενώ αλλού το δινουν 8,1 in (20,58 cm), μετρώντας προφανώς από άλλο σημείο.
-
Άλλαξέ το. Τα άβαφα πλαστικά πολύ δύσκολα φτιάχνονται. Βέβαια, η αφεντικίνα δεν νομίζω ότι θα χαρεί με το κοστολογίο...
-
-
Εγώ θα το άφηνα για το.... μάτι ️
Θυμήθηκα ότι και το baleno, στην πρώτη βόλτα την μέρα που το πήραμε από την αντιπροσωπεία, απέκτησε ένα βαθούλωμα από κολωνάκι στην πόρτα του συνοδηγού, καθώς άνοιξε η σύζυγος την πόρτα. Δεν το έφτιαξε ποτέ για να της θυμίζει την απροσεξία της. Τα επόμενα 7 χρόνια δεν έπαθε τίποτα το αυτοκίνητοΥΓ. Ο @iceman7 θα την είχε χωρίσει υποθέτω
-
Διακοσμητικό φρύδι λέγεται. Το αντικαθιστάς και είσαι οκ. Ρώτα για την τιμή στην αντιπροσωπεία αν και λογικά πάνω από 50αρι δεν θα είναι.
-
Καλησπερα..η πρωτη μικροζημια... στο πισω πλαστικο πανω απ το τροχο..(απο δαγκωμα σκυλου!!!)..το περιστατικο εγινε μεσα στην εταιρεια που δουλευω..το σκυλι αδεσποτο-ακακο που ομως εχει τρελα και δαγκωνει ολα τ αμαξια..το ταιζουν και μπαινοβγαινει συνεχεια .. μετα απ αυτο καθως και τα υπολοιπα περιστατικα το σκυλι δεν θα ξαναμπει στο χωρο του παρκινγκ της εταιριας..
Τι κανω?
-
Η αφεντικινα μου δεχτηκε να μου αποζημεωσει τη ζημια... παραγγελνω κανονικα το συγκεκριμενο πλαστικο..ωστοσο διαδικασια πηγαινε ελα lexus κλπ
-
φτιαχνω το συγκεκριμενο αν μπορει να φτιαχτει..εχει γρατζουνια σε 2 σημεια
-
τ αφηνω ως εχει για το γουρι..!
Ενημερωτικά αυτα τα πλαστικά τα κοιτάς και σημαδεύονται. Ακομα και με ελάχιστα άγριο πανί. Ρώτησα στην πρόσφατη επίσκεψη μου στα γλυκά νερά και ειναι για ολα τα μοντέλα το ίδιο υλικό απο το LBX των 31000 μεχρι το ΝΧ των 80000 δε φτιάχνει απλά αλλάζει.
-
-
Ειναι πολύ εύκολο να φτιάξεις τόσο μικρή ζημιά σε ματ πλαστικό με λίγο τρίψιμο και βάψιμο.
-
@georgemit said in LEXUS LBX:
Ειναι πολύ εύκολο να φτιάξεις τόσο μικρή ζημιά σε ματ πλαστικό με λίγο τρίψιμο και βάψιμο.
Αν δεν στο αλλαζουν δωρεαν να μπεις στον κοπο.
Αλλιως καινουργι... -
Άλλαξέ το. Τα άβαφα πλαστικά πολύ δύσκολα φτιάχνονται. Βέβαια, η αφεντικίνα δεν νομίζω ότι θα χαρεί με το κοστολογίο...
Το στειλα στη λεξους..δεν εχω ιδεα ποσα χρηματα μπορει να κανει..
μην το πετας το παλιο, ποτε δεν ξερεις. οπως ειπωθηκε πανευκολα το τριβεις και το βαφεις με σπρει (φορα μασκα μονο).
-
Καλά πουλάει στην γειτονιά μας η Toyota,
To lbx φαίνεται τεράστιο σε σχέση με τo Yaris. -
-
![lbx.
Καλά πουλάει στην γειτονιά μας η Toyota,
To lbx φαίνεται τεράστιο σε σχέση με τo Yaris.Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που πιστεύουν ότι τα b SUV είναι κοινά hatchback με 5 πόντους μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος
Σωστός!
Το YC το εδωσα και γι αυτό το λόγο και κρατησα το mazdoyaris....
Μόνο η γυναίκα μου δεν ηθελε να το καταλάβει και γκρινιαζε!
Ακομα και το t-cross με τα 4,12 δειχνει αρκετά μεγαλύτερο από το mazda.....
Ογκώδη αμάξια χωρις ουσία τελικά, απλά για να λεμε οτι έχουμε ψηλό!Καλα το lbx των 35+ χιλιάδων ετσι χυμα στο δρόμο δεν το σχολιάζω!
Μαλλον λεφτά υπάρχουν πολλά για πέταμα -
-
Καλησπερα..η πρωτη μικροζημια... στο πισω πλαστικο πανω απ το τροχο..(απο δαγκωμα σκυλου!!!)..το περιστατικο εγινε μεσα στην εταιρεια που δουλευω..το σκυλι αδεσποτο-ακακο που ομως εχει τρελα και δαγκωνει ολα τ αμαξια..το ταιζουν και μπαινοβγαινει συνεχεια .. μετα απ αυτο καθως και τα υπολοιπα περιστατικα το σκυλι δεν θα ξαναμπει στο χωρο του παρκινγκ της εταιριας..
Τι κανω?
-
Η αφεντικινα μου δεχτηκε να μου αποζημεωσει τη ζημια... παραγγελνω κανονικα το συγκεκριμενο πλαστικο..ωστοσο διαδικασια πηγαινε ελα lexus κλπ
-
φτιαχνω το συγκεκριμενο αν μπορει να φτιαχτει..εχει γρατζουνια σε 2 σημεια
-
τ αφηνω ως εχει για το γουρι..!
Τόλη
αν σε αποζημιώσει η δουλειά σου τότε άλλαξε το να είναι στην πένα
Αλλιώς αν δεν φαίνεται πολύ και δεν σε πειράζει άστο όπως είναι για το μάτι -
-
Καλα το lbx των 35+ χιλιάδων ετσι χυμα στο δρόμο δεν το σχολιάζω!
Τα αμάξια για τον δρόμο ειναι, όχι για τα σαλόνια! Εγώ χαίρομαι να βλέπω ανθρώποςυ που χρησιμοποιούν τα αμάξια τους και ας κοστίζουν και 50 και 100 και 200 χιλιάδες. Σιγά μην τα βάλουμε σε γυάλα!
φανταζομαι γιατι τα χρηματα τα εχεις ευκολα.
LEXUS LBX