-
Καλοτάξιδο και πάλι!! Να το χαρείς!
Το tinguan είναι το golf στην κατηγορία του, καλώ ως πολύ καλό στα πάντα χωρίς ιδιαίτερα μειονεκτήματα. -
@polioan said in VW Tiguan 2024:
@groover1972 said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@famas said in VW Tiguan 2024:
Χρήστο είπες ότι έχεις πάρκιγνκ έτσι; Κλειστό; Κρίμα να σκονίζεται.
Δυστυχώς όχι. Έχω χώρο πάρκιν επί ρήθρου έναντι της οικίας μου. Πάρκιν είχα στο προηγούμενο σπίτι. Γι'αυτό προσπαθώ να το προστατεύσω όσο καλύτερα μπορώ.
Καλοτάξιδο εύχομαι, χωρίς προβλήματα και μακριά από το κακό μάτι (παλιά έκαναν και ευχέλαιο μέσα έξω).
Δεν θα ντραπω....
Το Leon το πήρα ακριβώς ένα ένα πριν και 2 μέρες μετά το έκανα ευχέλαιο... Όπως είπες μέσα έξω!
Ο παπάς όταν τελείωσε αναρωτιόταν: Αυτό μου θυμίζει Leon, τι μάρκα είναι;Στείλε μου το τηλέφωνο του παπά, αν και θα έπρεπε να το είχα κάνει, βλέπεις εγώ ντράπηκα!
-
Δικαίως !
-
Δυστυχώς όχι. Έχω χώρο πάρκιν επί ρήθρου έναντι της οικίας μου. Πάρκιν είχα στο προηγούμενο σπίτι. Γι'αυτό προσπαθώ να το προστατεύσω όσο καλύτερα μπορώ.
Καλοτάξιδο εύχομαι, χωρίς προβλήματα και μακριά από το κακό μάτι (παλιά έκαναν και ευχέλαιο μέσα έξω).
Δεν θα ντραπω....
Το Leon το πήρα ακριβώς ένα ένα πριν και 2 μέρες μετά το έκανα ευχέλαιο... Όπως είπες μέσα έξω!
Ο παπάς όταν τελείωσε αναρωτιόταν: Αυτό μου θυμίζει Leon, τι μάρκα είναι;Στείλε μου το τηλέφωνο του παπά, αν και θα έπρεπε να το είχα κάνει, βλέπεις εγώ ντράπηκα!
Είσαι Θεσσαλονίκη; Και εγώ στην αρχή ντράπηκαν αλλά μετά το ατύχημα μας με το προηγούμενο καινούριο αυτοκίνητο, το ξανασκέφτηκα
-
Δεν θα ντραπω....
Είσαι Θεσσαλονίκη; Και εγώ στην αρχή ντράπηκαν αλλά μετά το ατύχημα μας με το προηγούμενο καινούριο αυτοκίνητο, το ξανασκέφτηκα
Όχι, Αθήνα είμαι, άλλωστε το αυτοκίνητο μπορεί να έχει λίγα χλμ, αλλά είναι πλέον 3, 5 ετών. Του έχουν κλειδιασει ήδη την πόρτα (σε ανοικτό πάρκινγκ)
-
Αγιασμό βάζουμε πάντα με προσοχή και μόνο εξωτερικά σε άπλυτο αμάξι και εσωτερικά μόνο κάτω στα πλαστικά πατάκια (άντε και στα καθίσματα αν έχουμε στρωμένες πετσέτες)
Ομοίως μέσα στο σπίτι βάζουμε λίγες σταγόνες
μόνο στα χαλιά και γενικά όπου υπάρχει ύφασμα. Σε εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια κλπ ειμαστε πιο large).
Καταλαβαίνετε ότι αν φέρτε παπά να κάνει με το βασιλικό ακόμα και με το χέρι θα γεμίσετε παντού αγιασμένες πιτσιλιές -
@iceman7 said in VW Tiguan 2024:
Αγιασμό βάζουμε πάντα με προσοχή και μόνο εξωτερικά σε άπλυτο αμάξι και εσωτερικά μόνο κάτω στα πλαστικά πατάκια (άντε και στα καθίσματα αν έχουμε στρωμένες πετσέτες)
μόνο στα χαλιά και γενικά όπου υπάρχει ύφασμα. Σε εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια κλπ ειμαστε πιο large).
Καταλαβαίνετε ότι αν φέρτε παπά να κάνει με το βασιλικό ακόμα και με το χέρι θα γεμίσετε παντού αγιασμένες πιτσιλιέςΕγώ λέω να ρίξει με τον βασιλικό στο ψηφιακό καντράν και το υπόλοιπο πάνω στο infotainment. Τι; Θα καει τίποτα;
-
Πάρτε και 3 βιαστικές (soz) βραδινές, καθώς τρέχω σαν τον Βέγγο σήμερα. Επιφυλάσσομαι για καλύτερες λήψεις και από το εσωτερικό:
https://ibb.co/HVhgYbN
https://ibb.co/L54G0Zk
https://ibb.co/LJ5RFjTΑν κουράζω με τις φωτογραφίες να μου το πείτε να κόψω (οι haters θα πανηγυρίζουν κάπου εδώ).
Οι πρώτες μου εντυπώσεις για το όχημα είναι εξαιρετικές. Λεπτομέρειες εν καιρώ. Για το θέμα της επένδυσης στη κεντρική κονσόλα όχι δεν έχει το tep της R-line, έχει το ημίσκληρο πλαστικό το οποίο ειλικρινά δεν ενοχλεί καθόλου. Και σας το λέω εγώ που έχω πόδια ελέφαντα!! Τα υπόλοιπα τις επόμενες ημέρες. Έχω ήδη πολλά να γράψω κατά νου. Θα υπάρξουν σεντόνια....
Ωραίο φωτισμό έχει !
Καλοτάξιδο !
Γενικά τίμιο αμάξι φαίνεται !
Καλή επιλογή!
Δυστυχώς όπως τα φέρνουν σε αναγκάζουν να πας στα έτοιμα πακέτα οι Γερμανοί παρότι έχουν τόσες επιλογές.
Ψησου για επένδυση καθίσματα από δερμάτινη να ανέβει ακόμα περισσότερο σε αίσθηση, φιμέ και ίσως μια άλλη ζάντα. Αισθητικά μου δείχνει κάπως παλιομοδίτικη αλλά υποκειμενικά είναι αυτά.
Πραγματικά η μόνη μου ένσταση με το τιγκ τη δεδομένη στιγμή θα ήταν ότι το αμάξι είναι νέο και όχι facelift που συνήθως προτιμάω για να έχουν διορθωθεί όλα.
Αλλά από την άλλη απολαμβάνεις νέο όχημα από τους πρώτους.
Και σε θέμα χρώματος δεν συμφωνούμε γιατί τα σκούρα είναι παίδεμα. Οσες φορές πήρα σκούρο το έδωσα νωρίς….
Ωστόσο αυτό που πήρες είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό από το βαρετό και πεθαμενατζιδικο μαύρο!! -
Καταλαβαίνετε ότι αν φέρτε παπά να κάνει με το βασιλικό ακόμα και με το χέρι θα γεμίσετε παντού αγιασμένες πιτσιλιέςΕγώ λέω να ρίξει με τον βασιλικό στο ψηφιακό καντράν και το υπόλοιπο πάνω στο infotainment. Τι; Θα καει τίποτα;
Θα ακούσει μπαρτζωκικες ευχές …. Γενικά δεν είμαι του παπαδαριου…. Σπανίζουν πια οι σωστοί παπάδες.
-
Πάρτε και 3 βιαστικές (soz) βραδινές, καθώς τρέχω σαν τον Βέγγο σήμερα. Επιφυλάσσομαι για καλύτερες λήψεις και από το εσωτερικό:
https://ibb.co/LJ5RFjTΑν κουράζω με τις φωτογραφίες να μου το πείτε να κόψω (οι haters θα πανηγυρίζουν κάπου εδώ).
Οι πρώτες μου εντυπώσεις για το όχημα είναι εξαιρετικές. Λεπτομέρειες εν καιρώ. Για το θέμα της επένδυσης στη κεντρική κονσόλα όχι δεν έχει το tep της R-line, έχει το ημίσκληρο πλαστικό το οποίο ειλικρινά δεν ενοχλεί καθόλου. Και σας το λέω εγώ που έχω πόδια ελέφαντα!! Τα υπόλοιπα τις επόμενες ημέρες. Έχω ήδη πολλά να γράψω κατά νου. Θα υπάρξουν σεντόνια....
Να σου πω την αλήθεια, με το πόδι να ακουμπάει εκεί συνέχεια ίσως να είχε και φθορά η δερματίνη. Ίσως καλύτερα αυτό το πλαστικό.
-
χαιρομαστε με την χαρα σου! ο,τι καλυτερο να μιλας και να διαβαζεις ευτυχισμενους ανθρωπους. Η διαθεση τους ειναι μεταδοτικη
-
@dettol said in VW Tiguan 2024:
χαιρομαστε με την χαρα σου! ο,τι καλυτερο να μιλας και να διαβαζεις ευτυχισμενους ανθρωπους. Η διαθεση τους ειναι μεταδοτικη
Εχθές το βράδυ, μετά από άλλη μια πολύ κουραστική μέρα, γύρω στις 9 είχε μόλις πιει το γάλα του το πραγματικό θαύμα στη ζωή μου, ο γιος μου. Τον είχα αγκαλιά και κοιτούσε από το παράθυρο του σπιτιού τα φώτα του Tig, καθώς το ανοιγόκλεινα σαν ηλίθιος.
Γελούσε με την ψυχή του, σαν να καταλαβαίνει τι είναι, οπότε εγώ είχα δύο λόγους να χαμογελάω. Παράλληλα ήμασταν στο καινούργιο σπίτι ενώ πριν λίγο είχα κλείσει το τηλέφωνο όπου μιλούσα με μάστορα για ολοκλήρωση εργασίας από την ανακαίνιση του εξοχικού. Η σύζυγος μας κοιτούσε περιφανή και χαμογελαστή από την κουζίνα...
Όχι δεν είναι σκηνή από χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Coca-cola, ούτε από ταινία της Disney. Ήταν μια στιγμή συνειδητοποίησης για εμένα.
Ανατριχιασε το σώμα μου κατανοώντας ότι αυτή μάλλον είναι μια από τις στιγμές που είμαι στο pick της ζωής μου. Επειδή κανείς μας δεν ξέρει τι μας ξημερώνει και αν πλέον η καμπύλη του Γκάους θα έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο, πήρα μια βαθιά ανάσα εξεπνευσα αργά αργά και λίγο πριν μείνω από αέρα έδωσα ένα μακρόσυρτο ρουφηχτό φιλί στο μάγουλο του γιού με όση ανάσα μου είχε απομείνει. Ήμασταν όλοι εκεί μαζί και ήμασταν καλά.
Έβαλα για ύπνο το μικρό μωρό, φίλησα με υπονοούμενο να συντομεύσει με τα πιάτα το "μωρό" που γέννησε το μωρό μου, χαιρέτισα νοητά το "μωρό" από το Βολσμπουργκ και τράβηξα προς την κρεβατοκάμαρα για τα καθέκαστα....
ΥΓ: Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να ζήτε/ζούμε τέτοιες στιγμές απλής μα ολοκληρωτικής ευτυχίας. Θεωρώ ότι τις έχουμε βαθιά ανάγκη για πάρα πολλούς λόγους. Και ας είναι παρκαρισμένο απέναντι ένα μαύρο οτομπιάνκι που καίει λάδια...
-
Ωραίος Σάββας.
Ετσι ακριβώς είναι.
Ζεις το σήμερα και το απολαμβάνεις στην ηλικία που είσαι, κάτι που ως νεότερος δεν το κάνεις γιατί είσαι στην τσίτα να ανέβεις και ως μεγαλύτερος στενοχωριέσαι αν δεν το απολάμβανες τότε.
Οπότε όσοι είστε στο 40-55 προσπαθήστε να απολαύσετε όσα έχετε πετύχει και να πετύχετε όσα ακόμα μπορέσετε.
-
Αν κουράζω με τις φωτογραφίες να μου το πείτε να κόψω (οι haters θα πανηγυρίζουν κάπου εδώ).
Καθόλου, ίσα ίσα το αντίθετο...βάλε όσες μπορείς!! Το χρώμα ειναι το καλύτερο που υπάρχει σε αυτό το αυτοκίνητο, εύγε για την επιλογή!!
-
Μεγεια πολυ ωραίο!Βάλε καμιά επιπλέον φωτοναπο εσωτερικό και χώρο αποσκευών.
-
Θα ακούσει μπαρτζωκικες ευχές …. Γενικά δεν είμαι του παπαδαριου…. Σπανίζουν πια οι σωστοί παπάδες.
Οποιος θελει εχω κονε με παπα - detailer.
-
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Ωραίος Σάββας.
Ετσι ακριβώς είναι.
Ζεις το σήμερα και το απολαμβάνεις στην ηλικία που είσαι, κάτι που ως νεότερος δεν το κάνεις γιατί είσαι στην τσίτα να ανέβεις και ως μεγαλύτερος στενοχωριέσαι αν δεν το απολάμβανες τότε.
Οπότε όσοι είστε στο 40-55 προσπαθήστε να απολαύσετε όσα έχετε πετύχει και να πετύχετε όσα ακόμα μπορέσετε.
+1, έτσι ακριβώς ψηλέ (είπαμε με λένε Χρήστο, όχι Σάββα!).
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Μεγεια πολυ ωραίο!Βάλε καμιά επιπλέον φωτοναπο εσωτερικό και χώρο αποσκευών.
Από το εσωτερικό θέλω να βγάλω βράδυ γιατί ο φωτισμός του είναι αλλού, παρά το ότι δεν έχω το πλήρες ambient με τα 30 χρώματα και τις επενδύσεις με led στο επάνω μέρος των θυρών και του ταμπλό.
Τον χώρο τον αποσκευών "πρέπει" να το βγάλω στο σεντόνι το οποίο θα αφορά την πρακτικότητα του οχήματος. Spoiler alert, είναι κορυφή και μόνο σε "D" θεωρώ ότι θα έπαιρνα κάτι παραπάνω.
-
@fanis75 said in VW Tiguan 2024:
Αν κουράζω με τις φωτογραφίες να μου το πείτε να κόψω (οι haters θα πανηγυρίζουν κάπου εδώ).
Καθόλου, ίσα ίσα το αντίθετο...βάλε όσες μπορείς!! Το χρώμα ειναι το καλύτερο που υπάρχει σε αυτό το αυτοκίνητο, εύγε για την επιλογή!!
Σήμερα ο καιρός το έχει κάνει μούσκεμα και θα χάνει. Θέλω να το βγάλω υπό το φως του ήλιου να το δείτε εκεί που δίνει ρέστα. Λογικά όταν το πάρω από τις μεμβράνες που θα είναι και καθαρό.
-
Το 4μοτιον πόσο εχει ειπαμε?
VW Tiguan 2024