Χάσατε λίγο την ουσία στο σχόλιό μου. Χέστηκα και για την οποία έκπτωση, για το κόστος από τα πατάκια και για την πολιτική της Karenta. Πλήρωσα τα πάντα μπραφ και είχα ακόμα διαθέσιμο μπάτζετ για αρκετά περισσότερα ασχέτως αν δεν ευνόησαν οι συνθήκες.
Ως συντηρητικός και ολίγον τι παλαιάς κοπής αρσενικός δίνω πολύ μεγαλύτερη βάση στον "λόγο" και στην χειραψία. Ο πωλητής, ξαναλέω, το έπαιξε και δήθεν σαν να τον προσέβαλα όταν αναφέρθηκα στα "δώρα". Όταν λοιπόν λες τα παχιά τα λόγια θα τα εφαρμόζεις. Τουλάχιστον με εμένα. Ή μιλάμε ή κλάνουμε έλεγε ο πατέρας μου!
Η αλήθεια είναι ότι είμαι γνώστης της "αυστηρής" πολιτικής της Karenta εδώ και πολλά χρόνια όταν ξεκίνησα να αγοράζω καινούργια αυτοκίνητα. Ομοίως και των βλάχων στην Toyota οι οποίοι εδώ και χρόνια την έχουν δει πωλητές Bentley.
Για να είμαι ειλικρινής στον Γιαννίρη και όταν πήρα το 308 και όταν πέρασα σε αυτή τη διαδικασία ήταν εξαιρετικοί και το ακριβώς αντίθετο. Θα τους έδινα το χρυσό στο θέμα εξυπηρέτησης του πελάτη ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ. Τώρα είναι άλλο θέμα ότι το προϊόν τους είναι κατώτερο του ανταγωνισμού αλλά και πώς σε αντιμετωπίζουν after sales στα service κλπ. Εκεί είναι μάλλον όλοι σκατά...
ΥΓ: Η ώρα είναι 07:12' έχω ξυπνήσει και ήδη μετράω τα λεπτά να ξεκινήσω...