-
@groover1972 said in Toyota C-HR 2023:
Όταν είναι πανάκριβο και δίνει "λίγα" για τα χρήματά του, παίρνεις Corolla Cross και τελειώνεις. Έχει μικρούς χώρους πίσω, το Design του, είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενο (εμένα δεν με χαλάει) και Δεν είναι VFM. Παίρνεις ένα Vitara και με τα ρέστα ένα KYMCO για να πηγαίνεις στο περίπτερο.
Δεν υπαρχει Βιταρα αυτοματο.
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
@antoniokon said in Toyota C-HR 2023:
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Δικη μου εκτιμηση παντα μη με κραξετε .Οταν βλεπει καποιος απλος αγοραστης οχι εμεις που κοιταμε λιγο παραπανω και αλληλομαθαινουμε αλλες εταιριες να πουλανε "υβριδικα" με εκπτωσεις και οταν κανει τεστ ντραιβ και δεν ακουει το μουγκρητο απο ecvt ειναι φυσιολογικο να αρχισει να χανει λιγο απο τις πωλησεις της η toyota
Αυτό ακριβώς...
Μόνο κοιτάς αλλά δεν τα ακουμπάς
Οσοι πατησατε like θα σας βρω ...
🥰🥰🥰🥰
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Όταν είναι πανάκριβο και δίνει "λίγα" για τα χρήματά του, παίρνεις Corolla Cross και τελειώνεις. Έχει μικρούς χώρους πίσω, το Design του, είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενο (εμένα δεν με χαλάει) και Δεν είναι VFM. Παίρνεις ένα Vitara και με τα ρέστα ένα KYMCO για να πηγαίνεις στο περίπτερο.
Δεν υπαρχει Βιταρα αυτοματο.
Υπάρχει και παρα όσα λέει ο γάτος για απλές διαδρομές δεν είναι καθόλου κακό!
-
Αχαχαχα αυτον ειχα στο μυαλο μου οταν το εγραφα
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
Πωλήσεις 2024:
2906 C-HRΜάλλον δε με διαβάζεις το έγραψα πιο πάνω και για το 24 και για το 23 και το 22!
Μια χαρά σε διαβάζω, Φανη
Απλά έγραψα τις πωλήσεις του C-HR πιο συγκεκριμένα, προσθέτοντας και τον 1ο/2025, με βαση τα δημοσιευμένα επίσημα του ΣΕΑΑ, και κυρίως σε σύγκριση με τις αντίστοιχες χρονικά πωλήσεις του Corolla Cross, που στο μεταξύ αναφέρθηκε στη συζήτηση. -
Παιδια το χουμε ξαναπει .Οπτικα (μεσα περισσοτερο) δεν συγκρινεται το προηγουμενο κλασης ανωτερο.Αφου και η γυναικα οταν ειχαμε παει για τεστ ντραίβ μου ειχε πει απ εξω ωραιο μεσα ομως δεν αξιζει τα 34 χιλιαρικα. Τα πλαστικα στις πορτες ειδικα στα κουμπια για τα παραθυρα ειναι πιο πλαστικα απο την πισω πορτα του κορολα μου που ειναι του 2006.Το προηγουμενο ηταν πιο premium
-
Προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει το τρέχον.
Μονο οθόνες είναι. Και πίσω που ήταν το βασικό μείον του πρώτου δεν έγινε καμία τεράστια αλλαγή.
Στα ίδια λεφτά παίζει και το κορολλα κρος που αν δεν είχε μεγάλους χρόνους αναμονής και ήταν ένα κλικ πιο μοντέρνο θα σάρωνε.
Εγώ για να καταλήξω σε ένα ανεκτό εξοπλισμό έφτασα σε chic στα 38.
Ε όχι και 38 για το Toyota και chr.
Θα μου πεις όλα ακρίβυναν αλλά κανενός ο μισθός δεν ανέβηκε το ίδιο ψηλά.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα. -
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Aυτό που υπάρχει ειναι τόσο άχρηστο που είναι σαν να μην υπάρχει, αφού ούτε η ίδια η Σουζούκι δεν το αγοράζει!
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Aυτό που υπάρχει ειναι τόσο άχρηστο που είναι σαν να μην υπάρχει, αφού ούτε η ίδια η Σουζούκι δεν το αγοράζει!
Και όμως είναι καλό ! Θυμίζει έντονα μετατροπέα ροπής
Ενώ έχει και manual mode
Σε πολλούς οι εναλλαγές σχέσεων και το manual mode είναι προτιμότερο από το ecvt
-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Προφανώς και δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει το τρέχον.
Μονο οθόνες είναι. Και πίσω που ήταν το βασικό μείον του πρώτου δεν έγινε καμία τεράστια αλλαγή.
Στα ίδια λεφτά παίζει και το κορολλα κρος που αν δεν είχε μεγάλους χρόνους αναμονής και ήταν ένα κλικ πιο μοντέρνο θα σάρωνε.
Εγώ για να καταλήξω σε ένα ανεκτό εξοπλισμό έφτασα σε chic στα 38.
Ε όχι και 38 για το Toyota και chr.
Θα μου πεις όλα ακρίβυναν αλλά κανενός ο μισθός δεν ανέβηκε το ίδιο ψηλά.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα.Ε, αυτό λέω, ότι δεν είναι σαν το προηγούμενο. Τώρα τι λένε οι πωλήσεις, για μένα δεν είναι παράδειγμα.. Αν το πάμε έτσι, το Vitara έχει κατσικωθει στην 2η θέση και κρατάει.
-
Για όσους ενδιαφέρονται, μόλις μου είπε ένα φίλος μου ότι υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και με εκτπώσεις! Έκλεισε ενα CLUB με €1.000 έκπτωση και αρκετά δώρα, τελική τιμή €32.100!
Αθήνα μόνο ή γενικά παίζουν οι εκπτώσεις; Επίσης, μήπως ανέφερε τι δώρα του δώσανε;
-
@gi said in Toyota C-HR 2023:
Αθήνα μόνο ή γενικά παίζουν οι εκπτώσεις; Επίσης, μήπως ανέφερε τι δώρα του δώσανε;
Δεν ξέρω, αλλά κατάλαβα ότι ειναι ανά έμπορο. Γιατί π.χ. στην Αθήνα πήγε σε 3 και μόνο ένας του έκανε τόσο μεγάλη έκπτωση. Δώρα, τα κλασσικά των €100-200, δλδ συναγερμό ή μεμβράνες και λαστιχένια πατάκια ή κάλυμα χώρου αποσκευών.
-
-
-
@vigilantius__1985 said in Toyota C-HR 2023:
Τα fsc αμορτισέρ που αναφέρει τι ακριβώς είναι;
FSC = Frequency sensitive control.
This technology is deployed to enhance handling and comfort, the hydro-mechanical system increases damping force at low frequencies to deliver superior body control, in roll and pitch, as well as maintaining better control during cornering. Reduced damping at high frequency further improves ride comfort.
Τα εχει μόνο η phev και Premiere - τώρα που καταργείται η premiere, τα τοποθετούν στη νέα κορυφαία έκδοση που ειναι αυτή εδώ.
-
Εδω ειστε...τελευταιο κομματι.
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Η Toyota παρουσίασε το νέο C-HR High Hero (photos)
FSC της Koni νομίζω ήταν τα αμορτισέρ.
Μια πολύ πρακτική ερώτηση προς κατόχους: Επειδή παρατήρησα την κεντρική κονσόλα και αυτό το "διαχωριστικό" που είναι δίπλα στα πόδια του συνοδηγού. Έχει χρειαστεί ποτέ να παρκάρετε κάπου που δεν μπορεί να ανοίξει η πόρτα του οδηγού και να πρέπει να καβαλήσετε την κονσόλα και να βγείτε από την πόρτα του συνοδηγού; Πόσο εύκολο είναι; Γιατί αυτό φαίνεται ότι το δυσκολεύει πάρα πολύ.
Στο CX-30 πχ δεν είναι και πολύ εύκολο, κυρίως λόγω φάρδους της κονσόλα, ειδικά αν φοράς κανά τζιν. Μου έτυχε τις προάλλες.
-
@babisstinson said in Toyota C-HR 2023:
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Η Toyota παρουσίασε το νέο C-HR High Hero (photos)
FSC της Koni νομίζω ήταν τα αμορτισέρ.
Μια πολύ πρακτική ερώτηση προς κατόχους: Επειδή παρατήρησα την κεντρική κονσόλα και αυτό το "διαχωριστικό" που είναι δίπλα στα πόδια του συνοδηγού. Έχει χρειαστεί ποτέ να παρκάρετε κάπου που δεν μπορεί να ανοίξει η πόρτα του οδηγού και να πρέπει να καβαλήσετε την κονσόλα και να βγείτε από την πόρτα του συνοδηγού; Πόσο εύκολο είναι; Γιατί αυτό φαίνεται ότι το δυσκολεύει πάρα πολύ.
Πολλές φορές με αουρις του 2007 που όλο αυτό είναι ψηλά!!!
Αλλά εγώ είμαι πιο αίλουρος από τον γάτο!
Σωματική διάπλαση γυμνασιόπαιδου! -
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
Έλα, όμως, που η αγορά εδώ και 8 χρόνια (απο τα τελη του 2016 που πρωτοπαρουσιάστηκε και μεχρι σήμερα) έχει διαφορετική άποψη...
Έλα όμως που δεν μιλάω για το προηγουμενο μοντέλο αλλά για το τρέχον..
Ακριβως!
Το προηγουμενο ήταν σε πολύ καλή τιμή!
Και δεν υπήρχε και corolla cross
Το νέο εξακολουθεί να ειναι "διαφορετικό" και μια σχετικά ανεκτή εξοπλιστικά εκδοση κανει 33 χιλιαρικα...
Αυτες στα 29 ουτε για leasing δεν είναιΣτο καινουργιο υπαρχει και lexus lbx..και απο κει χανει μεριδιο
Toyota C-HR 2023