-
Και εσύ τεσλα πήρες;;;;
Καλοτάξιδο….
Σε άφησα με ένα MG θυμάμαι -
https://www.in.gr/2026/07/21/greece/sokaristiko-troxaio-sti-naypakto-me-dyo-sovara-traymaties-ix-karfothike-stis-prostateytikes-mpares/
εφιάλτης με την μπαριέρα μέσα στο αυτοκίνητο -
@lap said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Και εσύ τεσλα πήρες;;;;
Καλοτάξιδο….
Σε άφησα με ένα MG θυμάμαιΕυχαριστώ. Το ΜG3 Hybrid το έδωσα στον ανιψιό μου γιατί μου έσπασε τα νεύρα με διάφορα προβλήματα που τελικά ήταν όλα θέμα software που λύθηκαν με updates. Το λέω για να μην αποθαρρύνω όποιον θέλει να το αγοράσει. Μια χαρα ειναι το αμαξακι. Απλά το δικό μου ηταν απο την πρώτη παρτίδα που είχε βγει από το εργοστάσιο και είχε παιδικές ασθένειες

-
@elvet said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
https://www.in.gr/2026/07/21/greece/sokaristiko-troxaio-sti-naypakto-me-dyo-sovara-traymaties-ix-karfothike-stis-prostateytikes-mpares/
εφιάλτης με την μπαριέρα μέσα στο αυτοκίνητοΑν δεν ακρωτηριάστηκε κανείς από την μπαριέρα είναι θαύμα.
-
-
Που είναι το υπόλοιπο? ...
Αχ... θυμάμαι τότε που σε αντίστοιχη κατάσταση, έπαιρνα τον αστυνόμο από το χέρι να του δείξω που έφτασε το παπούτσι του οδηγού (με το πόδι μέσα...) για να το μαζέψουν.
-
@a-d-p said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Μια χαρά, λίγο wd40 για να μην τρίζει και έτοιμο.
-
-
Αυτο το "μπερδεψε το γκαζι με το φρενο" αρχιζω και το ακουω ολο και πιο συχνα και νομιζω οτι ειναι συνηθως γυναικες. Εχω μια υποψια οτι φταινει οι βλακειες παπουτσια που φορανε, ειδικα το καλοκαιρι. Δεν θα επρεπε να οδηγουν με τετοια υποδηματα διοτι ειναι τελειως ακαταλληλα.
-
Θα συμφωνήσω απόλυτα!
Αλλά δεν είναι μόνον οι γυναίκες που οδηγάνε εγκληματικά φορώντας σαγιονάρες.
Και άντρες το κάνουν!
Πριν πολλά χρόνια είχαμε κανονίσει να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο του πατέρα ενός συμφοιτητή.
Μπήκαμε στο αμάξι και τον είδαμε να αφαιρεί τις μπότες που συνήθως φορούσε και να περνάει στα πόδια του ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ γιατί τον βόλευαν, λέει, στην οδήγηση!! -
Ναι αλλά ποσοτικά ακόμα και μπακάλικα στο δρόμο πόσους άνδρες βλέπεις με παντόφλες και πόσες γυναίκες
-
@dettol said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Αυτο το "μπερδεψε το γκαζι με το φρενο" αρχιζω και το ακουω ολο και πιο συχνα και νομιζω οτι ειναι συνηθως γυναικες. Εχω μια υποψια οτι φταινει οι βλακειες παπουτσια που φορανε, ειδικα το καλοκαιρι. Δεν θα επρεπε να οδηγουν με τετοια υποδηματα διοτι ειναι τελειως ακαταλληλα.
Δεν έχουν θέμα με τα παπούτσια οι γυναίκες
Δεν σας έγραψα τις προάλλες που με ρωτούσε η adpαινα ποιο είναι το φρένο στο T-ROC;;

Την μπερδεύει που είναι αυτόματο και έχει δύο πεντάλ μόνο, τόσα χρόνια οδηγούσε με τρία πεντάλ και το φρένο ήταν το μεσαίο, σου λέει τώρα που έχει μόνο δύο;;!!!

Μπορούσα να το γραψω και προστυχα σεξιστικα, αλλά δεν προσφέρεται το μέσο

-
Ευτυχώς το μόνο που έχω μπερδέψει είναι το φρένο αντί για το γκάζι. Τα "καλά" του cruise control. Πήγα για kick-down και το κοκάλωσα!
-
@tgd said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Ευτυχώς το μόνο που έχω μπερδέψει είναι το φρένο αντί για το γκάζι. Τα "καλά" του cruise control. Πήγα για kick-down και το κοκάλωσα!
Αφου δε βγηκες απο το παρμπιζ ολα καλα.
-
Δύο πράγματα με αγχώνουν. Η όπισθεν σε αυτόματο και η όπισθεν στην BMW που είναι λίγο ποιο αριστερα από την πρώτη. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.
Και στις δύο περιπτώσεις δοκιμάζω αν θα πάει το αμάξι πίσω. Αφήνωντας στην BMW πολύ απαλά τον συμπλέκτη και στο αυτόματο το φρένο. -
Έχω δει bmw να βάζει όπισθεν αντί για πρώτη. Μάλιστα είναι συγχρονισμένη, οπότε περνάς από πρώτη σε όπισθεν και ξανά σε πρώτη εν κινήσει.
Και στα αυτόματα δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν η όπισθεν είναι εμπρός ή πίσω. Ούτε αν ανεβάζεις σπροχνωντας ή τραβώντας. Εγώ έχω δύο αυτόματα και είναι ακριβώς ανάποδα σε όλα. -
@tgd said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Και στα αυτόματα δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν η όπισθεν είναι εμπρός ή πίσω. Ούτε αν ανεβάζεις σπροχνωντας ή τραβώντας. Εγώ έχω δύο αυτόματα και είναι ακριβώς ανάποδα σε όλα.
Σπρωχνοντας κατεβαζεις σχεση και τραβωντας ανεβαζεις. Αυτο ειναι το σωστο. Ετσι θα επρεπε να εισαι σε ολα. Ευτυχως που στα παντλς εχουν ακολουθησει ολοι το ιδιο συστημα
-
Εγώ πάλι δε μπορώ να συνηθίσω τη σηκωτή όπισθεν πίσω δεξιά στο 6αρι του προηγούμενης γενιάς κούριερ, στο καινούργιο είναι μπροστά αριστερά όπως συνήθως σε όλα.
Έχω την εντύπωση πως πλέον μόνο οι ιάπωνες διατηρούν το κλασικό πίσω δεξιά χωρίς σηκωτή ή πατητή
-
@panos2171 said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Εγώ πάλι δε μπορώ να συνηθίσω τη σηκωτή όπισθεν πίσω δεξιά στο 6αρι του προηγούμενης γενιάς κούριερ, στο καινούργιο είναι μπροστά αριστερά όπως συνήθως σε όλα.
Έχω την εντύπωση πως πλέον μόνο οι ιάπωνες διατηρούν το κλασικό πίσω δεξιά χωρίς σηκωτή ή πατητή
Πατητή και κάτω από την 5η, 6η είναι η καλύτερη δουλειά.
Εμένα η Opel με τυραννάει με τη συκωτή και στην πρώτη δίπλα.
Η BMW με συγχρονιζέ όπισθεν τι θέλει; Να κουρεύονται τα γρανάζια και να αλλάζεται το κιβώτιο ταχυτήτων;;
Εμένα οκ. Αλλά στις γυναίκες....Δε θέλει πολύ να πετάξουν αντί για πρώτη όπισθεν και ελπίζω να μην περνάει κανένας από πίσω τους. -
ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#