-
Ερώτηση για Model 3 Highland:
τώρα το καλοκαίρι που εχει ζέστη κ ειμαστε με air condition ανοιχτό, Γίνεται πχ να σταματήσω καπου για λίγο, πχ να παω στο φαρμακείο και να αφήσω το αμαξι με ac ανοιχτό, αλλα να κλειδώσουν οι πόρτες? ή αναγκαστικά κλείνουν όλα στο αμάξι όταν βγω έξω μαζί με το κινητό μου που το χρησιμοποιώ σαν κλειδί, κ μετα θα πρέπει να ανοίξω το ac μέσω της εφαρμογής?
-
@giteart said in TESLA FORUM:
τώρα το καλοκαίρι που εχει ζέστη κ ειμαστε με air condition ανοιχτό, Γίνεται πχ να σταματήσω καπου για λίγο, πχ να παω στο φαρμακείο και να αφήσω το αμαξι με ac ανοιχτό, αλλα να κλειδώσουν οι πόρτες? ή αναγκαστικά κλείνουν όλα στο αμάξι όταν βγω έξω μαζί με το κινητό μου που το χρησιμοποιώ σαν κλειδί, κ μετα θα πρέπει να ανοίξω το ac μέσω της εφαρμογής?
Μήπως να βάλεις dog mode ή camping;
-
πατας το "keep" απο το μενου του κλιματισμου Ολα τα νεοτερα αυτοκινητα εχουν τετοια λειτουργια.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
πατας το "keep" απο το μενου του κλιματισμου Ολα τα νεοτερα αυτοκινητα εχουν τετοια λειτουργια.
Μιλας για το app;
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Μιλας για το app;
απο οτι βλεπω υπαρχει μονο στο μενου του κλιματισμου του αυτοκινητου
-
@panos2171 said in TESLA FORUM:
@wantone said in TESLA FORUM:
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Η πλήρης ηλιοροφή είναι ο ασφαλής τρόπος να κάψεις όλο το εσωτερικό.
Κάτι κινεζικές ανοησίες με σκέπαστρα με κλιπς είναι ανεπαρκείς.
Ωραία βόλταδικα αμάξια αλλά όχι για κύρια χρήση τελικά όπως όλα τα d segment πλην μεγάλων οικογενειών που δεν μπορούν να οργανώσουν τις αποσκευές τους.Δεν με άκουσες να πάρεις λευκό εσωτερικο, που δεν καίει. Όσο για το σκίαστρο, έχει κατι καλά κινέζικα ηλεκτρικά με 300-400€, έχει βάλει ο φίλος με το ταξί. Κάνουν εξαιρετική δουλειά!
Eχει περάσει κανένας στο εσωτερικό ενός Τεσλα πραγματικό δέρμα; Αυτό θα είχε ενδιαφέρον.
Γιατί να το κάνεις; Η ποιότητα τους μου φαίνεται εξαιρετική, τώρα δέρμα είναι, δερμάτινη είναι, κάτι συνθετικό από ανακυκλωμένα κ@λοχαρτα δεν ξέρω και δε νομίζω ότι έχουν ακουστεί παράπονα για πρόωρες φθορές.
Αν βέβαια το πάμε στο κομμάτι ότι ιδρώνεις είτε πραγματικό δέρμα είτε δερματίνη το ίδιο είναι σχεδόν.
Δεν καταλαβαίνω πάντως υπάρχει κάποιος που μπαίνει σε ζέστη καμπίνα tesla? Αφού το ac το ενεργοποιεις απομακρυσμέναΌπως και να το κάνεις, το καλό δέρμα είναι άλλο πράγμα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο, αλλά να τα λέμε και αυτά !
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Μιλας για το app;
όχι, καλέ, από την οθόνη κλιματισμού, δίπλα στο μπειμπισκλιπινγκ μοντ!
-
Μήνυμα για αναδρομικη χρέωση του Premium Connectivity απο την ημερομηνια αγορας του Τεσλα βλέπω, ισχύει;
-
Μήνυμα για αναδρομικη χρέωση του Premium Connectivity απο την ημερομηνια αγορας του Τεσλα βλέπω, ισχύει;
μπα, μουφα
-
θενκς!
-
Σιγά μην τους πληρώσουμε και την βενζίνη που γλιτώσαμε

-
Εγινε πολύ άκομψα η φάση με τη συνδρομή και δε θα παει καλά αυτό για Τεσλά. Ειδικά ο Ελληνας έχει αλεργία στις συνδρομές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να επηρεάζεται η λειτουργία του sentry? Αφού υπάρχει το στικάκι για αποθήκευση. Εκτός κι αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.
Προσωπικά ζορίζομαι να πληρώσω το 10ευρο μόνο και μόνο γιατί η συνδεσιμότητα είναι γτπ και έχω εξαρχής θέμα όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα ποστ. Εάν δούλευε υποδειγματικά δε θα είχα θέμα. Μάλλον θα το φορτώσω στη γυναίκα μου.
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Εγινε πολύ άκομψα η φάση με τη συνδρομή και δε θα παει καλά αυτό για Τεσλά. Ειδικά ο Ελληνας έχει αλεργία στις συνδρομές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να επηρεάζεται η λειτουργία του sentry? Αφού υπάρχει το στικάκι για αποθήκευση. Εκτός κι αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.
Προσωπικά ζορίζομαι να πληρώσω το 10ευρο μόνο και μόνο γιατί η συνδεσιμότητα είναι γτπ και έχω εξαρχής θέμα όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα ποστ. Εάν δούλευε υποδειγματικά δε θα είχα θέμα. Μάλλον θα το φορτώσω στη γυναίκα μου.
η λειτουργια του σεντρι δεν επηρεαζεται, απλα δεν θα μπορεις να δεις στο κινητο σου τα video του σεντρι (ειτε live τις καμερες ειτε τα αποθηκευμενα βιντεακια) οταν το αυτοκινητο βρισκεται εκτος συνδεσης wifi.
To premium connectivity ηταν κατι που ειχαμε τσαμπα, ενω γνωριζαμε οτι στις περισσοτερες αλλες χωρες το πληρωνουν. Επομενως γνωριζαμε οτι θα τελειωσει αυτο το δωρακι, οπως τελειωσε νωριτερα το δωρεαν supercharging. Προσωπικα δεν το θεωρω ακομψο αφου δινουν εναν μηνα περιθωριο να αποφασισει ο καθενας τι θα κανει. -
Πως δουλευει παιδιά αυτό; Έχει μέσα κάρτα σιμ ή συνδέεται σε Starlink;
-
Δυστυχώς έχει sim και συνεργάζεται με αμφιβόλου αξιοπιστίας παρόχους. Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα χρησιμοποιούν μία Ολλανδική εταιρία για data.
Starlink δε θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να χρησιμοποιεί γιατί το πιάτο πρέπει να "κοιτάει" προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και να έχει ανοιχτό ορίζοντα στον ουράνο. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το Starlink Mini που έβαλα πρόσφατα σε εξοχικό. Έχω δει πάντως πατέντες που βάζουν Starlink σε Tesla αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικά λειτουργούν.
-
Αντε καλέ, εμένα παίζει παντού μια χαρά !
-
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Η Tesla παραπλάνησε την Ευρώπη για την αυτόνομη οδήγηση; – Τι υποστηρίζει το Reuters
Η τελική μάχη θα δοθεί στις Βρυξέλλες. Οι κρίσιμες ημερομηνίες είναι ο Ιούλιος και ο Οκτώβριος του 2026, όπου η αρμόδια επιτροπή της ΕΕ θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την ολλανδική εισήγηση. Αν όμως οι Σκανδιναβοί επικρατήσουν, τότε η Tesla ίσως αναγκαστεί να καθυστερήσει το λανσάρισμα του FSD στην ΕΕ για μήνες ή χρόνια ή και να αλλάξει υποχρεωτικά το όνομα του συστήματος στην Ευρώπη, ώστε να μην παραπέμπει σε «πλήρως αυτόνομο» όχημα.
-
-
Την συνδρομή για το Premium connectivity θα μπορείς να την ενεργοποιείς και ακυρώνεις όποτε θες να υποθέσω; Πχ το καλοκαίρι θα την ήθελα στις διακοπές και από Σεπτέμβρη δεν μου είναι απαραίτητη. Κάτι σαν το Netflix δλδ
-
Ναι. Πληρώνεις για 30 ημέρες και αν ακυρώσεις δεν ανανεώνεται.
TESLA FORUM