@nascar1 said in TESLA FORUM:
@giteart said in TESLA FORUM:
Γειά κ χαρά. θελω να παρω ενα μεταχειρισμένο model 3, με συγκεκριμένα specs και ψάχνω εδώ κ 7 μηνες κ δε βρίσκω στην Ελλάδα. έχω βρει ενα στη Γερμανία ομως. Η τιμή ειναι ίδια με οτι θα μπορούσε να είναι στην Ελλάδα. εχει κανείς εμπειρία στην εισαγωγή ηλεκτρικού απο Γερμανία, κ κατά πόσο ειναι ευκολο να το κάνω μόνος μου? Ή αν μπορώ να πληρώσω εναν έμπορο να το κάνει?
Τι τόσο ιδιαίτερο έχουν τα specs που ψάχνεις δεδομένου ότι μέχρι πρότινος ελαχιστα μπορούσες να προσθέσεις. Ένα λευκό σαλόνι, μια μεγαλύτερη ζάντα. Αξίζει γιαυτα να πάρεις γουρούνι στο σακί και να φας ταλαιπωρία;
Θέλω να ειναι το Highland, μοντέλο 2024 και μετά, all wheel drive, με λευκό σαλόνι, και εξωτερικό χρώμα λευκό ή κόκκινο.
και η τιμή που έχω βρει στη Γερμανία δεν ειναι πολυ καλή όχι. ειναι όσο θα έκανε κ εδώ το αντίστοιχο. Επίσης ακούω κ το argument για το αλάτι που έχουν φάει τα αμάξια το χειμώνα εκεί. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εχει επηρεαστεί ενα αμαξι απο 2 χειμώνες βέβαια. αν κανείς εχει εμπειρία στο θέμα αυτό, ας πει κάτι.
Απλά έχω κουραστεί να ψάχνω εδω στην Ελλάδα για αυτο που θέλω, κ να το πάρω καινούριο δε μου πάει η καρδιά. Πολλά τα €