-
-
@vdx said in TOYOTA FORUM:
@katafractos17 said in TOYOTA FORUM:
Χωρίς να ανοίξω το url θα ποντάρω στην 12v μπαταρία….
lol δεν ειναι βλαβη, οπως τα ρχ8 καταναλωνουν λαδι, ετσι τα toyota καταναλωνουν 12βολτες
-
Και εμένα μου την άλλαξαν στα 3 χρόνια και τα τσίμπησαν τα 150 ευρώ και όταν είπα για εγγύηση έκαναν τους κινέζους. Σιχαίνομαι τις αντιπροσωπείες μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο.
-
@nikonino said in TOYOTA FORUM:
Και εμένα μου την άλλαξαν στα 3 χρόνια και τα τσίμπησαν τα 150 ευρώ και όταν είπα για εγγύηση έκαναν τους κινέζους. Σιχαίνομαι τις αντιπροσωπείες μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο.
αγορασε φιλος chr, στα 3 ετη την αλλαξαν εντος εγγυησης, στα 4 πληρωσα κανονικα την δικη μου, μακάρι να ειχε χαλασει πιο νωρίς
-
Οι 12βολτες μπαταρίες πρέπει να είναι θέμα σε όλα τα υβριδικά και όχι μόνο στα Toyota.
Τους έχει πιάσει η τσιγκουνιά τους και βάζουν πολύ μικρής χωρητικότητας μπαταρίες.
Εγώ έμεινα λίγο πριν τα 3 χρόνια (δεν είναι Toyota) και θα πάω από Δευτέρα να μου την αλλάξουν. Είχα χαρεί που ήταν και Panasonic.. Θα τους ζητήσω να μου βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία έστω και με χρέωση, να δω τι θα μου πουν.
Το Gemini λέει ότι φταίνε οι ενημερώσεις που κάνει το αμάξι και μπορεί να κρατήσουν πολλές ώρες.
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/51239031-toyota-corolla
Φαίνεται πολυ καλό για να είναι αληθινό τι λέτε? -
@mariolas said in TOYOTA FORUM:
Φαίνεται πολυ καλό για να είναι αληθινό τι λέτε?Εισαγωγής;
-
Φαίνεται πολυ καλό για να είναι αληθινό τι λέτε?Και μόνο το όνομα του καταστήματος...μου δημιουργεί ανησυχία...AIRBAG REPAIRS...
-
-
@fhcc said in TOYOTA FORUM:
Οι 12βολτες μπαταρίες πρέπει να είναι θέμα σε όλα τα υβριδικά και όχι μόνο στα Toyota.
Τους έχει πιάσει η τσιγκουνιά τους και βάζουν πολύ μικρής χωρητικότητας μπαταρίες.
Εγώ έμεινα λίγο πριν τα 3 χρόνια (δεν είναι Toyota) και θα πάω από Δευτέρα να μου την αλλάξουν. Είχα χαρεί που ήταν και Panasonic.. Θα τους ζητήσω να μου βάλουν μεγαλύτερη μπαταρία έστω και με χρέωση, να δω τι θα μου πουν.
Το Gemini λέει ότι φταίνε οι ενημερώσεις που κάνει το αμάξι και μπορεί να κρατήσουν πολλές ώρες.
Δεν νομίζω ότι τα gemini τα λέει πολή καλά για αυτή την περίπτωση, ίσως αυτό ισχύει στα toyota; Το civic δεν έχεις; Αν ναι τότε απο όσο ξέρω οι ενημερωση του συστήματος ή των χαρτών δεν γίνονται στο background χωρίς να τις βλέπεις, πχ όταν είναι σβηστό το αμάξι, αλλά ο χρήστης με ανοιχτό το αυτοκίνητο τις κάνει ο ίδιος απο επιλογή. Οπότε αν δεν είναι σε accessory mode η μπαταρία δεν αποφορτίζεται σε αυτή την περίπτωση.
Γράψε μάς άν θέλεις στο αντίστοιχο thread ποια μπαταρία σου έβαλε τελικά και το κόστος για να έχουμε μια εικόνα. Νομίζω κιόλλας ότι ο όμιλος είναι και αντιπρόσωπος σε κάποιες μπαταρίες αλλα δεν θυμάμαι ποιές.
-
@georgekn said in TOYOTA FORUM:
Φαίνεται πολυ καλό για να είναι αληθινό τι λέτε?Και μόνο το όνομα του καταστήματος...μου δημιουργεί ανησυχία...AIRBAG REPAIRS...
Υπάρχει και καλύτερο…..tracken cars….

-
@kkostask said in TOYOTA FORUM:
@georgekn said in TOYOTA FORUM:
Υπάρχει και καλύτερο…..tracken cars….

Σωστά...νομίζω όμως αυτός τα πουλάει τρακαρισμένα όπως είναι...
-
️Υπάρχει μια χώρα όπου η εικόνα του δρόμου μοιάζει σχεδόν… επαναλαμβανόμενη. Το ίδιο όνομα, το ίδιο σχήμα, η ίδια επιλογή ξανά και ξανά. Δεν είναι σύμπτωση, δεν είναι μόδα και σίγουρα δεν είναι αυτό που νομίζεις...
Σε αυτό το βίντεο αποκαλύπτεται τι πραγματικά συμβαίνει -
Ειναι επισης η χωρα με τις λιγοτερες παραβιασεις των οριων ταχύτητας. Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαίο .
-
H υβριδική μπαταρία του Prius που έχουμε, αναπαύεται εν τόπω φωτεινό, εν τόπω χλοερό, εν τόπω αναψύξεως.
Έφτασε τα 153.000 χλμ. και τα 19 χρόνια ζωής.
Θα αντικατασταθεί από νέα μπαταρία με κόστος 3.100 ευρώ στην αντιπροσωπεία ή 2.500 σε ένα εξωτερικό συνεργείο. Περιμένω προσφορά και από έναν άλλο που λέει ότι ειδικεύεται στα Τουότα.
Εν τω μεταξύ όλοι με συμβούλευσαν να μην αλλάξω μερικά και μόνο στοιχεία της μπαταρίας με καινούργια, με κόστος σε αυτή την περίπτωση 800-1.300 ευρώ, γιατί σε λίγο καιρό θα θέλουν και άλλα αντικατάταση, οπότε θα φτάσουμε λίαν συντόμως το κόστος μιας ολοκαίνουργιας μπαταρίας. Τεσπά, κανένα πρόβλημα, το γνωρίζαμε όταν το πήραμε και ήταν 7 ετών μετάχειρο ότι η μπαταρία κάποια στιγμή θα τα κακαρώσει.
Πρακτικά, με τα τέλη κυκλοφορίας που δεν έχει θα βάλουμε νέα μπαταρία. Με το κέρδος ότι γλιτώσουμε από βενζίνα (5,1 λ/100 ένδειξη κομπιούτερ αυτοκινήτου). -
Ωραιος .
Λίγα τα χλμ αλλά πολλα τα χρονια.
Φαντάζομαι το αίσθημα που θα έχεις, όταν το οδηγήσεις με τη νέα μπαταρια
-
@dstou said in TOYOTA FORUM:
H υβριδική μπαταρία του Prius που έχουμε, αναπαύεται εν τόπω φωτεινό, εν τόπω χλοερό, εν τόπω αναψύξεως.
Έφτασε τα 153.000 χλμ. και τα 19 χρόνια ζωής.
Θα αντικατασταθεί από νέα μπαταρία με κόστος 3.100 ευρώ στην αντιπροσωπεία ή 2.500 σε ένα εξωτερικό συνεργείο. Περιμένω προσφορά και από έναν άλλο που λέει ότι ειδικεύεται στα Τουότα.
Εν τω μεταξύ όλοι με συμβούλευσαν να μην αλλάξω μερικά και μόνο στοιχεία της μπαταρίας με καινούργια, με κόστος σε αυτή την περίπτωση 800-1.300 ευρώ, γιατί σε λίγο καιρό θα θέλουν και άλλα αντικατάταση, οπότε θα φτάσουμε λίαν συντόμως το κόστος μιας ολοκαίνουργιας μπαταρίας. Τεσπά, κανένα πρόβλημα, το γνωρίζαμε όταν το πήραμε και ήταν 7 ετών μετάχειρο ότι η μπαταρία κάποια στιγμή θα τα κακαρώσει.
Πρακτικά, με τα τέλη κυκλοφορίας που δεν έχει θα βάλουμε νέα μπαταρία. Με το κέρδος ότι γλιτώσουμε από βενζίνα (5,1 λ/100 ένδειξη κομπιούτερ αυτοκινήτου).Στα 19 χρόνια η μπαταρία βγάζει κόστος στον κάτοχο 13 ευρώ το μήνα. Όταν άλλοι δίνουν τα διπλάσια σε βενζίνες τι είναι να δίνεις 13 ευρώ το μήνα για την μπαταρία; Δεν υπάρχουν τα νούμερα αυτά. Και μιλάμε για σύστημα το οποίο συνέχεια εξελίσσεται και βελτιώνεται. Οπότε δίνεις 3100 και το κρατάς το αμάξι άλλο τόσο. Ειδικά με τόσα λίγα χιλιόμετρα που έχεις κάνει. Απίστευτο.
-
Δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο 19 ετών με όποια κούραση έχει συσσωρεύσει.
-
@famas said in TOYOTA FORUM:
Δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο 19 ετών με όποια κούραση έχει συσσωρεύσει.
Το βασικό επιχείρημα των περισσότερων που είναι κατά των υβριδικών είναι ότι χωρίς την μπαταρία το πετάς το αμάξι γιατί είναι ασύμφορο να πάρεις καινούργια. Ορίστε καταρρίπτεται ο μύθος.
Οπότε αν δεν έχεις τα λεφτά να αγοράσεις καινούργιο αμάξι (ειδικά με τις τιμές εκεί που έχουν φτάσει) δεν είσαι με το άγχος ότι θα πρέπει να το διώξεις το παλιό. 19 χρόνια αμάξι και δεν πληρώνει τέλη!

-
@nikonino said in TOYOTA FORUM:
Το βασικό επιχείρημα των περισσότερων που είναι κατά των υβριδικών είναι ότι χωρίς την μπαταρία το πετάς το αμάξι γιατί είναι ασύμφορο να πάρεις καινούργια.
Εγώ πάντως την άλλαξα με €150
TOYOTA FORUM